Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(juraa @ 2009 05 18, 21:27)
sakykit mergaites, ar duphastonas jums sustabde kraujavima?
nes man toks ispudis, kad dar smarkiau viskas prasidejo nuo jo, o gal ne nuo jo..
visa savaite tepliojo, buvau  ir ligoninej ir pas savo gydyt, sako nieko baisaus...
taciau siandien is viso maudimas viso pilvo prasidejo ir kraujavimas siek tiek stipresnis, silpna bloga..ryt eisiu pas gine vel, bet.. kazkaip jau nieko gero nesitikiu, gau jau  ten nieko nebera .... man rodos puse jegu praradau nuo situ kraujavimu, nera visiskai sveikatos, visa laika svaigsta galva, silpna...
nu zodziu... blink.gif bijau kad jau nieko gero nebus...

siaip kiek as zinau duphostonas nestabdo kraujavimo, tai yra progesteronas ir jis skiriamas kai yra jo trukumas, bet kaip tik dabar radau kazkas tokio parasyta, -atsiradus disfunkciniam kraujavimui is gimdos, gal kazkiek ir stabdo g.gif
ir skiriamas jisai is tikruju nuo daug ko, bet butent kai yra nestumas vartojamas progesterono trukumo sukeltam gresianciam, o man kaip sake jisai padeda prisitvirt vaikui ir kai kartais buna gresiantis palaiko vaikeli, kad gal laikitusi stipriau, nes as pvz. asmeniskai geriu visai kitokius vaistus satbdyti kraujavimui, o duphastona papildomai, zinau tik viena, kad ji staigiai negalima nutraukt gert, po truputi jeigu daugiau negu viena geri, siaip gine turetu pati pasakyti.
Ir tik nesijaudink nervai nieko gero neduoda nei tau, nei vaikeliui, man irgi ir teplioja ir du kartus kraujas buvo pasirode, viena karta is vis labai daug buvo ir su didziuliais kresuliais, tu tai nors rytoj eini pas gine o as jau daugiau negu savaite nieko nezinau ar plaka sirdele po mano ar ne ir iki siol vis dar man teplioja, nors as jau guliu daugiau negu men. ir geriu vaistus. svarbiausia nesijaudink ir tikek wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 05 18, 22:01)
siaip kiek as zinau duphostonas nestabdo kraujavimo, tai yra progesteronas ir jis skiriamas kai yra jo trukumas, bet kaip tik dabar radau kazkas tokio parasyta, -atsiradus disfunkciniam kraujavimui is gimdos, gal kazkiek ir stabdo  g.gif
ir skiriamas jisai is tikruju nuo daug ko, bet butent kai yra nestumas vartojamas progesterono trukumo sukeltam gresianciam, o man kaip sake jisai padeda prisitvirt vaikui ir kai kartais buna gresiantis palaiko vaikeli, kad gal laikitusi stipriau, nes as pvz. asmeniskai geriu visai kitokius vaistus satbdyti kraujavimui, o duphastona papildomai, zinau tik viena, kad ji staigiai negalima nutraukt gert, po truputi jeigu daugiau negu viena geri, siaip gine turetu pati pasakyti.
Ir tik nesijaudink nervai nieko gero neduoda nei tau, nei vaikeliui, man irgi ir teplioja ir du kartus kraujas buvo pasirode, viena karta is vis labai daug buvo ir su didziuliais kresuliais, tu tai nors rytoj eini pas gine o as jau daugiau negu savaite nieko nezinau ar plaka sirdele po mano ar ne ir iki siol vis dar man teplioja, nors as jau guliu daugiau negu men. ir geriu vaistus. svarbiausia nesijaudink ir tikek  wub.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif aisku norisi tiketi kad bus viskas gerai, vis tiek arba taip arba taip, tikiuosi, kad per savaite susiformavo sirdute ir pan..
tikiuosi tau irgi viskas bus gerai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraa @ 2009 05 18, 20:27)
sakykit mergaites, ar duphastonas jums sustabde kraujavima?
nes man toks ispudis, kad dar smarkiau viskas prasidejo nuo jo, o gal ne nuo jo..
visa savaite tepliojo, buvau  ir ligoninej ir pas savo gydyt, sako nieko baisaus...
taciau siandien is viso maudimas viso pilvo prasidejo ir kraujavimas siek tiek stipresnis, silpna bloga..ryt eisiu pas gine vel, bet.. kazkaip jau nieko gero nesitikiu, gau jau  ten nieko nebera .... man rodos puse jegu praradau nuo situ kraujavimu, nera visiskai sveikatos, visa laika svaigsta galva, silpna...
nu zodziu... blink.gif bijau kad jau nieko gero nebus...

