Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 14:44)
1. Reiskiant savo nuomone, dar reikia palikti prielaidas klaidai. Nes nuomone, ne visada yra tiesa, kaip tiesa nuomone. Jei zmogaus protas yra ribotas, o kiekvieno zmgaus toks yra, nes jis savo nuomone uzdeda sau, savo protui ribas, tai nereiskia, kad tai teisinga, o svarbiausia, kad negalima abejoti jos teisingumu kitam asmeniui. Abejojimas netapatu menkinimui.

2. Kas is musu cia jau tokios dideles meiles ekspertes, kad jau taip gerai zinome kas imanoma kas ne... Va jus, kaip issiaiskinome, negalite pamilti alkoholiko, o as galiu ir iki siolei myliu ir ka... Zmogu myli ne toks koks jis yra, o uz tai kad jis yra aplamai, visa jo visuma nepreparuojant tai man tinka, tai ne. TAigi viena is jusu isivaizduojamu meiles prielaidu supliuksta, lygiai ir cia, jei jus negalite, tai dar nereiskia, kad kiti negali. Meiles vyrui atmainu yra aibes. Net viena pora per ilga kartu gyvenimo laikotarpi pereina per skirtingas meiles stadijas, tai kodel negali buti vienu metu skirtingos meiles stadijos, skirtingiems vyrams...

Ir užsikirtot dabar su ta tiesa megalol.gif lyg tais buvo pateikti nenuneigiami faktai. Kaip mes išreiškiam savo nuomonę? Žodžiais: "aš manau", "man atrodo", "aš tikiu" ir pan. Į kažkokią tiesą niekas nepretenduoja, tad neverta gilintis į kažkokias beprasmiškas diskusijas apie tiesos ieškojimą nuomonių sukūryje. Kodėl dabar turėtume abejoti kiekvieno žmogaus nuomone, ieškoti kažkokių klaidų? Tai galėčiau pavadinti kiekvieno žmogaus nuosavybe - jo mintys, įsitikinimai tai ir nuomonė, tad nereikėtų ieškoti tiesų ar klaidų, nes jų čia nėra.

Meilės ekspertų čia nėra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aš kaip ir Ledinė, pvz, neįsivaizduoju kaip gali mylėti žmogų visa širdimi, žadėti jam savąją, ir tuo pačiu tą patį giedoti ir rodyti kitam.. o kaip tie jų mylimieji? Ar labai nudžiugtų sužinoję, kad jie nėra vieninteliai, kuriems ta moteriškė prisiekia savo meilę.. čia man kvepia apgavystėm, veidmainystėm. Gal kam tai ir įmanoma, aš to nežinau ir neneigsiu. Patirtis ir paprasčiausias loginis mąstymas man neleidžia sukurti tokio paveikslo kaip tai būtų įmanoma ir tiek. Atvėskit, Moonte friends.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 17:55)
Ir užsikirtot dabar su ta tiesa  megalol.gif lyg tais buvo pateikti nenuneigiami faktai. Kaip mes išreiškiam savo nuomonę? Žodžiais: "aš manau", "man atrodo", "aš tikiu" ir pan. Į kažkokią tiesą niekas nepretenduoja, tad neverta gilintis į kažkokias beprasmiškas diskusijas apie tiesos ieškojimą nuomonių sukūryje. Kodėl dabar turėtume abejoti kiekvieno žmogaus nuomone, ieškoti kažkokių klaidų? Tai galėčiau pavadinti kiekvieno žmogaus nuosavybe - jo mintys, įsitikinimai tai ir nuomonė, tad nereikėtų ieškoti tiesų ar klaidų, nes jų čia nėra.

Meilės ekspertų čia nėra  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  aš kaip ir Ledinė, pvz, neįsivaizduoju kaip gali mylėti žmogų visa širdimi, žadėti jam savąją, ir tuo pačiu tą patį giedoti ir rodyti kitam.. o kaip tie jų mylimieji? Ar labai nudžiugtų sužinoję, kad jie nėra vieninteliai, kuriems ta moteriškė prisiekia savo meilę.. čia man kvepia apgavystėm, veidmainystėm. Gal kam tai ir įmanoma, aš to nežinau ir neneigsiu. Patirtis ir paprasčiausias loginis mąstymas man neleidžia sukurti tokio paveikslo kaip tai būtų įmanoma ir tiek. Atvėskit, Moonte  friends.gif

Idealus komentaras. Nei pridėt, nei atimt. 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 16:52)
Aš niekur nesakiau, kad pasakiau absoliučią tiesą. O Jūs vis teigiate, kad būtent taip padariau. Va šito nesuprantu. Net parašiau, kad manau subjektyviai, o Jūs vėl: "šventa karvė"  lotuliukas.gif  Tiesiog MAN neįmanoma mylėti dviejų vienu metu, nes jei meilė tikra, dovanoji ją vienam...

