Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

tai vat buvau siandien pas kita gin.sad.gif tai vis dėlto gimdutėj nieko nebėra - švarutėlėsad.gif
o tie požymiai dar baisiau nuteikė - liepė padaryti kraujo tyrima šiandien ir pirmadienį ir jeigu hormonas kyla, tai ieškos kur tas negimdyminis nėštumas slepiasi, o jeigu krenta, tai tuomet greičiausia uždegimas:(
liūdna.....
Atsakyti
labukas paneles.. PADEKIT!!!! visa savaite pradejo tepliot rudom isskyrom... nesupratau kas cia darosi,mamyte sako darykis testa,turbut nescia esi,sako man taip buvo unsure.gif hm.... testukas teigiamas.. smile.gif Bet kokia didziausia beda,vakar vakare pradejo nebe tepliot,o tiesiog kraujuot ryskiu raudonu krauju verysad.gif jau cia prisiskaiciau belekiek tam nete,kad net galva sukasi verysad.gif
testukaas rode,jog man tik 2-3sav. turbut viskas verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif vakare vaziuoju i ligonine.... taip noreciau isgirst geru naujienu,bet turbut jos bus liudnos.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonita** @ 2010 01 08, 11:07)
labukas paneles.. PADEKIT!!!! visa savaite pradejo tepliot rudom isskyrom... nesupratau kas cia darosi,mamyte sako darykis testa,turbut nescia esi,sako man taip buvo unsure.gif  hm.... testukas teigiamas..  smile.gif Bet kokia didziausia beda,vakar vakare pradejo nebe tepliot,o tiesiog kraujuot ryskiu raudonu krauju  verysad.gif  jau cia prisiskaiciau belekiek tam nete,kad net galva sukasi verysad.gif
testukaas rode,jog man tik 2-3sav. turbut viskas  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  vakare vaziuoju i ligonine.... taip noreciau isgirst geru naujienu,bet turbut jos bus liudnos....  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

taip ir yra........ schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitukas1983 @ 2009 01 17, 15:42)
padekit kas galit. pasidalykit savo istorijom nesvarbu ar bloga ar gera pabaiga.
neseniai suzinoau kad laukiuosi, apsidziaugiau nes norejau vaikelio jau seniai. kita diena prasidjo didziulis skausmas, bet toks kaip spazmai kaip badymas adatomis. po to pasirode kraujo (sviesus, ir skystas kaip is nosies), skausmas atlego, be vaistu... kraujavimas sustojo, bet kita diena vel pradejau kraujuot ir nesustoja, kraujas tamsus ir tirstas pasidare, bet nestumo testai vis dar teigiami. kraujavimas nesustoja antra diena, jis nera labai stiprus bet jei nezinociau kad laukiuosi, galvociau kad sergu mm. tik kiekis mazesnis. skausmo didelio nera, bet pilva 'jauciu'. nuveze i ligonine, bet ten nieko nepadare, sake gulet ir ilsetis, nestumas per mazas net echoskopui. beje as anglijoj, tai net ir gulet ir ilsetis neturiu galimybes nes reikia eit i darba. pprisiskaiciau visokiu istoriju, prisigalvojau kad gal negimdyvinins nestumas, bet ar toki rodytu nestumo testas?ar yra kam taip buve?

sveikutes,man nuo pat pirmu pastojimo dienu skaudejo pilvo apacia galvojau kad bet kada galiu persileisti, nuo 16 sav pradejau kraujuoti kas antra diena,daktarai tik skesciojo peciais nezynodami kas man yra ir kaip sustabdyti kraujavima,20 sav atsiduriau kauno klinikose,tempem bent jau iki 24 sav isnesioti ,kaip tik likus 2 parom iki 24 sav suleido vaistukus kad subrandintu vaikelio plaucius,na ir gavusi antra doze vaistuku ir praejus 12 h po ju,man nubego vandenys su kraju extra veze i operacine cezariui gime 690gr dukryte visiskai sveika tik kad neisnesiota,na dabar jau mums 3 metai 4u.gif .ir pati esu 3 karta nescia tai bijau to pacio likimo,nors visi nestumai man skirtingi.bijau bet kokio sudurimo,o ypac stebiu kad nepamatyciau kraujo labai bijau,stiprybes jums ir sveikatos smile.gif
Atsakyti
sveika,
nepergyvenk labai, man tris men daugiauisa rudos isskyros buvo.kelis kart kraujo isskyros.jau kartais galvodavau nu va persileidimas panikavau o be reikalo, gime mergaite sveikut sveikutele ,o galvojau apsigimimas gali but visokios mintys i galva lindo.veltui nervavausi.
rasyk kaip sekesi
Atsakyti
sveikutes,as taip pat turiu klausimeli...vakar buvau pas gydytoja, pasake kad laukiuosi jau 4savaites 4u.gif bet gresia persileidimas, nes yra infekcija.. doh.gif pries pasirodant pas gydytoja man tepliojo vos vos tokiom oranzinem isskyrom, po apziuros ,nakti pradejo teketi ju gan gausiai ir tokiu kraujingu, spalva kaip vysninio jogurto... g.gif israse buvo zvakuciu ir vaistu,bet kad ir buvau isgerusi, nei kiek nepagerejo, o dar labiau pablogejo... verysad.gif ar tai labai blogai? mega_shok.gif
Atsakyti
kodėl neini vėl pas gydytoją?

kraujavimas su skausmu yra labai blogai. Vien kraujavimas, kad ir gausus, dar duoda viltį. Varyk pas gydytoją vėl. Nereik čia apsikrauti mintimis, nervintis ir nežinia ko laukti. NUsiramink, įkvėpk oro ir eik.

