Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 17:16)
Jums irgi reikėtų pasistengti suprasti, kad vieni gali atleisti, kiti ne. . visi esame skirtingi.

O jums?
Atsakyti
aš už visas nueisiu dušan, kam reikia ir nereikia, gerai brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 15:17)

Kas man? Jei save laikote ta, kuri skaito visus postus, turėjote perskaityti ką rašiau.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 05, 17:19)
aš už visas nueisiu dušan, kam reikia ir nereikia, gerai  brunette.gif

As vos is ten mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 17:21)
Kas man? Jei save laikote ta, kuri skaito visus postus, turėjote perskaityti ką rašiau.

Tai kas ka cia provokuoja?

O jus skaitete diskusijos pradzia, ka as rasiau?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 15:24)
Tai kas ka cia provokuoja?

O jus skaitete diskusijos pradzia, ka as rasiau?

Kokią pradžią? Tą 2004 metų? biggrin.gif
Tiesiog jūs labai skubate teisti Ledine, kad ji negalėjo atleist ją išdavusiam vyrui, kas čia tokio baisaus? Nėra jokios normos atleist ar ne, kiekvienas sprendžia pats.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 16:16)
Cia ir yra suo pakastas, kad zmogui neduota tai suprasti, nes neprisirpo iki supratimo, kad atleisti tai nera joks zeminimasis, saves prievartavimas, melavimas ir t.t.
Siaip sauniai merginos cia vakar pridiskutavot. Wit kaip pirstu i aki, bet kaip matot, kad kai kurios neskaito postu, o jei skaito mato savo, neskaito spec literaturos sia tema, nes jos zino geriau ir gipsas. Nezinau kodel, bet man paralele su gejai siejasi. Toks tolerantiskumas ten ir jo nebuvimas zmogiskai prigimciai cia... Keista ir tiek, raisa tolerancija.

Matai, aiškėja kita tiesa. Kadangi Ledinė nesigilina į kitus postus, tai diskusija gaunasi kaip aklo su kurčiu. Vienos kalba apie atleidimą, kai suklydęs žmogus nori ištaisyti klaidas, o jos atveju buvo visai kas kita - sąmoningas žeminimas ir t. t. ir greičiausias ten jokio atleidimo niek ir nereikėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 16:16)
Jums irgi reikėtų pasistengti suprasti, kad vieni gali atleisti, kiti ne. . visi esame skirtingi.

Tas tiesa, tik brandi asmenybė gali atleisti, pakilti aukščiau
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 05, 16:19)
aš už visas nueisiu dušan, kam reikia ir nereikia, gerai  brunette.gif

Nifiga, šito malonumo neperleisiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 16:30)
Tiesiog jūs labai skubate teisti Ledine, kad ji negalėjo atleist ją išdavusiam vyrui, kas čia tokio baisaus? Nėra jokios normos atleist ar ne, kiekvienas sprendžia pats.

Niekas tos Ledinės neteisia, šimtas metų, atsiribokim nuo konkrečių personų, tieisiog užkala, kai pradeda ištysai tą patį zyztį, kad negalima atleisti. Na ji negali ir valio, taip jai ir reikia, o gal nereikia... Bet jeigu Ledinė negali, tai nereiškia, kad tokio reiškinio gamtoje nėra biggrin.gif zzzzzzzzzzzzzzzzz pliaukšt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 17:30)

Nuo kada vertinimas yra teisimas. Tai netapatu. O jus tuomet rasydama savo nuomone apie mano postus teisiat mane... doh.gif Man dabar reikia stoti i ginybine poza, ir pradeti visa gerkle baubti mane LandL puola, savo nuomone apie postus t.y. mane parase, vadinasi, mane teisia... Ar nejauciat, kad perlenkiat lazda?

As kalbu sioje situacijoje hipotetiskai, mes niekas negvildename cia savu problemu, tema ne apie tai. As manau, ir ne karta rasiau, kad ne recidivistui reikia atleisti. Klysti yra zmogiska. Jei vienas zmogus yra kiaule, tai nebutinai yra visi kliaules ir jiems negalim atleisti. Kiekviena situacija yra individuali, viena kurpaliu ant visu neuzvilksi, o ir kvaila tai bandyti daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 sausio 2011 - 16:43
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 15:36)
Matai, aiškėja kita tiesa. Kadangi Ledinė nesigilina į kitus postus, tai diskusija gaunasi kaip aklo su kurčiu. Vienos kalba apie atleidimą, kai suklydęs žmogus nori ištaisyti klaidas, o jos atveju buvo visai kas kita - sąmoningas žeminimas ir t. t. ir greičiausias ten jokio atleidimo niek ir nereikėjo biggrin.gif
Papildyta:

