Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma cigaretė po gimdymo

Apklausa: Kada pirma karta paruket? (339 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Saidutia @ 2008 11 02, 03:30)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  ohmy.gif Gražu rūkančios merginos?  fool.gif sory, bet kitokių emocijų nerandu

siaip jei moteris ruko man grazu smile.gif aisku moteris moteriai nelygu... scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Waidilute @ 2008 11 02, 12:39)
siaip jei moteris ruko man grazu  smile.gif  aisku moteris moteriai nelygu...  scare.gif

ir man grazu smile.gif man grazu rukanti,elegantiska,grazi moteris smile.gif aisku ne tokios kur ruko gatvej ar bet kur kur papuola...
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 11 02, 16:22)
ir man grazu smile.gif man grazu rukanti,elegantiska,grazi moteris smile.gif aisku ne tokios kur ruko gatvej ar bet kur kur papuola...

pritariu 100% drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš pirmą kartą po gimdymo parūkiau, kai sūnui buvo mėnesis su puse. Aišku, tuom nesididžiuoju. Bet tik vieną cigaretę nervams apmalšinti, po to kai žiauriai susiėdžiau su anyta. Daugiau nerūkiau ir pas anytą nevažiuoju - saugau savo nervus.
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2008 11 04, 16:18)
Aš pirmą kartą po gimdymo parūkiau, kai sūnui buvo mėnesis su puse. Aišku, tuom nesididžiuoju. Bet tik vieną cigaretę nervams apmalšinti, po to kai žiauriai susiėdžiau su anyta. Daugiau nerūkiau ir pas anytą nevažiuoju - saugau savo nervus.

aha...anytos dar ne taip is nervu isvesti gali....patikek,kiek as nervu sugadinu...pavargstu nuo visko,o tuo labiau gyvenam kartu.... doh.gif jei noresi,parasyk man.pasiguosim viena kitai,lengviau bus smile.gif stiprybes viena kitai suteiksim.vis lengviau kai ne viena kenti.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 11 04, 20:54)
aha...anytos dar ne taip is nervu isvesti gali....patikek,kiek as nervu sugadinu...pavargstu nuo visko,o tuo labiau gyvenam kartu.... doh.gif jei noresi,parasyk man.pasiguosim viena kitai,lengviau bus smile.gif stiprybes viena kitai suteiksim.vis lengviau kai ne viena kenti.... 4u.gif

aha gerai, smagu būtų pasipergyventi su bendralikime. Kažkada su viena drauge juokavom, kad reiktų įsteigti klubą "Anytoms ne" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2008 11 05, 11:43)
aha gerai, smagu būtų pasipergyventi su bendralikime. Kažkada su viena drauge juokavom, kad reiktų įsteigti klubą "Anytoms ne"  biggrin.gif

Dar pastebėjau, kad dauguma pastojus ar pagimdžius natūraliai nebejaučia poreikio rūkyti. O man jis niekur nedingo. Aišku, kasdien apie tai negalvoju. O vat vakar ilipau į prirūkytą liftą, tai net širdis apšalo ax.gif . Bet kol maitinsiu, tol šiukštu ne. tai ir kovoju su vidiniais demonais. Iš kur tiek valios mirksiukas.gif A kad taip jos užtektų kovoj su lašinukais g.gif
Atsakyti
8men. maitinant papuoliau i rukaliukiu kompanija, pati netraukiau, bet prisirukiau daugiausiai doh.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytes,
Na as irgi rukiau pries nestuma ir 3 pirmus nestumo menesius,nes tik tuomet suzinojau,kad laukiuosi ax.gif ir iskart meciau,dabar leliui jau 3 menesiai,pati maitinu krutim,bet noras rukyti dar neisgaravo,bet sakiau,kad tikrai nerukysiu kol maitinsiu,o paskui bus matyt rolleyes.gif
Atsakyti
bet koks vis gi brudas tos cigaretes, niu ir as nestumo metu nerukiau, dbr maitinu krutim ir irgi nerukau, niu bet tupi tas velnias galvoj ir tik ir laukia kada jau baigsis visi tabu ir uzsitrauxiu gardu duma... doh.gif o taip faina nerukyt, tiek daug privalumu.... niu bet priklausomybe yra liga...
Atsakyti
Pries abu nestumus rukiau ir nemazai. Tik suzinojus, kad laukiuos is karto mesdavau. Ir nera jokio poreikio, nes suprantu, kad tuo pakenkciau savo vaikams. Bet taip pat zinau viena dalyka - kai baigsiu maitinti, tai per koki baliuka tikrai uztrauksiu blush2.gif
Atsakyti
As irgi rukiau pries nestuma labai daug doh.gif ,bet kai suzinojau kad nestuke.gif meciau ir dabar jau beveik 3 metai nerukau ir netraukia,po gymdimo esu banziusi smoke.gif bet fuj kaip nepatyko,manau ateiti nerukysiu smile.gif
Atsakyti
As pries rukiau...aisku kai suzinijau kad laukiuosi iskart meciau, net dar nezinojus kad nescia, man nesiruke, pykindavo net nuo dumu....o vat po gimdymo jau uzrukiau..ir labai save uz tai grauziau...na mes su vyru lb pykstames ir is tu nervu uztraukiau
Atsakyti