Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 22:52)
Ar norėtumėt pati tokį gyvenimą gyvent?

noreciau buti tokia tobula.ir sugebeti taip myleti.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 22:40)
Taip, Moonte, ačiū Dievui, kad išsiskyriau ir negyvenu su išdaviku. Nes sunku laukti kitos išdavystės, sunku gyventi su melu, sunku, neįmanoma su apgaule. Kai mylėjai, o tave sąmoningai sumindė. Aš tik vieną dalyką laikau labai kvailu - išdavyste laikyti klaida.

O as dziaugiuosi del jusu buvusio vyro, paskaicius jusu mintis jo gaila pasidare, kaip jis galejo salimais preparuotas gyventi.
Papildyta:
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 22:40)
Visų jūsų 1000 su trupučių postų neskaičiau, tad nežinau  biggrin.gif
Mane meilės trikampiai nežavi? Ar aš keista?  lotuliukas.gif
Sakot mano meilės suvokimas yra supaprastintas? Tai taip išeina, kad čia nieko tokio apgaudinėti, mylėti keletą vienu metu, nesirūpinti sergant ir t.t.. hmm, matyt čia kažkur giliai pakastas stebuklingasis meilės apibrėžimas  g.gif Paskutinių jūsų dviejų sakinių nesupratau.

Matot kaip idomiai, o kaip su penktu punktu? Vien zodziai mirksiukas.gif

Kai suprasite tuomet ir pakalbesim.
Aklam neparodisi vaivorykstes grozio, kurcias negirdes lopsines. AR yra prasme ka aiskinti...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 20:57)
O as dziaugiuosi del jusu buvusio vyro, paskaicius jusu mintis jo gaila pasidare, kaip jis galejo salimais preparuotas gyventi.

O jūs vis dedatės visus pažįstanti ir žinanti kiekvieną šeimos detalę lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 21:00)
Papildyta:
Matot kaip idomiai, o kaip su penktu punktu? Vien zodziai  mirksiukas.gif

Aklam neparodisi vaivorykstes grozio, kurcias negirdes lopsines. AR yra prasme ka aiskinti...

Kokio penkto punkto? lotuliukas.gif
"Jei vadovautis tuo, tuomet negali nesutikti, taip. Bet ar taip yra meile, abejoju." Matyt nelabai aiškiai dėstote mintis, kad neina jų suprast. Ak ir kokie mes greiti išsidirbinėt, jau man darosi juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LandL84: 26 gruodžio 2010 - 22:03
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 22:42)
O gerb. Moontei linkiu paprasto žmogiškumo ir supratimo. Nestandartinimo. Mažiau pykčio, daugiau gerumo.  4u.gif Mažiau kaltinimų, tiesiog... suvokimo ir tiek. Galvoju dažnai, nors moters nepažįstu, na kodėl toks žmogus piktas, kodėl tiek daug piktas.  4u.gif

O as siulyciau ismokti diskutuoti, kol kas kaltinate mane jus.

Dar karta pakartosiu, kol kas atlesti nesugebat jus, ne as. Tai kas yra pagiezinga mirksiukas.gif

QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 23:02)
1. O jūs vis dedatės visus pažįstanti ir žinanti kiekvieną šeimos detalę  lotuliukas.gif

Kokio penkto punkto?  lotuliukas.gif
Matyt nelabai aiškiai dėstote mintis, kad neina jų suprast. Ak ir kokie mes greiti išsidirbinėt, jau man darosi juokinga  lotuliukas.gif

1. Man pakanka tai ka raso zmogus, ji nesugeba priimti viso zmogaus su pliusais ir minusais.

2. Na matot, kokia jusu atmintis trumpa diskusija "pinigai, pinigai", ko jus niekada nedarote. Geda nezinoti ka rasai, geda.

Na taip, tos mano mintys baisiai stereotipines, nelygis jusu placiosioms McDonald's tipo paziuroms. Manau, menkas jums praradimas.

QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 23:02)
"Jei vadovautis tuo, tuomet negali nesutikti, taip. Bet ar taip yra meile, abejoju." Matyt nelabai aiškiai dėstote mintis, kad neina jų suprast. Ak ir kokie mes greiti išsidirbinėt, jau man darosi juokinga  lotuliukas.gif

Siaip normalus zmones cituoja visa tkesta, o ne jo dali. Todel aisku kodel slubuoja jusu teksto suvokimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gruodžio 2010 - 22:11
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 22:00)
Papildyta:
Matot kaip idomiai, o kaip su penktu punktu? Vien zodziai  mirksiukas.gif

Moonte, mažiau pykčio, mažiau pykčio, mažiau pykčio... Niekas nieko nepreparavo, niekas neoperavo. Niekas nieko nekaltino. Mažiau pykčio, daugiau žmogiškumo biggrin.gif Taip, aš irgi už jį džiaugiuosi, nors net nežinau, nei kur jis, nei ką daro. Ir nenoriu to žinoti.
Papildyta:
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 22:02)
O jūs vis dedatės visus pažįstanti ir žinanti kiekvieną šeimos detalę  lotuliukas.gif
Papildyta:

Labai tiksliai. Moonte turi visažiniškumo intonaciją, ir labai stiprią, susijusią ir su kaltinimu. Išmąsto sau, kad kažkas kažką preparavo, bumbėjo, dar kažką darė, o juk žmonių net nemačiusi ir nepažįsta. Čia ir visa bėda. Kai visažinis imasi mokyti ir diskutuoti, tuoj atsiranda daug pykčio.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 23:11)
Moonte, mažiau pykčio, mažiau pykčio, mažiau pykčio... Niekas nieko nepreparavo, niekas neoperavo. Niekas nieko nekaltino. Mažiau pykčio, daugiau žmogiškumo biggrin.gif Taip, aš irgi už jį džiaugiuosi, nors net nežinau, nei kur jis, nei ką daro. Ir nenoriu to žinoti.

