Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

dziaugiuosi uz jus,kad leliukai auga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 05 06, 20:42)
dziaugiuosi uz jus,kad leliukai auga bigsmile.gif

O aš džiaugiuosi už tave ir tavo savaites. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GEISA: 06 gegužės 2009 - 20:54
As su pirmuoju nestumu irgi kraujavau 11 savaite. Kai nuvaziavau Klaipedoje i priimamaji nes buvo sekmadienis, taiis karto pagulde i ligonine. Isgulejau virs savaites, dvidienas laselines state, geriau magnio tableciu. Niekaip nesuprantu, kodel dabar daktarai taip remiasi tuo Duphastonu ir kratosi magnio, tipo nebegerai jis yra g.gif As manau, kad kaip tik jis man ir padejo issaugoti leliuka.
Atsakyti
Kai man buvo hematoma, nors ir nedidele, gydytojas be duphastno israse dar gerti tokius vaistukus Dicynone 3 kart i diena (tarpuose tarp duphaston). Sis vaistukas stabdo kraujavima. Siaip sake kartais ji israso, kartais ne, bet bent jau man laaabai padejo! Gal bandykit nusipirkti. Nereceptinis ir visai pigus.
Atsakyti
mane gyde tik magniu ir jokio duphastono neskyre
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif aciu labai uz palaikyma sunkia minute wub.gif Siuo metu nekraujoju tik teplioju tamsiai rudai, isskyros kaip paskutiniom mmm dienom ir nedaug, bet gimda dilgcioja ir sonai paskauda, taip siek tiek nemaloniai, del vaikelio nezinau kaip dabar, nes kai baigiau kraujot echo nedare, dabar pas gine tik 18d. Meldziuos kiekviena diena uz jus ir tokias merginas kaip mes kuriom yra tokios problemos na ir beabejo del saves, tai mane palaiko.
QUOTE(nojura @ 2009 05 06, 09:47)
Laikykis, laikykis ir tikėk
console.gif
Aš ir už tave špygas palaikysiu ir už tavo lelių

Kaip tavo tepliojimai?
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 12:25)
o tu mazyte laikykis...parasyk,kaip sekasi.. labai pergyvenu del taves..  wub.gif
linkiu ,kad viskas butu susitvarkytu.. manau ,kad gal i ligonine reikejo atsigult  verysad.gif

Dziaugios del taves mergyt, kad tavo reikalai eina i gera puse thumbup.gif
QUOTE(GEISA @ 2009 05 06, 20:49)
verysad.gif Nu va ir man lygiai tas pats, o daktarai (jau buvau pas kelis net) tik peciais traukia, sako, kad medicina negali kartais paaiskinti kodel to kraujo atsiranda. As be dufastono geriu dar ir aspirina kad krauja skystintu, tai is kur tada tie kresuliai? Nesuvokiu
Parasyk retkarciais kaip tau sekasi.Laikysiu kumscius uz tave ir uz save zinoma.

GEISA kai tu kaip tavo kraujavimai?

Nes hematoma jeigu jinai nedidele, tai laiku suteikta pagalba, tai yra vaistai ir gulimas rezimas, padeta labai greitai issivaiksciot hematomai ir viskas gerai baigiasi arba jinai sumazeja, bet mano didele ir labai negrazi, todel gal jinai ir pratruko, tikiuos, kad tai jinai isejo labai tamsiais ir dideliais kresuliais ir dabar issivale, taip to noreciau... Laikikimes merginos, stiprybes mums ir mazyliams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 05 08, 22:18)
Sveikos merginos  4u.gif aciu labai uz palaikyma sunkia minute  wub.gif  Siuo metu nekraujoju tik teplioju tamsiai rudai, isskyros kaip paskutiniom mmm dienom ir nedaug, bet gimda dilgcioja ir sonai paskauda, taip siek tiek nemaloniai, del vaikelio nezinau kaip dabar, nes kai baigiau kraujot echo nedare, dabar pas gine tik 18d. Meldziuos kiekviena diena uz jus ir tokias merginas kaip mes kuriom yra tokios problemos na ir beabejo del saves, tai mane palaiko.

Kaip tavo tepliojimai?

Dziaugios del taves mergyt, kad tavo reikalai eina i gera puse  thumbup.gif

GEISA kai tu kaip tavo kraujavimai?

Nes hematoma jeigu jinai nedidele, tai laiku suteikta pagalba, tai yra vaistai ir gulimas rezimas, padeta labai greitai issivaiksciot hematomai ir viskas gerai baigiasi arba jinai sumazeja, bet mano didele ir labai negrazi, todel gal jinai ir pratruko, tikiuos, kad tai jinai isejo labai tamsiais ir dideliais kresuliais ir dabar issivale, taip to noreciau... Laikikimes merginos, stiprybes mums ir mazyliams  wub.gif

sveika, na tikiuosi viskas bus tavo mazyliui gerai wub.gif man tai tie patepliojimai yra pastoviai, bet tai diena dvi tris keturias nera .. tai va vel atsiranda... bet taip sviesios rausvos man... gal nieko blogo... blink.gif mazylis auga...
o tu laikykis.. pranesk kaip tau sekasi.. labai kazkaip rupesteli turiu, kazkaip .. kartu pastojom... labai del tave pergyvenu wub.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat buvo hematoma, anot gydytojos, didžiulė. Rusvai teplioti pradėjo jau 5 savaitę, o 6 savaitę pasirodė kraujas (tamsios spalvos). Ir taip iki 16 savaitės ir gyvenau kraujuodama. Būdavo vieną dieną pakraujuoju, po to dvi dienas rusvai teplioja, vieną dieną jau "švari" ir vėl viskas iš naujo, t.y. kraujas. Gydytoja liepė gulėti ir Duphastoną gerti. Bet koks poilsis, kai namie du maži berniukai siaučia. Ir Duphastono 5 tabletes sugėrus, pagalvojau, kad geriau prieš gamtą neisiu ir viską paliksiu savieigai. Einant 8 savaitei, kraujas taip plūstelėjo, kad storiausius paketus vieną po kito keičiau. Nuvažiavau į Antakalnio klinikas, tai net neapžiūrėjus liepė važiuoti namo ir "natūraliai persileisti" ,o po poros dienų pasirodyti. Grįžau namo, galvoju viskas baigta, kraujas liejasi (jau ne tamsios spalvos, o šviesus), gulėti nėra galimybių, žiauriai liūdna, kad taip viskas baigėsi. Na ir nueinu aš po poros dienų pas savo gydytoją ir ką - aš vis dar nėščia. Nustatė nedidelį placentos atsisluoksniavimą po tokio kraujavimo, bet leliukas gyvas! Po to dar sekė eilė kraujavimų, suskaičiavau - apie 15 tokių turėjau. Kitais kartais užtekdavo ir plonesnių įklotų, ne tų didžiųjų "pampersinių". Ir taip iki 16 savaitės, kol pagaliau ta bjaurioji hematoma rezorbavosi. Taip buvo gera, kai pagaliau nebereikėjo vaikščioti su įklotais ir drebėti einant mieste, ar parduotuvėje, kad bet kurią akimirką gali pliūptelti kraujas, kai pagaliau galėjai patikėti, kad esi tikrai nėščia. Po to savaitės bėgo viena po kitos be jokių didesnių negalavimų ir dabar turių nuostabią ir sveiką mergytę.
Linkiu tikėti,kad viskas baigsis ir jums gerai. Būtinai ilsėkitės, nes iš savo patirties žianau, kad aktyvus gyvenimas, kraujavimo nestabdo.Tik aš neturėjau galimybės ilsėtis, gerai, kad savyje nešiojau tokią ištvermingą kovotoją.
Atsakyti
AS kraujuoti labai pradejau kai buvo 16 sav,pagulejau ligoninei ir gulimas rezimas.Prasidejus 23 sav vel pradejau kraujuoti,taip pat ligonine.Dabar beveik 28 sav,kiekviena diena gyvenu su baime ir bijau ,kad nepradeciau kraujuoti,nes pas mane atsisluoksnevus placenta,kuo ilgiau noriu isnešioti.
Papildyta:
QUOTE(Bastete @ 2009 05 10, 00:09)
Pas mane taip pat buvo hematoma, anot gydytojos, didžiulė. Rusvai teplioti pradėjo jau 5 savaitę, o 6 savaitę pasirodė kraujas (tamsios spalvos). Ir taip iki 16 savaitės ir gyvenau kraujuodama. Būdavo vieną dieną pakraujuoju, po to dvi dienas rusvai teplioja, vieną dieną jau "švari" ir vėl viskas iš naujo, t.y. kraujas. Gydytoja liepė gulėti ir Duphastoną gerti. Bet koks poilsis, kai namie du maži berniukai siaučia. Ir Duphastono 5 tabletes sugėrus, pagalvojau, kad geriau prieš gamtą neisiu ir viską paliksiu savieigai. Einant 8 savaitei, kraujas taip plūstelėjo, kad storiausius