Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(Vkr @ 2010 02 28, 21:58)
del tu tepliojimu nulekiau i privacia klinika. Pasirodo mano beda yra ta, kad zemai placenta. Gydytojas nuramino, kad tie tepliojimai nieko baisaus, tik reikia save pasaugoti ir laukti kada ji pakils.

Buvau vakar echo - pasirodo, ir pas mane žemai placenta unsure.gif Dėl to ir pakraujavo, ir teplioja dabar šiek tiek...
Na, tikiuosi, tai nėra labai blogai ir viskas su laiku susitvarkys 4u.gif

ramsaite, laikykis 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramsaite @ 2010 03 01, 19:11)
dziaugiuosi uz tas kurioms viskas pasibaigia gerai. O as turbut per anksti apsidziaugiau  verysad.gif  Pries menesi buvo pasirodes kraujukas ir po penkiu dienu liovesi viskas ir echoskopu ziurejo mus du kartus sake kad augam, sirdute plake graziai pati maciau, o va siryt atsikeliu ir vel nulasejo kraujes, nuskubejom pas daktare sako nematau kad plaktu sirdute, pasiunte i klinikas ir ten pakartojo sako leliukas yra, bet sirdute neplaka, rytoj liepe gultis i ligonine daryt isvalyma, bet perspejo butinai dar pries pradedant viska psidaryt echoskopa sako stebuklu buna. Oj ir nezinau ar taip imanoma tokie stebuklai...ir guliu lovoje su mazyte viltim...Jauciuos kaip koki kosmara sapnuociau...

stiprybes tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
stebuklo neivyko...
prisiziurekit visos, skaudu netekt...
Atsakyti
QUOTE(ramsaite @ 2010 03 03, 18:09)
stebuklo neivyko...

daug stiprybes tau... verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramsaite @ 2010 03 03, 19:09)
stebuklo neivyko...

stiprybes tau mergyt 4u.gif
nestumo metu turejau ir as tepliojimo problemu, gulejau ligoninej 2sav. bet dabar kol kas viskas ok. siandien mums 11sav. vistiek kazkaip neramu, laukiu echo kita sav. tada busiu rami ir galesiu dziaugtis nestumu.Nors aiku visko buna ir virs 3 men...
visoms sekmes, mergaites 4u.gif
Atsakyti
sweikutes, na ziuriu temuke truputi aprimus, tikriausiai viskas visoms gerai. Kol kas ir man neblogai,neteplioju jau kokios 3sav. duph jau geriu tik po 1, bet jauciu sia savaituke jau isvis nutrauksim. Siandien lekiu pas gine, tai susitarsim del echo kita savaituke. Laukiu nesulaukiu, nes paskutini karta leliu savo maciau vasario 5 tik. Tikiuosi jam viskas ok ax.gif Kita savaituke mums jau 12 sav. wub.gif
tikiuosi visoms viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikučiukės, mamytės.

Noriu ir aš pasiguosti, mums 11 sav. eina, o va šiandien iš pat ryto aptikau kad truputį teplioja schmoll.gif Kelnaitės švarios, bet kai "nusišluostau", ant popieriaus truputį rudai yra unsure.gif Pas ginę buvau vos prieš 4 dienas, ant kėdės neapžiūrėjo, bet kadangi niekuo nesiskundžiau, visą apčiupinėjo ir sakė kad viskas gerai. Dabar liepė ateiti tik po 4 savaičių, o kvailiausia, kad ji mano poliklinikoje dirba tik trečiadieniais, todėl dar tik po 3 d. galėčiau pas ją pepulti verysad.gif Skausmelių nejaučiu, tik tempimą - maudimą, kuris mane lydi nuo 5 sav., dieną - stipresnis, o dieną - ir visai pakenčiamas. Dėl maudimo mane gyd. nuramino, kad tai normalu ir nereikia panikuoti. Geriu tik folį, šiandien išsigandusi susiveikiau ir magnio, bet man neramu, echo man nei karto nedarė, tokia mano ginės politika - jei viskas gerai, tik 16-18 sav. siunčia. Dabar va paskaičiau jūsų bėdų ir visai susimąsčiau kad gal ryt reikia į AK kokias pašokti blink.gif Nors skausmo nejaučiu, tepliojimas irgi nestiprėja, net panašu kad silpnėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 03 06, 20:47)
Sveikučiukės, mamytės.

Noriu ir aš pasiguosti, mums 11 sav. eina, o va šiandien iš pat ryto aptikau kad truputį teplioja schmoll.gif  Kelnaitės švarios, bet kai "nusišluostau", ant popieriaus truputį rudai yra  unsure.gif Pas ginę buvau vos prieš 4 dienas, ant kėdės neapžiūrėjo, bet kadangi niekuo nesiskundžiau, visą apčiupinėjo ir sakė kad viskas gerai. Dabar liepė ateiti tik po 4 savaičių, o kvailiausia, kad ji mano poliklinikoje dirba tik trečiadieniais, todėl dar tik po 3 d. galėčiau pas ją pepulti  verysad.gif Skausmelių nejaučiu, tik tempimą - maudimą, kuris mane lydi nuo 5 sav., dieną - stipresnis, o dieną - ir visai pakenčiamas. Dėl maudimo mane gyd. nuramino, kad tai normalu ir nereikia panikuoti. Geriu tik folį, šiandien išsigandusi susiveikiau ir magnio, bet man neramu, echo man nei karto nedarė, tokia mano ginės politika - jei viskas gerai, tik 16-18 sav. siunčia. Dabar va paskaičiau jūsų bėdų ir visai susimąsčiau kad gal ryt reikia į AK kokias pašokti  blink.gif Nors skausmo nejaučiu, tepliojimas irgi nestiprėja, net panašu kad silpnėja g.gif

