Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Mano tepliones baigesi sekmingai wub.gif
Kai man buvo 6 sav itarinejo nesivystanti nestuma.
Vakar dariausi echo ir pamaciau savo maziuka wub.gif Vos neapsiverkiau is laimes. Nustate, kad yra 8sav+5d. O pagal mm jau 10 savaite.
Koks buvo palengvejimas po to kai 6 savaiciu nesimate vaisiaus tik gemalinis maiselis.
Visa menesi pergyvenau, o dar tie rusvi tepimai buvo:( Tai is vis ko neissikrausciau is proto. Po beveik 2 savaiciu jie praejo ir daugiau nesikartojo.
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2009 05 20, 22:03)
juraa, o kiek savaiteliu jums buvo?

nustojo vystytis nuo 5 sav...
padare valyma kai ejo jau 8 sav blink.gif
Atsakyti
QUOTE(juraa @ 2009 05 22, 14:19)
nustojo vystytis nuo 5 sav...
padare valyma kai ejo jau 8 sav blink.gif

Aciu juraa uz palaikyma ir pati laikikis, zinau kad sitie zodziai neguodzia, bet kazkiek palaiko gal, turim dabar kaupt jegas ir dabar galvot tik apie ateiti, as asmeniskai negaliu siandienai pamirst praeiti ir nepamirsiu, bet stengiuos galvot apie gera ateiti, kad as artimiausiu laiku pastosiu ir be jokiu problemu isnesosiu sveika vaika ir suposiu ji ant ranku, ko ir linkiu kiekvienai is cia kuriai del tu bjauriu tepliojimu ar kraujavimu teko tiek isgyvent...
Papildyta:
QUOTE(GEISA @ 2009 05 21, 17:25)
Mane apėmė nenusakomas jausmas ir paplūdau ašarom kai aiškiai pamačiau apie 6 cm. ilgio šėliojantį savo vaikiuką, jis taip dūko, kad iš netikėtumo net aiktelėjau. Kraujavimas vis dar neaiškios kilmės, nesimato kas tai, gal hematoma, gal placenta atsisluoksniuoja. Nežinau ka manyt.

GEISA labai uz tave dziaugiuos wub.gif , bet idomu kodel negali rast priezasties tavo kraujavimu???
Atsakyti
as asmeniskai negaliu siandienai pamirst praeiti ir nepamirsiu, bet stengiuos galvot apie gera ateiti, kad as artimiausiu laiku pastosiu ir be jokiu problemu isnesosiu sveika vaika ir suposiu ji ant ranku

kaip suprast, akilezna? kas atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2009 05 25, 03:56)
kaip suprast, akilezna? kas atsitiko?

Man padare abrazija, kraujavimas padare savo atskire placenta nuo manes ir vaikelis nustojo vystytis, nustojo plakt sirdute...
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 05 25, 10:16)
Man padare abrazija, kraujavimas padare savo atskire placenta nuo manes ir vaikelis nustojo vystytis, nustojo plakt sirdute...

o siaube, užjaučiu tave labai labai, akilezna, žinau ka tai reiškia, stenkis nepasiduoti niūriom mintims ir galvoti pazityviai. nors iš patirties žinau, kad ne taip lengva, tik laikas apmažina praradimo skausmą...arba kitas nestuke.gif ko tau ir linkiu.
o čia pirmas tavo nėstumas buvo?
O aš kasdien gyvenu su baime, kad ir man taip nesibaigtų.
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2009 05 25, 15:44)
o siaube, užjaučiu tave labai labai, akilezna, žinau ka tai reiškia, stenkis nepasiduoti niūriom mintims ir galvoti pazityviai. nors iš patirties žinau, kad ne taip lengva, tik laikas apmažina praradimo skausmą...arba kitas  nestuke.gif  ko tau ir linkiu.
o čia pirmas tavo nėstumas buvo?
O aš kasdien gyvenu su baime, kad ir man taip nesibaigtų.

taip tai buvo mano pirmas nestumas, nes pries tai ilgai negalejau nestuke.gif ir teko daug ka praeit iki tikslo, o tu nebijok galvok tik apie gera, ne visoms taip buna kaip man ar kitom, matai pas mane labai buvo didele hematoma, skaiciau labai daug geru istoriju kurios baigesi labai gerai su visais kraujavimais, taigi nesijaudink, matai taigi kol kas viskas gerai mirksiukas.gif , tik kaip rasiau blogai, kad neranda priezasties pas tave kodel kraujoji, gal zaizdele kur nors g.gif siaip priezasciu gali buti daug... laikikis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 05 25, 15:24)
taip tai buvo mano pirmas nestumas, nes pries tai ilgai negalejau  nestuke.gif  ir teko daug ka praeit iki tikslo, o tu nebijok galvok tik apie gera, ne visoms taip buna kaip man ar kitom, matai pas mane labai buvo didele hematoma, skaiciau labai daug geru istoriju kurios baigesi labai gerai su visais kraujavimais, taigi nesijaudink, matai taigi kol kas viskas gerai  mirksiukas.gif , tik kaip rasiau blogai, kad neranda priezasties pas tave kodel kraujoji, gal zaizdele kur nors  g.gif siaip priezasciu gali buti daug... laikikis  4u.gif

Ačiū tau už gerus žodžius. O dėl to, kad negalėjai ilgai pastot tai kita karta bus tikrai lengviau (man taip buvo). Dabar atstatyk organizmą, pagerk vitaminų, ir po kokių 4 mėn. kibkit su vyru į darbą... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2009 05 25, 20:44)
Ačiū tau už gerus žodžius. O dėl to, kad negalėjai ilgai pastot tai kita karta bus tikrai lengviau (man taip buvo). Dabar atstatyk organizmą, pagerk vitaminų, ir po kokių 4 mėn. kibkit su vyru į darbą... 4u.gif