nereikia laukti rytdienos, reikia kviestis greitaja, kad veztu i ligonine. Ten padarys echoskopija ir paskirs preparatu nuo kraujavimo ir tikriausiai nuo gimdos susitraukimu. Ko gero paskirs gulima rezima. Taip pat pasakys, kiek duphastono isgerti, nes jei situacija kritine pasako kokia vienkartine doze duphastono isgerti, pastato laseline ir t.t. Tik nereikia laukti.
Atsakyti
QUOTE(Amona @ 2009 05 18, 23:30)
nereikia laukti rytdienos, reikia kviestis greitaja, kad veztu i ligonine. Ten padarys echoskopija ir paskirs preparatu nuo kraujavimo ir tikriausiai nuo gimdos susitraukimu. Ko gero paskirs gulima rezima. Taip pat pasakys, kiek duphastono isgerti, nes jei situacija kritine pasako kokia vienkartine doze duphastono isgerti, pastato laseline ir t.t. Tik nereikia laukti.

nezinau gal ziurint pas ka pataikisi, bet man pvz nuvaziavimas i ligonine nieko nedave (nuvaziavau kai stipriai pradejau kraujot), man taip ir pasake mes kazkokio papildomo gydymo jums nepaskirsim tik duphastonas ir gulimas rezimas, daugiau nieko, tai as taip jau gulejau beveik visa men. ir namuose, pasake persileisit tada atvaziuosit ir pridure uzsieni net ir to jums nepasiulytu, tai vat priziuri mane privaciai mano gine kuri ir skiria visa gydyma.
Atsakyti
bigsmile.gif
QUOTE(akilezna @ 2009 05 18, 16:33)
Blin na kaip abidna kodel taip atsitinka  g.gif o tau dare kazkokius tyrimus, kad issiaskinti del ko tai viskas ivyko ir siaip ar nepajutai kazkokiu permainu, jeigu pasake, kad jau pries dvi savaites nustojo vystytis?

Tyrimus paėmė tų krešulių iš gimdos kur išėmė, per 3 sav bus atsakymas. O priežastis tai sakė, kad dažniausiai būna koks besivystantis apsigimimas, tada organizmas pats atsisako augint tokį lelių. Šiaip jau ten pas mane buvo viskas suirę, tai nelabai ką jie ir galėjo pasakyt. O jausti tai aš nieko nejaučiau, nei skaudėjo, nei ką.
Na gal tik... Kažkaip buvo pradėjus per nėštumą širdis smarkiau daužytis, tai man sakė normalu, praeis, kai organizmas apsipras arba kai pagimdysiu. Tai dabar galvoju, kad man tas daužymasis praėjo kaip tik maždaug tuo laiku prieš 2sav. O aš , durnelė, nesupratau, net apsidžiaugiau, kad va, jau ir širdelė susitaikė su nėštumu.
Nors dabar tai jau vistiek jokio skirtumo.

O jūs visos nesinervinkit, nėra to blogo, kas neišeina į gera, užaugs leliai, pamiršit, kas blogai buvo.

