Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

apskritai keistas tas meilės vertinimas... esant tokiai situacijai-tai jau šiukšlė, o kitokiai-tai jau Meeeilė...bet juk pats jausmas , jis nekinta. Štai mylim vaiką. Turbūt ką bepadarytų, jį mylėsit? nebus jokių išlygų?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 17:54)
Tai kam tuomet reikalinga diskusija ir kodel jus man oponuojate? Tiesu yra aibes, tame ir yra diskusijos esme, siekis isgryninti minti, priarteti prie tiesos, nes tiesa yra siekiamybe. Matyt tai jums persudetinga suvokti. Jei jus to nesuvokiat, nesuprantu jusu polinkio, noro veltis i jusu manymu beprasmes diskusijas, jei neva jus nieko nesiekiate diskusijoje... Alogiski jusu teiginiai ir tiek. Nenoriu diskutuoti, bet diskutuoju. O as megstu knistis zmogaus pasamones labirintuose.

Siaip manau atvesti rektu jums, nes neusgebat normaliai diskutuoti, nesiveliant i asmeniskumus. Nereikia man priskirti savo lauru, tai jus reaguojate, as gi rami kaip belgas, nes man IDOMIOS KOL KAS TIK JUSU MINTYS, bet ne zmogus-oponentas, VISKAS. Kita vertus, jei jus ko nesugebat suvokti tai dar nereiskia, kad to nera. Ir jei jums vaidenasi, kad tai gali sietis su apgavyste, tai nebutinai yra privaloma kitam.

g.gif jūs kitiems galite opuonuoti, o aš kažkodėl tokią teisę prarandu? biggrin.gif Tiesiog prisikabinėjate kartais ten kur nebūtina, tad įsikišau, kad apgint kitą. Man nesivaidena, bent jau kol kas fear.gif Bet jau kyla įtarimas dėl jūsų.. Jei jums dvigubi gyvenimai yra normalus dalykas tai puiku, man tai nepriimtina, man tai melas, apgavystės, tiesiog logika kitaip nesiriša. Todėl ir sakau, kad negali vienodai mylėti dviejų vyrų, moterų. Kaip jūs tada suprantate tokius santykius, kai moteris ar vyras eina pas vieną, sako, kad myli, šypsosi, žiūri meiliai į akis, mylisi, o paskui nueina pas kitą ir daro tą patį? Ar čia jums dorybės pavyzdys? Man tai pvz šlykštu, ir ką?

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 12 26, 18:24)
Pazistu vyra,kuris myli dvi moteris ax.gif  Ir ka... nei viena ,nei kita nezino apie viena kitos egzistavima. Bet abiem gerai,apdovanotos ,apipintos demesiu...

Na ir kokia tokių santykių ateitis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 21:04)
1. Silpnas tas, kuris leidžia mindyti jausmą ir gyvena su išdaviku. Nes jeigu taip daro, jo jausmas yra tik šiukšlė, nes jau sumindytas.
2. Taip, religija kartais skatina kančią, čia tiesa. Klaidas galima atleisti, ir reikia, o mes kalbėjom apie išdavystę, ne apie klaidas.
Papildyta:

Buvo, bet išdavystės būtinai nužudys. Čia aš esu kategoriška. Jeigu meilė lieka gyventi išdavystėje, tai ne meilė, tai.... nusižeminimas.

1. Jei kitas zmogus nesugeba ivertinti jausmo, tai nereiskia, kad savo veiksmais gali paversti kito zmogaus jausma siukle. Vadinasi jis buvo ne jausmas o siukle, nes jausmo sumindyti gali tik jo savininkas.

2. O isdavyste, ar nuejima i sona, Raketa, irgi yra zmogiska klaida. Kuria reikia moketi atleisti, nejauciant kancios. Bet tai reikia samoningas, dvasinis svarinimasis, nepaverciant save pagiezos paminklu.

3. Jus galite buti nors 100 kartu kategorsika, bet tai nekeica esmes, jus tiesiog nesugebat atleisti, nes jus alteidimas tapatu su silpnumu, zeminimusi ir t.t. O MEILES PAZEMINTI NEIKAS NEGALI.
Atsakyti
o kuo čia dėta dorybė? Kas jau čia labai doras?
Niekad nemylėjau dviejų vienu metu, manau, kad ir neteks. Bet žinau,ką reiškia vieną mylėti, o kitu susižavėti taip, kad net bloga nuo jausmų dvilypumo. abejoju, ar kuris nors, mylėdamas du žmones yra laimingas. Tai baisus vidinis konfliktas, sumaištis.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 26, 21:16)
o kuo čia dėta dorybė? Kas jau čia labai doras?
Niekad nemylėjau dviejų vienu metu, manau, kad ir neteks. Bet žinau,ką reiškia vieną mylėti, o kitu susižavėti taip, kad net bloga nuo jausmų dvilypumo. abejoju, ar kuris nors, mylėdamas du žmones yra laimingas. Tai baisus vidinis konfliktas, sumaištis.

