Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Evelinna @ 2010 02 11, 08:42)
Labais tengiuosi neduoti jauduliui ir nervams virsaus  ax.gif

saunuole, pamatysi, viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
Man turetu buti 4 ar5 sav ,pirmom savaitem tepe krauju, po to svaru buvo kokias 5 dienas, o si antradieni vel pasirode rudos isskyros, spazminiai skausmai, vakare net saltis purte, o kita dieda isbego sviezio kraujo, po to vel tik rudai tepe, o siandien jau pasviesejo isskyros g.gif pastojau su didele gimdos endometrioze. dabar neramu, ar isliko vaikelis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2010 02 10, 20:58)
As jau irgi baigiu iseiti is proto. Dabar 9 sav., o teplioja jau visa menesi  doh.gif Is pradziu rusvai, paskui beveik juodai, paskui vel rusvai-oranziniai...  doh.gif Ir niekaip nesibaigia  verysad.gif Kiek betikrino - nieko nemato, sako, kad viskas gerai... dvi savaites pagulejau, bet nelabai kas pasikeite.... kaip nusiteikti optimistiskai ir viska istverti???  verysad.gif

Man taip buvo vos ne visa nestuma...Gydytojai vis ziurejo ir vis nieko nemate. Tiesa, mane vis nuramindavo, kad tamsus kraujas nieko blogo, ir nerimauti labai reiketu tik jei pasirodytu skaisciai raudonas kraujas.
Tepliodavo is pradziu tomis dienomis, kai turetu buti menesines, paskui tomis dienomis, kai turetu buti vaisingos dienos. Ir budavo, kad savaite pateplioja, pora dienu ne - ir vel paskui teplioja. Nustojo teplioti koki 7 nestumo menesi.
Buvo daug streso, visko prisigalvojau...Bet dabar turiu maza stebukleli smile.gif Todel nepergyvenk 4u.gif Kartais tas tepliojimas nieko blogo nereiskia.
Atsakyti
labukas visoms,
man jau beveik 12 sav. Jokiu tepliojimu nebuvo. Tik va vakar pajuntu, kad bega doh.gif Taip issigandau. Nes jau esu turejusi 2 persileidimus ir nestumo metu tepliojimu. Isbego truputi kraujo ir viskas. Paskambinau ginei. Sako, kad cia dar nieko baisau. Neskyre nieko, neliepe net guleti. Nei vakar vakare, nei siandien jokiu tepliojimu dar nera. Tikiuosi ir nebus. Bet tas kraujukas, jau pasejo nerimo. O pas gine tik kovo 10 d. Nezinau kaip cia islaukti reikes.
Atsakyti
QUOTE(Vkr @ 2010 02 13, 11:58)
labukas visoms,
man jau beveik 12 sav. Jokiu tepliojimu nebuvo. Tik va vakar pajuntu, kad bega  doh.gif Taip issigandau. Nes jau esu turejusi 2 persileidimus ir nestumo metu tepliojimu. Isbego truputi kraujo ir viskas. Paskambinau ginei. Sako, kad cia dar nieko baisau. Neskyre nieko, neliepe net guleti. Nei vakar vakare, nei siandien jokiu tepliojimu dar nera. Tikiuosi ir nebus. Bet tas kraujukas, jau pasejo nerimo. O pas gine tik kovo 10 d. Nezinau kaip cia islaukti reikes.

