Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

QUOTE(1mamyte @ 2010 03 15, 19:31)
sveikute, man tokios isskyris buvo nuo 5 savaites, ir tesesi iki 12, geriau duphaston, kai gerdavau nebudavo, bet vis nustodavau, tai vel atsirasdavo. Beja echoskopas parodys tik tiek ar vaikutis isitvirtines gimdoje daugiau 6 savaite is jo naudos nera, man dare tokiu metu, tik todel, kad sakiau, kad noriu, nors ispejo, kad nieko nematysiu. Poto susitvarke su tuo, daugiau pagulek ir pailsek, pastebesi, kad tada sumazeja ar isnyksta tokios isskyros (taip buvo mano atveju).

Sekmes laukiant leliuko smile.gif

na as ir labai tikiuosi,kad viskas susitvarkys,tikrai labai norim kad leliukas nepabegtu,kad viskas butu gerai.ir gerai sakai,pastebejau,kad kai daugiau gulineju tada ju maziau,o kai pavaikstau siek tiek daugiau.aciu visoms kurios dalinates patirtimi!!! 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 03 15, 22:39-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 03 15, 22:39)
na as ir labai tikiuosi,kad viskas susitvarkys,tikrai labai norim kad leliukas nepabegtu,kad viskas butu gerai.ir gerai sakai,pastebejau,kad kai daugiau gulineju tada ju maziau,o kai pavaikstau siek tiek daugiau.aciu visoms kurios dalinates patirtimi!!! 4u.gif

tai linkiu daug ir gero poilsio 4u.gif paskiau parasyk kaip sekesi treciadieni ir kaip nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Labas, nenoriu gasdinti, bet 6sav. jau turi matyti sirdeles plakima. Butinai klausk ar matosi. Jei ne - laukiama dar 2 sav. ir tikrinama pakartotinai. Sekmes tau. 4u.gif
Atsakyti
butinai parasysiu 4u.gif o del sirdutes plakimo,kiek skaiciau tai 6sav KARTAIS jau galima matyti plakant sirdute,bet nebutinai kad visada,aisku paklausiu,aciu kad priminei mirksiukas.gif ,bet jau vakar sake,kad nestumas mazas ir anksti dar ka nors tiksliau pasakyti.o dabar tik gulineju,stengiuosi isvis nieko nedaryti,tik ilsetis.
Atsakyti
o as jau buvau 9 sav kai pasirode kraujingos isskyros, iskarto nulekiau i ligonine pagulde na ir ka sizinojau kad lelius jau nuo 6 sav negyvas, aisku iskarto paeme krauja slapima ir net neparode nieko viskas buvo gerai, bet kai eho parode jau buvo aisku. tad geriau jau nelauk o eik pas betkokia gyn. linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
istikruju biskeli ima nervas,kai pagalvoji visokios narkosos alkoholikes isnesioja ir pagimdo leliukus be jokiu problemu,paskui ismeto pakampem,o mum normaliom seimom reik kankintis sad.gif o dar mamytes,susimasciau,gal cia mano dienos prasidejo? sad.gif na ryt bus dar aiskiau po tyrimu,tikiuosi kad viskas bus gerai.
Atsakyti
smile.gif+2010 03 15, 23:29-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 03 15, 23:29)
dare echoskopija,patikrino ginekologiskai,paeme krauja,slapima.

na as irgi geriau Duphaston, ir reikejo 2 savaites paguleti, viskas susitvarke smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 03 15, 01:01-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 03 15, 01:01)
sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif  (galbut tokia temele jau ir yra nezinau,bet nepykit uzvedu nauja) blush2.gif pasidalinkite savo patirtimi,jai taip buvo,apie kraujingas iskyras nestumo metu,nes dabar esu pati 6sav  nestuke.gif ir katrs nuo karto jos pasirodo antra diena,ir labai bijau blogiausio verysad.gif pasidalinkit savo patirtimi.aciu is anksto!!!

Sveiki, As jau 25 sav nestuke.gif Kai karta buvau pas savo gine, ji pasake tokius zodzius :"Kol esi nescia pas tave negali buti jokio kraujo! Jei taip ir atsitiko, pradejei kraujot, tai nuo kraujavimo gausumo priklauso ar lekt i ligonine, ar paskambint ir nuvaziuot pas savo gine".. Tad nieko nereikia laukt, o reikia vaziuot pas gydytoja!!! smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 03 17, 00:01-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 03 17, 00:01)
istikruju biskeli ima nervas,kai pagalvoji visokios narkosos alkoholikes isnesioja ir pagimdo leliukus be jokiu problemu,paskui ismeto pakampem,o mum normaliom seimom reik kankintis sad.gif o dar mamytes,susimasciau,gal cia mano dienos prasidejo? sad.gif na ryt bus dar aiskiau po tyrimu,tikiuosi kad viskas bus gerai.

100% pritariu.
Man irgi labai sunkiai sekes isnesiot mazyli. Pastoviai kraujingos isskyros, pilvo skausmai. Nebijok ir ligoninej pagulet, palasins lasiniu, pagersi vaistuku ir viskas bus gerai. As per nestuma 3 kartus ligoninej gulejau. Svarbiausia gulimas rezimas ir kuo maziau laiptais laipiok. Svarbiausia nesinervuok ir nesijaudink, tikrai viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus!!! 4u.gif labai tikiuosi,kad viskas bus gerai,nors jau is tu nervu,visko prisigalvoju.seip man tas tepliojimas,su kiekviena diena gausejo ir siandien grynai sakyciau,kad prasidejo mano dienos verysad.gif as buvau pas gine,ji man jokiu vaistu nieko neskyre,tik liepe siandien ateit,dar karta priduot krauja ir pasitikrint.tai tuoj leksiu ir bus matyt,ka sakys,labai bijau,kad nepasakytu blogiausio cray.gif
Atsakyti
noriu paklausti gal kuriai buvo. tokios keėisto isskyros..lyg gelsvos gleivetos, lipnios..na ju visokiu buna, ligu nera-ka tik po tyrimu..ir pasirodo kokia juostele raudono kraujo, kaip snargliukas vos ne..nesuprantu..jau nubegau pas gydytoja tai sake ramiai, nieko cia baisaus, tik ramiai buti ir nestresuoti.,..gal kam tai buvo?
Atsakyti
noriu paklausti gal kuriai buvo. tokios keėisto isskyros..lyg gelsvos gleivetos, lipnios..na ju visokiu buna, ligu nera-ka tik po tyrimu..ir pasirodo kokia juostele raudono kraujo, kaip snargliukas vos ne..nesuprantu..jau nubegau pas gydytoja tai sake ramiai, nieko cia baisaus, tik ramiai buti ir nestresuoti.,..gal kam tai buvo?
Atsakyti