Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(GEISA @ 2009 05 14, 16:04)
drinks_cheers.gif  pritariu.
Ir beja jei pasikliaučiau tik gamta ar likimu taip ir likčiau bevaikė, tik moteris patyrusi daugybę persileidimų. Žinoma, gydytojai garantijos neduoda, kad dufastonas išgelbės mano leliu, bet jei yra nors menkiausia galimybė aš ja pasinaudosiu.  blush2.gif

viskas bus gerai mirksiukas.gif as irgi geriu dupf jau 3menuo ir nieko.. jei tik nutraukiu ji gert iskart teplioti pradeda.. taigi gersiu si vaistuka tol kol galesiu.. mirksiukas.gif nepergyvenk,pamatysi isnesiosi ir viskas bus gerai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes-
as pries kelias dienas patyriau persileidima

man buv 7 savaites

man gydytojai aiskina taip- ir as pati tuo labiau tikiu- kad negalima nieko bandyti paeisti ankstyvam nestume- nes tai kas turi ivykti- ivyks- jei leius nores iseiti- ir iseis.Pavojinga yra netgi bandyti stabdyti- nes labai labai dydele tikimybe- kad tai vistiek ivyks- bet jau su skausmingesnem pasekmem- 3-6 menesi( ka tada darysit?)YRA TIKIMYBE- KAD LELIUS APSIGIMES BUS,KAD GALI KILTI NETGI JUMS PAVOJUS GYVYBEI- NA DAUG LABAI NELABAI GERU PASEKMIU.

manau kad pirmas trimestras yra ne mums spresti- jei organizmas nepriima- tam yra labai svari priezastis.

kitas yra- kai jau yra 3-6 menesiai- ir kazkas prasideda- tada gal ir reiketu kazka daryti
Atsakyti
QUOTE(margo @ 2009 05 15, 14:48)
sveikutes-
as pries kelias dienas patyriau persileidima
man buv 7 savaites
man gydytojai aiskina taip- ir as pati tuo labiau tikiu- kad negalima nieko bandyti paeisti ankstyvam nestume- nes tai kas turi ivykti- ivyks- jei leius nores iseiti- ir iseis.Pavojinga yra netgi bandyti stabdyti- nes labai labai dydele tikimybe- kad tai vistiek ivyks- bet jau su skausmingesnem pasekmem- 3-6 menesi( ka tada darysit?)YRA TIKIMYBE- KAD LELIUS APSIGIMES BUS,KAD GALI KILTI NETGI JUMS PAVOJUS GYVYBEI- NA DAUG LABAI NELABAI GERU PASEKMIU.
manau kad pirmas trimestras yra ne mums spresti-  jei organizmas nepriima- tam yra labai svari priezastis.
kitas yra- kai jau yra 3-6 menesiai- ir kazkas prasideda- tada gal ir reiketu kazka daryti

Na cia su tavim margo nesutiksiu yra visokiausiu atveju del ko gali gresti persileidimas, nebutinai tai apsigimimas, mano atveju tai hematoma kuri savo kraujavimu kenkia mano vaikui, jos nebutu viskas butu gerai, o del jos pas mane gresiantis persileidimas, jos nebutu manau net netureciau jokiu problemu, butu idealus nestumas, nes neturejau kazkokiu dideliu nestumo pojuciu isskyrus miego norejimo, todel man dabar ir padeda, kad isgelbeti vaika kovoja su ta hematoma, bet nereiskia, kad mano vaikui kazkas blogai. Na cia mano nomuone mirksiukas.gif ir kartais nedidele pagalba gali isgelbet maziuka wub.gif aisku, kai tai lemta... nieko nepadarysi ir beabejo geriau tai atsitinka anksciau, negu kaip tu rasai koki 3-6 men.
Atsakyti
QUOTE(margo @ 2009 05 15, 13:48)

manau kad pirmas trimestras yra ne mums spresti-  jei organizmas nepriima- tam yra labai svari priezastis.

Pritariu. Kad ir nefaina, bet juk jei tas leliukas koks invalidukas bus, tai tikrai nieko gero, jau geriau tegu negimsta. Mano nėštumas užsibaigė 14-ą savaitę. Neseniai iš ligoninės grįžau. Taip nežymiai pora kartų patepė ir viskas, ir baigta. Pailsėsiu ir vėl planuosim.
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 05 15, 16:19)
Na cia su tavim margo nesutiksiu yra visokiausiu atveju del ko gali gresti persileidimas, nebutinai tai apsigimimas, mano atveju tai hematoma kuri savo kraujavimu kenkia mano vaikui, jos nebutu viskas butu gerai, o del jos pas mane gresiantis persileidimas, jos nebutu manau net netureciau jokiu problemu, butu idealus nestumas, nes neturejau kazkokiu dideliu nestumo pojuciu isskyrus miego norejimo, todel man dabar ir padeda, kad isgelbeti vaika kovoja su ta hematoma, bet nereiskia, kad mano vaikui kazkas blogai. Na cia mano nomuone  mirksiukas.gif ir kartais nedidele pagalba gali isgelbet maziuka  wub.gif aisku, kai tai lemta... nieko nepadarysi ir beabejo geriau tai atsitinka anksciau, negu kaip tu rasai koki 3-6 men.

sveikute wub.gif kaip jus laikotes, kaip jau supratau viskas gerai wub.gif saugokis mergaite , saugokis...
o del persileidimu,gal sunku suprasti..kur tiesa.... kitoms reikia saugoti, kitoms atrodo nereikia.... bet kai as pastojau per tokius vargus.. tai kazkaip ir stengiuosi issaugoti.... geriu dupfastona, nestumo palaikymui... kai pradevo teplioti iskart i ligonine... ir nieko pakolkas viskas gerai... saugausi.... jei jau bus nelemta issaugoti tai bus nelemta, bet zinosiu,kad viska padariau,kad tik issaugoti savo mazyli...
Papildyta:
QUOTE(nojura @ 2009 05 15, 16:19)
Pritariu. Kad ir nefaina, bet juk jei tas leliukas koks invalidukas bus, tai tikrai nieko gero, jau geriau tegu negimsta. Mano nėštumas užsibaigė 14-ą savaitę. Neseniai iš ligoninės grįžau. Taip nežymiai pora kartų patepė ir viskas, ir baigta. Pailsėsiu ir vėl planuosim.

o tai kas nutiko unsure.gif tai jau laikas toks nebemazas...
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 15, 16:56)
sveikute  wub.gif  kaip jus laikotes, kaip jau supratau viskas gerai  wub.gif  saugokis mergaite , saugokis...

Sveikute mirksiukas.gif su savaitelem 4u.gif
Na kraujo nera tik para labai stirpriai kraujavau, dabar tik savaite teplioja tai svesiau tai tamsiai rudai, pas gine tik 20d. tai dabar ir laukiu kaip ten bus, labai tikiuos, kad per tos kraujavimus mano hematoma isejo ir issivale ir dabar vaikiukui nieko nebgres, labai pergyvenau del to kraujavimo gal atsiloksniavo placenta, gal vaikiukas isejo... bet vis ziuriu krutine neatslugo matavau temp. laikosi, tai gal viskas gerai laukiu nesulaukiu 20d. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(nojura @ 2009 05 15, 16:19)