O aš prie nestuke.gif vėliau būtinai prijungsiu bigsmile.gif
Atsakyti
na ka buvau pas gydytoja, nesivystantis nestumas, rytoj numatytas valymas ligoninej... labai liudna, bet tikiuosi, kad antras kartas bus sekmingesnis..

sekmes visoms busimoms mamytems, as kol kas turesiu palikti jusu skyreli... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juraa @ 2009 05 19, 19:36)
na ka buvau pas gydytoja, nesivystantis nestumas, rytoj numatytas valymas ligoninej... labai liudna, bet tikiuosi, kad antras kartas bus sekmingesnis..
sekmes visoms busimoms mamytems, as kol kas turesiu palikti jusu skyreli... verysad.gif

mm kaip gaila schmoll.gif kazkaip paskutiniu metu tik blogos naujienos, kazkaip ir as bijau rytojaus... bijau, kad irgi nieko gero neparasysiu verysad.gif
labai gerai, kad jau nusiteikiai gerai, taip ir toliau viskas bus gerai ar ne mirksiukas.gif ir gal po kokio men. gal siek tiek daugiau tapsi vel nestuke.gif ir tikrai jau su kitokia pabaiga wub.gif tokia verkancia ir labai labai miela.
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 05 19, 19:53)
mm kaip gaila  schmoll.gif kazkaip paskutiniu metu tik blogos naujienos, kazkaip ir as bijau rytojaus... bijau, kad irgi nieko gero neparasysiu  verysad.gif
labai gerai, kad jau nusiteikiai gerai, taip ir toliau viskas bus gerai ar ne  mirksiukas.gif ir gal po kokio men. gal siek tiek daugiau tapsi vel  nestuke.gif ir tikrai jau su kitokia pabaiga  wub.gif tokia verkancia ir labai labai miela.

tikiuosi, kad tayu viskas bus gerai...
gerai nesu nusiteikusi, bet nieko jau negaliu pakeisti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juraa @ 2009 05 19, 20:04)
tikiuosi, kad tayu viskas bus gerai...
gerai nesu nusiteikusi, bet nieko jau negaliu  pakeisti... verysad.gif

na jau gerai, jeigu galvoji apie kita nestuma, nes kitos kartais tai is vis apie nieko nenori galvot, stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 19 gegužės 2009 - 18:20
QUOTE(akilezna @ 2009 05 19, 20:20)
na jau gerai, jeigu galvoji apie kita nestuma, nes kitos kartais tai is vis apie nieko nenori galvot,  stiprybes tau  4u.gif

kaip sekesi tau siand? wub.gif papasakok.. laukiu wub.gif

Juraa, uzjauciu,kaip gaila.... laikykis.. verysad.gif console.gif
Atsakyti
juraa, o kiek savaiteliu jums buvo?
Atsakyti
Šiandien lygiai 5 sav. kaip be perstojo kraujuoju (tai silpniau, tai stipiau). Kai šiandien ginė apžiūrinėjo meldžiausi kad leliukas butu sveikas. Tikėjausi pamatyti tą patį susirietusį gemaliuką kaip prieš 2 savaites. Mane apėmė nenusakomas jausmas ir paplūdau ašarom kai aiškiai pamačiau apie 6 cm. ilgio šėliojantį savo vaikiuką, jis taip dūko, kad iš netikėtumo net aiktelėjau. Kraujavimas vis dar neaiškios kilmės, nesimato kas tai, gal hematoma, gal placenta atsisluoksniuoja. Nežinau ka manyt.
Ir po tokio reginio kai pagalvoju, kad man vis dar gali atsitikti taip, kaip nojurai.....(nojura tau begalinė užuojauta, ir linkėjimai, kad kitą karta susilauktum sveiko stebukliuko)...
Ir stiprybės visoms likimo draugems 4u.gif
Pamaniau, gal tiesiog dabartinės gyvenimo salygos įtakoja tokį nemenka mūsų pakraujuojančių būrelį ?
Atsakyti