Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima mylėti du vyrus vienu metu?

QUOTE (nerile @ 2004 04 29, 13:03)
Jei galite, tai parasykite atvirai, ar tekejote is dideles meiles ir iki siol dar ta pati jauciate?

Sudetingas pasakymas "didele meile". Tekejau susizavejusi, kad norejau isteketi (dabar geda prisipazinti), o kandidatas lyg ir geriausias buvo... Dabar taip kalbu, tada buciau galva nuemusi tam, kas butu suabejojes mano didele meile. Gal dar po kokiu astuoneriu metu vel kitaip galvosiu, bet dabar manau, kad tikroji meile gali atsirasti tik pagyvenus ne vienerius metus, kai jau esi patyres, vaikelio (kartais ir ne vieno) gimima, kai jau pykaisi ir taikeisi, kai reikejo rasti ne viena kompromisa ir isgyventi ne viena nuoskauda... Lengva myleti, jei viskas sklandu. Tik kiek cia tokiu atveju tikrumo g.gif ... Gal ir buna stebuklas, neisblestantis visa gyvenima. As jo nepatyriau. Gal tikrai myleti ismokstama?
Pritariu Nerilei. Vis tik saugiau jauciames, jei vyras myli labiau.
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 04 29, 13:03)
Jei galite, tai parasykite atvirai, ar tekejote is dideles meiles ir iki siol dar ta pati jauciate? Nebesuprantu, ar as nemoku tinkamai isimyleti, ar taip ir neradau, tiksliau, negavau to, kurio taip geidziau? Pasidalinkite mintimis smile.gif

Sunkus klausimas. "Kodel?" taip ivyko, kur dingo meile, ar taip ir nerasiu tinkamo, to, visam gyvenimui... Nejauciu ir as to, kaip draugystes paradzioje, bet ka padaryt dabar? Niekas juk nesiskiria del to, kad ateina laikas, kaip meile isblesta ar tik apsiblausia, kai pasidaro nyku, nelieka to zavesio, to grozio, kaip pirmomis akimirkomis. Ir buciniai ima nebejaudinti, ir glamones tampa gerai pazystamomis, iprastomis. Bet niekur nebegi ir gyveni toliau ta kadienybe. Cia priklauso ir nuo moters, vienai tai bus nepakeliama nasta ir tuoj susiras "pakaitala", kita - gyvens ir dziaugsis bent tuo, ka turi. Kuris variantas gersnis? Negalima teigti vienareiksmiskai, nes kiekviena moteris papriestaraus tai, kuri mano kitaip. Retorinis tas klausimas "kur isgaruoja meile?", vieniems tai rupi, kitiems - nusispjaut. Tokia gyvenimo realybe. As pati nezinau ar pateisint savo mintis, ar prakeikt, bet galvoju, kad gyvenimas su vienu vyru yra nepilnavertis, butina bent karta per savo trumpa gyvenimeli atsidurt tame kailyje, kai degi is aistros svetimam vyrui, su juo myliesi... Taciau, gryzti pas savo teiseta vyra, nors ir aistra kazkur isgaravusi buna, bet gryzti, tai ir svarbiausia. Nors ir begediskai elgiesi, bet patiri tai, ko galesi niekada nepamirst. Ir kam tada ieskot atsakymu i klausimus, kurie arba visi vienodi, arba visi skirtingi, vadinasi, savoji atsakymi rasi, tik patyrus. Mylekime, moterys, nesvarbu ka, vyra, drauga, meiluzi ar abu iskart, bet nors kelias akimirkas pabukime laimingos, kad pasijustume ypatingos, geidziamos, nors, ir teks sugryzt prie senos vyrykles, savo nuosavo vyro, tokio sirdziai mielo, prie kurio prisglaudus gali atsidust su palengvejimu.
Atsakyti
QUOTE (Aitra @ 2004 04 29, 19:04)
Taciau, gryzti pas savo teiseta vyra, nors ir aistra kazkur isgaravusi buna, bet gryzti, tai ir svarbiausia. Nors ir begediskai elgiesi, bet patiri tai, ko galesi niekada nepamirst. Ir kam tada ieskot atsakymu i klausimus, kurie arba visi vienodi, arba visi skirtingi, vadinasi, savoji atsakymi rasi, tik patyrus.

thumbup.gif thumbup.gif
Net nesmagu, kokia tiesa. Tik ja suprasti gali, turinti panasia patirti.
Atsakyti
Aš tekėjau ne iš tos didelės meilės, bet ta didelė meilė atėjo ištekėjus..Asmeniškai manęs nežavi ta pradžia, matyt aš ta aistra degti nepažįstamam žmogui nemoku..man reikia prisirišimo, įpratimo, žinoti kiekvieną judesį, "skaityti" mintis ir niekada su kitu taip gerai nesijausčiau, kaip su savo vyru. Būna, labai suerzina ir varyt sugebu, bet ilgiau paanalizavus: mano vyras man, kaip antra koja, kuri būtina, kad galėtum eiti smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz nuosirduma. Vakar net bijojau toki klausima uzduoti... Visos tokios isimylejusios atrode, tik giria savo vyrus, kad jie geriausi, graziausi, sumaniausi, kruciausi. Bet pasirodo yra ir kitaip. Nors tai kiek paguode. As nesakau, kad nemylio savojo, bet kad "lydyciaus" kaip kazkuri sake, tai jau tikrai ne. O ta jausma zinau biggrin.gif Ir norisi dar patirti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 04 30, 09:02)
As nesakau, kad nemylio savojo, bet kad "lydyciaus" kaip kazkuri sake, tai jau tikrai ne. O ta jausma zinau biggrin.gif Ir norisi dar patirti tongue.gif