nojura laikikis friends.gif tikrai tikiu, kad jums viskas bus gerai
Bet is tikruju kas tau atsitiko, nes kiek prisimenu pas tave siek tiek tepliojo, net kraujo nebuvo, sake viskas gerai, del ko tai atsitiko, nes jau ir sav. nemazai buvo, tas I trimestras rizikingas praejo...
Laikikis console.gif
Atsakyti
Labai skaudi tema:(
Atsakyti
Persileidimai ivyksta ir del moters organizmo kaltes (pvz., gaminasi permazai hormono, kuris reikalingas placentai gerai prisitvirtinti prie gimdos sieneles). Tada ir prasideda kraujavimai, atsiranda hematomos ir pan. Duphastonas kompensuoja to hormono stygiu. Pas mane nestumo pradzioje buvo problemu. Prasidejo jos nuo beveik 3 men. O priezastis, bent as manau, stresas tiek darbe tiek ir namie. Pagulejau, pageriau duphastono, magnio ir viskas susitvarke. Dabar jau beveik 38 sav. smile.gif
Atsakyti
Esant nors ir mazam kraujavimui reikia kreiptis i artimiausia ligonine, klinika ar poliklinika, jei nezinot kur paskambint i greitaja med. pagalba, pasakyti, kad laukiates ir pasakys kur kreiptis, jei reikes nuves. Gulimas rezimas ir Dufastonas ne viena leliu isgelbejo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 05 15, 20:50)
nojura laikikis  friends.gif tikrai tikiu, kad jums viskas bus gerai
Bet is tikruju kas tau atsitiko, nes kiek prisimenu pas tave siek tiek tepliojo, net kraujo nebuvo, sake viskas gerai, del ko tai atsitiko, nes jau ir sav. nemazai buvo, tas  I trimestras rizikingas praejo...
Laikikis  console.gif

Laikausi smile.gif
Kas atsitiko nelabai ir pati supratau. Trečiadienį buvau pas savo ginę, apžiūrėjo, tai sakė, kad viskas gerai, paaugo, kiek ir priklausė. Ir man tada davė siuntimą ultragarsui. kodėl anksčiau ultragarso nedarė, nežinau, sakė, kad dar nereikia, o aš tai ką, pasitikiu savo daktar ir viskas, daktarė juk protingesnė. Na, o šeštadienį man vėl atsirado išskyros, bet ir vėl labai nedaug. Na, bet aš vistiek paprašiau vyro į klinikas. O ten ultragarsu pažiūrėjo ir nieko neberado, tik suirę krešuliai, sakė, kad nėštumas ptieš kokias dvi savaites nustojęs vystytis verysad.gif Tik kad aš nieko nejaučiau, niekas neskaudėjo. O smarkiau nekraujavau, nes gimdos kaklelis kažkaip tai ten užsispazmavęs, net vaistais sunkiai išvalė, dar teko ir abraziją daryt.

Labai nefaina, verkiau, bet dabar jau nieko. Mano mamai irgi pirmas nėštumas taip pasibaigė, o paskui viskas gerai, mane ir brolį pagimdė.
Tai daktarai sakė, kokis 3 mėnesius pailsėt ir galima vėl bus bandyt. Nors po tų jų visų procedūrų tai buvau pasiruošus į vienuolyną bėgt, jau taip šlykštu ten viskas verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Bet namo grįžus atsigavau ir niekur bėgt nebenoriu.
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2009 05 17, 19:04)

Blin na kaip abidna kodel taip atsitinka g.gif o tau dare kazkokius tyrimus, kad issiaskinti del ko tai viskas ivyko ir siaip ar nepajutai kazkokiu permainu, jeigu pasake, kad jau pries dvi savaites nustojo vystytis?
Na ka pailsek situs menesius ir bandykit vel, pati sakiai, kad mamai taip buvo o po to atejot jus wub.gif taigi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
sakykit mergaites, ar duphastonas jums sustabde kraujavima?
nes man toks ispudis, kad dar smarkiau viskas prasidejo nuo jo, o gal ne nuo jo..
visa savaite tepliojo, buvau ir ligoninej ir pas savo gydyt, sako nieko baisaus...
taciau siandien is viso maudimas viso pilvo prasidejo ir kraujavimas siek tiek stipresnis, silpna bloga..ryt eisiu pas gine vel, bet.. kazkaip jau nieko gero nesitikiu, gau jau ten nieko nebera .... man rodos puse jegu praradau nuo situ kraujavimu, nera visiskai sveikatos, visa laika svaigsta galva, silpna...
nu zodziu... blink.gif bijau kad jau nieko gero nebus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraa: 18 gegužės 2009 - 19:28