Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(ranila @ 2008 10 24, 16:48)
Prisijungiu ir aš prie šios temos,tik va man jau kraujavimas nuo penktos savaitės,taip sulaukiau dešimtos savaitės ir vis dar kraujuoju (tai tepimas,tai krešuliukai,tai kraujas tamsus).Gulėjau ir ligoninėje savaite,bet nepadėjo.Pasirodo yra atsisluoksniavimas,ir pagrindinis gydimas laukimas,gulėjimas,duphaston vartojimas.Gydytoja ramina kad po dvyliktos savaitės susitvarkys viskas,nes vaikutis auga,kas savaite eshoskopuoja.Linkiu sau geros pabaigos,ir jums kurioms pasireiškia kraujavimas.Laikykimės ir tikėkime kad viskas bus gerai.nestuke.gif

Sveikutės,aš papildau savo tema.Sulaukiau pagaliau pagerėjimo,dvylikta savaite nustojo kraujuoti,bet tada prasidėjo kitos bėdos,skausmai pilvo,strėnu,gydytoja apžiūrėjus pasakė kad gimda susitraukus į kamuolį,teko lašalines palašinti.Vis dar gulimas režimas,magnio B6 vartojimas.Ir tikėjimas kad viskas bus gerai nestuke.gif
Atsakyti
Man pirmą kartą besilaukiant 8-9 sav patepliojo rusvai,ir praejo visą nėštumą kaip sakė gydytojai buvau "neprobleminė", kai atėjo laikas gimdyti nebegirdėjo širdelės plakimo,pagimdžiau negyva mergyte.Dabar vėl laukiuosi eina 9 savaite,vėl rusvai teplioju,bet gydytoja sako,kad nemato jokios priezasties dėl ko.
Atsakyti
Drauge labai nori pastoti. Menesines velavo lyg 1 savaite. Si ryta pasidare nestumo testa: parode dvi juosteles (teigiamas). Taciau po pietu prasidejo kraujavimas (pakolkas tepimas). Ar galejo testas suklysti ir ji visdelto nepastojo ir prasidejo nestumas. O gal ji nescia, tik dabar prasidejo kaip ir daugumai mamyciu pavojingas kraujavimas?
Atsakyti
Man irgi nekaip baigesi............
Sestadieni tik po truputi po pietu pasirode kraujo ant tual pop, sekmadieni visa diena lyg maziau. Nakti i pirmadieni: kraujopludis, ligonine, operacija......... viskas. Siandien namie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(epika @ 2008 12 09, 19:36)
Man irgi nekaip baigesi............
Sestadieni tik po truputi po pietu pasirode kraujo ant tual pop, sekmadieni visa diena lyg maziau. Nakti i pirmadieni: kraujopludis, ligonine, operacija......... viskas. Siandien namie   verysad.gif

sveikutes 4u.gif
o va man jau savaite teplioja rudai verysad.gif ir antra diena keli lasai per diena verysad.gif sekmad dare scana, tai sake 5.5 sav, nors man turetu pagal mm jau 8-9sav buti verysad.gif verysad.gif turbut vel nesivystantis cray.gif
praeita kart su komplikacijom viskas siaip ne taip baigesi, o taip noreciau si kart ramiai, kad pats iseitu...
uzjauciu visas, kurioms tai teko isgyventi, taciau gerai viskas pasibaige ir dabar galit vel planuoti, atsigavineti... o as praeita kart 3men prasikankinau su tepliojimais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gelyte0630: 10 gruodžio 2008 - 15:58
QUOTE(gelyte0630 @ 2008 12 10, 16:56)
sveikutes 4u.gif
o va man jau savaite teplioja rudai verysad.gif  ir antra diena keli lasai per diena  verysad.gif  sekmad dare scana, tai sake 5.5 sav, nors man turetu pagal mm jau 8-9sav buti verysad.gif  verysad.gif  turbut vel nesivystantis cray.gif
praeita kart su komplikacijom viskas siaip ne taip baigesi, o taip noreciau si kart ramiai, kad pats iseitu...
uzjauciu visas, kurioms tai teko isgyventi, taciau gerai viskas pasibaige ir dabar galit vel planuoti, atsigavineti... o as praeita kart 3men prasikankinau su tepliojimais doh.gif

MAN BUVO 11-12 SAVAITE......
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
o man baigesi blogai,tas kraujavimas dvi savaites kraujavau ir net du daktatarai nemate,kad nestumas vystosi kiausintaki 7sav.Kai prasidejo skausmai tada pamate,isoperavo ir kiausintaki.tai liudna labai cray.gif
Atsakyti
Labas merginos? 4u.gif
Klausimuka turiu?
Jei yra pastojimas ir dar nesulaukus mmm, ar gali 27 c.d teplioti rusvai g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinnsA @ 2008 12 12, 12:04)
Labas merginos? 4u.gif
Klausimuka turiu?
Jei yra pastojimas ir dar nesulaukus mmm, ar gali 27 c.d teplioti rusvai  g.gif

Sveika,manau kad gali lauktis,nes aš du mėnesius kraujavau,tik yra gresentis,turi kuo skubiau nueit pas giditoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ranila: 12 gruodžio 2008 - 15:45
QUOTE(LinnsA @ 2008 12 12, 10:04)
Labas merginos? 4u.gif
Klausimuka turiu?
Jei yra pastojimas ir dar nesulaukus mmm, ar gali 27 c.d teplioti rusvai  g.gif

Gali visaip, bet jeigu gali būti nėštumas tada jau nėštumo testas turėtų kažką rodyti.
Atsakyti
QUOTE(laivuks @ 2008 10 21, 17:44)
Sveikos mergaites  4u.gif
Mane irgi kamuoja ta pati beda as net ligonineje gulejau  verysad.gif Daktarai sako kad placenta yra zemai ir kol ji nepakils tol taip bus,o ta placenta kartais ir nepakyla taip ir lieka zemai  verysad.gif tada iki pabaigos nestumo reikia guleti ir kuo maziau judeti  verysad.gif

sveikos merginos.pas mane irgi problema kai buvo 11sav.pasirode kraujingu isskyru,bet tik ant popieriaus kai nusivalydavau.nuvaziavau i ligonine paziurejo irgi sake kad placenta zemai ir jei nepakils tai ir taip bus, verysad.gif tai taip iki 14sav.pora dienu svaru paskui vel pasirodo verysad.gif atrodo nuprotesi schmoll.gif paskui mano gine pasake kad pagerciau vitamino c ir jau dvi savaites kaip nesirodo kraujo,tai va su tom placentom kokiu problemu buna verysad.gif as iki siol beveik daugiausai ir guliu, unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitukassz @ 2008 12 16, 20:47)
sake kad placenta zemai ir jei nepakils tai ir taip bus, verysad.gif tai taip iki 14sav.pora dienu svaru paskui vel pasirodo verysad.gif atrodo nuprotesi schmoll.gif paskui mano gine pasake kad pagerciau vitamino c ir jau dvi savaites kaip nesirodo kraujo,tai va su tom placentom kokiu problemu buna  verysad.gif as iki siol beveik daugiausai ir guliu, unsure.gif

Ir man taip buvo, tiesa gulejimo rezimo nebuvo, bet vaiksciojau kaip su kiausiniais ant galvos biggrin.gif
Atsakyti