Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 18:00)
O kodėl tą požiūrį reikia vertinti neigiamai?

Na jums gal vienodai rodo, kas ką apie ką rašo, o man ne.. man svarbus pirmiausia žmogus, o paskui ir jo mintys.

jūs kur matot žmogų? manau kad forume mes matome mintis. ar jos teisingos, ar teisingos papasakotos situacijos mes negalime spręsti. na parašė ji savo nuomonę, ar daug jūs žinote kaip ten su tais atleidimais\neatleidimais išvis buvo?
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 18:00)

Na jums gal vienodai rodo, kas ką apie ką rašo, o man ne.. man svarbus pirmiausia žmogus, o paskui ir jo mintys.

O kodel ja reikia vertinti teigiamai? Va jus mano rasliava vertinate neigiamai. Tiek postu priraset, zmonems trukdote diskutuoti i tema, ir nieko, gyva ir man neskauda. Tik siek tiek nepatogu pries kitus, kad mano personai tiek daug demesio.

O kur jus cia matote zmogu? As matau tik zmogaus mintis, ir per jas vertinu zmogu/oponenta ir tai palieku prielaida, kad tai yra virtualus pasaulis, galiu klysti.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 15:58)
2. Nesapnuo, alio, labas rytas, kalba buvo apie atleidimą vyrui neištikimybės biggrin.gif

Bet vistiek kalba eina apie atleidimą.. gal vienam neištikimybė gali būti labai ekstremali gyvenimo nuoskauda, kurios žmogus negali atleisti ir tiek..

QUOTE(wit @ 2011 01 05, 15:58)
nea. tik mums reikia suprasti kad yra dvi nuomonės. jų  ir neteisinga.
atrodo, diskutuoji žmogus normaliai. nea, pasirodo jei pasakai kad manai kitaip nei ji -puolimas. jei pasakai kad taip taip , brangiosios, atleisti galima -rėkia kaip skerdžiamos kad nea, negalima, nes aš tai neatleidau. nesuprantu ar čia specialiai provokuoja ar tikrai nesugeba priimti kitokios nuomonės ?

Yra tik nuomonės. Teisingų ar neteisingų nuomonių niekas čia neieško, kaži ar jos išvis egzistuoja. Aš suprantu kitokią nuomonę, pati ko gero suteikčiau antrą šansą, nežinau, to nepatyriau. Bet žvelgiu giliau į žmogaus jausmus, jo psichologiją, kaip turėtų toks dalykas jį paveikt (abu).
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 05, 16:58)
nea. tik mums reikia suprasti kad yra dvi nuomonės. jų  ir neteisinga.
atrodo, diskutuoji žmogus normaliai. nea, pasirodo jei pasakai kad manai kitaip nei ji -puolimas. jei pasakai kad taip taip , brangiosios, atleisti galima -rėkia kaip skerdžiamos kad nea, negalima, nes aš tai neatleidau. nesuprantu ar čia specialiai provokuoja ar tikrai nesugeba priimti kitokios nuomonės ?

Nu wit, nu Tu mane nuvyle su posto pabaigos. Dėl pradžios norėjau sakyti - valio, wit kūrybingumą atgavo clap_1.gif O dėl pabaigos pasakysiu Tau taip - apie kokį nuomonių priėmimą Tu kalbi, jeigu tam pradžioj bent jau savo nuomonę reikėtų turėti, nu vat paaiškink man lietuviškai ant balto? Taigi šimtus kartų Tau aiškinau, kad čia yra paroda/diagnozė tokia balta-juoda, juoda-balta. Visi komentarai rašomi tik tam, kad paprieštarauti, o dar jeigu kažkas asmeniškai netinka - žmonės, gelbėkit puola biggrin.gif Jeigu ne tas akių draskymas, jų gi išvis nieks nepastebėtų, nes be ginčijimosi pasakyti tai daugiau neturi ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 18:05)
Yra tik nuomonės. Teisingų ar neteisingų nuomonių niekas čia neieško, kaži ar jos išvis egzistuoja. Aš suprantu kitokią nuomonę, pati ko gero suteikčiau antrą šansą, nežinau, to nepatyriau. Bet žvelgiu giliau į žmogaus jausmus, jo psichologiją, kaip turėtų toks dalykas jį paveikt (abu).

Na jau iki tiek tai as dar neprisirpau. Visu pirma, kas ka prasyti as privalau ivertinti aptariama situacija, kas mano akimis ziurint joje yra gerai, kas blogai ir t.t. Kaip galima diskutuoti, lyginti nuomones, jei jas negalima vertinti, kada jos jums priimtinos, kada ne... Argumentacija tuo ir paremta, kodel tau ta pozicija priimtina, kodel ne. Nera argumentu nera diskusijos. Tuomet kokia prasme cia reiskti savo nuomone, jei negalima ja pagrysti sulyginti su kita/priesinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 sausio 2011 - 17:11
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 17:00)

