Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(muminukas @ 2006 10 11, 13:37)
oi, rūpestėli, mes tikrai neraudam viens kitam ant peties, ir net nebesikalbam apie tai  biggrin.gif ir vaikų abu turim.

na, žmogus sudėtinga būtybė su visais savo jausmais , prisiminimais, etc.

aš ir nesakiau, kad jūs raudat g.gif teiisog sakau, kad prisiminaimai negali būti verti žodžio MEILĖ mirksiukas.gif ta prasme kosk nesubrendimas turi būti, kad priisminimus mylėt doh.gif blink.gif

QUOTE(Saulyte4 @ 2006 10 11, 13:43)
Turi butą, bet jame negyvena. Tai yra jo tėvų padovanotas jam butas. Jis nuomojamas. Na tiesiog man dabar painiava galvoj, tai taip ir rašau smile.gif

tai kad ne tik tau bet ir abiems tavo vyriškiams man regis painiava biggrin.gif . 26 metų diedas dar su tėvais gyvena doh.gif blink.gif tai ką neišgali išlaikyt to buto, kad jis nuomojamas? nepyk bet vis vien kažkokie ne tik neapsisprendėliai, bet ir nesubrendėliai man atrodot mirksiukas.gif

QUOTE(Molė @ 2006 10 12, 06:57)
Nu jeigu jau draugaujant pareiga, tai po 10, 20,30 metų lažas, katorga ar dar kas g.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

saulyte kad čia ne prie žodžių kabinėjamasi greičiausiai, o prie absurdiškos tavo situacijos mirksiukas.gif 4u.gif aš myliu ir jie myli, o greičiausiai tai nei vienas iš jūsų to jausmo nejaučia mirksiukas.gif iliuzijos kažkokios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 12:45)
kažkokia nesąmonė, jei tikrai mylėtum nors vieną-pliusų ir minusų nedėliotum g.gif om kad iš tavo "mylimųjų" nei vienas vaikų nenori su tavim-tai irgi klausimas g.gif ar taip jau tave abu myli g.gif
beje, su tuo dabartiniu gyevni kartu ar ne? o exas-vienas? g.gif

Atrodo, kas nebuvo papuoles i tokia situacija, tas nesupranta... Is kur gali zinoti, ar imanoma myleti du (ar daugiau) arba kad pliusu deliojimas reiskia nemeile abiems? Tokiose situacijose skirtinguose zmonese paprastai traukia skirtingi dalykai, kuriuos labai sunku palyginti. Vienur pvz. pastovumas ir ramybe, brandus, bet neaudringi jausmai, kitur naujumas, nuotykiai, aistra. Stai ir pasirink, kas geriau. Sirdyje sumaistis, pasimetimas, o kartais visiska tyla, nes po kazkiek laiko tiesiog atbunki. Tada bando isikisti protas, todel ir atsiranda pliusai/minusai. Tik ir tai nepadeda. O sirdis vis tyli. Oj kaip as tai pazistu...
Papildyta:
QUOTE(Saulyte4 @ 2006 10 11, 12:30)
Jį palikau dėl kito. Labai geras, mielas žmogus, jį myliu, jo pasiilgstu, su juo gera... Mes kalbam apie gyvenimą kartu, apie šeimą, net bendrą verslą...
O širdis vis labiau linksta prie buvusiojo. Nors tiesą sakant, kartais atrodo, kad noriu vieno, o kartais - kad kito. Labai bijau pasirinkti neteisingai... Na iš kur žinot, kas bus po metų, po dviejų? Jei tas, kurį pasirinksiu, mane paliks, aišku gailėsiuos, kad nepasirinkau kito.

Reikia stengtis negalvoti, kas butu, jeigu butu... Kad ir kaip baigtusi pasirinktas variantas, niekada nesuzinosi, kaip butu buve kitu atveju.
Atsakyti
QUOTE(kuosa @ 2006 10 12, 09:29)
Atrodo, kas nebuvo papuoles i tokia situacija, tas nesupranta... Is kur gali zinoti, ar imanoma myleti du (ar daugiau) arba kad pliusu deliojimas reiskia nemeile abiems? Tokiose situacijose skirtinguose zmonese paprastai traukia skirtingi dalykai, kuriuos labai sunku palyginti. Vienur pvz. pastovumas ir ramybe, brandus, bet neaudringi jausmai, kitur naujumas, nuotykiai, aistra. Stai ir pasirink, kas geriau. Sirdyje sumaistis, pasimetimas, o kartais visiska tyla, nes po kazkiek laiko tiesiog atbunki. Tada bando isikisti protas, todel ir atsiranda pliusai/minusai. Tik ir tai nepadeda. O sirdis vis tyli. Oj kaip as tai pazistu...