Tokio mažo nėštumo nesaugo, net nežinau kokių vaistų tau davė. Mane guldė į ligoninę su kraujavimu 8sav., tai tik E vit papildomai ir viskas, nes tokia politika - iki 16sav nesikišti, gamta daro savo atranką. Žiauru.
Atsakyti
QUOTE(julcionok @ 2009 01 17, 23:17)
JUrgitiukas,tikiuosi nesupyksi, prisiplaksiu prie taves su savo bedom... Mergaites, pasakykit, ka manot. 12 ir 16 DPO testai rode pirmas vaiduokliuka, antras - laiku pakankamai ryskia juostele.. buvau tikra, kad laukiuosi. Dabar butu buve 5 savaiteles. Menesines veluoja apie 10 dienu, kudiki planavom. Pasisakiau vyrui, dziaugemes ir laukem. Sianiden pasirode kraujuko. visi pozymiai buvo nestumo, ir krutine skaudejo ziauriai, ir nervai nelaike, ir pilvuka pamausdavo... Kai pasirode kraujavimas - pasidariau testa - neigiamas... Nuvaziavau i ligonine, padare echoskopija. Nestumo nemato, uztat cista rado. Sake po savaites atvaziuot pakartot. Kaip sakot - kas cia per velniava?? Ar dar yra kokiu sansu kad lialka vis del to yra, ar jau ne... Sedziu zliumbiu, kaip bloga, negaliu apsiramint... verysad.gif

labukas, radau sita sena zinute ir noriu pasiguosti su savo tokiom pat bedom. nesulaukiau mm, pasidariau ankstyva NT rode teigiama, apsidziaugiau, nulekiau iskart pas gine, ji nieko nemate, sake kad gal dar per mazai laiko praejo, sake ateiti po savaites, tuomet jau turetu matyti. taciau praejus kelioms dienoms po vizito pas ja, pasirode tamsios ir gausios isskyros, taciau ne mm. issigandau, praejus sutartam laikui vel nuejau pas ja, t.y. siandien, ir ji pamate didele cista, nestuma gal ir mato, bet kaip ji sako, neaisku kas ten yra, nes yra didele cista, israse duphaston vaistu, kurie skatina mm, arba isvarys cista. sake jeigu neapsirgciau ateiti pas ja vel po savaites, o jeigu prasidetu mm, ateiti iskart po. kaip manot ar yra tikimybe kad esu nescia? labai lauksiu jusu pagalbos siuo atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rassee @ 2010 01 15, 21:11)
...siandien, ir ji pamate didele cista, nestuma gal ir mato, bet kaip ji sako, neaisku kas ten yra, israse duphaston vaistu, kurie skatina mm, arba isvarys cista. sake jeigu neapsirgciau ateiti pas ja vel po savaites, o jeigu prasidetu mm, ateiti iskart po. kaip manot ar yra tikimybe kad esu nescia? labai lauksiu jusu pagalbos siuo atveju smile.gif

Neparasei kur ta cista mato? Jei kiausideje, tai gali buti kad tai geltonkunis, kuris gamina nestumo hormona, tapati, kur duphaston sudetyje yra. Ir duphastonas siuo atveju padetu sureguliuoti tos kiausides veikla ir nestumui geriau isitvirtinti, nes jei, kaip rasei, ta cista didele, gali buti kad ne visai gerai jai sekasi savo funkcijas atlikti.