Tai ir rasykte as negaliu, ir viskas. As irgi sakau, kad to esu nepatyrusi, bet buciau kvaila teigdama kad to nera ir negali buti.

Nereikia taip susireiksminti, as kalbu ne tik su jumis viena. Dar salimais jusu yra ir kitas oponentas. Tiesiog mane glumina savo patirties sureiksminimas ir viskas, apie ka as ir rasau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 18:39)
Tai ir rasykte as negaliu, ir viskas. As irgi sakau, kad to esu nepatyrusi, bet buciau kvaila teigdama kad to nera ir negali buti.

Nereikia taip susireiksminti, as kalbu ne tik su jumis viena. Dar salimais jusu yra ir kitas oponentas. Tiesiog mane glumina savo patirties sureiksminimas ir viskas, apie ka as ir rasau.

Aš taip ir parašiau: man tai neįmanoma, nes: myli vieną, atiduoti save vienam. Kaip galima save atiduoti dviem? Kaip tiems dviems jaustis, kieno gi tada ta moteris? Aš niekur neteigiau, kad to negali būti. Yra visokių paradoskų, yra. Visko yra. Ir savo patirties nesureikšminau, vėl perdedate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 18:55)
Ir užsikirtot dabar su ta tiesa  megalol.gif lyg tais buvo pateikti nenuneigiami faktai. Kaip mes išreiškiam savo nuomonę? Žodžiais: "aš manau", "man atrodo", "aš tikiu" ir pan. Į kažkokią tiesą niekas nepretenduoja, tad neverta gilintis į kažkokias beprasmiškas diskusijas apie tiesos ieškojimą nuomonių sukūryje. Kodėl dabar turėtume abejoti kiekvieno žmogaus nuomone, ieškoti kažkokių klaidų? Tai galėčiau pavadinti kiekvieno žmogaus nuosavybe - jo mintys, įsitikinimai tai ir nuomonė, tad nereikėtų ieškoti tiesų ar klaidų, nes jų čia nėra.

Meilės ekspertų čia nėra  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  aš kaip ir Ledinė, pvz, neįsivaizduoju kaip gali mylėti žmogų visa širdimi, žadėti jam savąją, ir tuo pačiu tą patį giedoti ir rodyti kitam.. o kaip tie jų mylimieji? Ar labai nudžiugtų sužinoję, kad jie nėra vieninteliai, kuriems ta moteriškė prisiekia savo meilę.. čia man kvepia apgavystėm, veidmainystėm. Gal kam tai ir įmanoma, aš to nežinau ir neneigsiu. Patirtis ir paprasčiausias loginis mąstymas man neleidžia sukurti tokio paveikslo kaip tai būtų įmanoma ir tiek. Atvėskit, Moonte  friends.gif

Tai kam tuomet reikalinga diskusija ir kodel jus man oponuojate? Tiesu yra aibes, tame ir yra diskusijos esme, siekis isgryninti minti, priarteti prie tiesos, nes tiesa yra siekiamybe. Matyt tai jums persudetinga suvokti. Jei jus to nesuvokiat, nesuprantu jusu polinkio, noro veltis i jusu manymu beprasmes diskusijas, jei neva jus nieko nesiekiate diskusijoje... Alogiski jusu teiginiai ir tiek. Nenoriu diskutuoti, bet diskutuoju. O as megstu knistis zmogaus pasamones labirintuose.

Siaip manau atvesti rektu jums, nes neusgebat normaliai diskutuoti, nesiveliant i asmeniskumus. Nereikia man priskirti savo lauru, tai jus reaguojate, as gi rami kaip belgas, nes man IDOMIOS KOL KAS TIK JUSU MINTYS, bet ne zmogus-oponentas, VISKAS. Kita vertus, jei jus ko nesugebat suvokti tai dar nereiskia, kad to nera. Ir jei jums vaidenasi, kad tai gali sietis su apgavyste, tai nebutinai yra privaloma kitam.

QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 19:45)
Aš taip ir parašiau: man tai neįmanoma, nes: myli vieną, atiduoti save vienam. Kaip galima save atiduoti dviem? Kaip tiems dviems jaustis, kieno gi tada ta moteris? Aš niekur neteigiau, kad to negali būti. Yra visokių paradoskų, yra. Visko yra. Ir savo patirties nesureikšminau, vėl perdedate biggrin.gif

Na ir puiku, kad nesureiksminate, as neperdetu, nes esu ne telepatas, bet jei zmogus i mano pasvarstymus, kur rasau, kad pasaulyje visko buna, neabejodamas raso, kad NE. Tuomet tai ir paneigia jusu dabartinio posto mintis, kaip paliekantcia prielaidas kitam variantui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gruodžio 2010 - 18:56
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 19:54)
Kita vertus, jei jus ko nesugebat suvokti tai dar nereiskia, kad to nera.

va va.. neseniai savo 15 -meciui sakiau vos ne tuos pacius zodzius.
tikiuosi, kad dar nepavelavau.. doh.gif
Atsakyti
Manyčiau, kad vis gi įmanoma vienu metu mylėt 2 vyrus, bet tie jausmai bus be abejonės skirtingi. doh.gif Vienam galima jaust meilę, aistrą, susižavėjimą, o su kitu tiesiog gera būti kartu. Kažkada esu jautusi panašius jausmus, bet pasirinkau pirmą variantą. smile.gif
Atsakyti
Pazistu vyra,kuris myli dvi moteris ax.gif Ir ka... nei viena ,nei kita nezino apie viena kitos egzistavima. Bet abiem gerai,apdovanotos ,apipintos demesiu... O kodel moterys negali myleti du vyrus g.gif Jos ka, kitokios,jos jauciasi geidziamos,mylimos...Viena galima myleti vienaip(juk meiliu buna taip pat skirtingu ...ar kas dris su tuo nesutikti g.gif ),kita- kitaip...svarbu,kad visiems gerai,o ypac moteriai thumbup.gif Sureiksminate per daug vyrus. Juk jie taip pat nesventieji,tik moterys bando uzsimerkti pries vyro nuodemeles... :blink
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 12 26, 19:24)
Pazistu vyra,kuris myli dvi moteris ax.gif  Ir ka... nei viena ,nei kita nezino apie viena kitos egzistavima. Bet abiem gerai,apdovanotos ,apipintos demesiu... O kodel moterys negali myleti du vyrus g.gif Jos ka, kitokios,jos jauciasi geidziamos,mylimos...Viena galima myleti vienaip(juk meiliu buna taip pat skirtingu ...ar kas dris su tuo nesutikti g.gif ),kita- kitaip...svarbu,kad visiems gerai,o ypac moteriai thumbup.gif Sureiksminate per daug vyrus. Juk jie taip pat nesventieji,tik moterys bando uzsimerkti pries vyro nuodemeles...  :blink

Va ir manau, kad tai ne meilė, čia melas. Meilės čia dieną su lempa nerasi... Bet vėl gi, tai tik nuomonė mano, ne taisyklė. Aš nežinau, kiek reikia... kvailumo, kad užmerkti akis prieš... išdavystę, pvz. jeigu kuri viena sužinotų apie kitą. Oi, sunku tokią temą svarstyti. Galima į skaudinančius dalykus nukrypti (išdavystę, apgaulę ir pan.).
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 20:45)

o meilė tik tada, kai atiduodi save?
ar turiu būti kažkieno, kad mylėčiau?
Atsakyti
O kaip musulmonai, jie nemyli savo zmonu?

Ir kodel meile negali sietis su melu ir isdavyste. Net ir tuomet meile gyvuoja, o tie veiksniai nera itakojantys meiles stipruma, ar parodantys jos nebuvima, gal daugiau suteikiantis jai atspalvi.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 26, 19:32)
o meilė tik tada, kai atiduodi save?
ar turiu būti kažkieno, kad mylėčiau?

Atiduodi save ir gauni kitą mainais biggrin.gif Tiesiog tavo meilė priklauso kažkam, nes myli kažką. Kaip save dalinti dviems? Pjūklu gi nepersipjausi (siaubo filmas) lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 19:34)
O kaip musulmonai, jie nemyli savo zmonu?

Ir kodel meile negali sietis su melu ir isdavyste. Net ir tuomet meile gyvuoja, o tie veiksniai nera itakojantys meiles stipruma, ar parodantys jos nebuvima, gal daugiau suteikiantis jai atspalvi.

Taip, sutinku. Išdavystė sunaikina meilę. Bet kartu gali pagimdyti ir naują meilę, kaip feniksą iš pelenų. Kitam žmogui. Išmoksti būti.... atsargesniu, atsakingesniu. Stipresniu. Kad išdavystės iš naujo nepatirtum.
Atsakyti