Bet dabar aš žinau - savo gyvenime neapsirikau ir išsirinkau teisingai - myliu tik vieną SAVO VYRĄ
Ir man buvo vieni metai, kai atrode, kad myliu du vyrus... Mylejau savo vyrą, su kuriuo jau gyvenau 5 metus ir susipazinau su kitu, netyčia internetu... Poto susitikom, susidraugavom šeimom... tuomet man atrodė, kad ten yra tas kuris mane supranta ir myli.... O kad myli jis man sake ir ne karta....
Bet dabar aš žinau - savo gyvenime neapsirikau ir išsirinkau teisingai - myliu tik vieną SAVO VYRĄ
Dėl to trečio ne visada būna taip paprasta:
Man patiko Y ir X. Tada rinkausi. Pasirinkau Y. X pradėjau po truputį pamiršti, bet ne visai. Tada visi sakė: reikia trečio. Nu, netikėtai atsirado trečias - Z. X pamiršau visai. Plėšiaus tarp Y ir Z. Tai ką, dar vieno laukti?
Na gerai, pasirinkau Z. Nes geresnis, nes toks, kokio aš visada norėjau, nes mane myli.
O šiaip ... Jei galėčiau, tai nesirinkčiau, o visus kurie patiko tempčiaus namo ir gyventume visi ilgai ir laimingai.
O nesugebėjimas apsispręsti tai gal čia tiesiog tokia žmonių savybė. Vieni greičiau supranta ko nori, kitiems reikia daugiau laiko. Nes pvz. iš mano giminių tai labai daug kam (jau ne vienai kartai) šita problema kyla. Tai čia genuose gal viskas. Nu nežinau nežinau....
Man patiko Y ir X. Tada rinkausi. Pasirinkau Y. X pradėjau po truputį pamiršti, bet ne visai. Tada visi sakė: reikia trečio. Nu, netikėtai atsirado trečias - Z. X pamiršau visai. Plėšiaus tarp Y ir Z. Tai ką, dar vieno laukti?
Na gerai, pasirinkau Z. Nes geresnis, nes toks, kokio aš visada norėjau, nes mane myli.
O šiaip ... Jei galėčiau, tai nesirinkčiau, o visus kurie patiko tempčiaus namo ir gyventume visi ilgai ir laimingai.
O nesugebėjimas apsispręsti tai gal čia tiesiog tokia žmonių savybė. Vieni greičiau supranta ko nori, kitiems reikia daugiau laiko. Nes pvz. iš mano giminių tai labai daug kam (jau ne vienai kartai) šita problema kyla. Tai čia genuose gal viskas. Nu nežinau nežinau....
QUOTE(Smurka @ 2006 10 03, 18:15)
Jei plėšaisi tarp vieno ir antro, nežinodama, kurį pasirinkti, vadinasi, reikia laukti trečiojo
Nes kai iš tiesų atsiras TAS tikrasis, jokių klausimų nebekils
O jei sulaukus trecio pradedi plesytis tarp triju, tai kas tada? Laukti ketvirto?
QUOTE(Shalimar @ 2006 10 04, 13:20)
tai galima ir suplyšti
Mhm, tokia tema "Moteris ir du jos vyrai" yra filmas. Toks fajnas. Lengvas-vietoj sekso pries miega
Juokauju
Ten buvo X ir Y. Kartu su jais gyveno. Tada atsirado Z. Bet laimejo X ir Y. Zodziu ne visada trecias laimi, gali laimeti pirmi du... Abu kartu...
QUOTE(miau @ 2004 03 02, 15:39)
Sveikutes, mamytes ir dar nemamytes!!!
Tai va, sedziu ir galvoju
, ar galima myleti is kart du vyrus
Tai va, sedziu ir galvoju
pradedu tiket kad galima
QUOTE(Anabelė @ 2006 10 04, 14:13)
viskas praeina
t.y. pasikeičia
Nebegaliu susikaupti darbui, tai išsikalbėsiu 
Myliu du.
Vieną palikau pati, nes buvo kažkokia krizė ar kas, nežinau, bet du žmonės, kurie anksčiau sutarė idealiai, pradėjo nesusikalbėti. Iki tiek, kad net nesugebėjom aiškintis kas vyksta ir ką daryti. Jis mane tebemyli.
Jį palikau dėl kito. Labai geras, mielas žmogus, jį myliu, jo pasiilgstu, su juo gera... Mes kalbam apie gyvenimą kartu, apie šeimą, net bendrą verslą...
O širdis vis labiau linksta prie buvusiojo. Nors tiesą sakant, kartais atrodo, kad noriu vieno, o kartais - kad kito. Labai bijau pasirinkti neteisingai... Na iš kur žinot, kas bus po metų, po dviejų? Jei tas, kurį pasirinksiu, mane paliks, aišku gailėsiuos, kad nepasirinkau kito.
Jei rinktis žiūrint į jų šeimas: pirmenybė Ex.
Jei į išsilavinimą: pirmenybė Ex.
