Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

na, o kalbant į temą- galima mylėti du vyrus vienu metu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 12 27, 16:31)
Dėl manęs ji gali fantazuoti, gali lieti savo pyktį ir t.t. Nes tą daro, ir to uždrausti negaliu. Būtent kaip ir sakote.

Aš visai ne taip sakau. Turbūt nelabai supratote? Ai, tiek to.

O dėl pykčio liejimo - jei jau jūs įžvelgiate pyktį, tai irgi niekas neuždraus. Į sveikatą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rabi: 27 gruodžio 2010 - 14:34
nieko ji nepuolė. priskaldėt malkų iš skiedros. ramiai.
apie meilė dviems.
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 27, 16:32)
na, o kalbant į temą- galima mylėti du vyrus vienu metu  tongue.gif

O keturis?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 15:00)
As negaliu, jus negalite, kitas negali ir t.t. Bet niekas negali teigti 100 procentu nei jus, nei as, nei dar kas kitas, kad kitas negali, ar kad jo jausmai yra netikri. Sis pasaulis ir yra nuostabus, kad jame viskas gali buti, ypac kai kalba eina apie jausmus.

QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 16:44)

Jei jus, as ar kitos panasiai, ar kitaip mano tai dar nera tiesa. Lyiai taip pat tai nereiskia, kad si nuomone yra sventa karve ir ja negalima abejoti. Ka mes ir darome. Lyginame nuomones. Tai ir yra diskusijojs esme. Tik gaila, ne visi tai suvokia.

Ir pagaliau, ar jus sovkiat kas yra tiesa...

QUOTE(Moonte @ 2010 12 26, 19:54)

Siaip manau atvesti rektu jums, nes neusgebat normaliai diskutuoti, nesiveliant i asmeniskumus. Nereikia man priskirti savo lauru, tai jus reaguojate, as gi rami kaip belgas, nes man IDOMIOS KOL KAS TIK JUSU MINTYS, bet ne zmogus-oponentas, VISKAS. Kita vertus, jei jus ko nesugebat suvokti tai dar nereiskia, kad to nera. Ir jei jums vaidenasi, kad tai gali sietis su apgavyste, tai nebutinai yra privaloma kitam.

jums aiškiai pasakė -nedominat jūs jos kaip žmogus. tik mintys.
baikit svaigt kaip visai jus amžinai visur puola.
jei taip blogai kad net verkiate-yra viena paprasta išeitis- paspaudžiat dešiniam kampe raudoną kryžiuką ir visi blogumai ir puolimai baigiasi. iškart.

atsakant į temą-aš pritariu nuomonei kad galima mylėti du vyrus.
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 12 27, 15:36)
O keturis?

keturis?
naa...manau, kad jeigu kas mylės keturius vienu metu tai jau bus netikra meilė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 27, 16:39)
keturis?
naa...manau, kad jeigu kas mylės keturius vienu metu tai jau bus netikra meilė tongue.gif

Hm. O kodėl skaičius taip radikaliai viską keičia? Du galima mylėti tikra meile, o keturių - jau ne.

O tris?
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 12 27, 15:41)
Hm. O kodėl skaičius taip radikaliai viską keičia? Du galima mylėti tikra meile, o keturių - jau ne.

O tris?

turi gi būti kažkokia riba tongue.gif
jei rimtai, tai nežinau. du teko mylėti ax.gif ... ai, priešui nepalinkėčiau, bet kaip sakoma, negali gyvenime visko suplanuoti schmoll.gif
Atsakyti
su dviem sunku, o čia dar 4 biggrin.gif išprotėt galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2010 12 27, 13:11)
Aš galvoju, kad galima mylėti daugiau nei vieną žmogų vienu metu... Va, turiu kelias drauges, tai labai jas širdyje myliu. Aišku, jos labai skirtingos, nelyginamos tarpusavuje, kaip ir meilė- lyg ir ta pati, bet kažkokia kitokia- nesveriama ir nematuojama.

Mylėti galima daug žmonių vienu metu ir ji visiems yra skirtinga, bet ta romantiškoji meilė, intymumas tarp dviejų žmonių yra kitokia, kurios nejaučiam nei tėvams, nei broliams, nei draugėms.. na suprantat, Juze, ką noriu pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Visus su šventemis,gyvenkime visi draugiškai rolleyes.gif

Aš myliu abiejus vyrus,vienas yra mano pirmoji,tikroji,didzioji meilė o kitas yra mano vyras,kuri taip pat myliu aišku tik ne tokia meilė,kaip pirma,ji myliu kitaip,nes kaip buvo pirmoji meilė tai jau nieko kita taip nebus įmanuoma myleti
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2010 12 27, 15:26)
Mylėti galima daug žmonių vienu metu ir ji visiems yra skirtinga, bet ta romantiškoji meilė, intymumas tarp dviejų žmonių yra kitokia, kurios nejaučiam nei tėvams, nei broliams, nei draugėms.. na suprantat, Juze, ką noriu pasakyt  mirksiukas.gif

Aha, bet gali būti, kad to, apie ką kalbi žmogus nejaučia niekam. Va, kas liūdniausia.
Atsakyti