As neisivaizduoju, kaip galima du iskart mylet...nes man asmeniskai kiti net nedomina kol myliu...aisq paziuri, kad grazus vyras, bet daugiau jokios mintys nekyla...manau jei atsiranda nesitikimybe mintyse, ateis diena, kai tai ivyks realiai...reikia susimastyt, ar tikrai myli ta zmogu...na cia as is savo puses ziuriu...
pamenu kai man teko pries 8 metus rinktis
tai vienas buvo labai grazus, bet galima sakyt neturtingas, o kitas negrazus, bet buvo materialiai apsirupines
buvau dar vaikas tai issirinkau grazesni
nes prie jo mane daugiau trauke, o prie negrazaus buvau tik pripratus
na ir su tuo grazesniu as esu iki siol, dabar jis turi puiku ir gerai apmokama darba, tapo materialiai nepriklausomas
o tas kuris tokiu buvo, dabar yra nieko vertas
kaip kokioj pasakoj
as tik siaip sita istorija prisiminiau, nes buvo laabai sunku apsisprest
tai ko gero kazkuri myli, o prie kazkurio esi tik pripratus
Na tai kaip atsirinkt... Kurį ten myli, o prie kurio pripratus?
Dar pasakykit jūs man, ar geriau rinktis tą, su kuriuo puikiai sutari, na toks "sielos draugas", bet jausmai labiau broliški, tačiau labai labai stiprūs, ar tą, kuris traukia fiziškai, bet nėra stipraus dvasinio bendrumo - na kažkoks yra, bet toks kaip su daugeliu žmonių, neypatingas.
Nes, kai geriau pagalvojus, tai santuokoje teks su juo miegoti vienoj lovoj
O jei netraukia, tai gal geriau rinktis tą, kuris traukia?
Nes bendrų temų galima surasti, o tos fizinės traukos tai jau nepaimsi iš niekur...
Čia aš šiaip, blaškausi
Dar pasakykit jūs man, ar geriau rinktis tą, su kuriuo puikiai sutari, na toks "sielos draugas", bet jausmai labiau broliški, tačiau labai labai stiprūs, ar tą, kuris traukia fiziškai, bet nėra stipraus dvasinio bendrumo - na kažkoks yra, bet toks kaip su daugeliu žmonių, neypatingas.
Nes bendrų temų galima surasti, o tos fizinės traukos tai jau nepaimsi iš niekur...
Čia aš šiaip, blaškausi
Kažkada gilioj paauglystėje mano viena mokytoja pasakė, kad tekant dėl pinigų reikia pagalvoti ir apie tai, kad reikės su tuo vyru miegoti. Čia tau, Anabele, atsakau, kurį pasirinkti. Bendri interesai lovoj nepagelbės, jei nėra traukos. Bet tokiu atveju, aš ieškočiau trečio
Jei į temą, aš manau, kad mylėti du iš karto galima.Savo gyvenimo meilę sutikau, kai man buvo 15 metų. Jis širdyje iki šiol, nors laimingai jau 6 metus gyvenu su kitu. vis pamąstau, kas būtų, jei ta meilė staiga man pasakytų, kad myli tik mane, kad nori susieti gyvenimą tik su manim ir tt. Galbūt tai viso gyvenimėlio svajonė, bet žinau, kad pasakyčiau jam ne. Ne dėl to, kad per vėlu, meilei niekada nėra vėlu, bet tik todėl, kad žmogus, su kuriuo gyvenu, ir yra mano gyvenimas....Dabar pagalvojau
Gal visai aš ir nemyliu to pirmojo, gal tai tiesiog neišsipildžiusi svajonė
Bet vis dėlto manau, kad galima mylėti du. juk meilė tokia skirtinga būna
Jei į temą, aš manau, kad mylėti du iš karto galima.Savo gyvenimo meilę sutikau, kai man buvo 15 metų. Jis širdyje iki šiol, nors laimingai jau 6 metus gyvenu su kitu. vis pamąstau, kas būtų, jei ta meilė staiga man pasakytų, kad myli tik mane, kad nori susieti gyvenimą tik su manim ir tt. Galbūt tai viso gyvenimėlio svajonė, bet žinau, kad pasakyčiau jam ne. Ne dėl to, kad per vėlu, meilei niekada nėra vėlu, bet tik todėl, kad žmogus, su kuriuo gyvenu, ir yra mano gyvenimas....Dabar pagalvojau
QUOTE(Shalimar @ 2006 10 04, 13:20)
Reikėjo mažiau nosį riest tada, kai pirmas pasitaikė. tada gal nebūtų nei antro, nei trečio
QUOTE(vaiciuke @ 2006 10 13, 16:43)
Jei į temą, aš manau, kad mylėti du iš karto galima
..............
Galbūt tai viso gyvenimėlio svajonė, bet žinau, kad pasakyčiau jam ne. Ne dėl to, kad per vėlu, meilei niekada nėra vėlu, bet tik todėl, kad žmogus, su kuriuo gyvenu, ir yra mano gyvenimas....Dabar pagalvojau
Gal visai aš ir nemyliu to pirmojo, gal tai tiesiog neišsipildžiusi svajonė
..............
Galbūt tai viso gyvenimėlio svajonė, bet žinau, kad pasakyčiau jam ne. Ne dėl to, kad per vėlu, meilei niekada nėra vėlu, bet tik todėl, kad žmogus, su kuriuo gyvenu, ir yra mano gyvenimas....Dabar pagalvojau
Oi blin, kaip aš tave suprantu ir tau pritariu
QUOTE(Anabelė @ 2006 10 13, 15:12)
Na tai kaip atsirinkt... Kurį ten myli, o prie kurio pripratus?
O jei netraukia, tai gal geriau rinktis tą, kuris traukia?
Čia aš šiaip, blaškausi
Čia aš šiaip, blaškausi
Galiu pasakyti, kad jei pasirinksi pirmą variantą, truks to , ką turi antras, ir to anksčiau ar vėliau tau prireiks. Jei antrą - atvirkščiai, truks dvasinio bendravimo. anksčiau ar vėliau tave užknis. Žodžiu, palauk. Nereikia nieko ieškot. Atsakymas , pats ateis, netgi jei ir labai blogai bus, nesvarbu. Tas "patogumas" kurį mes renkamės, anksčiau ar vėliau ateina ne į naudą.Pasidaro ankšta.
o man tai taip... draugauju su vaikinu, bet nesu visiskai tikrai ar tikrai tai tas JIS? kartais labai gerai, kartais uzknisa... bet gal idealu buna tik pasakose? man 30m. gal nebetikiu karsta karsta meile, o al pat nemoku myleti?
QUOTE(Smurka @ 2004 03 02, 15:46)
Kai atsistoji pries dilema, kuri rinktis is dvieju, vadinasi, reikia ieskoti trecio
Jei reiks, ir ketvirto. Ieskoti tol, kol klausimu nebekils.
Manau, kad vienu metu daugiau nei vieno vyro mylet neimanoma. Bet jei isskiria likimas, tai galima ir kita pamilt. 
o as manau kad galima.... truputuka skirtinga meile bet galima......
o ash manau kad tep negarbingai..abieju vyru atzvilgiu..ir netgi ziauru..nei viena ish musu tikrai nenoretu kad taip butu joms...