paketus vieną po kito keičiau. Nuvažiavau į Antakalnio klinikas, tai net neapžiūrėjus liepė važiuoti namo ir "natūraliai persileisti" ,o po poros dienų pasirodyti. Grįžau namo, galvoju viskas baigta, kraujas liejasi (jau ne tamsios spalvos, o šviesus), gulėti nėra galimybių, žiauriai liūdna, kad taip viskas baigėsi. Na ir nueinu aš po poros dienų pas savo gydytoją ir ką - aš vis dar nėščia. Nustatė nedidelį placentos atsisluoksniavimą po tokio kraujavimo, bet leliukas gyvas! Po to dar sekė eilė kraujavimų, suskaičiavau -  apie 15 tokių turėjau. Kitais kartais užtekdavo ir plonesnių įklotų, ne tų didžiųjų "pampersinių". Ir taip iki 16 savaitės, kol pagaliau ta bjaurioji hematoma rezorbavosi. Taip buvo gera, kai pagaliau nebereikėjo vaikščioti su įklotais ir drebėti einant mieste, ar parduotuvėje, kad bet kurią akimirką gali pliūptelti kraujas, kai pagaliau galėjai patikėti, kad esi tikrai nėščia. Po to savaitės bėgo viena po kitos be jokių didesnių negalavimų ir dabar turių nuostabią ir sveiką mergytę.
Linkiu tikėti,kad viskas baigsis ir jums gerai. Būtinai ilsėkitės, nes iš savo patirties žianau, kad aktyvus gyvenimas, kraujavimo nestabdo.Tik aš neturėjau galimybės ilsėtis, gerai, kad savyje nešiojau tokią ištvermingą kovotoją.
.Gal galite atsakyti iki kiek savaiteliu pavyko isnesioti su šia problema.
Atsakyti
DEL vaistu DUFASTONO nestuke.gif
Per pirma nestuma geriau situos vaistus. Gimdymas buvo lyg ir lengvas, bet po to prasidejo-PRIAUGUSI PLACENTA. blink.gif unsure.gif Kiek kalbejau su mamytemis visoms baigesi panasiai kas gere si vaista. Oi patikekit kaip tai nemalonu vos is anapilio iskrapste. Taip, kad kartais pagalvokit ar is tiesu verta griebtis vaistu, gal geriau pasitiketi gamta ar likimu ar pan.... nestuke.gif Nes jei lialius liks be mamos irgi ne kas, o jei gamta jaucia, kad lialiui kazkas negerai ir jis neturi ateiti i si pasauli tai su tuo kazkaip susitaikykit ir STIPRYBES mamytem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(benmama @ 2009 05 11, 11:03)
DEL vaistu DUFASTONO nestuke.gif
Per pirma nestuma geriau situos vaistus. Gimdymas buvo lyg ir lengvas, bet po to prasidejo-PRIAUGUSI PLACENTA. blink.gif  unsure.gif Kiek kalbejau su mamytemis visoms baigesi panasiai kas gere si vaista. Oi patikekit kaip tai nemalonu vos is anapilio iskrapste. Taip, kad kartais pagalvokit ar is tiesu verta griebtis vaistu, gal geriau pasitiketi gamta ar likimu ar pan.... nestuke.gif Nes jei lialius liks be mamos irgi ne kas, o jei gamta jaucia, kad lialiui kazkas negerai ir jis neturi ateiti i si pasauli tai su tuo kazkaip susitaikykit ir STIPRYBES mamytem 4u.gif

negazdink cia kitu merginu, jei tau taip buvo nereiskia ,kad visoms taip bus g.gif jei jau tas vaistas butu toks pavojingas,kad iki anapilio reikia keliaut tai gydytojai neskirtu to vaisto.. g.gif beto labai daug merginu gere si vaista ir nieko visiskai nenutiko... g.gif ir taip sunku yra... dar tu cia gasdini schmoll.gif
Atsakyti
negazdink cia kitu merginu, jei tau taip buvo nereiskia ,kad visoms taip bus  jei jau tas vaistas butu toks pavojingas,kad iki anapilio reikia keliaut tai gydytojai neskirtu to vaisto..  beto labai daug merginu gere si vaista ir nieko visiskai nenutiko...  ir taip sunku yra... dar tu cia gasdini

drinks_cheers.gif pritariu.
Ir beja jei pasikliaučiau tik gamta ar likimu taip ir likčiau bevaikė, tik moteris patyrusi daugybę persileidimų. Žinoma, gydytojai garantijos neduoda, kad dufastonas išgelbės mano leliu, bet jei yra nors menkiausia galimybė aš ja pasinaudosiu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GEISA: 14 gegužės 2009 - 14:07