QUOTE(emely @ 2008 10 30, 20:18)
Gal kam idomu bus paskaityt kaip buna, tai pratesiu savo istorija. Siandien poliklinikoj, patvirtino nesivystanti (nesivysto nuo 4 savaites, o siandien jau beveik 7), trys daktares ziurejo ir nesuprato ka mato, sake puslyte tuscia ir subliuskus, o uz gimdos kazkokie skysciai susikaupe, ir dar kiausideje cistuke, sake kad taip ir prie negimdinio buna. Liepe nieko nelaukiant vaziuoti i ligonine, sake darys valyma nes laukti gali buti pavojinga. Nuvaziavau i raudonaji kryziu, ten paskubom atleke daktaras nes jo ant operacinio stalo pciente lauke, paziurejo ecoskopu gal 5 sekundes ir liepe palaukti kol baigs operacija. O grizes tik uzpilde polierius ir paleido namo. Sake po savaites pasirodyt. To ka gine poliklinikoje i lapuka prirase, net neperskaite, o ir mano pasakojimus, kad kraujuoju po truputi jau 12 dienu ir niekaip neisivalo ir kad gines kazka uz gimdos mate, ignoravo. Dar neteko matyti tokio atmestinumo. Bandysiu rytoj kazkur privaciai patekti, nes nezinau ka daugiau daryti dabar. Sedziu ir zliubiu
Emely, man tai raudonajame kryziuje daktras lygtais Šilkūnas( ar Šimkūnas) labai kruopsciai apziurejo vaginaliniu echo, ir nestumas buvo 5 sav., nors pagal paskutines mmm turejo buti 9 sav. , bet kadangi sirdele dar neplake, ir vaisius buvo apie 3/4 mm, tai liepe jei stipriau nekraujuosiu po 2/3 sav. pasitikrinti vel echo. Tai sia savaite tik turejau galimybe echo, ir pasirodo, kad mazylis paaugo , sirdele plaka ir atitinka jau 8 sav., tik taip gaunasi, kad pastojau, kai turejo buti mmm, todel visu men. ir neatitinka vaisiaus dydis. O kitos gyd, darydamos per pilva echo, tai tuomet sake,kad nieko nemato, vaisius nesusiformaves ir norejo daryti jau valyma, bet as ten daugiau negrizau

Ir daugiau turbut mano kojos VGN daugiau niekada nebus

...Nes mazylis juk auga, o jos ji norejo issiurbti

... Vat tokia mano istorija

...