Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

sauluza ,kokia ilgumo pertrauka darei po persileidimo? fainai kad isnesiojai ,sveikinu su tuom :)saunuole.
Atsakyti
QUOTE(ranila @ 2008 10 24, 16:48)
Prisijungiu ir aš prie šios temos,tik va man jau kraujavimas nuo penktos savaitės,taip sulaukiau dešimtos savaitės ir vis dar kraujuoju (tai tepimas,tai krešuliukai,tai kraujas tamsus).Gulėjau ir ligoninėje savaite,bet nepadėjo.Pasirodo yra atsisluoksniavimas,ir pagrindinis gydimas laukimas,gulėjimas,duphaston vartojimas.Gydytoja ramina kad po dvyliktos savaitės susitvarkys viskas,nes vaikutis auga,kas savaite eshoskopuoja.Linkiu sau geros pabaigos,ir jums kurioms pasireiškia kraujavimas.Laikykimės ir tikėkime kad viskas bus gerai.nestuke.gif

sveikute 4u.gif
mano istorija buvo gana panasi kraujavo net iki 14 sav, taip pat su atsisloksnevimais, gulejau ligononeja visa men dare nuotraukas vos ne kas 2 dienas, nes dideli kresuliai ejo. po to nustate, kad turiu bakterija kuri niestumuj esant paaktyveje ir gali skatint atsisloksnevima ir persileidima, jokiu dideliu vilciu nedave. po to dar CRB visa nestuma buvo labai didelis ir niekas negalejo pasakyt kur galai pagimdysiu ar ne ? nu zodziu kas trimestra po naujiena "kabutese". Aisku visa nestuma kaip kiausinis gulimas rezimas biski daugiau pavaikscioji pilva tempia maudzia. Tai vakare konjekelio 3 saukstus ir atleidzia.
Siandien galiu tik pasidziaukt turim suneli, aisku jis gime 3 sav anksciau, bet svarbu jis yra ir tfu tfu tfu dziaugiames kiekviena akimirka. nes pirmas nestumas buvo nevietoje ir saaugu daug turiu tai is vis stebejos kaip pastojau.
aisku gerai kalbeti apie gera pabaiga po visko, bet praeitoje temoje ir as guodziausi cia, padejo merginu palaikymas ir grazios istorijos norejau tiket gera pabaiga.
TIKEK IR TU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
VISOMS VISOMS SEKMES 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(radzha @ 2008 10 25, 08:55)
sveikute  4u.gif
mano istorija buvo gana panasi kraujavo net iki 14 sav, taip pat su atsisloksnevimais, gulejau ligononeja visa men dare nuotraukas vos ne kas 2 dienas, nes dideli kresuliai ejo. po to nustate, kad turiu bakterija kuri niestumuj esant paaktyveje ir gali skatint atsisloksnevima ir persileidima, jokiu dideliu vilciu nedave. po to dar CRB visa nestuma buvo labai didelis ir niekas negalejo pasakyt kur galai pagimdysiu ar ne ? nu zodziu kas trimestra po naujiena "kabutese". Aisku visa nestuma kaip kiausinis gulimas rezimas biski daugiau pavaikscioji pilva tempia maudzia. Tai vakare konjekelio 3 saukstus ir atleidzia.
Siandien galiu tik pasidziaukt turim suneli, aisku jis gime  3 sav anksciau, bet svarbu jis yra ir tfu tfu tfu dziaugiames kiekviena akimirka. nes pirmas nestumas buvo nevietoje ir saaugu daug turiu tai is vis stebejos kaip pastojau.
aisku gerai kalbeti apie gera pabaiga po visko, bet praeitoje temoje ir as guodziausi cia, padejo merginu palaikymas ir grazios istorijos norejau tiket gera pabaiga.
TIKEK IR TU  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
VISOMS VISOMS SEKMES 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai panasi situacija.MAn jau 22 sav, tai gal tik pries sav nustojo kraujuoti, tik tepa rudai. TAi labai tikiuosi kad viskas bus gerai... smile.gif
Atsakyti
man jau 35 savaite. po pasimylejimo pastebejau, kad isskyros tapo galsvai rusvos, bet stipriau krajuoti nepradejo. jokio diskomorto nejauciu, nieko neskauda. gal kam taip buvo? ar labai skubet pas daktara (nes sian 7adienis..)? kazkur skaiciau, kad taip gali buti del pradejusio minksteti gimdos kaklelio ir kad tai nieko tokio.. pls pasidalinkit savo patirtimis.
dekui
Atsakyti
Sveikutes, gal kas galetu pasakyti ar kai yra labai mazytis nestumas ir pradeda teplioti rudomis isskyromis, galima gerti dufastona kad jis ta kraujavima sustabdytu ar ne? g.gif
Atsakyti
sniege jei esi lt geriau greiciau bek pas daktarus ,nes rudos isskyros yra senas kraujas,o jei uzsieni tai gerk ta vaista butinai ,daug nejudek kol nieko nzn tiksliai ....ir skambink savo ginei ir reikalauk apziuros ,
sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(kitisan @ 2008 10 26, 10:11)
man jau 35 savaite. po pasimylejimo pastebejau, kad isskyros tapo galsvai rusvos, bet stipriau krajuoti nepradejo. jokio diskomorto nejauciu, nieko neskauda. gal kam taip buvo? ar labai skubet pas daktara (nes sian 7adienis..)? kazkur skaiciau, kad taip gali buti del pradejusio minksteti gimdos kaklelio ir kad tai nieko tokio.. pls pasidalinkit savo patirtimis.
dekui

Labai gali buti, nes jei sperma patenka vidun, tai ji dar labiau suminkstina kakleli ir gali jis siek tiek prsiverti. Juk sako, kad norint pagreitint gimdyma, reikia myletis...
Na, bet bent gali siandien pasiskambinti gyd.