Tavo vietoj varyciau tiesiai i antakalni. Ir kad ten neapsauktu sakyciau, kad skauda kaip per menesines labai. ir Kad teplioja. Padarys echoskopa, paziures kaip isistvirtines ir pamatuos ar atitinka laika. Pati busi rami, zinosi ar taip ar taip viskas krypsta. Laiko jau tau nemazai, turi matyti sirdele, tai is karto suzinosi ar leliukas gyvas. Manau paskirs duphastona. Bet cia jau pasitikek gydytojais Antakalni, jie zinos ka daryti ir tau apie visa situacija papasakos. Siaip vaziuociau is karto, net nelaukciau rytojaus.
Sekmes tau ir parasyk kaip sekesi 4u.gif Laikykis.
Atsakyti
QUOTE(harmonija... @ 2010 03 06, 20:11)
Tavo vietoj varyciau tiesiai i antakalni. Ir kad ten neapsauktu sakyciau, kad skauda kaip per menesines labai. ir Kad teplioja. Padarys echoskopa, paziures kaip isistvirtines ir pamatuos ar atitinka laika. Pati busi rami, zinosi ar taip ar taip viskas krypsta. Laiko jau tau nemazai, turi matyti sirdele, tai is karto suzinosi ar leliukas gyvas. Manau paskirs duphastona. Bet cia jau pasitikek gydytojais Antakalni, jie zinos ka daryti ir tau apie visa situacija papasakos. Siaip vaziuociau is karto, net nelaukciau rytojaus.
Sekmes tau ir parasyk kaip sekesi  4u.gif  Laikykis.

Negaliu dabar ten papulti verysad.gif Vyras naktinėje pamainoje dirba, aš be mašiniuko, tai matyt teks ryto laukti, bet pagulėjusi visai gerai jaučiuosi, tai bandau guostis, kad viskas čia gerai ir tas tepliojimas nieko nereiškia unsure.gif Bandau laukt rytojaus, o tada pasidalinsiu įspūdžiais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 03 06, 21:44)
Negaliu dabar ten papulti verysad.gif Vyras naktinėje pamainoje dirba, aš be mašiniuko, tai matyt teks ryto laukti, bet pagulėjusi visai gerai  jaučiuosi, tai bandau guostis, kad viskas čia gerai ir tas tepliojimas nieko nereiškia  unsure.gif  Bandau laukt rytojaus, o tada pasidalinsiu įspūdžiais g.gif

sweikos, na va cia kada pasigyriau, kad 3sav neteplioju, o 11savaiteliu proga radau kelnese nekviestu swe ciu doh.gif bet kaip sykis buvau penkatd. sutarus echo su gyd. tai nulekiau ir apsiraminau pamacius kaip jis ten duodasi...sike kilnoja, kojas iskeles, gine sako tik tv jam reikia thumbup.gif del viso pikto griebiau 2duph. siaip jau po 1geriau. siandien kiek maziau atrodo ten. kaip tu sakai tik kaip nusivalau tokios morkvines ar kakavine - nesupaisysi kokios ten... doh.gif o vakar beje dar pilva labai skaudejo..jau maniau bus cia man...bet tikiuosi viskas ok...vyras mane ramina.sako tepliojai nuo pat pradziu o leliukas sau vystosi tvarkingai ir viskas gerai tai ko dabar panikuoji..na bet jam lengva kalbet... unsure.gif motiniskas instinktas weikia gi wub.gif
o tu manau nezaisk taip..geriau nulek kur i priimamaji ir kaip kazkuri mokino sakyk kad skauda labai, padarys echo ramu bus...jug 11sav. tai ir paciai turetu rupet kas kaip ten....pamatysi koks jausmas kaip matai ka jis ten isdarineja..as net isiziojus ziurejau, galvoju sitaip duodasi tai kaip as nejauciu lotuliukas.gif gyd. sako jis dar labai mazas tik 5.1cm bet judesio ten pas ji tai patikek...11sav,jau zinok yra i ka paziuret wub.gif
Atsakyti
Idomu kaip sekasi vaniliuke7... ? g.gif
Jau turejo papulti i priimamaji... gal pagulde, kad nieko neraso.
Bet siaip jei ir kuriai teplioja, tai turi buti priezastis is kur teplioja. Tai tikrai reikia vaizuoti ir ziureti, kas ten yra, gal zaizdele, gal ir is gimdos... Nereikia sedeti ir laukti... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(harmonija... @ 2010 03 07, 17:59)
Idomu kaip sekasi vaniliuke7... ?  g.gif
Jau turejo papulti i priimamaji... gal pagulde, kad nieko neraso.
Bet siaip jei ir kuriai teplioja, tai turi buti priezastis is kur teplioja. Tai tikrai reikia vaizuoti ir ziureti, kas ten yra, gal zaizdele, gal ir is gimdos... Nereikia sedeti ir laukti...  schmoll.gif

na kas is to, jeigu nieko nematyt...tai ka isgalvot...man tai sake kad progresanto truksta...pastovei atsisluoksniavimas buvo...o dabar is kur? kad placenta atsokus 0.4mm???
tad tikrai ne visada issiaiskina is kur tas kraujavimas...
aha tikrai ydomu kaip jai ten? gal pagulde i ligonine g.gif nors ta ligonine irgi stebuklo nepadaro: duphastonas ir gulimas rezimas....spec vaistu nera..galima ir namie gulet ir i lubas ziuret..jau patyriau savo kailiu blink.gif
Atsakyti