Jeigu per patikrinimus viskas bus gerai ir savijauta bus gera, kaip ne kaip vasara daug vitaminu, tai galvoju viskas turetu buti gerai ir bandyt net po dvieju men., bet dabar svarbiausia sulaukt tu mmm, pirma karta ju laukiu, na ir paskui beabejo antru, tikios A man nepakenke, ten viskas bus gerai ir hormonai greit stos i savo vezias ir neteks laukt mmm pusantro men. kaip skaiciau kai kurioms buna.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Papsakosiu savo istorija, gal ji ikveps jums optimizmo..
12 savaite vakare prasidejo kraujavimas, nakti vis stiprejo, atsirado spazmai, kraujas pradejo taip begti, akd paketus detis buvo beviltiska, vienu gusiu viskas slapia buvo.. isejo vienas tamsus (beveik juodas kresulys) iskart spazmai nurimo.. kraujavau, bet nebe taip stipriai - is ryto nuvaziavau pas gydytojus - israse nestuma palaikancius vaistus ir liepe guleti..
Toliau kraujavau, bet tas kraujavimas buvo kaip per menesines, nebe taip smarkiai.. Bet po savaites vel prasidejo spazmai, ir vel pradejo ziauriai begti kraujas.. Skausmas buvo daug didesnis, nei pries savaite, jauciau spazmus pasikartojancius kas kelias minutes, kraujas liejosi laisvai, tualete prabuvau beveik visa nakti - isejo kokie 4 kresuliai - jau tada buvau isitikinusi, kad praradau savo zirniuka.. Kraujavimas aprimo po kresuliu, spazmai irgi nuslopo (bet vis dar jauciau, kaip susitraukineja gimda), nuvaziavau pas gydytoja paziuret, ar kas dar liko - mazyte po visu ismeginimu buvo gyva wub.gif , sirdele plake, tik gimda susitraukinejo kaip kamuolys, o ji trankesi nuo vienos sieneles prie kitos - zodziu tada liepe gert dviguba vaistu doze ir grieztas lovos rezimas..
Spazmu daugiau nebebuvo, bet kraujavau kaip per menesines (viena kart tik tam laikotarpyje buvo kai nei is sio, nei is to vienu kartu labai daug kraujo isbego unsure.gif labai isigandau, kad vel spazmai atsinaujins, bet niekas nebeatsinaujino) iki pat 22 savaites kazkur, paskiau tik kartais patepdavo...o 28 nubego vandenys, iki 31 savaites dar pratempem su maziuke pilvelyje ir paskiau po cz gime man sveika mazyte mergyte wub.gif
Tai va mamytes, nenenusiteikit blogiausiam, po pasirodziusio kraujo - mano istorija tik liudija, kad isimciu visada buna.. ir net kai gydytojai nebetiki kad gerai baigsis - ivyksta stebuklas..
Ir netiesa, kad vaikas apsigimes ar dar koks, jei prasideda persileidimas - mano maziuke sveika kaip ridikelis biggrin.gif Ir netiesa, kad su mama kas ne taip buna - visi tyrimai buvo idealus,mano mazes net kraujo grupe tokia pati kaip mano - neisivaizduoju kodel ivyko tokia atmetimo reakcija.. Sake, kad buvo II laipsnio atsidalinusi placenta - bet as nieko sunkaus nedariau, nekeliau.. nezinau kodel taip atsitiko, bet svarbiausia, kad viskas gerai baigesi wub.gif
Aisku apie nervus, stresa ir islietas asaras nestumo metu turbut neverta ir rasyti.. Bijojau net svajoti apie savo lelyte, nes iki pat galo nezinojau, kaip viskas baigsis unsure.gif
Ir dar dziaugiuosi, kad ne Lt esu - nes Lt tikrai man butu padare valyma pati pirma karta..
Ir dar man gydytojas sakydavo, kad kai bega rudas kraujas - galiu nesijaudinti, o jei jau pradeda begti raudonas (ar visos kitos raudonos spalvos) tai jau labai negerai.. unsure.gif
Tikiuos kam pades moraliskai mano patirtis, nes pati atsimenu kaip abu su vyru nestumo metu ieskojom internete istoriju tokiu pat kaip mano, ir vis ziuredavom ar nors viena baigiasi laimingai.. unsure.gif
Atsakyti
visgi kam lemta isgyvent tas ir isgyvena.eina sau kokia istorija,sunku net patiket, kartais mazas krbstelejimas ir viskas vaikutis neisgyvena, o cia po sitiek vargu ir viskas gerai. sekmes jums!!! aukit stiprekit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos būsimo mamytės. Aš taip pat turėjau tokių bėdų kaip kraujavimas ir pilvo maudimas. Pirmasisi pastojimas su kraujavimu ir pilvo skausmais baigėsi 6 sav. persileidimu. Dabar laikiuosi antrą kartą, nėštumo pradžioje taip pat tepliojo ir skaudėjo pilvą (kaip per mėnesines) daktarė iškato šarašė duphaston'o ir buvo liepta gulėti lovoje. Atsikelti buvo galima tik į tualeta ir vėl į lovą, taip išgulėjome 3 savaites. Pilvo skausmai liovėsi tik apie 14-15sav. Bet ir dabar karts nuo karto suduria kur nekur. Mielosios jei tik pamatote kraujo iškarto bėkite pas daktare, kad išrašytų vaistų ir paskirtų gulimą rėžimą, jei daktarė nieko nedaro, kreipkitės pas kitą. Juk nieko nėra brangiau už tą mažą žirniuką augantį mumyse.
Sėkmės visoms. nestuke.gif
Atsakyti