Jo, as taip pat labai pasiilgau to jausmo, kai dauzosi sirdis, dreba keliai, kai beprotiskai lauki susitikimo... unsure.gif Isimylejimo, susizavejimo jausma as daznai patiriu sapnuose, ir ten nebuna jokio sekso, tik toks tyras tyras jausmas, kartais kokios pavydo sceneles ar pan. Ir tas isimylejimo objektas dazniausiai buna visiskai nepazistamas vyras. Tai ryte atsikeliu tokia pakyleta, laiminga, bet kartu ir nusivylusi, kad sapnas baigesi. sad.gif

As myliu savo vyra, jis geras ir visa kita, bet tas "lydymasis" is meiles jau seniai baigesi sad.gif
Ir abejoju, ar su savo vyru vel galetu toks jausmas atgimti, nes jau yra pripratimas, kasdienybe. Kartai pabandom kazka atnaujinti, bet tai buna taip netikra, ir abu tai suprantam. Gal jei pora issiskiria, po to vel po kiek laiko susieina, gal tada galima patirti ta nenusakoma jausma? g.gif Bet kartu gyvenant, nemanau.....

Nepaisant visu dejoniu, as esu laiminga, turedama grazia seima, tik kartais noretusi romantikos, ir tikros, plaukiancios is sirdies....... heart.gif
Atsakyti
O as visai neseniai patyriau si jausma- vel patikti, buti geidziamai...svetimo vyro.
Ir vel grizau pas savaji...

Manau, kad tai buvo vienas smagiausiu mano gyvenimo tarpsniu, trukes tik kelias dienas. Ir dabar abejoju - ar viska uzbaigti, ar pasitaikius progai, vel pasimatyti su tuo nauju zmogum?

Mes nesimylejome, jei apie tai galvojate. Mes tik smagiai leidome laika. Kol kas.
Ir tai nereiskia kad as nemyliu savo vyro
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2004 04 30, 09:45)
Jo, as taip pat labai pasiilgau to jausmo, kai dauzosi sirdis, dreba keliai, kai beprotiskai lauki susitikimo.

as taip pat pasijlgau,nes dievinu ta jausma drinks_cheers.gif o jo jau seniai nejauciau nes rutina ir kasdienybe uzpuole..
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2004 03 02, 16:39)
Sveikutes, mamytes ir dar nemamytes!!!
Tai va, sedziu ir galvoju  g.gif , ar galima myleti is kart du vyrus, "plesytis" tarp ju ir nezinoti kuri pasirinkti? Gal kuriai buvo  kas nors panasaus nutike ir kas leme jusu apsisprendima?

galima. paauglystėj. kai užaugi, taip nebūna. Jei būna, tai arba tai ne meilė, arba tai ne vyrai bigsmile.gif
Atsakyti
Nezinau, ar galima tikrai myleti tuo paciu metu du, bet susipainioti ir laikinai prarasti supratima, ka jauti, tikrai galima. O momentas, kai reikia pasirinkti, vis tiek ateina.

Bet mane labiau domina stai kas. Kaip toms, kurioms teko rinktis ir galu gale apsispresti likti su gyvenimo partneriu, sekesi isgyventi ta pereinamaji perioda, sutvarkyti santykius, myletis, kai dar skauda, kai vis dar kankina abejones?
Atsakyti
Jei plėšaisi tarp vieno ir antro, nežinodama, kurį pasirinkti, vadinasi, reikia laukti trečiojo tongue.gif Nes kai iš tiesų atsiras TAS tikrasis, jokių klausimų nebekils
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 10 03, 18:15)
Jei plėšaisi tarp vieno ir antro, nežinodama, kurį pasirinkti, vadinasi, reikia laukti trečiojo tongue.gif Nes kai iš tiesų atsiras TAS tikrasis, jokių klausimų nebekils

Kaip fainai pasakei. thumbup.gif O iš tikrųjų manau, kad įsimylėjus kitą, gaila atiduoti ir palikti esamą ( nes ir jį kažkada gal mylėjai), kad nesinaudotų kitos. Moterys iš prigimties esame egoistės. Vat taip ir blaškomasi tarp dviejų. Bet nemanau jeigu jau turi, kad reikėtų dar kito. Nu kam? Juk vis tiek atrasi viską tą patį. Nu gal tik iš pradžių bus romantikos. Nu o šiaip tai pykstame, kai vyrai iš kart myli dvi, žmoną ir meilužę. Ai geriau vieną ir vienintelį turėti, nereikia tada galvos sukti, kurį mylėti, kaip uodegą išsukti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti