Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

atsakymas į temą:
GALIMA.
Atsakyti
Dėl mylėjimo,tai velnias žino ar įmanoma du vienu metu,bet jausti ypatingus jausmus dviems iš karto,manau,kad visai įmanomas variantas.
Atsakyti
manau kad mylet galiam viena o kad patinka zmogus jausti jam kazka galima bet nemanau kad tai meile ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 04, 15:19)

Papildyta:

Klausyk, Ledine, Tu dar ne visas pasaulis. Yra stiprių asmenybių, kurios sugeba atleisti ir meilė nuo to ne tik kad nenukenčia, bet atsiskleidžia naujomis spalvomis brunette.gif

Taip, aš ne visas pasaulis. Yra tokių, kurios bijo likti vienos, kurioms geriau melas, apgaulė, taikosi, gniaužia savyje skausmą metų metais. Aš taip nemokėjau. Tikrai nesu visas pasaulis.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2011 01 05, 14:30)
Taip, aš ne visas pasaulis. Yra tokių, kurios bijo likti vienos, kurioms geriau melas, apgaulė, taikosi, gniaužia savyje skausmą metų metais. Aš taip nemokėjau. Tikrai nesu visas pasaulis.

Ausis išsiplauk biggrin.gif Ar Tu girdi kas Tau sakoma - atleisti, o ne taikytis su melu, apgaule, gniaužti savyje skausmą schmoll.gif Gal Tu pasieškok kokių straipsnių mokslinių ką reiškia atleisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 14:34)
Ausis išsiplauk biggrin.gif Ar Tu girdi kas Tau sakoma - atleisti, o ne taikytis su melu, apgaule, gniaužti savyje skausmą schmoll.gif Gal Tu pasieškok kokių straipsnių mokslinių ką reiškia atleisti biggrin.gif

Nueik pati dušan biggrin.gif Aš tau sakau, klaidas galiu atleisti, nuosavom rankom kurtą išdavystę, žinant ką darai, manęs sumindymą - ne. Jokie moksliniai straipniai neįrodys tokios nesąmonės, kad išdavystė tai klaida ar pan. Klaida yra klaida, visi darom. O čia daryta žinant, ką darai ir kas bus. Kodėl turiu būti skuduru ir atleisti? Aš esu žmogus, noriu gyventi be melo ir apgaulės. Aišku, jeigu gali su tuo gyventi, gali užsimerki, save užgniaužti, nemoki kitaip, tada taip, tai atleidimo forma smile.gif Paskaityk, kuo skiriasi apgaulė nuo klaidos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledinė Ledi: 05 sausio 2011 - 14:52
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2011 01 05, 14:51)
Kodėl turiu būti skuduru ir atleisti?

Vyras išėjo pas kitą.
Ar reikia prisipažinti, kad buvai neištikimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 05 sausio 2011 - 15:00
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2011 01 05, 14:51)
Nueik pati dušan biggrin.gif Aš tau sakau, klaidas galiu atleisti, nuosavom rankom kurtą išdavystę, žinant ką darai, manęs sumindymą - ne. Jokie moksliniai straipniai neįrodys tokios nesąmonės, kad išdavystė tai klaida ar pan. Klaida yra klaida, visi darom. O čia daryta žinant, ką darai ir kas bus. Kodėl turiu būti skuduru ir atleisti? Aš esu žmogus, noriu gyventi be melo ir apgaulės. Aišku, jeigu gali su tuo gyventi, gali užsimerki, save užgniaužti, nemoki kitaip, tada taip, tai atleidimo forma smile.gif Paskaityk, kuo skiriasi apgaulė nuo klaidos smile.gif

O tai gal to Tavo atleidimo niekam ir nereikėjo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 16:05)
O tai gal to Tavo atleidimo niekam ir nereikėjo? g.gif

žinai, tą patį pagalvojau. nes jei aš myliu ir mane myli tai manau kad reikės to atleidimo. abiems.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 05, 15:06)
žinai, tą patį pagalvojau. nes jei aš myliu ir mane myli tai manau kad reikės to atleidimo. abiems.

O tai čia kažkaip sąmaningai pažemino bla bla bla, tai gal tiesiog užrišt norėjo ir psio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 15:34)

Cia ir yra suo pakastas, kad zmogui neduota tai suprasti, nes neprisirpo iki supratimo, kad atleisti tai nera joks zeminimasis, saves prievartavimas, melavimas ir t.t.

Siaip sauniai merginos cia vakar pridiskutavot. Wit kaip pirstu i aki, bet kaip matot, kad kai kurios neskaito postu, o jei skaito mato savo, neskaito spec literaturos sia tema, nes jos zino geriau ir gipsas. Nezinau kodel, bet man paralele su gejai siejasi. Toks tolerantiskumas ten ir jo nebuvimas zmogiskai prigimciai cia... Keista ir tiek, raisa tolerancija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 sausio 2011 - 16:18
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 15:07)
Cia ir yra suo pakastas, kad zmogui neduota tai suprasti, nes neprisirpo iki supratimo, kad atleisti tai nera joks zeminimasis, saves prievartavimas, melavimas ir t.t.

Jums irgi reikėtų pasistengti suprasti, kad vieni gali atleisti, kiti ne. . visi esame skirtingi.
Atsakyti