QUOTE(rupestelis @ 2006 10 12, 10:43)
tai dar turėdamos 25 ar daugiau metų neskiriat savo jausmų?

buvo man dvilypių situacijų, bet tikrai galėjau atskirti kas yra kas. ir kai atėjo tikroji meilė, nei neabejojau, kad TAI YRA JIS
Na, matyt, tavo dvilypes situacijos nebuvo tokios pacios. Nereikia stengtis visko projektuoti savo gyvenime, nes gali buti, kad to paties nepatyrei. O stai as patyriau, ka reiskia chaosas sirdyje, todel suprantu, kaip Saulyte4 jauciausi ir kokios abejones ja kankina. Beje, metu man gerokai daugiau, nei 25.
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 12, 10:43)
žinoma gal lengva man čia mokyt iš savo amžias pozicijos-patyrimas bet kokiu atveju suteikia išminties, bet jums merginos nuoširdžiai patariu nesudaryt tokių dvilyopių situacijų-pačioms bus lengviau

draugauji su vienu kažkokį laiką, kažkas pasidaro negerai-turi aiškintis, kas negerai, spręsti situaciją, jei iš tikro žmogų myli, nori su juo gyvent, turėt šeimą ir taip toliau. pasikalbi su juo-kokios jo vizijos. jei abiejų vizijos nelabai šviesios dėl jūsų bendros ateities, reikia jas šviesinti, daryti kažkokius kompromisus, šalinti kliūtis, o ne bėgti pas kitą. tas pirmas saulytes vaikinas ne neketino su ja turėtu bendrų rimtesnių reikalų, tai kaip galima apie jį iš viso šnekėt, o dar kaip apie MEILĘ

jokia meile man čia nė nekvepia. jei tikrai myli-sugebi ir buitį susitvarkyt, kad abiems būtų gerai, ir visus kitus dalykus suderinti. aš pvz norėjau vaikų, o maniškis ne-bet radom kompromisą, ir ką-kartu jau šešerius emtus, vaikelis penkerių

nebėgom gi į krūmus, nes meilė per daug stipri buvo, kad galėtume išsikirti dėl nuomonių ar norų nesutapimo...
atsikvošėkit merginos, jūsų meilė-tik tariama
Situaciju nesudaryt patarti lengva, bet visi mes esam zmones, klystam, pasiklystam, surandam, nurimstam, po kiek laiko ratas vel apsisuka. Kad jus jau seserius kartu, tai saunu, bet kai as patekau i dvilype situacija, buvome 7 metus kartu. Iveikem mes ja tada, bet puikiai atsimenu, kaip reikejo draskytis. Dabar tavo seseri man is viso nedaug atrodo.
Deja, dabar vel neramumai, tik sikart jau ne del mano balskymosi...