Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

Man teplioja nuo pat nestumo pradzios, dabar butu gal 8 savaites, kai buvau 6 sav echoskopu mate tik puslele, o vaisiaus ne, ir kraujo kresuliuka uz pusleles.Ar gali buti nesivystantis,jei pilvas jau dideja g.gif Pas gine tik kovo 17,bet eisiu rytoj, nes jau pavargau nuo nezinios, gal jau pamatys echo, ar vaisius vistik vystosi.
Atsakyti
QUOTE(Aelija @ 2010 03 07, 22:14)
Man teplioja nuo pat nestumo pradzios, dabar butu gal 8 savaites, kai buvau 6 sav echoskopu mate tik puslele, o vaisiaus ne, ir kraujo kresuliuka uz pusleles.Ar gali buti nesivystantis,jei pilvas jau dideja g.gif Pas gine tik kovo 17,bet eisiu rytoj, nes jau pavargau nuo nezinios, gal jau pamatys echo, ar vaisius vistik vystosi.

labukas, na o simptomai yra:pykina, krutys jautrios? nes jei isnyksta visi simptomai tada jau...blogiausia.6sav. paprastai mato jau sirdele, na bet ne visoms vienodai, tad nepanikuok dar 4u.gif pilvukas negali tau dar didet 8sav. mirksiukas.gif manau gali nueiti pas gine ir anksciau, nuraminsi nervus, nes 8sav. jau tikrai matysis kas ten yra. mirksiukas.gif sekmes ir parasyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aelija @ 2010 03 07, 23:14)

Tau gimda gali dideti ir atitikti 8 savaites, bet puslele bus tik 6 savaiciu. Tai nuo pilvo didejimo tikrai nieko negali spresti. Tau reikia pas gydytoja tegu ziuri, yra sirdute ar ne. ir bus viskas aisku. g.gif sekmes 4u.gif

O siaip nesciosioms kraujuoti gali is visur ir del visko. Gali ir is zaizdeles prie kaklelio ir is gimdos. Dazniausia is gimdos kraujuoja del progesterono trukumo, tai skiria duphastona ir gulima rezima. Jei kraujuoja, nes gimda pradeda valytis nuo nesivystancio nestumo, tai nieko neskiria ir laukia kol ivyks naturalus persileidimas, arba jei daugiau laiko, tai isvalo.
Atsakyti
Viskas, negyvas mano gemaliukas verysad.gif treciadieni darys abrazija verysad.gif
Atsakyti
Man nerado priežasties KMUK, kai paguldė 28 sav. ir vaistų jokių neskyrė tik kalio ir magnio dėl trūkumo prirašė.
Atsakyti
QUOTE(Aelija @ 2010 03 08, 16:29)
Viskas, negyvas mano gemaliukas verysad.gif  treciadieni darys abrazija verysad.gif

Laikykis... zinau ka tai reiskia patirti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aelija @ 2010 03 08, 15:29)
Viskas, negyvas mano gemaliukas verysad.gif  treciadieni darys abrazija verysad.gif

vargsiuke, uzjauciu console.gif bet guoskis tuo, kad dabar tai atsitiko, o ne tada kai jau pripranti prie maziuko, kada jau echo matai kaip jis auga ir spurda....as meldziau d kad jei lemta man prarasti ta leliuka , kad prarasciau iki 3men.o ne veliau, nes tada skausmas butu jau nebepakeliamas verysad.gif kad ir skaudu tau dabar, bet dekok d, kad tai atsitiko anksti
imk 4u.gif

beje, o tau sirdute jau buvo atsiradus???ar tik puslyte? butinai dar pries abrazija echo pasidaryk - stebuklu buna unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muniukas27: 08 kovo 2010 - 15:18
Sirdutes neteko matyt, kai dare echo, tik penkios sav buvo, o siandien pamate gemaliuko atsisluoksniavima, ir tamsia deformuota puslyte be gyvybes. tai del to man nestipriai patepliodavo.kai pagalvoju, kaip butu buve sunkiau, jei buciau maciusi pries tai gyva didesni gemaliuka. bet vistiek ziauriai sunku...turiu dvi jau paaugusias panas ir daugiau neplanupjam, bet cia buvo tarsi stebuklas tas netyciukas,o jau neber...suduzo svajones...
Atsakyti
Sveikutės, kurios sveikos,

Štai ir aš, ir su blogom naujienom. Sekmadienį iš pat ryto nudundėjom į Antakalnį, iš karto echo, o ten nesivystantis, ir jau seniai, sakė kokių 5-6 savaičių sustojo, o man ryt jau visos 12 būtų buvę. Taip kad iš karto abrazija, ir visi daktarai nustebę kodėl taip ilgai man nedaryta echo, o mažius pats jokių požymių nerodė kad nesivysto, tik dabar ėmiau teplioti verysad.gif Žodžiu, ir aš prablioviau 2 dienas, ir vyras ašaroja, jau kaip ir pripratę buvom - planuotas, lauktas, ta mūsų kaimo felčerė kiekvieno apsilankymo metu užtikrindavo, kad nėštumas "kaip iš vadovėlio". Be galo liūdna pabaiga, bet ka bepakeisi, lieka mokytis iš klaidų, nutarėme kitą kartą dėl nėštumo priežiūros kreiptis į privačią kliniką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 03 09, 10:03)
Sveikutės, kurios sveikos,

Štai ir aš, ir su blogom naujienom. Sekmadienį iš pat ryto nudundėjom į Antakalnį, iš karto echo, o ten nesivystantis, ir jau seniai, sakė kokių 5-6 savaičių sustojo, o man ryt jau visos 12 būtų buvę. Taip kad iš karto abrazija, ir visi daktarai nustebę kodėl taip ilgai man nedaryta echo, o mažius pats jokių požymių nerodė kad nesivysto, tik dabar ėmiau teplioti  verysad.gif  Žodžiu, ir aš prablioviau 2 dienas, ir vyras ašaroja, jau kaip ir pripratę buvom - planuotas, lauktas, ta mūsų kaimo felčerė kiekvieno apsilankymo metu užtikrindavo, kad nėštumas "kaip iš vadovėlio". Be galo liūdna pabaiga, bet ka bepakeisi, lieka mokytis iš klaidų, nutarėme kitą kartą dėl nėštumo priežiūros kreiptis į privačią kliniką verysad.gif

Jetus, laikykis... 4u.gif Matai su tom valstybinem poliklinikom tai taip ir yra: is viso per nestuma priklauso 3 echo:
pirma daro apie 8-12 sav. antra daro 18-22 sav. ir paskutine daro 31-34 sav. Ir daugiau nedaro, aisku, jeigu nemato butinybes, pvz itaria nesivystanti ar nepaauga pilvukas. As, kadangi gydziausi nuo nevaisingumo, tai man echo dare kiekviena karta per apziura, kas savaite ir jei to nebutu dare, nebuciau isnesiojus... nes buvo daug problemu... o jau nuo 12 sav. perleido i antakalnio poliklinika, ten ir tegavau kelias echo ir jei viskas gerai, daugiau iki gimdymo nebedarys. Bet jau nuo 12 sav. su dopleriu isklauso sirdute, tai per kiekviena apsilankyma isitikindavau, kad leliukas gyvas, nors ir be echo...
Atsakyti
dieve merginukes kaip gaila ir skaudu... cray.gif tikrai kiti pries ta echo, bet paziurekit kas darosi...kiek isnesioja moterys negyvus leliukus..siaubas kazkoks... verysad.gif man dare echo 11sav. bet paskutines dienas irgi pradejau keistom isskyrom tepliot, sonukus skaudena..net nzn doh.gif irgi visko prisigalvoju...jau laukiu kt echo, nors isivaizduoju bus po menesio kokio doh.gif kaip istverti...gal tuo aparaciuku bent sirdele paklausys...dieve kaip pavydziu tom, kurios sau laimingos nesioja tuos leliukus ir vargo nemato...
na ka dievo valia, mergaites....turejo taip but...tikriausiai 4u.gif stiprybes 4u.gif
Atsakyti
O man dar net ir nežadėjo jokio echo, paskyrė kitą apsilankymą kai jau 14 sav. būtų, baisu pagalvoti jei dar būčiau iki tiek nešiojusi nesivystantį kleckiuką, iš viso komplikacijos matyt kokios prasidėtų blink.gif Tvirtai nusprendėme kad tokie išgyvenimai brangesni nei bet kokia valiuta, kojos mano daugiau pas valstybinę ginę nebus, juk tai tik neapsižiūrėjimas-vienas echo ir viskas būtų iš karto aišku, o dabar tiek vilties suteikta, jau planuota, svajota, "dalinomės" su vyru, kurio akytės, blakstienos pas klecką bus, pešdavomės juokais, tu tą jam atiduok, o tu aną, ir še tau... cray.gif
Atsakyti