QUOTE(Saulyte4 @ 2006 10 11, 11:54)
na gerai, gal tai tik susižavėjimas ar dar kas, bet koks skirtumas kaip tai pavadinti??? Kai viskas nueina taip toli, kad nebegali nieko veikti, apie nieką galvoti... Vieną iš jų myliu stipriau, bet kai įsikiša proto balsas, jis sako, kad gal tas kitas yra geresnis... Bet jei liksiu su tuo antruoju, o vis galvosiu apie pirmąjį tai bus negerai... Atvirkštinėje situacijoje gali būti, kad turėsiu aš tą meilę, bet nebus nei pastovumo, nei pasitikėjimo... Tai nežinau kas geriau. Abu gal blogi? trečio neieškosiu, geriau jau į vienuolyną tada...
Papildyta:
Jie ne tai, kad nenori su manim vaikų. Su manim jie nori. Bet ne dabar, na ne iš karto
Aš gyvenu viena. Ex taip pat turi draugę, kaip ir aš draugą. Bet nori ir manęs. Nors dvejoja lygiai kaip ir aš. Nes grįžus atgal, gali nebelikti pasitikėjimo vienas kitu. Bijau tik šito. Pliusus minusus dėlioju dėl to, nes ten kažkas sakė, kad reikia taip pasitikrint
Papildyta:
Jie ne tai, kad nenori su manim vaikų. Su manim jie nori. Bet ne dabar, na ne iš karto
Aš gyvenu viena. Ex taip pat turi draugę, kaip ir aš draugą. Bet nori ir manęs. Nors dvejoja lygiai kaip ir aš. Nes grįžus atgal, gali nebelikti pasitikėjimo vienas kitu. Bijau tik šito. Pliusus minusus dėlioju dėl to, nes ten kažkas sakė, kad reikia taip pasitikrint
man regis dėl meilės vyrui taip nepasitikrinsi (turiu omeny pliusus ir minusus)
jei įdomi mano asmeninė nuomonė-likčiau su antru, apie pirmą net negalvočiau, tuo labiau kad jis irgi abejoja-jei norėtų tik tavęs, būtų kitaip...
kažkaip netvirti tei jūsų ryšiai atrodo, bet regis pagal jūsų amžių nelabai ir gali reikalaut tvirtumo ar gyvenimo kartu (rupestelis tvirkina vaikus cha cha cha)
nesisielok ir į vienuolyną nestok-beveik garantuoju, kad rasi ir tikrąją meilę, o tada mesi per bortą tą dabartinį, tuo labiau kad negyvenat kartu...gražios tau meilės