Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 27, 14:41)
Aš nesusireikšminu. Ji labai ir labai pikta. Netaktiška, puolanti. Prismąstanti apie jai nepažįstamus žmones ir šeimas savų tiesų ir imanti kaltini. Bet pagaliau, tai jos bėdos. Aš tiesiog imsiuosi geriausio varianto - juoko. Nuomonės išsakymas kitaip atrodo. Bet... na jeigu prigimtinai žmogus labai piktas, nieko čia nepadarysi. O pasijuokti visada sveika  lotuliukas.gif

isterinis tas jūsų juokas.. deja

QUOTE(Rabi @ 2010 12 27, 14:45)
Jūs nesusireikšminate, žinoma, ne  biggrin.gif
Tik matote kituose tai, ką norite matyti: savo atspindį.
Ar žinote, kad kiti žmonės yra mūsų veidrodžiai?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 12 27, 14:45)

drinks_cheers.gif

p.s. bet kaip tai sunku priimti ... umn.gif
Atsakyti
LL, na nepikta ta Moonte...aš tikrai piktesnė biggrin.gif hrrrrrrrrrrrr
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 12 27, 13:45)

Žinau, tiek jau to. Moontės fantazijos lai lieka jai pačiai. Ji išgalvojo mano būdo bruožus, išgalvojo mano šeimos bruožus, pasitelkė fantaziją mano gyvenimui išsigalvoti ir mane pulti biggrin.gif Žinote, kad dar yra ir kreivi veidrodžiai, nesąmonęs rodantys, atrakcionai, iš kurių visi juokiasi? Čia būtent tas variantas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 27, 13:57)
drinks_cheers.gif

p.s. bet kaip tai sunku priimti ... umn.gif

Taigi priimu, kaip kreivų veidrodžių atrakcioną, vaikystėje jį mėgau, smagu juoktis iš iškreipto vaizdo, nes žinai, kad tai nėra tiesa. Bet kai tai priimą kaip tiesą ir piktumą rodo, va čia jau bėda. Ir bėda, kad to nesuvokia. lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš galvoju, kad galima mylėti daugiau nei vieną žmogų vienu metu... Va, turiu kelias drauges, tai labai jas širdyje myliu. Aišku, jos labai skirtingos, nelyginamos tarpusavuje, kaip ir meilė- lyg ir ta pati, bet kažkokia kitokia- nesveriama ir nematuojama.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 27, 16:09)
Ji išgalvojo mano būdo bruožus, išgalvojo mano šeimos bruožus, pasitelkė fantaziją mano gyvenimui išsigalvoti ir mane pulti

O kas čia esate jūs? Kažkokie varvekliai avarate. Ir tai, ką apie save papasakojot: kad niekuo nepasitikite, kad neturite draugų, išskyrus vyrą, kuris auginasi arba skutasi ūsus pagal jūsų nuotaiką. Kaip ir viskas, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 12 27, 15:13)
O kas čia esate jūs? Kažkokie varvekliai avarate. Ir tai, ką apie save papasakojot: kad niekuo nepasitikite, kad neturite draugų, išskyrus vyrą, kuris auginasi arba skutasi ūsus pagal jūsų nuotaiką.  Kaip ir viskas, ar ne?  biggrin.gif

na ir dar kiekviena kritika- puolimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 12 27, 14:13)
O kas čia esate jūs? Kažkokie varvekliai avarate. Ir tai, ką apie save papasakojot: kad niekuo nepasitikite, kad neturite draugų, išskyrus vyrą, kuris auginasi arba skutasi ūsus pagal jūsų nuotaiką.  Kaip ir viskas, ar ne?  biggrin.gif

Va būtent!!! O kiek Gerb. Moonte prisimąstė apie mane nebūtų dalykų, ko net nebuvo niekada, net į galvą neateitų man. Ir priėmė tai kaip tiesą ir piktumą savo rodo. Būtent, fantastikos sritį pasirinkusi. O varvekliai ir ledas man patinka, labai mėgstu šaltį, šalčiausią žiemą, šiaurę, ledą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 27, 15:22)
Va būtent!!! O kiek Gerb. Moonte prisimąstė apie mane nebūtų dalykų, ko net nebuvo niekada, net į galvą neateitų man.  Ir priėmė tai kaip tiesą ir piktumą savo rodo. Būtent, fantastikos sritį pasirinkusi. O varvekliai ir ledas man patinka, labai mėgstu šaltį, šalčiausią žiemą, šiaurę, ledą smile.gif

gal galima būtų citatų? kur ta gerb. Moontė jus jau taip įžeidė ir puolė?
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 12 27, 14:24)
gal galima būtų citatų? kur ta gerb. Moontė jus jau taip įžeidė ir puolė?

Visiškai viskas, ką ji rašė. Skaitykite viską ištisai. Ypatingai temoje apie pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 27, 16:22)
Va būtent!!! O kiek Gerb. Moonte prisimąstė apie mane nebūtų dalykų

Apie JUS? biggrin.gif
Apie kokią jus? biggrin.gif

Ar Moontė jus pažįsta? Ne? Tai ko čia grūzinatės? Gal ji mano, kad jūs - tai penki varvekliai biggrin.gif Ir kas uždraus fantazuoti?
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2010 12 27, 16:24)
kur ta gerb. Moontė jus jau taip įžeidė ir puolė?

Papildyta:
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 27, 16:26)
Skaitykite viską ištisai.

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rabi: 27 gruodžio 2010 - 14:28
QUOTE(Rabi @ 2010 12 27, 14:27)
Apie JUS? biggrin.gif
Apie kokią jus?  biggrin.gif

Ar Moontė jus pažįsta? Ne? Tai ko čia grūzinatės?  Gal ji mano, kad jūs - tai penki varvekliai biggrin.gif  Ir kas uždraus fantazuoti?
Papildyta:

Papildyta:

biggrin.gif

Dėl manęs ji gali fantazuoti, gali lieti savo pyktį ir t.t. Nes tą daro, ir to uždrausti negaliu. Būtent kaip ir sakote. O varvekliai ir šaltis vienas iš nuostabiausių dalykų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledinė Ledi: 27 gruodžio 2010 - 14:31