Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 20:35)
Atiduodi save ir gauni kitą mainais biggrin.gif Tiesiog tavo meilė priklauso kažkam, nes myli kažką. Kaip save dalinti dviems? Pjūklu gi nepersipjausi (siaubo filmas)  lotuliukas.gif

O jausmai yra apciuopiami, fizinis kunas?

O jus norite pasakyti, kad meile ipareigoja kita asmeni? Meile nera tramdomieji marskiniai kitam asmeniui. Nes mylime mes, tai musu asmeninis jausmas, kuris nera privalomas kitam, t.y. jausti musu atzvilgiu.
Papildyta:
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 20:36)
Taip, sutinku. Išdavystė sunaikina meilę. Bet kartu gali pagimdyti ir naują meilę, kaip feniksą iš pelenų. Kitam žmogui. Išmoksti būti.... atsargesniu, atsakingesniu. Stipresniu. Kad išdavystės iš naujo nepatirtum.

Rasiau priesingai, kad ir isduota meile yra jausmas ir niekur jis nedingsta, gal tik isgyvenimai suteikia jai kita atspalvi, meile ir asaros, meile ir skausmas, meile ir neviltis ir t.t. Neretai zmones taikosi su tuo, nes jiems skaudziau prarasti meile, meiles objekta, nei melas, isdavystes jausmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gruodžio 2010 - 19:42
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 19:27)
Va ir manau, kad tai ne meilė, čia melas. Meilės čia dieną su lempa nerasi... Bet vėl gi, tai tik nuomonė mano, ne taisyklė. Aš nežinau, kiek reikia... kvailumo, kad užmerkti akis prieš... išdavystę, pvz. jeigu kuri viena sužinotų apie kitą. Oi, sunku tokią temą svarstyti. Galima į skaudinančius dalykus nukrypti (išdavystę, apgaulę ir pan.).

Jums melas,jiems meile... Nejau nesutikote moteru,kurios atleidzia vyrams uz isdavyste? Manau daugiau moteru atleidzia ,bet vyrai suzinoje...vienetai. O kodel? Todel,kad jie savininkai,jiems moterys ,kaip tokia nuosavybe,o va moterys "bando ilisti" i "avineliu" kaili...,bet ar nuo to moterys laimingos,manau,ne... Visada ir visiems vyrams sakau,jei nemoki meluoti,tai net nepradek...toks vyras tampa pats apgailetinas ozys. O griztant prie moteru meiles dviem vyrams... jei tai gerai moteriai,kodel gi ne... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 19:42)
Papildyta:
Rasiau priesingai, kad ir isduota meile yra jausmas ir niekur jis nedingsta, gal tik isgyvenimai suteikia jai kita atspalvi, meile ir asaros, meile ir skausmas, meile ir neviltis ir t.t. Neretai zmones taikosi su tuo, nes jiems skaudziau prarasti meile, meiles objekta, nei melas, isdavystes jausmas.

Taip, žmogus dažnai būna silpnas, sumindo save, pakiša savo meilę mindyti išdavystei... Nesugeba kovoti, atsitiesti ir žengti toliau. Nes tai labai ir labai sunku. Šitą aš jau gerai žinau. Perlipau per save vieną kartą. Bet didžiuojuosi, kad perlipau. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 12 26, 19:42)
Jums melas,jiems meile... Nejau nesutikote moteru,kurios atleidzia vyrams uz isdavyste? Manau daugiau moteru atleidzia ,bet vyrai suzinoje...vienetai. O kodel? Todel,kad jie savininkai,jiems moterys ,kaip tokia nuosavybe,o va moterys "bando ilisti" i "avineliu" kaili...,bet ar nuo to moterys laimingos,manau,ne... Visada ir visiems vyrams sakau,jei nemoki meluoti,tai net nepradek...toks vyras tampa pats apgailetinas ozys. O griztant prie moteru meiles dviem vyrams... jei tai gerai moteriai,kodel gi ne... mirksiukas.gif

Moterys atleidžia, nes silpnos, nes bijo. Bet nemanau, kad laimingos, gyvendamos su išdavystės vaiduokliu. Iš savo patirties sakau: neįmanoma gyventi su tuo, vis tiek neišvengiamai skirsiesi. Nes po išdavystės viskas vis tiek yra tik melas....
Atsakyti
[quote=Ledinė Ledi,2010 12 26, 21:36]
Atiduodi save ir gauni kitą mainais biggrin.gif Tiesiog tavo meilė priklauso kažkam, nes myli kažką. Kaip save dalinti dviems? Pjūklu gi nepersipjausi (siaubo filmas) lotuliukas.gif
Papildyta:

negaunu aš kito..mainais...ir meilė mano nepriklauso kažkam...ji tiesiog yra.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 20:45)

Bet nemanau, kad laimingos, gyvendamos su išdavystės vaiduokliu. Iš savo patirties sakau: neįmanoma gyventi su tuo, vis tiek neišvengiamai skirsiesi. Nes po išdavystės viskas vis tiek yra tik melas....

tai tik jusu patirtis.
sakoma, kad is situacijos yra maziausiai 5 iseitys.maziausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 20:45)
1. Taip, žmogus dažnai būna silpnas, sumindo save, pakiša savo meilę mindyti išdavystei... Nesugeba kovoti, atsitiesti ir žengti toliau. Nes tai labai ir labai sunku. Šitą aš jau gerai žinau. Perlipau per save vieną kartą. Bet didžiuojuosi, kad perlipau. smile.gif

Papildyta:

2. Moterys atleidžia, nes silpnos, nes bijo. Bet nemanau, kad laimingos, gyvendamos su išdavystės vaiduokliu. Iš savo patirties sakau: neįmanoma gyventi su tuo, vis tiek neišvengiamai skirsiesi. Nes po išdavystės viskas vis tiek yra tik melas....