sveikutes nestuke.gif ,na man buvo su antru nestumu siaubas ,nuo 1 sav skaudedavo pilvas pastoviai diena nakty,o nuo 16 sav pradejau kraujuoti kas antra diena ir gan po nemazai po 250 ml tikrai,tai nuo tada prasidejo mano dienos ligonineje su gresianciu persileidimu,gulejau 3 ligoninese galutine buvo kaunas ,24 sav dare skubia cezario operacija nes bekraujuojant nubego vandenys,gime dukryte 690 gramu,jau esam 3 metuku nereali panele 4u.gif ,istikruju viskas priklauso nuo jusu paciu, neimkit nieko blogo i galva ,kartais medicina irgi klysta,islauksi ir iki geguzes 10 mirksiukas.gif nepergyvenk viskas bus gerai.stiprybes jums visoms nestuke.gif .P.S man dalinai atsokinejo placenta
Atsakyti
QUOTE(TINNAA28 @ 2010 02 14, 12:49)
sveikutes nestuke.gif ,na man buvo su antru nestumu siaubas ,nuo 1 sav skaudedavo pilvas pastoviai diena nakty,o nuo 16 sav pradejau kraujuoti kas antra diena ir gan po nemazai po 250 ml tikrai,tai nuo tada prasidejo mano dienos ligonineje su gresianciu persileidimu,gulejau 3 ligoninese galutine buvo kaunas ,24 sav dare skubia cezario operacija nes bekraujuojant nubego vandenys,gime dukryte 690 gramu,jau esam 3 metuku nereali panele  4u.gif ,istikruju viskas priklauso nuo jusu paciu, neimkit nieko blogo i galva ,kartais medicina irgi klysta,islauksi ir iki geguzes 10   mirksiukas.gif nepergyvenk viskas bus gerai.stiprybes jums visoms nestuke.gif .P.S man dalinai atsokinejo placenta

cia man kazkas panasaus. Nes siandien vel pasirode kraujuko. Tai kaip kas antra diena gaunasi. Jei buciau LT buciau nulekus pas gine. O cia Norvegijoje niekas neskuba ir persileidimai iki 12 sav naturalus dalykas. Bandysiu ryt prisiprasyti konsultacijai. Oi kaip man neramu verysad.gif Kas baisiausia, kad visiskai neaisku del ko tai ivyko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vkr: 14 vasario 2010 - 15:27
man irgi buvo pasirode kraujuko, kai buvo ~12 sav...o kadangi jau po pirmo nesekmingo nestumo, tai labai issigandus buvau..
bet nebuk tokia isitikinus, Lietuvoj taip pat kaip ir visur. pagulde i ligonine 3 dienom, bet pareiske lygiai taip pat, kad iki 12 sav net nesikisa. zodziu negavau nei vaistu, net laselines nesuleido.
Gulimas rezimas ir tiek.
tai va, patarciau daug guleti. daug - reiskia 24 val per para, tik iki toleto galima. nuo daktares net rekt gavau, kai pamate kad lovoj sedziu..zodziu gulet ir viskas - vienintelis pas juos gydymas..
Bet nepraraskit vilties, va man viskas susitvarke ax.gif linkiu ir jums viso ko geriauso 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niurzga123: 15 vasario 2010 - 10:21
QUOTE(Meškėnė @ 2010 02 09, 14:27)
Sveikos,
o as po vakar dar negaliu atsigauti. Padariau atrodo kaip visada iprastini judesi po kurio labai suskaudo pilvo apacia. Kazkaip sudiege ir praejo,o nuejus i tulika pamaciau krauja... toki zviezia. Skambinu ginei tai ta sako i klinikas vaziuok, nes mums jau 30 sav. o kaip tycia vyras iskrides ir nera kur deti kitos merginos, tai gine leido namuose guleti ir ziureti ar nedaugeja kraujo... visa nakti nemiegojau... gerai kad lelius spardesi... Siandien nuvariau i ligonine tai butu pagulde bet vietu nera blink.gif  leido bamuose guleti ir stebeti 2 d.... kaip man dabar baisu eiti i tulika, nes vis dar tepa.....

