prisiskaiciau cia jusu visu istoriju. ir man nesmagus dalykais vyksta.turetu but apie 5,6 savaites dabar. pradejo teplioti preis kelias dienas. pora dienu buvo nieko, svaru, siryt ir vel, sviezias kaujas, bet nedaug. oj pergyvenu. esu ne lietuvoj, cia i tokius ankstyvus persileidimus ziurima kitaip, leidziama gamtai atsirinkti, jokiu progesteronu
. pergyvenu siaubingai. uzsirasiau i privatu, gal ten kitaip paziures .labai bijau, kad nenutiktu bloga sikarta.

sveikutes
na, o man po vienos nelaimes, pasake, kad negalesiu susilaukt kudikelio, labai nusiminiau. praejo pora metu ir netycia kazkaip pastojau, kai pas gine nuejom maniskis tris kartus perklause ar tikrai nescia
liepe labai saugotis, na, atrodo ir saugojaus vos ne lovovj visa laika gulejau. o pries menesiuka pradejau kraujuot ir cia buvo antras kraujavimas, staigiai nuverem i ligonine ir ten pralaike visa menesi, bet aciu Dievui viskas gerai,bet sake jei dar vienas koks pakraujavimas su lelium galesiu atsisveikinti
na, bet apie pati blogiausia negalvojam neikada

na, bet apie pati blogiausia negalvojam neikada

QUOTE(dado @ 2009 01 22, 14:53)
va va ,ir pas mane lygiai tokia pat beda,esu dabar ne LT,o pradejo rudai teplioti skaudeti kaip ir neskauda.Ir nezinau ar jau tuoj pat lekti pas gydytoja ar dar bandyti laukti.Namo skrendu uz dvieju savaiciu.Vaika pakilojau gal nuo to?
sveikute
Ash taip pat esu ne LT ir skrendu uz poros savaiciu...esu jau 6 savaiteles nestuke, tad kai pasirode tepimas nulekiau pas privacia gyditoja....sake viskas lyg tvarkoj tik embriono dar nematyti, bet puslyte jau matesi aishkiai...... tad prirashe gerti UTROGESTAN viena karta dienoj. Ir dar sake jei nepraeis tepliojimas, tai pradeti gerti pora kartu dienoj...Zinau, kad tokiu atveju Lietuvoj daug kam prirasho gerti Dufaston...tai cia kazkas panashaus...tik sake dar geresnis...sekmes visoms busimoms mamytems

Man 6-7 savaites nestumo, vakar buvau pas gyd. tai sake sirdute jau plaka, ir pakolkas vaikuciui viskas gerai, tik vat as jau 3 diena pakraujuoju, atsiranda sviezio kraujo ir paskui rudeja ir vel kraujas, bet ne gausiai dar nera kaip per mmm.O ir gydytoja sake yra fifti fifti, arba as isnesiosiiu arba ivyks persileidimas, nes yra atplisimu kazkokiu, vienu zodziu mate kraujo nemazai gimdoj, bet vaikiukas sako gerai yra isitvirtines gymdoj. Ir man nepatare jokiu vaistu gert o leist naturaliai atrankai, juolab sako tavo trecias vaikas, o anksciau tokiu dalyku nebudavo.Ir liepe po dvieju savaiciu pasirodyt. Ir sedziu ir nezinau ka daryt ar taip ir nieko nedaryt...
Mergaites, prasysiu komentaro... siandien mano nestumui 6 savaiteles, jauciuosi gerai, krutine jautri, sioks toks negerumas buna rytais, testas nestuma rode 1 diena veluojant mmm, ryskios II buvo, vakar buvau pas gine, tai puslyte kaip reikalas, aiskiai matosi, nestumas ten kur ir turi buti, bet nemate embriono... plius dar vakar ir siandien WC ant popieriuko randu rausvu arba rusvu gleivyciu keleta, kelnaiciu netepa, tik nusivalius ir tai ne kiekviena karta...ka manot?

na man su visais trim nestumais nebuvo kraujavimo jokio...manau geriau visgi pasikalbeti su gydytoja ir pasitarti...aisku kai mazas nestumas labai ka nepadarysi,visgi gydytojai nieko ir nedaro pradzioje nestumo bet pasitarti manau vertetu...daugiau gulekite ir maziau nervinkites...reikia tiketis kad kraujavimas pasibaigs...to ir linkiu

Aš irgi turejau problemų dėl kraujavimo. Iš pradžių tik patepliodavo, o vieną kartą tai baisiai kraujavau.Paguldė į ligoninę, tačiau per stebuklą išlikome gyvi , tačiau iki trečio mėnesio gulimas režimas. Gimė sveikas vaikutis. Ne visuomet viskas baigiasi blogai, reikia tiketis ir stebuklas įvyksta,
QUOTE(0rchideja @ 2010 02 04, 14:23)
na man su visais trim nestumais nebuvo kraujavimo jokio...manau geriau visgi pasikalbeti su gydytoja ir pasitarti...aisku kai mazas nestumas labai ka nepadarysi,visgi gydytojai nieko ir nedaro pradzioje nestumo bet pasitarti manau vertetu...daugiau gulekite ir maziau nervinkites...reikia tiketis kad kraujavimas pasibaigs...to ir linkiu 

QUOTE(Justina2009 @ 2010 02 04, 18:02)
Aš irgi turejau problemų dėl kraujavimo. Iš pradžių tik patepliodavo, o vieną kartą tai baisiai kraujavau.Paguldė į ligoninę, tačiau per stebuklą išlikome gyvi , tačiau iki trečio mėnesio gulimas režimas. Gimė sveikas vaikutis. Ne visuomet viskas baigiasi blogai, reikia tiketis ir stebuklas įvyksta,
na as kraujavimu toli grazu negaliu pavadinti...kelios gleivikes tik ir labai noreciau, kad nieko daugiau nenutiktu...
QUOTE(ramsaite @ 2010 02 05, 11:20)
As dziaugiuos man kraujavimas siandien liovesi, o gulet lovoj sau tikrai negalejau leist maziukas zuja veiksmo jam reikia
, bet matyt kas lemta tas ir turi ivykti.
Vat kraujavimas liovesi, bet kaip pykint pradejo

Vat kraujavimas liovesi, bet kaip pykint pradejo

niu va ir bus gerai viskas