kur tu čia žmogų matai, svarbiausia Tau, brangioji, visais gyvenimo atvejais parašyti kontrkomentarą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 18:07)
Nu wit, nu Tu mane nuvyle su posto pabaigos. Dėl pradžios norėjau sakyti - valio, wit kūrybingumą atgavo clap_1.gif O dėl pabaigos pasakysiu Tau taip - apie kokį nuomonių priėmimą Tu kalbi, jeigu tam pradžioj bent jau savo nuomonę reikėtų turėti, nu vat paaiškink man lietuviškai ant balto? Taigi šimtus kartų Tau aiškinau, kad čia yra paroda/diagnozė tokia balta-juoda, juoda-balta. Visi komentarai rašomi tik tam, kad paprieštarauti, o dar jeigu kažkas asmeniškai netinka - žmonės, gelbėkit puola biggrin.gif Jeigu ne tas akių draskymas, jų gi išvis nieks nepastebėtų, nes be ginčijimosi pasakyti tai daugiau neturi ką biggrin.gif

nieko ta wit neatgavo. kūrybinė dvasinė ir visokia kitokia fizė.
nu bet iš kitos pusės nu gerai kad tokių yra. kaip mes čia be jų, o jos be mūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 05, 16:04)
jūs kur matot žmogų? manau kad forume mes matome mintis. ar jos teisingos, ar teisingos papasakotos situacijos mes negalime spręsti. na parašė ji savo nuomonę, ar daug jūs žinote kaip ten su tais atleidimais\neatleidimais išvis buvo?

Žmogaus fizinio pavidalo žinoma nematau smile.gif bet už kiekvieno posto sėdi žmogus, kuris man yra svarbus - kaip jis jaučiasi ir pan.. ax.gif

QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 16:04)
O kodel ja reikia vertinti teigiamai? Va jus mano rasliava vertinate neigiamai. Tiek postu priraset, zmonems trukdote diskutuoti i tema, ir nieko, gyva ir man neskauda. Tik siek tiek nepatogu pries kitus, kad mano personai tiek daug demesio.

Vertinu jūsų kai kuriuos postus neigiamai, nes kai kurie iš jų priverčia žmogų pasijusti blogai.. juk diskuotuojame, kad aptartume įvairius variantus.. Atsiprašau jei sutrukdžiau diskutuoti į temą..
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 17:05)
Bet vistiek kalba eina apie atleidimą.. gal vienam neištikimybė gali būti labai ekstremali gyvenimo nuoskauda, kurios žmogus negali atleisti ir tiek..

Bet vistiek blyn turi ką pasakyti, nors ir ne į temą biggrin.gif pliaukšt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LandL84 @ 2011 01 05, 18:11)
Žmogaus fizinio pavidalo žinoma nematau smile.gif bet už kiekvieno posto sėdi žmogus, kuris man yra svarbus - kaip jis jaučiasi ir pan..  ax.gif
Vertinu jūsų kai kuriuos postus neigiamai, nes kai kurie iš jų priverčia žmogų pasijusti blogai.. juk diskuotuojame, kad aptartume įvairius variantus.. Atsiprašau jei sutrukdžiau diskutuoti į temą..

tik per daug neįsijauskite :0 aš galiu parašyti kad esu gražus 30 metis biggrin.gif ir kad žiauriai blogai jaučiuosi biggrin.gif
grįžtant prie temos -aš manau kad galima mylėti du vyrus vienu metu. kaip sakoma-jei nori gyventi laimingai susirask vyrą kuris daug uždirba, susirask vyrą kuris tave myli, susirask vyrą kuris yra romantiškas - ir svarbiausia-pasistenk kad jie niekada nesusitiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2011 01 05, 16:07)
Visi komentarai rašomi tik tam, kad paprieštarauti, o dar jeigu kažkas asmeniškai netinka - žmonės, gelbėkit puola biggrin.gif Jeigu ne tas akių draskymas, jų gi išvis nieks nepastebėtų, nes be ginčijimosi pasakyti tai daugiau neturi ką biggrin.gif

Visi? Nejau man atiteko tokia garbė, kad visus mano komentarus perskaitėt? happy.gif

QUOTE(Moonte @ 2011 01 05, 16:09)
Na jau iki tiek tai as dar neprisirpau. Visu pirma, kas ka prasyti as privalau ivertinti aptariama situacija, kas mano akimis ziurint joje yra gerai, kas blogai ir t.t. Kaip galima diskutuoti, lyginti nuomones, jei jas negalima vertinti, kada jos jums priimtinos, kada ne... Argumentacija tuo ir paremta, kodel tau ta pozicija priimtina, kodel ne. Nera argumentu nera diskusijos. Tuomet kokia prasme cia reiskti savo nuomone, jei negalima ja pagrysti sulyginti su kita/priesinga.

Galima lyginti nepereinant į asmeniškumus ir kategoriškai nenuneigiant kito.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 01 05, 17:09)
nu bet iš kitos pusės nu gerai kad tokių yra. kaip mes čia be jų, o jos be mūsų smile.gif

Nieko čia gero, jos manyje savo durnais ginčais pažadina agresyvumą aggressive.gif aggressive.gif tik atsipalaiduoji, tik pradedi skaity, o čia jobtararaj ir vėl šūdo primalta daby tik pasiginčyt aggressive.gif smoke.gif
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2011 01 05, 17:09)

Va kad tiem emociniam parazitam be mūsų būtų nelengva tai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti