Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(goldmine @ 2008 11 10, 13:28)
Man baigesi blogai tie kraujavimai..
Pradejo pries pora savaiteliu rusvai teplioti. Grydytoja israse Duphaston ir magnio - padejo. Pries pora dienu kresuliukas toks isbego ir po jo patepa jau rudai tokiom keistom juostelem. Siandien daktare paziurejo, o sirdute nebeplaka. Pagal viska kazkur biski maziau nei pries savaite sustojo, kai jam paciam buvo 8 savaites ir 3 dienos. Rytoj abrazija  verysad.gif

O jetus!!! Uzjauciu labai!! Stiprybes tau 4u.gif

Mergaites papasakosiui savo istorija gal kokiu patarimu sulauksiu g.gif man pradejo ruzavai vos vos tepliot sestadienio popiete, bet taip kad matydavosi tik nusivazlius tuolet pop, tai sekmadienio ryta pasiskambinau giniui ir jis mane prieme ta pacia diena apziuret.tai matosi kad gemaline puslyte gimdoj isitvirtinus ir trynys matos, bei matosi geltonkunis, tai sake cia geros naujienos kolkas...bet liepe gert tik foline ir stengtis but ramybej bei ilsetis daugiau, padare nuotraukyte wub.gif ir viskas...as juo pasitikiu taip ir darau, bet teplioja vos vos po siai dienai ir nesimato ant kelnaiciu, o pas ji vel eisiu treciadieni...kartais atrodau visai rami, o kartais labai sunerimstu doh.gif

Oij nepykit kad cia taip issiliejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutete @ 2008 11 10, 16:07)
Mergaites papasakosiui savo istorija gal kokiu patarimu sulauksiu g.gif man pradejo ruzavai vos vos tepliot sestadienio popiete, bet taip kad matydavosi tik nusivazlius tuolet pop, tai sekmadienio ryta pasiskambinau giniui ir jis mane prieme ta pacia diena apziuret.tai matosi kad gemaline puslyte gimdoj isitvirtinus ir trynys matos, bei matosi geltonkunis, tai sake cia geros naujienos kolkas...bet liepe gert tik foline ir stengtis but ramybej bei ilsetis daugiau, padare nuotraukyte wub.gif ir viskas...as juo pasitikiu taip ir darau, bet teplioja vos vos po siai dienai ir nesimato ant kelnaiciu, o pas ji vel eisiu treciadieni...kartais atrodau visai rami, o kartais labai sunerimstu doh.gif

Na jeigu apžiūros metu viskas gerai buvo, tai geros naujienos. Aišku jeigu teplioja tai visas tas pirmas trimestras būna kaip ant adatų, bet daugiau nelabai ką ir padarysi, tiesiog reikia stengtis nepersitempti ir laukt to kito vizito.
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2008 11 10, 18:57)
Na jeigu apžiūros metu viskas gerai buvo, tai geros naujienos. Aišku jeigu teplioja tai visas tas pirmas trimestras būna kaip ant adatų, bet daugiau nelabai ką ir padarysi, tiesiog reikia stengtis nepersitempti ir laukt to kito vizito.

dariausi siandien dar viena hcg pries 5 dienas buvo 3095, o siandien jau 12724, tai pagal ju lenteles gaunas 6 sav kazkur, o pagal mano paskaiciavimus man dar tik kokia 4-5 sav...bet svarbiausia kad skaicius auga thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

visos kalbat apoie kraujavimus newumo pradzioje, o as snd ryte atsiokelusi radau rausvu isskyru....ka tai gali reiksti?
ikaliau magnio...guliu ir skambinsiu daktarui.....turiu bedu su spaudimu aukstu ir vakar pradejau gerti nuo jo vaistus, sakau gal su tuo gali buti susije....?
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 11 15, 08:06)
sveikos,

visos kalbat apoie kraujavimus newumo pradzioje, o as snd ryte atsiokelusi radau rausvu isskyru....ka tai gali reiksti?
ikaliau magnio...guliu ir skambinsiu daktarui.....turiu bedu su spaudimu aukstu ir vakar pradejau gerti nuo jo vaistus, sakau gal su tuo gali buti susije....?