Cia jus sau rytais kartojate. Puiku, tikekimes pades.

Vadinasi zmogiska buti pagiezingai, zmogu preparuoti, uz nusizengima neatleisti.
Pasakyti zmogui, kad taip negalima elgtis su artimu savo, priminti Dievo tiesas, vadinasi pyktintis... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 gruodžio 2010 - 22:14
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 22:13)
Cia jus sau rytais kartojate. Pukku, tikekimes pades.

VADinasi zmogiska buti pagiezingai, zmogu preparuoti, uz nusizengima neatleisti.
Pasakyti zmogui, kad taip negalima elgtis su artimu savo, priminti Dievo tiesas, vadinasi pyktintis...  doh.gif

O ką daryti? Noriu apsisaugoti nuo Jūsų pykčio kažkaip tai... Aš niekada nebuvau pagiežinga, neužsiminėjau preparaciją. Žmogus niekada ir nenusižengė, tik išdavė ir apgavo. Aš nesu itin religinga, galite dabar pulti kaltinti. Aš ne Dievas. Priimu žmogų tokį, koks yra, atleidžiu klaidas, nes ir aš jas darau. Bet ten klaidų nebuvo.

Pagaliau tiek jau to. Su visažiniu žmogumi ir dar labai piktu sunku diskutuoti. Man kartais atrodo, kad net kompo ekranas pykčiu alsuoja. Taigi dar pakartosiu, nakčiai: mažiau pykčio, labai jau daug jo turite, begalę. Net kartais bijau atsakinėti į Jūsų postus, nes nenoriu gauti pykčio dozės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledinė Ledi: 26 gruodžio 2010 - 22:16
Man sioje diskusijoje juokingiausia, kad dvi labiausiai pasipiktinusios zmoniu klystkeliais, piktinasi kad as apeliuoju i atleidima. Kaltindamos mane puolimu. AR ne paradoksas, absurdas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 22:16)
Man sioje diskusijoje juokingiausia, kad dvi labiausiai pasipiktinusios zmoniu klystkeliais, piktinasi kad as apeliuoju i atleidima. Kaltindamos mane puolimu. AR ne paradoksas, absurdas.

Mes ne klystkeliais piktinamės, o apgaule. Ji ne klystkelis, nereikia kliedėti, kad čia klaidos smile.gif. O jeigu ne aš viena matau pyktį Jumyse, vadinasi, jis yra.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 23:15)
O ką daryti? Noriu apsisaugoti nuo Jūsų pykčio kažkaip tai... Aš niekada nebuvau pagiežinga, neužsiminėjau preparaciją. Žmogus niekada ir nenusižengė, tik išdavė ir apgavo. Aš nesu itin religinga, galite dabar pulti kaltinti. Aš ne Dievas. Priimu žmogų tokį, koks yra, atleidžiu klaidas, nes ir aš jas darau. Bet ten klaidų nebuvo.

Pagaliau tiek jau to. Su visažiniu žmogumi ir dar labai piktu sunku diskutuoti. Man kartais atrodo, kad net kompo ekranas pykčiu alsuoja. Taigi dar pakartosiu, nakčiai: mažiau pykčio, labai jau daug jo turite, begalę. Net kartais bijau atsakinėti į Jūsų postus, nes nenoriu gauti pykčio dozės.

Pati apmezga pati ataudzia, matyt vel uzpuoliau, eilini karta. Kas toliau. Idomu gi.
Siaip as agnostike.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 21:09)
1. Man pakanka tai ka raso zmogus, ji nesugeba priimti viso zmogaus su pliusais ir minusais.

2. Na matot, kokia jusu atmintis trumpa diskusija "pinigai, pinigai", ko jus niekada nedarote. Geda nezinoti ka rasai, geda.

Na taip, tos mano mintys baisiai stereotipines, nelygis jusu placiosioms McDonald's tipo paziuroms. Manau, menkas jums praradimas.
Siaip normalus zmones cituoja visa tkesta, o ne jo dali. Todel aisku kodel slubuoja jusu teksto suvokimas.

Jūsų išvados tiesiog nekompetetingos. Kodėl? Todėl, kad nežinote detalių šeimoje, kas ir kaip. To kas rašoma žmogaus nepakanka, todėl, kad ne viskas yra pasakoma. Tad tokios jūsų išvados tiesiog juokingos. Atsiprašau, bet kitaip nebegaliu jau.

Tai parašykit ką aš ten rašiau, nagi, nes ten mes išvis nesusikalbėjom, nesupratot jūs manęs, o aš ko gero jūsų, sėdėjome skirtingose valtyse cool.gif

"McDonald's tipo pažiūroms" lotuliukas.gif štai tokios ir būna išvados įsikibus į vieną pavyzdį ir nežinant detalių. Būkit laiminga gyvendama apipinta stereotipais, žiūrėdama į viską kaip į vieną, neatskiriant individualumo.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 23:17)
Mes ne klystkeliais piktinamės, o apgaule. Ji ne klystkelis, nereikia kliedėti, kad čia klaidos smile.gif. O jeigu ne aš viena matau pyktį Jumyse, vadinasi, jis yra.

O apgaule pasirodo yra ne klystkeliai. Naujiena.

Na taip didelis rodiklis, kai abi negyvai uzpuoliau, kaip dar kojas pavelkat. Va dabar pagalvojau, kad jus dvi ant manes neva uzpuolet ir nieko, net nera minties piktintis, kad puolat, as cia daugiau linksminuosi. Nes nei jus puolat nei ka...
Atsakyti