Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(neju @ 2009 01 18, 10:42)
Jau 5 savaite turi matytis. Man 4 savaite mate puslele, laukem, bet penkta paaiskejo kad nesivystantis, nesimate sirdeles, tai dare abrazija  verysad.gif Buvo pilvo pamaudimas ir tepliojo.
As isgyvenau du nesivystancius, bet dabar turiu nuostabu sunu.
Tikriausiai reiketu kiek imanoma nesinervint ir saugot save. Tikiuosi viskas baigsis laimingai.  4u.gif

yra milijonai atveju, kai net opacios puslytes nemato iki 6 savaites, ka jau kalbeti apie ankstyva abrazija. Manau paskubejai.. sirdeles isvis neiesko anksciau kaip 6 savaiciu, nes labai nedaug kam matosi ji.
Atsakyti
Kycia, tikiu kad gydytoja nesuklydo, nes tuos nelemtus kartus kraujavau, o kai buvo normalus nestumas, to nebuvo.
Atsakyti
Laikykitės stiprybės visoms. Prieš porą metų ir man atliko abraziją buvo 6 savaitės pradėjo teplioti o po 3 dienų viskas iškrito. Buvo labai sunku. Dabar vėl laukiuosi 14 savaičių tačiau kai buvo 9 savaitės prasidėjo tepliojimas kraujingomis išskyromis bet ačiū dievui viskas baigėsi gerai. Sitprybės visoms ne iš vieno mediko girdėjau kad geriausias vaistas yra - gulėjimas.
Atsakyti
dėl gulėjimo tai teisybė, man nėštumo pradžioje irgi patepliodavo, kaip bijojau, siaubingai, ir daktarė sakė, kad reikia gulėti ir ilsėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurisimo @ 2009 01 19, 13:25)
dėl gulėjimo tai teisybė, man nėštumo pradžioje irgi patepliodavo, kaip bijojau, siaubingai, ir daktarė sakė, kad reikia gulėti ir ilsėtis  smile.gif

tai suprantu kai pateplioja as is vis nesijaudinciau turbut, bert pas mane jau upeliais kraujas bega, prarandu visiskai vilty, ir nera skirtumo ar guliu ar neguliu tas past. nuo sestadienio skaudejo soniuka lyg apendicitas butu, vakar tas skausmas persikrauste i inksta, bent as taip maniau, galvojau mirsiu, bet i ligonine nevaziavau vistiek nieko nedarytu. issiustu atgal... dabar neskauda nieko, vakare eisiu pasikalbet pas gydytoja bet kazin ar ka gero isgirsiu. turbut taip ir isbegs mano lelius per savaite verysad.gif
Atsakyti
As taip pat jurgitukas1983 galvoju, kad mano leliukas isbego... verysad.gif
menesines velavo 6dienas, buvo visi nestumo pozymiai, prasidejo nuo dazno slapinimosi, padidejusiu krutu, jautriu speneliu ir galiausiai galvos svaigimo, greito pavargimo, nerealiai svaigo galva apie 4 dienas ir siandien jauciu svaigima , bet beda ta, kad vakar pradejau kraujuot... verysad.gif . Auginu dukryte, todel pozymius jau zinau ir net nesidariau nestumo testo galvojau 100 procentu laukiuosi. Dabar galvoju, kad ivyko persileidimas, nes pagulet tikrai neturiu galimybiu, maza dukryte visur tempia, reikia ja nesiot ir pan. Pas daktare dar nebuvau, bet ir nezinau ar eit, jauciu, kad save labai grausiu, jei tikrai tvirtai zinosiu, kad persileidau, kad saves nesaugojau.. verysad.gif
Atsakyti
Siaip galima ir sirgti mm, kai laukesi, yra ir tokiu atveju, mano broliene sirgo 2 menesius, ir buvo nescia.
Siaip jei kraujavimas us skausmu, tai cia yra rimciau. Gali buti kas netaip. Mna taip buvo kaip pirma kart pastojau, ir atsitiko persileidimas.
O siaip antra karta pastojus irgi pradejau tepliotis, pasirode raudonos isskiros, tada gine dave iki 12 sav. nedarbingumo lapeli, ir geriau Daphuston, man truko mot. hormonu, todel reikejo gulamo rezimo, isgerus 3 palekius tableciu, gerai sustiprejo gimda ir galejau iseit i darba.
Atsakyti
QUOTE(botinak @ 2009 01 19, 14:50)
As taip pat jurgitukas1983 galvoju, kad mano leliukas isbego... verysad.gif
menesines velavo 6dienas, buvo visi nestumo pozymiai, prasidejo nuo dazno slapinimosi, padidejusiu krutu, jautriu speneliu ir galiausiai galvos svaigimo, greito pavargimo, nerealiai svaigo galva apie 4 dienas ir siandien jauciu svaigima , bet beda ta, kad vakar pradejau kraujuot... verysad.gif . Auginu dukryte, todel pozymius jau zinau ir net nesidariau  nestumo testo galvojau 100 procentu laukiuosi. Dabar galvoju, kad ivyko persileidimas, nes pagulet tikrai neturiu galimybiu, maza dukryte visur tempia, reikia ja nesiot ir pan. Pas daktare dar nebuvau, bet ir nezinau ar eit, jauciu, kad save labai grausiu, jei tikrai tvirtai zinosiu, kad persileidau, kad saves nesaugojau.. verysad.gif