Tas tiesa, tik brandi asmenybė gali atleisti, pakilti aukščiau
Papildyta:

Nifiga, šito malonumo neperleisiu biggrin.gif
Papildyta:

Niekas tos Ledinės neteisia, šimtas metų, atsiribokim nuo konkrečių personų, tieisiog užkala, kai pradeda ištysai tą patį zyztį, kad negalima atleisti. Na ji negali ir valio, taip jai ir reikia, o gal nereikia... Bet jeigu Ledinė negali, tai nereiškia, kad tokio reiškinio gamtoje nėra biggrin.gif zzzzzzzzzzzzzzzzz pliaukšt biggrin.gif

1. Detalių mes nežinome, tad ir nežinome ar reikėjo to atleidimo, ar ne..
2. Ar jūs atleistumėt pvz jūsų dukrą išprievartavusiam vyrui? Žinau tokią šeimą, kur moteris jam atleido ir toliau kartu gyveno.. bet nepasakyčiau, kad tai galima pavadinti asmenybės brandumu. Atleidimas gali būti labai abstraktus dalykas.
3. Jei ji negali atleist šiuo atveju, tai ji ir negali. Palikit ją ramybėj smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 15:41)
Nuo kada vertinimas yra teisimas. Tai netapatu. O jus tuomet rasydama savo nuomone apie mano postus teisiat mane...  doh.gif  Man dabar reikia stoti i ginybine poza, ir pradeti visa gerkle baubti mane LandL puola, savo nuomone apie postus t.y. mane parase, vadinasi, mane teisia... Ar nejauciat, kad perlenkiat lazda?

Taip įvertinau jūsų argumentus Ledinei, ne vieną kartą tai pastebėjau. Galbūt ir perlenkiu lazdą ir jūs teisiu, mane taip pat kas nors teis.. kaip sakoma "neteisk ir nebūsi teisiamas" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 17:45)

Taip įvertinau jūsų argumentus Ledinei, ne vieną kartą tai pastebėjau. Galbūt ir perlenkiu lazdą ir jūs teisiu, mane taip pat kas nors teis.. kaip sakoma "neteisk ir nebūsi teisiamas" smile.gif

O zinot kame esme, kad man vienodai rodo ka raso LandL apie toki personaza Moonte.

O diskusija yra dvieju skirtingu nuomoniu lyginimas, jei zmogus nemoka civilizuotai diskutuoti, priimti savo poziurio neigiama vertinima, bet ne teisima, tai yra jo problema.
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 16:45)
1. Detalių mes nežinome, tad ir nežinome ar reikėjo to atleidimo, ar ne..
2. Ar jūs atleistumėt pvz jūsų dukrą išprievartavusiam vyrui? Žinau tokią šeimą, kur moteris jam atleido ir toliau kartu gyveno.. bet nepasakyčiau, kad tai galima pavadinti asmenybės brandumu. Atleidimas gali būti labai abstraktus dalykas.
3. Jei ji negali atleist šiuo atveju, tai ji ir negali. Palikit ją ramybėj smile.gif
Papildyta:

1. Tai ji pati rašė, kad sąmoningai plius dar žemino ir t. t.
2. Nesapnuo, alio, labas rytas, kalba buvo apie atleidimą vyrui neištikimybės biggrin.gif
3. Da niekas prie jos nelenda, pati visus postus bando sau prisimatuot, jei netinka - draskosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 17:17)

nea. tik mums reikia suprasti kad yra dvi nuomonės. jų ir neteisinga.
atrodo, diskutuoji žmogus normaliai. nea, pasirodo jei pasakai kad manai kitaip nei ji -puolimas. jei pasakai kad taip taip , brangiosios, atleisti galima -rėkia kaip skerdžiamos kad nea, negalima, nes aš tai neatleidau. nesuprantu ar čia specialiai provokuoja ar tikrai nesugeba priimti kitokios nuomonės ?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 15:54)
O zinot kame esme, kad man vienodai rodo ka raso LandL apie toki personaza Moonte.

O diskusija yra dvieju skirtingu nuomoniu lyginimas, jei zmogus nemoka civilizuotai diskutuoti, priimti savo poziurio neigiama vertinima, bet ne teisima, tai yra jo problema.

O kodėl tą požiūrį reikia vertinti neigiamai?

Na jums gal vienodai rodo, kas ką apie ką rašo, o man ne.. man svarbus pirmiausia žmogus, o paskui ir jo mintys.
Atsakyti