Va man patinka, kai patogu apeliuojama i dorybe, bet ta pati dorybe yra ir sugebejimas atleisti, tuomet tai jau atgyvena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gruodžio 2010 - 20:30
smile.gif o kam Raketa keitėsi niką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 26, 19:57)
man keista, kai eklaruojama baisi meilė (stipri), o jei tik žmogelis suklystų-viskas, pipec, jokio šanso jam, nieko ir tt. kas tai per meilė? save jūs mylite labiau ir tiek...manau  smile.gif

Na myleti save irgi reikia. Kiekvienas zmogus turi,net privalo save myleti ...manote,jei saves nemylesi o mylesi daugiau kita,tai manote,kad tai ne auka,o meile?
Zmogui klysti zmogiska,bet...gyvenime yra ivairiu situaciju ir apibendrinti negalima. Todel ir tvirtinu,jei zmogus nesugeba issisukti is susidariusios situacijos, nera ko pradeti tokia situacija kurti.
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 12 26, 22:23)
Na myleti save irgi reikia. Kiekvienas zmogus turi,net privalo save myleti ...manote,jei saves nemylesi o mylesi daugiau kita,tai manote,kad tai ne auka,o meile?
Zmogui  klysti zmogiska,bet...gyvenime yra ivairiu situaciju ir apibendrinti negalima. Todel ir tvirtinu,jei zmogus nesugeba issisukti is susidariusios situacijos, nera ko pradeti tokia situacija kurti.

o kur aš rašiau, kad savęs mylėti nereikia? Dėstot man čia aiškias tiesas biggrin.gif pirma-tai nemylėdamas savęs nemokėsi ir kitų mylėt. antra..nelabai supaisiau jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 20:15)
1. Jei kitas zmogus nesugeba ivertinti jausmo, tai nereiskia, kad savo veiksmais gali paversti kito zmogaus jausma siukle. Vadinasi jis buvo ne jausmas o siukle, nes jausmo sumindyti gali tik jo savininkas.

2. O isdavyste, ar nuejima i sona, Raketa, irgi yra zmogiska klaida. Kuria reikia moketi atleisti, nejauciant kancios. Bet tai reikia samoningas, dvasinis svarinimasis, nepaverciant save pagiezos paminklu.

3. Jus galite buti nors 100 kartu kategorsika, bet tai nekeica esmes, jus tiesiog nesugebat atleisti, nes jus alteidimas tapatu su silpnumu, zeminimusi ir t.t. O MEILES PAZEMINTI NEIKAS NEGALI.

Čia man postas? O kas yra Raketa? Nesupratau aš... Pagal tekstą lyg man, bet ir svetimam kažkokiam žmogui... Nesupratau nieko... Hm.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledinė Ledi: 26 gruodžio 2010 - 20:26
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 22:25)
Čia man postas? O kas yra Raketa? Nesupratau aš... Pagal tekstą lyg man, bet ir svetimam kažkokiam žmogui... Nesupratau nieko...

lotuliukas.gif jūs matyt trite sielos dvynę smile.gif įsivaizduojate?
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 26, 20:26)
lotuliukas.gif jūs matyt trite sielos dvynę  smile.gif įsivaizduojate?

Nelabai.... Manau, kažkas irgi buvo išduotas, tiesiog ir pasakė, kad tai skaudu, kaip aš pasakiau... Manau, tai normalu... Tiesiog metus laiko gyvenau, t.y. bandžiau gyventi su išdavyste. Sudegė ta meilė, nes laukdavau naujos išdavystės. Todėl tas laukimas išmokė to, kad išdavystė ne klaida... Oi, kaip ne klaida... Per metus laiko iškaliau tai mintinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledinė Ledi: 26 gruodžio 2010 - 20:30
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 22:27)
Nelabai.... Manau, kažkas irgi buvo išduotas, tiesiog ir pasakė, kad tai skaudu, kaip aš pasakiau...  Manau, tai normalu...

oi ne tik.... Raketa ir Jūs kalbate tais pačiais žodžiais. Todėl arba esate vienas asmuo, arba esate sielos dvynės.
Papildyta:
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 22:27)
Nelabai.... Manau, kažkas irgi buvo išduotas, tiesiog ir pasakė, kad tai skaudu, kaip aš pasakiau...  Manau, tai normalu... Tiesiog metus laiko gyvenau, t.y. bandžiau gyventi su išdavyste. Sudegė ta meilė, nes laukdavau naujos išdavystės.

vat ir atsakymas. Meilė dingo ne dėl išdavystės. to fakto, o dėl to, kad nesugebėjote susitvarkyti su savo jausmais, atleisti. gal net jis ir išėjo, neapsikentęs nuolatinio bambėjimo ir kaltinimų? juk atleisti-tai nelengvas dalykas. Jūsų santykiai sutrupėjo, nes nesusitvarkėte su savimi.
Atsakyti