as gal tavo vietoj nesigilinciau, kam tas skausmas ir zinia kad nieko nepakeisi. zinai mano visos bedos prasidejo kaip tik po to kai pasidariau testa. iki tol ir darbe gerai jauciausi ir baliu atbaliavojau su sokiais ir dainom ir galu gale seksas su vaikinu geras buvo. bet labai knietejo suzinot ar laukiuosi ir vakare po darbo gryzus pasidariau testa. dziaugsmas iki asaru 'tevelis' soke o man kas... laiminga tik pradejau galvot, nedaryt to nedaryt ano, zodziu saugotis, tai va jau kita diena ryte ir prasidejo skausmai, manau cia mano tokia psichologine reakcija ir perdetas noras saugotis savo padare, nes niekad negalvojau kad gali man taip buti, kadangi visada fiziskai buvau labai stipri, ne kokia islepinta teveliu mergaite ir galvodavau kad nestumo metu galesiu kalnus nuversti... bet va kaip yra. ir dabar vis pagalvoju jei buciau nesidarius testo ir kita diena va taip pradejus kraujuot buciau galvojus kad susirgau paveluotai mm ir tiek... o dabar va dar teks turbut istvert minty kad galejau turet vaikeli, bet neturiu... sakau taip nes jau praradau vilti kad jis gims, tik norisi kad viskas greiciau uzsibaigtu...
Atsakyti
na pas mane pirmas nestumas baigesi persileidimu, nustojo vystytis 6 savaiciu. is pradziu buvo rudu isskyru, o paskui pasirode ryskus raudonas kraujas ir begti jis nenustojo, kol nepadare isvalymo. kai pastojau antra karta, buvo vel pasirodes tepliojimas, labai issigandau, kad vel nepersileisciau, panikavau siaubingai, bet viskas baigesi laimingai.
Atsakyti
na, manasis nestumas butu apie 4 sav, nezinojau kaip cia tas persileidimas vyksta, tad jeigu ir as nenustosiu kraujuot kaip normalios MM teks kreiptis i gydytoja ir aiskintis...del baisiausio...
Atsakyti
QUOTE(botinak @ 2009 01 19, 19:16)
na, manasis nestumas butu apie 4 sav, nezinojau kaip cia tas persileidimas vyksta, tad jeigu ir as nenustosiu kraujuot kaip normalios MM teks kreiptis i gydytoja ir aiskintis...del baisiausio...

kraujavimas dar gali buti ir del to, jei panasiu laiku turi but menesines, bentjau man taip gydytoja sake.
Atsakyti
Su tuo kraujavimu visaip gali būti - būna kad reiškia persileidimą, o būna kad iš gimdos kaklėlio kraujuoja, arba kokia hematoma susidaro.

Aišku jeigu jau kraujo upeliai kaip per mėnesines, tada jau vilties nedaug. Bet bet kuriuo atveju, jeigu kraujavimas tęsiasi, reikia nueiti pas gydytoją, nes natūralus persileidimas ne visada gerai išsivalo, galima taip ir visai nukraujuot.
Atsakyti