1. As manau, kad silpnas yra tas, kuris isizada savo jausmo, net nekovodamas uz ji. Jei si jausma galima ismesti kaip siuksle tai jis nebuvo tikras, o imitacija. Mes ne sventi, visi zmones daro klaidas. Zinoma as nekalbu apie recidivistus, o apie pavienes kalidas.

2. Imanoma, jei zmogus yra tikintis. "Atleisk mums viespatie musu kaltes kaip mes atleidziam savo kaltininkams...". Jei nesugebam atleisti, tai ne zmogaus klaidu pasekme, o musu, kurie nesugeba atleisti.

Velgi, kalba eina ne apie recidivistus.
Atsakyti
man keista, kai eklaruojama baisi meilė (stipri), o jei tik žmogelis suklystų-viskas, pipec, jokio šanso jam, nieko ir tt. kas tai per meilė? save jūs mylite labiau ir tiek...manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 26, 19:57)
man keista, kai eklaruojama baisi meilė (stipri), o jei tik žmogelis suklystų-viskas, pipec, jokio šanso jam, nieko ir tt. kas tai per meilė? save jūs mylite labiau ir tiek...manau  smile.gif

Apie klaidas mes nekalbėjome, kalbėjome apie išdavystę. Taip, meilė yra tiek stipri ir tiek silpna, kad nuo išdavystės jai vienintelis kelias - mirti. Bet tiek stipri, kad išlaiko atstumą, išlaiko nelaimes ir klaidas (ne išdavystę).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledinė Ledi: 26 gruodžio 2010 - 20:02
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 22:02)
Apie klaidas mes nekalbėjome, kalbėjome apie išdavystę. Taip, meilė yra tiek stipri ir tiek silpna, kad nuo išdavystės jai vienintelis kelias - mirti. Bet tiek stipri, kad išlaiko atstumą, išlaiko nelaimes ir klaidas (ne išdavystę).

tai stipri ar silpna?
jei nuo išdavystės ji miršta-vadinasi, jos nė nebuvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 19:55)
1. As manau, kad silpnas yra tas, kuris isizada savo jausmo, net nekovodamas uz ji. Jei si jausma galima ismesti kaip siuksle tai jis nebuvo tikras, o imitacija. Mes ne sventi, visi zmones daro klaidas. Zinoma as nekalbu apie recidivistus, o apie pavienes kalidas.

2. Imanoma, jei zmogus yra tikintis. "Atleisk mums viespatie musu kaltes kaip mes atleidziam savo kaltininkams...". Jei nesugebam atleisti, tai ne zmogaus klaidu pasekme, o musu, kurie nesugeba atleisti.

Velgi, kalba eina ne apie recidivistus.

1. Silpnas tas, kuris leidžia mindyti jausmą ir gyvena su išdaviku. Nes jeigu taip daro, jo jausmas yra tik šiukšlė, nes jau sumindytas.
2. Taip, religija kartais skatina kančią, čia tiesa. Klaidas galima atleisti, ir reikia, o mes kalbėjom apie išdavystę, ne apie klaidas.
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 26, 20:03)
tai stipri ar silpna?
jei nuo išdavystės ji miršta-vadinasi, jos nė nebuvo.  smile.gif

Buvo, bet išdavystės būtinai nužudys. Čia aš esu kategoriška. Jeigu meilė lieka gyventi išdavystėje, tai ne meilė, tai.... nusižeminimas.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 22:04)
1. Silpnas tas, kuris leidžia mindyti jausmą ir gyvena su išdaviku. Nes jeigu taip daro, jo jausmas yra tik šiukšlė, nes jau sumindytas.
2. Taip, religija kartais skatina kančią, čia tiesa. Klaidas galima atleisti, ir reikia, o mes kalbėjom apie išdavystę, ne apie klaidas.
Papildyta:

Buvo, bet išdavystės būtinai nužudys. Čia aš esu kategoriška. Jeigu meilė lieka gyventi išdavystėje, tai ne meilė, tai.... nusižeminimas.

kokia įdomi meilė..."va tu daryk taip ir taip, tada mylėsiu. bet jei padarysi va taip-tada nebemylėsiu"...Lengva kaip....
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 21:02)
Apie klaidas mes nekalbėjome, kalbėjome apie išdavystę. Taip, meilė yra tiek stipri ir tiek silpna, kad nuo išdavystės jai vienintelis kelias - mirti.

Juk zmogu myli su visais jo trukumai, ir privalumais. Teko stebeti situacija, kai moteris protu suvokia, o jausmai nepasiduoda protui. Meile nera pragmatiskas jausmas, kuris nieko bendra su mirties poreikiu neturi, na jei tik nori santazuoti, ar iskaudinti meiles objekta, kad atstume, neivertino meile, bet juk tai egoizmas.
Atsakyti