Hmz... Neteko nieko girdet.. Man buvo rausvu isskyru po smileysex.gif bet viskas gerai baigesi..
Parasyk po daktaro konsultacijos ir nesijaudink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2008 11 15, 12:00)
Hmz... Neteko nieko girdet.. Man buvo rausvu isskyru po  smileysex.gif  bet viskas gerai baigesi..
Parasyk po daktaro konsultacijos ir nesijaudink  4u.gif

na smileysex.gif mes susilaikom
o po daktaro taip, kad noreejo guldyti i ligonine....pastebeti is kur tas kraujas, dabar jo labai lasiukai, ir tokie rusvi.... gimda ir kaklelis kieti....sako, gal kad spaudimas uzkilo...todel taip pasidare.... kol kas guliu namuose saziningai tik i WC ir viskas.....
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2008 11 15, 18:11)
o po daktaro taip, kad noreejo guldyti i ligonine....pastebeti is kur tas kraujas, dabar jo labai lasiukai, ir tokie rusvi.... gimda ir kaklelis kieti....sako, gal kad spaudimas uzkilo...todel taip pasidare.... kol kas guliu namuose saziningai tik i WC ir viskas.....

Kiek matau iš liniuotės, tau jau nebe pirmas trimestras, tai tie kraujavimai nelabai jau turėtų pasirodyti tokiu metu. g.gif Na bet gulėjimas daug padeda, plius reikia tiesiog save stebėti ir jeigu jau kas įtartino, ar judesių mažiau, ar kraujo daugiau ar dar kas nors, tada jau daug nemąstant į ligoninę.
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
noriu ir as jums palinketi stiprybes ir kantrybes. Laikykites 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,ir as prisijungsiu prie jusu,

Mano istorija tokia su pirmu persileidau 3men,tepliojo ir pritepliojo sad.gif .
Dabar vel laukiuosi 5-6 sav.ir vel prasidejo tepliojimai ir pasirode kraujo,tai as greitai pas gydytoja.O as ne LT o norvegijoj ir cia niekas neziuri i tokius mazus nestuke.gif .Daktaras net echo nedare israse bilioteni ir gulima rezima ir laukti,tai guliu ir laukiu nezinau net ka galvoti g.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkezz @ 2008 11 26, 07:36)
sveikutes,ir as prisijungsiu prie jusu,

Mano istorija tokia su pirmu persileidau 3men,tepliojo ir pritepliojo sad.gif .
Dabar vel laukiuosi 5-6 sav.ir vel prasidejo tepliojimai ir pasirode kraujo,tai as greitai pas gydytoja.O as ne LT o norvegijoj ir cia niekas neziuri i tokius mazus nestuke.gif .Daktaras net echo nedare israse bilioteni ir gulima rezima ir laukti,tai guliu ir laukiu nezinau net ka galvoti g.gif  huh.gif

Na, zinok gulejimas ir ramybe -tai pagrindiniai tavo siuo metu vaistai. pas mus dar LT daznai gyd. skiria duphastona-tai yra hormonas ,kuris palaiko siek tiek nestumo, bet zinoma nuo gresiancio neapsaugo...bet tikek , kad viskas bus gerai, nes tik tikejimas veda pirmyn.Laikykis 4u.gif
Atsakyti
ir guliu daugiau nieko nedarau,tik tiek idomu,kad jokio echo nedare schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkezz @ 2008 11 26, 08:55)
ir guliu daugiau nieko nedarau,tik tiek idomu,kad jokio echo nedare schmoll.gif

5 savaitę echo dar anksti, bet jeigu nepraeis tai ko gero reiktų reikalauti kad tą echo paskirti. g.gif
Atsakyti