Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(Saulyte4 @ 2006 10 11, 11:54)
na gerai, gal tai tik susižavėjimas ar dar kas, bet koks skirtumas kaip tai pavadinti??? Kai viskas nueina taip toli, kad nebegali nieko veikti, apie nieką galvoti... Vieną iš jų myliu stipriau, bet kai įsikiša proto balsas, jis sako, kad gal tas kitas yra geresnis... Bet jei liksiu su tuo antruoju, o vis galvosiu apie pirmąjį tai bus negerai... Atvirkštinėje situacijoje gali būti, kad turėsiu aš tą meilę, bet nebus nei pastovumo, nei pasitikėjimo... Tai nežinau kas geriau. Abu gal blogi? trečio neieškosiu, geriau jau į vienuolyną tada...
Papildyta:
Jie ne tai, kad nenori su manim vaikų. Su manim jie nori. Bet ne dabar, na ne iš karto biggrin.gif
Aš gyvenu viena. Ex taip pat turi draugę, kaip ir aš draugą. Bet nori ir manęs. Nors dvejoja lygiai kaip ir aš. Nes grįžus atgal, gali nebelikti pasitikėjimo vienas kitu. Bijau tik šito. Pliusus minusus dėlioju dėl to, nes ten kažkas sakė, kad reikia taip pasitikrint smile.gif

man regis dėl meilės vyrui taip nepasitikrinsi (turiu omeny pliusus ir minusus) mirksiukas.gif
jei įdomi mano asmeninė nuomonė-likčiau su antru, apie pirmą net negalvočiau, tuo labiau kad jis irgi abejoja-jei norėtų tik tavęs, būtų kitaip...
kažkaip netvirti tei jūsų ryšiai atrodo, bet regis pagal jūsų amžių nelabai ir gali reikalaut tvirtumo ar gyvenimo kartu (rupestelis tvirkina vaikus cha cha cha) blush2.gif 4u.gif
nesisielok ir į vienuolyną nestok-beveik garantuoju, kad rasi ir tikrąją meilę, o tada mesi per bortą tą dabartinį, tuo labiau kad negyvenat kartu...gražios tau meilės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 13:03)

kažkaip netvirti tei jūsų ryšiai atrodo, bet regis pagal jūsų amžių nelabai ir gali reikalaut tvirtumo ar gyvenimo kartu (rupestelis tvirkina vaikus cha cha cha) blush2.gif  4u.gif

rūpestėli, istorijos herojams 26, 27 ir 28 m. wink.gif Tie vaikai tave gali labiau ištvirkint, nei tu juos.
Papildyta:
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 13:03)
jei įdomi mano asmeninė nuomonė-likčiau su antru, apie pirmą net negalvočiau, tuo labiau kad jis irgi abejoja-jei norėtų tik tavęs, būtų kitaip...

Jis dabar abejoja, nes tai aš jį palikau.
Atsakyti
QUOTE(Saulyte4 @ 2006 10 11, 12:13)
rūpestėli, istorijos herojams 26, 27 ir 28 m. wink.gif Tie vaikai tave gali labiau ištvirkint, nei tu juos.
Papildyta:
Jis dabar abejoja, nes tai aš jį palikau.

