QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 22:42)
O gerb. Moontei linkiu paprasto žmogiškumo ir supratimo. Nestandartinimo. Mažiau pykčio, daugiau gerumo.

Mažiau kaltinimų, tiesiog... suvokimo ir tiek. Galvoju dažnai, nors moters nepažįstu, na kodėl toks žmogus piktas, kodėl tiek daug piktas.
O as siulyciau ismokti diskutuoti, kol kas kaltinate mane jus.
Dar karta pakartosiu, kol kas atlesti nesugebat jus, ne as. Tai kas yra pagiezinga
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 23:02)
1. O jūs vis dedatės visus pažįstanti ir žinanti kiekvieną šeimos detalę
Kokio penkto punkto?
Matyt nelabai aiškiai dėstote mintis, kad neina jų suprast. Ak ir kokie mes greiti išsidirbinėt, jau man darosi juokinga
1. Man pakanka tai ka raso zmogus, ji nesugeba priimti viso zmogaus su pliusais ir minusais.
2. Na matot, kokia jusu atmintis trumpa diskusija "pinigai, pinigai", ko jus niekada nedarote. Geda nezinoti ka rasai, geda.
Na taip, tos mano mintys baisiai stereotipines, nelygis jusu placiosioms McDonald's tipo paziuroms. Manau, menkas jums praradimas.
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 23:02)
"Jei vadovautis tuo, tuomet negali nesutikti, taip. Bet ar taip yra meile, abejoju." Matyt nelabai aiškiai dėstote mintis, kad neina jų suprast. Ak ir kokie mes greiti išsidirbinėt, jau man darosi juokinga
Siaip normalus zmones cituoja visa tkesta, o ne jo dali. Todel aisku kodel slubuoja jusu teksto suvokimas.