Mano istorija irgi apie didelius pergyvenimus nuo pat nestumo pradzios.Penkiu sav. jau pirma karta isvaziavau su greitaja i lazdynus.Ten paziurejo echo. ir pamate maza puslyte.Sake,jei jau kraujuoju,tai vaziuociau namo ir laukciau stipraus kraujavimo,kad net per kojas begtu.Tada kviesciausi greitaja ir lazdynuose viska isvalys.Jokios uzuojautos,jokiu patarimu bandant issaugoti sviesuliukui.Dar pridure,jei atvaziuosiu vel su greitaja neivykus persileidimui,o tik su tokiu negausiu kraujavimu,tai mokesiu 172lt. uz nebutinosios pagalbos tyrimus

Po savaites nuejau pas savo ginek.,tai ji pasake,kad gulimas rezimas nebutinas,nes jei ivyks persileidimas,tai toks mazas nestumas,kad nieko baisaus-gamta pati atsirenka

Po savaites vel kraujai ir si karta su kresuliais.Su greitaja nuvykom jau nebe i lazdynus,o i antakalni.Ten echo. parode,kad sirdute plaka ir vaziuociau namo guleti .Israse duphaston ir vit.C. Pasake,kad susimokeciau 100.80lt. uz nebutinaja greitaja pagalba.

Septinta sav. vel kraujai pasipyle,nuvaziavom su greitaja jau i tyzenhauzo vilniaus gimdymo namus

Nenorejo priimti,nes ten tik nuo 12 sav. Bet siaip ne taip isprasem su vyru. Jokiu pinigu niekas nereikalavo ir istatyme yra parasyta,kad greitosios pag. neveztu,jei nebutina vesti ir ligonines darbuotojai neturi teises lupti sitaip pinigus,jei patikra susijusi su atvykimo priezastim.Na bet cia ne apie daktaru reketa rasau

Pasirodo man gimdoje buvo laaaaaabai didele hematoma,kuri turejo issivaiksciot.Daktaras daug vilciu nedave,nes sake,kad ji labai didele,o nestumas dar mazas.Liepe grieztai guleti ir gerti dupchaston kas 8val. Po keliu sav. vel ciurksles kraujo.Si karta mane pagulde i VGN,nors ir nebuvo12sav.,bet pamate,kaip kovoju del vaikelio gyvybes,tai prabuvau 10 dienu.Leido antibiotikus,nors tyrimai geri,bet sake,kad gali buti kokia uzsislaptinusi slapimo ar dar kokia infekcija,nes su hormonais man viskas gerai,turiu du vaikucius,jokiu valymu ar abortu nesu darius.Grizau is ligonines ir tik suejus 12sav. (po sav.grizimo is ligonines) vel kresuliai,kraujai ir t.t Pasirodo,kad issivale sitaip ta didzioji kraujosruva-hematoma.Jau apsidziaugem,bet stai paziurejo ka tik susiformavusia placenta ir pasirodo man pirmeiga

Tai gulimas rezimas iki pat leliuko atejimo i si pasalauli. Pastovus tepliojimas ar pakraujavimas ir paniska baime einant i wc,ateiti cezario pjuvis

Viska iskentesiu,kad tik mazylis isbutu mano pilvelyje nors sesis ar septynis men.,kada jau daktarai galetu padeti jam isgyvent.

Noriu visom palinket stiprybes ir tikejimo.Mano abu pirmi mazyliai irgi gime su nuotykiais.as tikiu sulaukt treciojo.Dabar man 14 sav.