O del kraujavimu tai is patirties jau zinau, kad kiekvienas atvejis skirtingas, pirmasis mano nestumas nesivyste, nestipriai rudai tepliojo pora savaiciu, veliau padare abrazija. Jokiu skausmu nebuvo. O su dabartiniu irgi siek tiek kraujavau iki 13 savaiciu, tik sviesiau ir paskaudedavo pilva truputi. Dabar jau 19 savaiciu ir tfu tfu tfu atrodo viskas gerai smile.gif Taigi svarbu nesijaudinti ir klausyti ka gydytojai pasakys smile.gif Sekmes busimoms mamytems 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Mano istorija irgi apie didelius pergyvenimus nuo pat nestumo pradzios.Penkiu sav. jau pirma karta isvaziavau su greitaja i lazdynus.Ten paziurejo echo. ir pamate maza puslyte.Sake,jei jau kraujuoju,tai vaziuociau namo ir laukciau stipraus kraujavimo,kad net per kojas begtu.Tada kviesciausi greitaja ir lazdynuose viska isvalys.Jokios uzuojautos,jokiu patarimu bandant issaugoti sviesuliukui.Dar pridure,jei atvaziuosiu vel su greitaja neivykus persileidimui,o tik su tokiu negausiu kraujavimu,tai mokesiu 172lt. uz nebutinosios pagalbos tyrimus umn.gif Po savaites nuejau pas savo ginek.,tai ji pasake,kad gulimas rezimas nebutinas,nes jei ivyks persileidimas,tai toks mazas nestumas,kad nieko baisaus-gamta pati atsirenka mastau.gif Po savaites vel kraujai ir si karta su kresuliais.Su greitaja nuvykom jau nebe i lazdynus,o i antakalni.Ten echo. parode,kad sirdute plaka ir vaziuociau namo guleti .Israse duphaston ir vit.C. Pasake,kad susimokeciau 100.80lt. uz nebutinaja greitaja pagalba. wacko.gif Septinta sav. vel kraujai pasipyle,nuvaziavom su greitaja jau i tyzenhauzo vilniaus gimdymo namus huh.gif Nenorejo priimti,nes ten tik nuo 12 sav. Bet siaip ne taip isprasem su vyru. Jokiu pinigu niekas nereikalavo ir istatyme yra parasyta,kad greitosios pag. neveztu,jei nebutina vesti ir ligonines darbuotojai neturi teises lupti sitaip pinigus,jei patikra susijusi su atvykimo priezastim.Na bet cia ne apie daktaru reketa rasau smile.gif Pasirodo man gimdoje buvo laaaaaabai didele hematoma,kuri turejo issivaiksciot.Daktaras daug vilciu nedave,nes sake,kad ji labai didele,o nestumas dar mazas.Liepe grieztai guleti ir gerti dupchaston kas 8val. Po keliu sav. vel ciurksles kraujo.Si karta mane pagulde i VGN,nors ir nebuvo12sav.,bet pamate,kaip kovoju del vaikelio gyvybes,tai prabuvau 10 dienu.Leido antibiotikus,nors tyrimai geri,bet sake,kad gali buti kokia uzsislaptinusi slapimo ar dar kokia infekcija,nes su hormonais man viskas gerai,turiu du vaikucius,jokiu valymu ar abortu nesu darius.Grizau is ligonines ir tik suejus 12sav. (po sav.grizimo is ligonines) vel kresuliai,kraujai ir t.t Pasirodo,kad issivale sitaip ta didzioji kraujosruva-hematoma.Jau apsidziaugem,bet stai paziurejo ka tik susiformavusia placenta ir pasirodo man pirmeiga cray.gif Tai gulimas rezimas iki pat leliuko atejimo i si pasalauli. Pastovus tepliojimas ar pakraujavimas ir paniska baime einant i wc,ateiti cezario pjuvis unsure.gif Viska iskentesiu,kad tik mazylis isbutu mano pilvelyje nors sesis ar septynis men.,kada jau daktarai galetu padeti jam isgyvent. soske.gif Noriu visom palinket stiprybes ir tikejimo.Mano abu pirmi mazyliai irgi gime su nuotykiais.as tikiu sulaukt treciojo.Dabar man 14 sav. wub.gif
Atsakyti
Sveikos,siuo metu man trecias nestumas ir su kraujavimu.Kai laukiausi pirmagimes tai darbe nukraujavau gabalais,toks jausmas buvo,kad iskrito geras gabalas zarnu.Bet mano mergina isilaike.Kai pastojau antra karta laukiausi dvynuku,bet pradejau stipriai kraujuoti,budavo net iki kauliuku.Tada turejau net 8 echoskopus.Iki 4 men baisiai kraujavau kol neisivale viena puslele,jei ji butu uzsilikus,bet subliuskus tada butu dare atsiurbima.Vienas berniukas isliko,tik negalejau laukti sremiu,nes galejau nukraujuoti ir mirti kartu su berniuku.Dabar esu vel nescia,bet vel kraujuoju ir nezinau kodel man su visais nestumais taip yra.Gydytoja sako arba liks arba ne.Gydymo nuo to nera.Stebeti reikia krutine,matuoti per ten temperatura,kad ji butu virs 37 ir guleti.Sako jei gamta atmeta tegul.O jei ne tai viskas gerai.Tai dabar lauksiu iki 4 men ir ziuresiu ar bus viskas gerai ar ne.Stiprybes visom,viskas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, man vakar prasidejo tepliojimas rusvas, tai siek tiek tamsiau... Na bet pagal viska tai siomis dienomis man butu menesines, tai pagalvoaju gal del to, na bet jau skambinau daktarei ir leksiu vakare pas ja pasitikrinti, kas kaip... Tikiuosi viskas gerai nes pries savaite dare echoskopa ir viskas buvo gerai, ir tyrimai geri...
Atsakyti