ačiū kad nuėmei nuodėmę nuo manęs. fuuu, net lengviau atsikvėpiau. bet tada dar labiau keista-dabar gi praktiškai nuo 20 metų jau poros gyvena kartu g.gif gal neturit sąlygų-buto g.gif bet gal ir gerai, nes jei jau dabar galėtų tie vaikai mane ištvirkint, tai kas būtų jei kartu gyventų-visą sm ištvirkintų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
čia gal bus blondiniškai ne visai į temą, bet vis tiek ax.gif
aš kartais pagalvoju - jei gyvenimas taip susiklostytų, kad mano cool.gif kas nors atsitiktų ir likčiau viena, o kitam tokiam vienam irgi kas nors atsitiktų, kad jis irgi liktų vienas, iš visų pasaulio vyrų (išskyrus mano vyrą) aš norėčiau būti tik su tuo vienu kitu.
tas kitas vienas buvo mano pirmoji meilė, seniai išsiskyrėme, negalvojų nei kas būtų buvę, jei būtų buvę, bet... susitinkam nepaprastai retai, nors gyvename tame pačiame mieste, tačiau jis visada atsidūsta, kad mudviems teko išsiskirti. ir aš jį puikiai suprantu.
tai va dabar jūs man ir pasakykit - myliu du vyrus vienu metu? ne, myliu tik savąjį. ??? klausimas lieka atviras, tsakant...
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 13:19)
ačiū kad nuėmei nuodėmę nuo manęs. fuuu, net lengviau atsikvėpiau. bet tada dar labiau keista-dabar gi praktiškai nuo 20 metų jau poros gyvena kartu g.gif gal neturit sąlygų-buto g.gif bet gal ir gerai, nes jei jau dabar galėtų tie vaikai mane ištvirkint, tai kas būtų jei kartu gyventų-visą sm ištvirkintų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sąlygos yra, bet matyt nėra noro. Ex turi savo butą. Bet su manim gyvent nenorėjo. Nu norėjo - teoriškai smile.gif O dabartinis neturi, bet nuomosimės kartu arba jis pirks biggrin.gif Jis su manim gyvent nori jau dabar. Tai gal pagal tai ir galima pamatuoti, su kuriuo būti, ką? Kuriam esu reikalingesnė. Nu žinokit suprantu, kad kvailai jums čia viskas skamba, bet tai ką jau daryt, jei dievulis davė visko, tik sugebėjimo apsispręsti pagailėjo?
Atsakyti
QUOTE(Saulyte4 @ 2006 10 11, 12:28)
Sąlygos yra, bet matyt nėra noro. Ex turi savo butą. Bet su manim gyvent nenorėjo. Nu norėjo - teoriškai smile.gif O dabartinis neturi, bet nuomosimės kartu arba jis pirks biggrin.gif Jis su manim gyvent nori jau dabar. Tai gal pagal tai ir galima pamatuoti, su kuriuo būti, ką? Kuriam esu reikalingesnė. Nu žinokit suprantu, kad kvailai jums čia viskas skamba, bet tai ką jau daryt, jei dievulis davė visko, tik sugebėjimo apsispręsti pagailėjo?

28 metų bernas: mylėjo, bet gyventi nenorėjo, tai kaip supratau ir šeimos nenorėjo-tai jau visai tvurtai galiu pasakyti, kad nemylėjo, jeigu tavęs net kaip pastovaus p... objekto nenorėjo šalia schmoll.gif
o tai ką tu čia dar apie jį galvoji doh.gif blink.gif mesk iš savo galvelės kuo greičiau 4u.gif

muminukai, aš dar mokyklos laikų meilę prisimenu (o su tuo tai geras bajeris buvo: prieš kokius 7 metus sutikau jį per naujus metus kabake pagėrusį, kaip puolė jis verkt ant peties "kaip aš tave mylėjau" jėzau galvoju, suaugęs žmogus, o tokias nesąmones kalba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mokykloj niekada atvirai tos meilės nedemonstravo-prisiminė vos ne po kelių dešimtmečių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ), ir savo pirmą vyrą prisimenu, ir dar krūvą kitų vyrų, kuriems jaučiau šiltus jausmus. bet dabar turiu einantį kartu per gyvenimą vyrą, vaikelį, jie man yra patys brangiausi žmonės pasaulyje ir jausmų visiems ex-ams kartu sudėjus negali palyginti nei su 1/1000 tos MEILĖS, kurią jaučiu saviškiui, dalimi wub.gif nu kaip jūs mergičkos traktuojat kažkokius prisiminimus kaip meilę doh.gif pastebėjau, kad turinčios vaikų jau geriau žino, ko nori, ir geriau orientuojasi savo jausmuose...

Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 13:52)
28 metų bernas: mylėjo, bet gyventi nenorėjo, tai kaip supratau ir šeimos nenorėjo-tai jau visai tvurtai galiu pasakyti, kad nemylėjo, jeigu tavęs net kaip  pastovaus p... objekto nenorėjo šalia schmoll.gif
o tai ką tu čia dar apie jį galvoji doh.gif  blink.gif mesk iš savo galvelės kuo greičiau 4u.gif

Tas bernas 26, tada dar buvo 25. Draugavom 4 metus. Draugavom taip, kai susitinki kur, pasivaikštai (nu ir ne tik, mes turėjom daug užsiėmimų), grįžti namo (t.y. pas mane, nes jis su tėvais), atliekam pareigą biggrin.gif Jis eina namo. Taip ištisus beveik 4 metus. Tada mano kantrybė trūko, o dabar prisimenu visus gerus laikus su juo, nes nepaisant visko, jis labai fainas žmogus... Skiriantis jis mums siūlė eiti pas psichologą.. Dabar galvoju: o gal reikėjo? Ai, nu koks skirtumas... Vistiek rezultate jaučiuosi blogai blogai blogai... sad.gif

O jis sako, kad jam nepakeliamai sunku be manęs. Tai kas čia? meilė ar ne meilė? Oi, nukrypau nuo temos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte4: 11 spalio 2006 - 13:30
QUOTE(Saulyte4 @ 2006 10 11, 13:31)
Tas bernas 26, tada dar buvo 25. Draugavom 4 metus. Draugavom taip, kai susitinki kur, pasivaikštai (nu ir ne tik, mes turėjom daug užsiėmimų), grįžti namo (t.y. pas mane, nes jis su tėvais), atliekam pareigą biggrin.gif Jis eina namo. Taip ištisus beveik 4 metus. Tada mano kantrybė trūko, o dabar prisimenu visus gerus laikus su juo, nes nepaisant visko, jis labai fainas žmogus... Skiriantis jis mums siūlė eiti pas psichologą.. Dabar galvoju: o gal reikėjo? Ai, nu koks skirtumas... Vistiek rezultate jaučiuosi blogai blogai blogai... sad.gif

O jis sako, kad jam nepakeliamai sunku be manęs. Tai kas čia? meilė ar ne meilė? Oi, nukrypau nuo temos  blush2.gif

tu kažkaip visai susimaišei-sakei, kad exas turi butą, o dabar jau jis su tėvais g.gif na ta prasme trūksta nuoseklumo ir logikos ir pasakojime, ir jausmuose-ir tavo, ir bernų g.gif

Atsakyti
oi, rūpestėli, mes tikrai neraudam viens kitam ant peties, ir net nebesikalbam apie tai biggrin.gif ir vaikų abu turim.

na, žmogus sudėtinga būtybė su visais savo jausmais , prisiminimais, etc.
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 14:34)
tu kažkaip visai susimaišei-sakei, kad exas  turi butą, o dabar jau jis su tėvais g.gif na ta prasme trūksta nuoseklumo ir logikos ir pasakojime, ir jausmuose-ir tavo, ir bernų g.gif

Turi butą, bet jame negyvena. Tai yra jo tėvų padovanotas jam butas. Jis nuomojamas. Na tiesiog man dabar painiava galvoj, tai taip ir rašau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyte4: 11 spalio 2006 - 13:44
QUOTE(Saulyte4 @ 2006 10 11, 14:31)

O jis sako, kad jam nepakeliamai sunku be manęs. Tai kas čia? meilė ar ne meilė? Oi, nukrypau nuo temos  blush2.gif

Nu jeigu jau draugaujant pareiga, tai po 10, 20,30 metų lažas, katorga ar dar kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 10 12, 07:57)
Nu jeigu jau draugaujant pareiga, tai po 10, 20,30 metų lažas, katorga ar dar kas g.gif

Na tai gal nereikia kabinėtis prie žodžių.
Atsakyti