tai dar turėdamos 25 ar daugiau metų neskiriat savo jausmų? doh.gif buvo man dvilypių situacijų, bet tikrai galėjau atskirti kas yra kas. ir kai atėjo tikroji meilė, nei neabejojau, kad TAI YRA JIS wub.gif
žinoma gal lengva man čia mokyt iš savo amžias pozicijos-patyrimas bet kokiu atveju suteikia išminties, bet jums merginos nuoširdžiai patariu nesudaryt tokių dvilyopių situacijų-pačioms bus lengviau thumbup.gif drinks_cheers.gif draugauji su vienu kažkokį laiką, kažkas pasidaro negerai-turi aiškintis, kas negerai, spręsti situaciją, jei iš tikro žmogų myli, nori su juo gyvent, turėt šeimą ir taip toliau. pasikalbi su juo-kokios jo vizijos. jei abiejų vizijos nelabai šviesios dėl jūsų bendros ateities, reikia jas šviesinti, daryti kažkokius kompromisus, šalinti kliūtis, o ne bėgti pas kitą. tas pirmas saulytes vaikinas ne neketino su ja turėtu bendrų rimtesnių reikalų, tai kaip galima apie jį iš viso šnekėt, o dar kaip apie MEILĘ doh.gif blink.gif jokia meile man čia nė nekvepia. jei tikrai myli-sugebi ir buitį susitvarkyt, kad abiems būtų gerai, ir visus kitus dalykus suderinti. aš pvz norėjau vaikų, o maniškis ne-bet radom kompromisą, ir ką-kartu jau šešerius emtus, vaikelis penkerių wub.gif nebėgom gi į krūmus, nes meilė per daug stipri buvo, kad galėtume išsikirti dėl nuomonių ar norų nesutapimo...
atsikvošėkit merginos, jūsų meilė-tik tariama schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 12 spalio 2006 - 09:42
Iš tikro niekada nereikia pradėti pasakotis savo istorijas ten, kur jų niekas nesupras. Labai lengva yra sakyti, kad kaip galima nesusigaudyti jausmuose. Labai paprastai. Tiesiog vienoms pasisekė, kad jos rado žmogų, su kuriuo viskas idealu, ir jų gyvenime neatsirado kitas žmogus. O juk nežinot, ar taip niekada neatsitiks. Gal net rytoj jūsų jausmuose atsiras painiava, ir viską, kas čia paršyta skaitysite su visai kitomis mintimis. Tikrai to nelinkiu. Bet niekada kito nesupras tas, kuris nebuvo tokioje pačioje situacijoje. Labai negražu įžeidinėti žmones, kuriems blogai.
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 12, 10:43)
tai dar turėdamos 25 ar daugiau metų neskiriat savo jausmų? doh.gif buvo man dvilypių situacijų, bet tikrai galėjau atskirti kas yra kas. ir kai atėjo tikroji meilė, nei neabejojau, kad TAI YRA JIS wub.gif

Na, matyt, tavo dvilypes situacijos nebuvo tokios pacios. Nereikia stengtis visko projektuoti savo gyvenime, nes gali buti, kad to paties nepatyrei. O stai as patyriau, ka reiskia chaosas sirdyje, todel suprantu, kaip Saulyte4 jauciausi ir kokios abejones ja kankina. Beje, metu man gerokai daugiau, nei 25.

QUOTE(rupestelis @ 2006 10 12, 10:43)
žinoma gal lengva man čia mokyt iš savo amžias pozicijos-patyrimas bet kokiu atveju suteikia išminties, bet jums merginos nuoširdžiai patariu nesudaryt tokių dvilyopių situacijų-pačioms bus lengviau thumbup.gif  drinks_cheers.gif draugauji su vienu kažkokį laiką, kažkas pasidaro negerai-turi aiškintis, kas negerai, spręsti situaciją, jei iš tikro žmogų myli, nori su juo gyvent, turėt šeimą ir taip toliau. pasikalbi su juo-kokios jo vizijos. jei abiejų vizijos nelabai šviesios dėl jūsų bendros ateities, reikia jas šviesinti, daryti kažkokius kompromisus, šalinti kliūtis, o ne bėgti pas kitą. tas pirmas saulytes vaikinas ne neketino su ja turėtu bendrų rimtesnių reikalų, tai kaip galima apie jį iš viso šnekėt, o dar kaip apie MEILĘ doh.gif  blink.gif jokia meile man čia nė nekvepia. jei tikrai myli-sugebi ir buitį susitvarkyt, kad abiems būtų gerai, ir visus kitus dalykus suderinti. aš pvz norėjau vaikų, o maniškis ne-bet radom kompromisą, ir ką-kartu jau šešerius emtus, vaikelis penkerių wub.gif nebėgom gi į krūmus, nes meilė per daug stipri buvo, kad galėtume išsikirti dėl nuomonių ar norų nesutapimo...
atsikvošėkit merginos, jūsų meilė-tik tariama schmoll.gif

Situaciju nesudaryt patarti lengva, bet visi mes esam zmones, klystam, pasiklystam, surandam, nurimstam, po kiek laiko ratas vel apsisuka. Kad jus jau seserius kartu, tai saunu, bet kai as patekau i dvilype situacija, buvome 7 metus kartu. Iveikem mes ja tada, bet puikiai atsimenu, kaip reikejo draskytis. Dabar tavo seseri man is viso nedaug atrodo.

