QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 03 06, 21:44)
Negaliu dabar ten papulti

Vyras naktinėje pamainoje dirba, aš be mašiniuko, tai matyt teks ryto laukti, bet pagulėjusi visai gerai jaučiuosi, tai bandau guostis, kad viskas čia gerai ir tas tepliojimas nieko nereiškia

Bandau laukt rytojaus, o tada pasidalinsiu įspūdžiais
sweikos, na va cia kada pasigyriau, kad 3sav neteplioju, o 11savaiteliu proga radau kelnese nekviestu swe ciu

bet kaip sykis buvau penkatd. sutarus echo su gyd. tai nulekiau ir apsiraminau pamacius kaip jis ten duodasi...sike kilnoja, kojas iskeles, gine sako tik tv jam reikia

del viso pikto griebiau 2duph. siaip jau po 1geriau. siandien kiek maziau atrodo ten. kaip tu sakai tik kaip nusivalau tokios morkvines ar kakavine - nesupaisysi kokios ten...

o vakar beje dar pilva labai skaudejo..jau maniau bus cia man...bet tikiuosi viskas ok...vyras mane ramina.sako tepliojai nuo pat pradziu o leliukas sau vystosi tvarkingai ir viskas gerai tai ko dabar panikuoji..na bet jam lengva kalbet...

motiniskas instinktas weikia gi
o tu manau nezaisk taip..geriau nulek kur i priimamaji ir kaip kazkuri mokino sakyk kad skauda labai, padarys echo ramu bus...jug 11sav. tai ir paciai turetu rupet kas kaip ten....pamatysi koks jausmas kaip matai ka jis ten isdarineja..as net isiziojus ziurejau, galvoju sitaip duodasi tai kaip as nejauciu

gyd. sako jis dar labai mazas tik 5.1cm bet judesio ten pas ji tai patikek...11sav,jau zinok yra i ka paziuret