QUOTE(juraa @ 2009 05 18, 21:27)
sakykit mergaites, ar duphastonas jums sustabde kraujavima?
nes man toks ispudis, kad dar smarkiau viskas prasidejo nuo jo, o gal ne nuo jo..
visa savaite tepliojo, buvau ir ligoninej ir pas savo gydyt, sako nieko baisaus...
taciau siandien is viso maudimas viso pilvo prasidejo ir kraujavimas siek tiek stipresnis, silpna bloga..ryt eisiu pas gine vel, bet.. kazkaip jau nieko gero nesitikiu, gau jau ten nieko nebera .... man rodos puse jegu praradau nuo situ kraujavimu, nera visiskai sveikatos, visa laika svaigsta galva, silpna...
nu zodziu...
bijau kad jau nieko gero nebus...
nes man toks ispudis, kad dar smarkiau viskas prasidejo nuo jo, o gal ne nuo jo..
visa savaite tepliojo, buvau ir ligoninej ir pas savo gydyt, sako nieko baisaus...
taciau siandien is viso maudimas viso pilvo prasidejo ir kraujavimas siek tiek stipresnis, silpna bloga..ryt eisiu pas gine vel, bet.. kazkaip jau nieko gero nesitikiu, gau jau ten nieko nebera .... man rodos puse jegu praradau nuo situ kraujavimu, nera visiskai sveikatos, visa laika svaigsta galva, silpna...
nu zodziu...

siaip kiek as zinau duphostonas nestabdo kraujavimo, tai yra progesteronas ir jis skiriamas kai yra jo trukumas, bet kaip tik dabar radau kazkas tokio parasyta, -atsiradus disfunkciniam kraujavimui is gimdos, gal kazkiek ir stabdo

ir skiriamas jisai is tikruju nuo daug ko, bet butent kai yra nestumas vartojamas progesterono trukumo sukeltam gresianciam, o man kaip sake jisai padeda prisitvirt vaikui ir kai kartais buna gresiantis palaiko vaikeli, kad gal laikitusi stipriau, nes as pvz. asmeniskai geriu visai kitokius vaistus satbdyti kraujavimui, o duphastona papildomai, zinau tik viena, kad ji staigiai negalima nutraukt gert, po truputi jeigu daugiau negu viena geri, siaip gine turetu pati pasakyti.
Ir tik nesijaudink nervai nieko gero neduoda nei tau, nei vaikeliui, man irgi ir teplioja ir du kartus kraujas buvo pasirode, viena karta is vis labai daug buvo ir su didziuliais kresuliais, tu tai nors rytoj eini pas gine o as jau daugiau negu savaite nieko nezinau ar plaka sirdele po mano ar ne ir iki siol vis dar man teplioja, nors as jau guliu daugiau negu men. ir geriu vaistus. svarbiausia nesijaudink ir tikek