Deja, dabar vel neramumai, tik sikart jau ne del mano balskymosi...
Atsakyti
Šiaip tai manau, kad jei žmonėms skirta būti kartu, tai ir po visų blaškymųsi jie galiausiai atsidurs pas tą žmogų, kuris yra jam skirtas. Nes vistiek, yra kažkokia nematoma trauka, kurios negalima įvertinti protu. Aš savo mylimam žmogui daug ką atleisčiau. Jis man irgi daug atleido. Nežinau kaip bus dabar... Bet jei ne, reiškia mano laimė ne su juo...
Atsakyti
QUOTE(kuosa @ 2006 10 12, 09:58)
Na, matyt, tavo dvilypes situacijos nebuvo tokios pacios. Nereikia stengtis visko projektuoti savo gyvenime, nes gali buti, kad to paties nepatyrei. O stai as patyriau, ka reiskia chaosas sirdyje, todel suprantu, kaip Saulyte4 jauciausi ir kokios abejones ja kankina. Beje, metu man gerokai daugiau, nei 25.
Situaciju nesudaryt patarti lengva, bet visi mes esam zmones, klystam, pasiklystam, surandam, nurimstam, po kiek laiko ratas vel apsisuka. Kad jus jau seserius kartu, tai saunu, bet kai as patekau i dvilype situacija, buvome 7 metus kartu. Iveikem mes ja tada, bet puikiai atsimenu, kaip reikejo draskytis. Dabar tavo seseri man is viso nedaug atrodo.

Deja, dabar vel neramumai, tik sikart jau ne del mano balskymosi...

man irgi šešeri nedaug atrodo, esmė yra ne ta, kiek metų o kaip pragyventa mirksiukas.gif 4u.gif

bet iš tikro atsiprašau jei ką įžeidžiau. na aš ką galvoju, tą ir rašau-ir nebūtinai tai universali tiesa mirksiukas.gif nuoširdžiai stengiuis įsijausti į situaciją, bet situacija man atrodo absurdiška, tai taip ir rašau.
na man atrodo kad aš galiu skirti savo jausmus, o jūs gal dar tikrai nesutikot savo vienintelio, taigi sėkmės ieškant ir atskiriant savo jausmus 4u.gif nuoširdžiai jums linkiu pačio geriausio 4u.gif ate 4u.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievius: 12 spalio 2006 - 10:45
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 12, 11:39)
man irgi šešeri nedaug atrodo,  esmė yra ne ta, kiek metų o kaip pragyventa mirksiukas.gif  4u.gif

bet iš tikro atsiprašau jei ką įžeidžiau. na aš ką galvoju, tą ir rašau-ir nebūtinai tai universali tiesa mirksiukas.gif nuoširdžiai stengiuis įsijausti į situaciją, bet situacija man atrodo absurdiška, tai taip ir rašau.
na man atrodo kad aš galiu skirti savo jausmus, o jūs gal dar tikrai nesutikot savo vienintelio, taigi sėkmės ieškant ir atskiriant savo jausmus 4u.gif  nuoširdžiai jums linkiu pačio geriausio 4u.gif ate 4u.gif

Manes neizeidei. As puikiai zinau, kad i kito kaili neilisi, jeigu nesi patyres nieko panasaus. Tau dabar atrodo, kad tikrai gali skirti savo jausmus, bet tikrai nezinai, kas bus po keleriu metu. Keitiesi ne tik tu, bet ir zmones, esantys salia.

Nuo to, kaip gyveni priklauso ir kiek gyveni. Bet santykiai banguoja net su tuo, kuri myli. Kai tenka kiekviena diena buti salia, spresti problemas, tvarkyti buiti, iveikineti kasdienybe, pamatai, kad meile labai svarbus, bet nevienintelis santykiu ingredientas. O jeigu su zmogum prabuvai keliolika metu, bet istiko problemos, tai ar galima teikti, kad nesutikai to vienintelio?
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2004 03 02, 15:39)
Sveikutes, mamytes ir dar nemamytes!!!
Tai va, sedziu ir galvoju  g.gif , ar galima myleti is kart du vyrus, "plesytis" tarp ju ir nezinoti kuri pasirinkti? Gal kuriai buvo  kas nors panasaus nutike ir kas leme jusu apsisprendima?

Man taip buvo du kartus.Tuos du kartus buvo mano vyras ir dar vienas.Abu kartus pasirinkau vyra,matyt buvo to vertas.
Atsakyti
O aš manau norėti dvieju vyrų iškart įmanoma, bet mylėti du tai ne...
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2006 10 13, 11:26)
O aš manau norėti dvieju vyrų iškart įmanoma, bet mylėti du tai ne...

O man kaip tik atvirkščiai atrodo ax.gif
Atsakyti