Jei į kažkokius bendrus dalykus, temas: pirmenybė Ex.
Išvaizda: abu patinka vienodai
Piniginė
: nežinau, dabar dar sunku pasakyti, nes abiejų pasirinkta veikla ne galutinė, galima sakyti laikina.
Patikimumas: pirmenybė dabartiniam.
Noras turėti šeimą: pirmenybė dabartiniam.
Kuris labiau manimi rūpinasi: lyg ir dabartinis.
Kuris labiau myli: manau abu, gal skirtingai, bet tikrai abu...
Vaikų kol kas nenori nei vienas
Ai užteks jau... Nu žodžiu... Jie labai skirtingi, abu turi labai gerų savybių, sudėjus į vieną gautųsi nerealiausias vyras šioje žemėje...
Myliu du.
Vieną palikau pati, nes buvo kažkokia krizė ar kas, nežinau, bet du žmonės, kurie anksčiau sutarė idealiai, pradėjo nesusikalbėti. Iki tiek, kad net nesugebėjom aiškintis kas vyksta ir ką daryti. Jis mane tebemyli.
Jį palikau dėl kito. Labai geras, mielas žmogus, jį myliu, jo pasiilgstu, su juo gera... Mes kalbam apie gyvenimą kartu, apie šeimą, net bendrą verslą...
O širdis vis labiau linksta prie buvusiojo. Nors tiesą sakant, kartais atrodo, kad noriu vieno, o kartais - kad kito. Labai bijau pasirinkti neteisingai... Na iš kur žinot, kas bus po metų, po dviejų? Jei tas, kurį pasirinksiu, mane paliks, aišku gailėsiuos, kad nepasirinkau kito.
Piniginė
Ai užteks jau... Nu žodžiu... Jie labai skirtingi, abu turi labai gerų savybių, sudėjus į vieną gautųsi nerealiausias vyras šioje žemėje...
QUOTE(Smurka @ 2006 10 03, 17:15)
Jei plėšaisi tarp vieno ir antro, nežinodama, kurį pasirinkti, vadinasi, reikia laukti trečiojo
Nes kai iš tiesų atsiras TAS tikrasis, jokių klausimų nebekils
pritariu smurkai
Papildyta:
QUOTE(Saulyte4 @ 2006 10 11, 11:30)
Nebegaliu susikaupti darbui, tai išsikalbėsiu 
Piniginė
: nežinau, dabar dar sunku pasakyti, nes abiejų pasirinkta veikla ne galutinė, galima sakyti laikina.
Piniginė
kažkokia nesąmonė, jei tikrai mylėtum nors vieną-pliusų ir minusų nedėliotum
beje, su tuo dabartiniu gyevni kartu ar ne? o exas-vienas?
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 12:43)
pritariu smurkai
neįsivaizduoju, kaip galima du iš karto mylėt
na suprantu gal susižavėt, jausti kitus gerus jausmus, bet mylėt
na gerai, gal tai tik susižavėjimas ar dar kas, bet koks skirtumas kaip tai pavadinti??? Kai viskas nueina taip toli, kad nebegali nieko veikti, apie nieką galvoti... Vieną iš jų myliu stipriau, bet kai įsikiša proto balsas, jis sako, kad gal tas kitas yra geresnis... Bet jei liksiu su tuo antruoju, o vis galvosiu apie pirmąjį tai bus negerai... Atvirkštinėje situacijoje gali būti, kad turėsiu aš tą meilę, bet nebus nei pastovumo, nei pasitikėjimo... Tai nežinau kas geriau. Abu gal blogi? trečio neieškosiu, geriau jau į vienuolyną tada...
Papildyta:
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 11, 12:45)
kažkokia nesąmonė, jei tikrai mylėtum nors vieną-pliusų ir minusų nedėliotum
beje, su tuo dabartiniu gyevni kartu ar ne? o exas-vienas?
Jie ne tai, kad nenori su manim vaikų. Su manim jie nori. Bet ne dabar, na ne iš karto
Aš gyvenu viena. Ex taip pat turi draugę, kaip ir aš draugą. Bet nori ir manęs. Nors dvejoja lygiai kaip ir aš. Nes grįžus atgal, gali nebelikti pasitikėjimo vienas kitu. Bijau tik šito. Pliusus minusus dėlioju dėl to, nes ten kažkas sakė, kad reikia taip pasitikrint
QUOTE(lengvute @ 2004 03 02, 14:52)
Pasirinkau taip, tą , kuris neskaudino ir nenuvylė ir yra patikimesnis, ir labiau myli mane, bet dažnai sapnuoju, kad tampaus tarp vieno ir kito, nors ir daug laiko praėjo nuo mano pasirinkimo, pasąmonėj, matyt, dar yra chaosas
, bet kad gailėčiaus-ne, dar reikia žiūrėt, kas realu ir logiška
, o širdelė, gal paskaudės ir nustos 
QUOTE(MILVA @ 2006 10 11, 12:55)
Šito dalyko bijau labiausiai už viską