o dieve, isivaizduoju, nu greiciausiai viskas bus ok, nenukabink nosies, mergyt 4u.gif parasyk kaip tau...
Atsakyti
sveikos. ech ir as kankinuosi, su tais tepliojimais. nekraujuoja man, bet vis karts nuo karto pateplioja ruzavai kazkaip. va ir siandie, ir pilva paskauda. taip neramu, taip norisi, kad viskas butu gerai. maciau leliuka, pries savaite dare scana. bet anglijoj irgi nieks nesikisa iki kokiu 12 sav, tegu naturaliai viskas vyksta sad.gif. dabar kitas scanas tik kovo gale, o iki to, tiesiog laukti. negaliu pastoviai guleti, i darba reik eit. nesunkus darbas, ir pasedet gaunasi, bet aisku ne gulimas smile.gif. nors namie turiu dukryte, kuri irgi neleidzia guleti. ech tikiuosi kaip nors su dievo pagalba ...
Atsakyti
QUOTE(muniukas27 @ 2010 02 15, 10:20)
o dieve, isivaizduoju, nu  greiciausiai viskas bus ok, nenukabink nosies, mergyt  4u.gif parasyk kaip tau...

pakolkas daugiau nepasirode nieko itarino... tikekimes viskas bus gerai ir bus tik isgastis didelis.....
Atsakyti
QUOTE(muniukas27 @ 2010 02 09, 13:58)
sweikos "neramios"mamytes 4u.gif  ziuriu temele beweik apmirusi, tikriausiai , aciu D visoms viskas ok.
Na mums jau irgi eina 8savaituke, bet tepliojimai prasidejo dar kaip nezinojau, jog laukiuosi (maniau mm atidunda)  doh.gif  teko pagulet 2 sav ligoninej, tai va taip ir tesiasi iki siol: 4dienas svaru 2d. teplioja ruzavai...jau baigia is proto isvesti. Bet iriames i prieki, kol kas leliukas puikiai vystosi ir auga...bet kiekv apsilankymas tulike varo depresija, nes nezinai ka ten rasi...tikiuosi augsim ir toliau  wub.gif dabar tik guliu ir guliu ir guliu...jau sonus skauda...bet ko nepadarysi del savo angelelio  wub.gif  sekmes ir kantrybes visoms  4u.gif

Nu man tas pats nuo kokios 5 savaites teplioja iki dabar, t.y. visa menesi... as ligoninej negulejau, bet pagulejau 2 savaites namie. Na gydytojai nieko blogo neranda g.gif o mano gines nuomone, cia nieko baisaus, o jei bus lemta vaikeliui iskeliaut nepades niekas - nei gulejimas... Nzn... as tikiuosi geriausio mirksiukas.gif bet tulikas depresija vareo tikrai doh.gif ir kiekvienas pamaudimas doh.gif bet laikykimes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kobryte1414 @ 2010 01 20, 14:06)
sveikos mamytes... skaitineju as cia sias temeles, kurios man irgi aktualios, bet nerandu to kas man reikalinga  g.gif  gal kas esate naudojusios crinone geli??? noretusi pasidalinti info, temeles apie ji neradau.... as taip pat geriau diupastona nuo pirmos nestumo dienos, bet gyd israse crinono, dabar ji naudoju, tai yra gelis i maksti. sio vaisto lietuvos rinkoje dar nera, bet ji galima isigyti per tam tikras med. klinikas. jei kas ji naudojote ar naudojate prasau parasykite, galite rasyti ir i AZ. dekoju  4u.gif

Crinonas mano duona kasdieninė biggrin.gif Man visus nėštumus pradžioj būdavo tepliojimas, paskui pereinantis į kraujavimą. Dufastonas kažkuriam laikui padėdavo (čia su pirmu nėštumu jį gėriau), bet paskui vistiek pramušdavo kraujai. Atsimenu, tuomet jau galvojau, kad garantuotai persileidau, nes tikrai gausiai buvo. Bet gydytoja iš Vaisingumo klinikos apžiūrėjus echo pasakė, kad embrioniukas vietoj, širdutė plaka, paskyrė Crinoną. Tai po pirmos dozės visi kraujavimai dingo ir šauniai išnešiojau savo dukrytę smile.gif O kitus nestuke.gif , pamačius teigiamą testą ir kartu su juo tepliojimus, iškart pradėdavau jį dėtis, nelaukdama, kol pereis į kraujavimą.
Atsakyti