Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 21:21)
Na taip didelis rodiklis, kai abi negyvai uzpuoliau, kaip dar kojas pavelkat. Va dabar pagalvojau, kad jus dvi ant manes neva uzpuolet ir nieko, net nera minties piktintis, kad puolat, as cia daugiau linksminuosi. Nes nei jus puolat nei ka...

Aš dar ir kaip linksminuosi, nes tokio žmogaus nei realybėje nei internetinėse platybėse sutikti neteko lotuliukas.gif
Ledine, nebeimkit į širdį, pasijuokim visos trys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 26, 23:18)
1. Jūsų išvados tiesiog nekompetetingos. Kodėl? Todėl, kad nežinote detalių šeimoje, kas ir kaip. To kas rašoma žmogaus nepakanka, todėl, kad ne viskas yra pasakoma. Tad tokios jūsų išvados tiesiog juokingos. Atsiprašau, bet kitaip nebegaliu jau.

Tai parašykit ką aš ten rašiau, nagi, nes ten mes išvis nesusikalbėjom, nesupratot jūs manęs, o aš ko gero jūsų, sėdėjome skirtingose valtyse  cool.gif

"McDonald's tipo pažiūroms"  lotuliukas.gif štai tokios ir būna išvados įsikibus į vieną pavyzdį ir nežinant detalių. Būkit laiminga gyvendama apipinta stereotipais, žiūrėdama į viską kaip į vieną, neatskiriant individualumo.

1. O man juokingos jusu isvados 1X1. Diskusija baigta.

2. Na ir kuklumas gi jusu...

3. Tai ka as ir sakiau, mano stereotipines mintys nelygis jusu placiom mintims. Menkas jums nuostolis.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 26, 23:42)
Vaikų neturiu. Ir dėkui Dievui, neliko jie kančioje. O apie sulipdymą taip manau: ar naujas indas geriau vandenį neša, ar dužęs ir klijuotas? Iš dužusio tik duženos ir lieka. Ir gerai, nes kitaip nebūčiau sutikusi savo dabartinio žmogaus. Jūs tik teoriškai mąstote, o aš praktiškai. Ir dėkui Dievui, linkiu Jums tik teorijos smile.gif

O gerb. Moontei linkiu paprasto žmogiškumo ir supratimo. Nestandartinimo. Mažiau pykčio, daugiau gerumo.  4u.gif Mažiau kaltinimų, tiesiog... suvokimo ir tiek. Galvoju dažnai, nors moters nepažįstu, na kodėl toks žmogus piktas, kodėl tiek daug piktas.  4u.gif

gaila, kad neturite vaikų.
ko jau ko, o Moontės piktumu neapkaltinsi, kažką čia paistot.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 21:25)
1. O man juokingos jusu isvados 1X1. Diskusija baigta.

2. Na ir kuklumas gi jusu...

3. Tai ka as ir sakiau, mano stereotipines mintys nelygis jusu placiom mintims. Menkas jums nuostolis.

Tad pasijuokime gathering.gif
Nuostolis jums, ne man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 27, 00:17)
Mes ne klystkeliais piktinamės, o apgaule. Ji ne klystkelis, nereikia kliedėti, kad čia klaidos smile.gif. O jeigu ne aš viena matau pyktį Jumyse, vadinasi, jis yra.

o jei aš neįžvelgiu? ir dar kokios dvi neįžvelgs, kaip tada? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 26, 22:38)
o jei aš neįžvelgiu? ir dar kokios dvi neįžvelgs, kaip tada?  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif

Aš taip pat Montes postuose neįžvelgiau jokio pykčio. Juk kiek žmonių, tiek nuomonių, kas kaip nori, taip gyvena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 26, 20:57)
man keista, kai eklaruojama baisi meilė (stipri), o jei tik žmogelis suklystų-viskas, pipec, jokio šanso jam, nieko ir tt. kas tai per meilė? save jūs mylite labiau ir tiek...manau  smile.gif

visiškai pritariu. jokios meilės ten ir nebuvo.

QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 26, 23:38)
o jei aš neįžvelgiu? ir dar kokios dvi neįžvelgs, kaip tada?  bigsmile.gif

vėl jas visi puola, vargšes? biggrin.gif
Atsakyti
ne, vakar Moontė pasirodė kai kam pikčiurna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 27, 11:30)
ne, vakar Moontė pasirodė kai kam pikčiurna  biggrin.gif

Ji tokia ir yra. Vienoje temoje net ašarą nubraukiau nuo jos pykčio išliejimo. Bet dabar galvoju: et, geriau pasijuokti ir tiek. Žmogus persisunkęs piktumu, tik jam ir blogiau. O kas man? Tegul šaudo pykčio, arogancijos ir visažiniškumo kulkomis. Juokas čia pats geriausias vaistas.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 27, 12:35)
Ji tokia ir yra. Vienoje temoje net ašarą nubraukiau nuo jos pykčio išliejimo. Bet dabar galvoju: et, geriau pasijuokti ir tiek. Žmogus persisunkęs piktumu, tik jam ir blogiau. O kas man? Tegul šaudo pykčio, arogancijos ir visažiniškumo kulkomis. Juokas čia pats geriausias vaistas.

net minties niekada nebuvo kad Moonte pikta.
nesusireikšminkite tiek. niekas jūsų nepuola. tiesiog išsako nuomonę. kitokią nei jūsų.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 12 27, 12:25)
net minties niekada nebuvo kad Moonte pikta.
nesusireikšminkite tiek. niekas jūsų nepuola. tiesiog išsako nuomonę. kitokią nei jūsų.

Aš nesusireikšminu. Ji labai ir labai pikta. Netaktiška, puolanti. Prismąstanti apie jai nepažįstamus žmones ir šeimas savų tiesų ir imanti kaltini. Bet pagaliau, tai jos bėdos. Aš tiesiog imsiuosi geriausio varianto - juoko. Nuomonės išsakymas kitaip atrodo. Bet... na jeigu prigimtinai žmogus labai piktas, nieko čia nepadarysi. O pasijuokti visada sveika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 27, 15:41)
Aš nesusireikšminu. Ji labai ir labai pikta. Netaktiška, puolanti.

Jūs nesusireikšminate, žinoma, ne biggrin.gif
Tik matote kituose tai, ką norite matyti: savo atspindį.
Ar žinote, kad kiti žmonės yra mūsų veidrodžiai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rabi: 27 gruodžio 2010 - 13:45