QUOTE(sniege1 @ 2008 10 26, 21:35)
Sveikutes, gal kas galetu pasakyti ar kai yra labai mazytis nestumas ir pradeda teplioti rudomis isskyromis, galima gerti  dufastona kad jis ta kraujavima sustabdytu ar  ne? g.gif

Gerti tikrai galima, bet gyd. apziura butina, zinoma jei nemaziau kaip 5 savaiciu nestumas, nes kitaip sunku nuspresti ar leliukas auga...Bet jei daugiau neteps ir neskaudes pilvo, tai gal dar viskas susitvarkys. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2008 10 27, 10:04)
Labai gali buti, nes jei sperma patenka vidun, tai ji dar labiau suminkstina kakleli ir gali jis siek tiek prsiverti. Juk sako, kad norint pagreitint gimdyma, reikia myletis...
Na, bet bent gali siandien pasiskambinti gyd.
Gerti tikrai galima, bet gyd. apziura butina, zinoma jei nemaziau kaip 5 savaiciu nestumas, nes kitaip  sunku nuspresti ar leliukas auga...Bet jei daugiau neteps ir neskaudes pilvo, tai gal dar viskas susitvarkys. Laikykis 4u.gif

Aciu merginos uz atsakymus 4u.gif Vat tame ir problema, kad tai tik mano itarimas jog laukiuosi blush2.gif Menesines anksciau tikslios kaip laikrodukas budavo, o si menesi ju jau 10 d. nera. Ir toks jausmas kaip ir pirmaji karta pastojus:krutines skausmas, tempimas ir pan. Nestumo testai poros savaiciu nestumo nelabai rodo, gydytoja irgi nepamatis, o man labai baisu kad esu pastojusi bet gleivine bus persilpna ir issisirgsiu schmoll.gif Tai ir pagalvojau gal man dufastona pagerti? O jei tai tik veluojancios menesines, tai jos geriant dufastona prasides?Jis ju juk nesulaikis?
Atsakyti
QUOTE(sniege1 @ 2008 10 27, 11:50)
Aciu merginos uz atsakymus  4u.gif  Vat tame ir problema, kad tai tik mano itarimas jog laukiuosi  blush2.gif  Menesines anksciau tikslios kaip laikrodukas budavo, o si menesi  ju jau 10 d. nera. Ir toks jausmas kaip ir pirmaji karta pastojus:krutines skausmas, tempimas ir pan. Nestumo testai poros savaiciu nestumo nelabai rodo, gydytoja irgi nepamatis, o man labai baisu kad esu pastojusi bet gleivine bus persilpna ir issisirgsiu  schmoll.gif Tai ir pagalvojau gal man dufastona pagerti? O jei tai tik veluojancios menesines, tai jos geriant dufastona prasides?Jis ju juk nesulaikis?

NT dazniausiai ir rodo, kai nestumas buna apie 2 sav. ,tuo labiau ,kad 10 d., jau veluoja. Tikrai gali pagerti duphastono, jei laukies - tai tik nestuma sustiprins, o jei ne - tai sureguliuos mmm. Bet tikrai neisauks mmm , jei butai nestuke.gif .
Atsakyti
As tai siulyciau pasitarti su gyd., o tada pradeti gerti piliules. Duphastonas - hormonas ir nematau jame nieko blogo, bet jeigu jo nereikia, tai kam dar papildomai gerti??
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2008 10 28, 11:49)
As tai siulyciau pasitarti su gyd., o tada pradeti gerti piliules. Duphastonas - hormonas ir nematau jame nieko blogo, bet jeigu jo nereikia, tai kam dar papildomai gerti??

Sutinku, kad pirmiausia reikia gyd. apziuros ir rekomendaciju del vaistu gerimo. drinks_cheers.gif

As tik kai pastojau, gyd. is karto israse si vaistuka, ir sake tureti po ranka, jei tik stipriau maus pilva (kas budinga pirmais men.) ar prades tepti nebijoti gerti.
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2008 10 24, 17:29)
sauluza ,kokia ilgumo pertrauka darei po persileidimo? fainai kad isnesiojai ,sveikinu su tuom :)saunuole.

Aciu 4u.gif
Po persileidimo islaukem lygiai 6 men (kaip gydytoja ir rekomendavo) ir nutarem pabandyti dar karta mirksiukas.gif

QUOTE(Jura_j @ 2008 10 28, 12:49)

drinks_cheers.gif Pasitarti su gydytoja butina. Nors man per paskutini nestuma tepliojo nuolat, taciau mano atveju gerti Duphastona gydytoja nerekomendavo. Kiekvienas atvejis yra unikalus ir kraujavimo priezastis kiekvienai gali buti skirtinga, todel geriausia yra tartis su gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti