QUOTE(akilezna @ 2009 05 15, 20:50)
nojura laikikis

tikrai tikiu, kad jums viskas bus gerai
Bet is tikruju kas tau atsitiko, nes kiek prisimenu pas tave siek tiek tepliojo, net kraujo nebuvo, sake viskas gerai, del ko tai atsitiko, nes jau ir sav. nemazai buvo, tas I trimestras rizikingas praejo...
Laikikis
Laikausi
Kas atsitiko nelabai ir pati supratau. Trečiadienį buvau pas savo ginę, apžiūrėjo, tai sakė, kad viskas gerai, paaugo, kiek ir priklausė. Ir man tada davė siuntimą ultragarsui. kodėl anksčiau ultragarso nedarė, nežinau, sakė, kad dar nereikia, o aš tai ką, pasitikiu savo daktar ir viskas, daktarė juk protingesnė. Na, o šeštadienį man vėl atsirado išskyros, bet ir vėl labai nedaug. Na, bet aš vistiek paprašiau vyro į klinikas. O ten ultragarsu pažiūrėjo ir nieko neberado, tik suirę krešuliai, sakė, kad nėštumas ptieš kokias dvi savaites nustojęs vystytis

Tik kad aš nieko nejaučiau, niekas neskaudėjo. O smarkiau nekraujavau, nes gimdos kaklelis kažkaip tai ten užsispazmavęs, net vaistais sunkiai išvalė, dar teko ir abraziją daryt.
Labai nefaina, verkiau, bet dabar jau nieko. Mano mamai irgi pirmas nėštumas taip pasibaigė, o paskui viskas gerai, mane ir brolį pagimdė.
Tai daktarai sakė, kokis 3 mėnesius pailsėt ir galima vėl bus bandyt. Nors po tų jų visų procedūrų tai buvau pasiruošus į vienuolyną bėgt, jau taip šlykštu ten viskas

Bet namo grįžus atsigavau ir niekur bėgt nebenoriu.