Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE (Smurka @ 2004 04 20, 05:56)
Psichologai aiskina, kad tevai, kurie aiskina, kad myli savo vaikus vienodai, meluoja (is pradziu tik sau greiciausiai). Todel, kad neimanoma myleti po lygiai, vienas vis tiek bus -esnis. Atsakomybe, rupestis gali buti vienodas, bet meile kazkuriam vis tiek bus virsesne.

O su meile dviems, kaip matau, argumentu neturi. Ir is kur tu ju gausi? Taip gi nebuna tongue.gif Meile gi yra susijusi ir su begaliniu lytiniu potraukiu, todel as niekaip nesuprantu, kaip cikibrikintis galima noreti su abiem is karto g.gif

Pati psichologe, zinom visus ju aiskinimus. Reikia gi mokslinius darbus apie kazka rasyt. Meile vienam ir kitam vaikui gali but kitoniska, bet ismatuot katra stipresne...pagal kokius matuoklius matuojat?????? Man tevai sake, kad ,,kuri pirsta pjauk - tas skauda", taip su vaikais bei meile jiems......

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merida: 26 balandžio 2004 - 08:14
Pati netikėjau, kad vienu metu galima mylėti du vyrus. Aišku, tai galbūt nebūna tipo ta tikroji meilė - gilusis jausmas, kuriame tos pirminės aistros jau mažiau, bet daug visokių kitokių sudėtinių dalių. Bet atsitiko taip, kad mano vaikinas nenorėjo su manim lankyt šokių, tada aš nuvariau viena ir ten susipažinau su vaikinu su kuriuo toliua visada šokom poroj. Savo vaikiną mylėjau, draugavom jau senokai, ir jį tebemylėjau šokdama su kitu, tačiau kai susitikdavau su tuo šokiu partneriu, tai jis ir tik jis užvaldydavo mano mintis. Kai susitikdavau su savo vaikinu, pamiršdavau savo šokių partnerį, galvodavau, nu kad myliu aš savo vaikiną, nu fainas jis man... Bet taip iki kol vėl susitikdavau su šokių partneriu biggrin.gif . O kai nematydavau nė vieno iš jų, mintys pindavos, tai apie vieną galvodavau, tai apie kitą, abu labai svarbūs man atrodė ir kiekvienas savaip patiko, maišalynė viduj buvo.

Istorijos pabaiga: dabar esu laimingai ištekėjus ir aišku, nei iš vieno už jų. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (liepsnele @ 2004 04 23, 09:08)
Istorijos pabaiga: dabar esu laimingai ištekėjus ir aišku, nei iš vieno už jų. laugh.gif

nu ir ačiū dievui clap_1.gif
Atsakyti
Galima myleti du vyrus vienu metu, o kodel turetu buti kitaip? Vienas is tu vyru gali buti vaiku tevas, siltas, mylimas, paprastas zmogus, be kurio neisivaizduoji savo gyvenimo ANTRAS vyras, kuris prakaidrina kasdienybe, leidzia pasijusti ne tik mama, bet seksualia moterimi, geidziama, trokstama, nes dazniausiai seimoje, sie santykiai nustumiami truputeli zemiau, gal del laiko stokos, del kasdienisko nuovargio. Visa gyvenima myleti du vyrus praktiniu poziuriu gal sunkiau, nes islaikyti tokius santykius eile metu neimanoma. Bet, praradus viena is dvieju vyru, kitas irgi gali niekur nedingti is sirdies gelmiu.
Atsakyti
QUOTE (Aitra @ 2004 04 25, 19:22)
Galima myleti du vyrus vienu metu, o kodel turetu buti kitaip? Vienas is tu vyru gali buti vaiku tevas, siltas, mylimas, paprastas zmogus, be kurio neisivaizduoji savo gyvenimo ANTRAS vyras, kuris prakaidrina kasdienybe, leidzia pasijusti ne tik mama, bet seksualia moterimi, geidziama, trokstama, nes dazniausiai seimoje, sie santykiai nustumiami truputeli zemiau, gal del laiko stokos, del kasdienisko nuovargio. Visa gyvenima myleti du vyrus praktiniu poziuriu gal sunkiau, nes islaikyti tokius santykius eile metu neimanoma. Bet, praradus viena is dvieju vyru, kitas irgi gali niekur nedingti is sirdies gelmiu.

as tau paplosiu wink.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 04 23, 17:46)
nu ir ačiū dievui clap_1.gif

Tikrai, kad ačiū Dievui. Nenorėčiau vėl taip tąsytis tarp dviejų. Nors biggrin.gif , jei būtų įteisinta daugvyrystė laugh.gif laugh.gif ....
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 04 25, 21:48)
as tau paplosiu wink.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Ir kodel? Ar, kad juokinga, ar kad..? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Aitra @ 2004 04 26, 10:12)
Ir kodel? Ar, kad juokinga, ar kad..? smile.gif

aš manau, kad "kad...? smile.gif "
Atsakyti
O aš sutinku su tom, kurios mano, kad galima iškart 2 vyrus mylėt. Bet geriau to nepatirt sad.gif Nes rinktis, deja, reikia... Kažin ar kuris nors norėtų būti "vienu iš dviejų":)
Atsakyti
QUOTE (Tuja @ 2004 04 26, 12:38)
aš manau, kad "kad...? smile.gif "

Teisingai manai wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jei galite, tai parasykite atvirai, ar tekejote is dideles meiles ir iki siol dar ta pati jauciate? Nebesuprantu, ar as nemoku tinkamai isimyleti, ar taip ir neradau, tiksliau, negavau to, kurio taip geidziau? Pasidalinkite mintimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 04 29, 13:03)
Jei galite, tai parasykite atvirai, ar tekejote is dideles meiles ir iki siol dar ta pati jauciate? Nebesuprantu, ar as nemoku tinkamai isimyleti, ar taip ir neradau, tiksliau, negavau to, kurio taip geidziau? Pasidalinkite mintimis smile.gif

Neseniai skaičiau straipsnį L Ryte. Gal tik 10 proc. moterų išteka iš meilės. Taigi tikrai nenusimink. O be to nėra gerai vyrą labai įsimylėt. Jei bus geras ir taip po truputį įsimylėsi. O be to žymiai geriau kai vyras moterį labiau myli. Aš pavyzdžiui savo vyrą myliu uš tai kad jis man geras, rūpinasi šeima, vaikais. O jeigu jis prasigertų ar būtų blogas, manau nebemylėčiau. Tai dabar tu man pasakyk myliu aš jį ar ne?
Atsakyti