Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas nėštumo metu?

smile.gif+2010 03 26, 14:28-->
QUOTE(smalsuole smile.gif @ 2010 03 26, 14:28)
sveikutes!!! 4u.gif  ziuriu mano tema perkelta i cia,tai vat...mano naujienos ne kokios,leliukas pabego cray.gif isejo pats,nereikejo jokio valymo,gyne sake,kad gimda svari ir po 2-3men galim vel bandyti.tikiuosi kitas kartas bus laimingas!

na uzuojauta...zinau menka paguoda, bet.. 4u.gif man ir paciai siandien pasirode ruzavu isskyru ir sonus paskauda - nezinau nei ka galvot...jau pavargau nuo tokio nestumo ne tas zodis doh.gif tie tepliojimai jau isves is proto unsure.gif
Atsakyti
sveikos, tik pries savaite su vyru apsidziaugem "nesulauke" mm.. ir.. praejus savaitei - prasidejo skausmai pilvo apacioje, o po dienos tepimas.. dvi dienas tepe, o siandien kazkoks gleivines gabaliukas su krauju isejo.. taip suprantu, cia viskas? ar yra kam buve laimingu pabaigu? ar cia vilties jau nera? teoriskai suprantu, kad ne, bet... viltis mirsta veliausiai sad.gif
Atsakyti
aciu!!! 4u.gif na is tikruju,tie tepliojimai kerta per nervus kai reikiant,ir net nezinai ka daryt,dar kai ir daktarai nieko nedaro... blink.gif labai noriu greiciau bandyti dar karta,bet kartu ir bijau,kad nepasikartotu vel tas pats... doh.gif jauciu vel i wc eisiu su didele baime swoon.gif o kurioms ivyko nelaime,jus tyretes del ko tai galejo ivykti ir t.t?nes as kai paklausiau pas savo gine,pasake,kad sunku pasakyti,kad 1 is 5 moteru persileidzia ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(Purpurine ) @ 2010 03 28, 16:58)
sveikos, tik pries savaite su vyru apsidziaugem "nesulauke" mm.. ir.. praejus savaitei - prasidejo skausmai pilvo apacioje, o po dienos tepimas.. dvi dienas tepe, o siandien kazkoks gleivines gabaliukas su krauju isejo.. taip suprantu, cia viskas? ar yra kam buve laimingu pabaigu? ar cia vilties jau nera? teoriskai suprantu, kad ne, bet... viltis mirsta veliausiai sad.gif

labutis,nenoriu liudinti(o galbut viskas bus gerai) 4u.gif ,bet pati neseniai persileidau(6sav nestumas) ir viena ryta,buvo butent kaip tu sakei,kresuliukas su krauju isejo,bet visdar tikejausi,kad viskas gerai,nes ir kraujo tyrimai buvo auksti,bet deja,nuejus pasitikrinti gyd pasake uzjauciu,bet leliukas isejo.ziauriai liudna,bet jau nieko nepakeisi.
Atsakyti
laba,na man irgi pradejo teplioti apie 9 savaite,gulejau ligoninej pora dieneliu,leido vaistus,sake galejo buti nuo streso,nervu,kadangi turiu dar sunu 2 metu tai vis panesiodavau,tai nuo kilnojomo,bet viskas baigesi gerai,nesijaudinkit maziau sreso ir bus viskas gerai,sekmes smile.gif
Atsakyti
kraujavimas pasirodo gali buti nuo polypo..turejau polypa-nereikalingas atsikises gabalelis susiformaves nuo placentos..tai jis trukdo, lieciasi ir t.t...tai gydytojas ji tiersiog nueme ir diena siek tiek tepimo ir praeis viskas..
Atsakyti
aciu visoms uz paguodziancius zodzius.. visgi, jei kraujavimas gausus, vienintelis dalykas yra tai, kad nestumas baigesi.. kaip bebutu skaudu, bet taip yra..
Atsakyti
merginos padekit, baigiu isproteti. mano nestumas 11sav. Vakar vyras padare romantiska vakariene o po jos taip graziai nukeliavome iki lovos. lytinio akto metu pasirode kraujo. kad tai butu tik patepliavimai gal ir nesukciau taip galvos. bet kraujo buvo nemazai. ryskiai raudonos spalvos su kresuliukais. visa nakti prazliumbiau. ryte kambinu i ligonine, papasakoju istorija o balsas kitame kabelio gale sako , / nieko negalime padeti. nestumas dar gana mazas. po svenciu nuvykit pas nestuma priziurinti gyditoja. PO SVENCIU!!! Tai jug uz keturiu dienu.. as isprotesiu per tiek laiko. sendiena nekraujuoja, teplioja tik rudai. bet bijau net i WC nueiti. pries metus turejau persileidima. patarkit, net nezinau ka begalvoti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpuriukas20 @ 2010 04 02, 20:34)
merginos padekit, baigiu isproteti.
patarkit, net nezinau ka begalvoti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

zinokit manau galima nuvaziuoti iki ligonines ir ten echoskopa padarys, man kai taip buvo tai nulekiau greitai ir prieme, aisku tik viena galiu pasakyti , kad jei yra truputi tepliojimai, maudimas ir pan, reiktu saugoti save ir atsisakyti lytiniu santykiu kuri laika, nes jie labai kenki kai nestumas toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 04 02, 19:39)
zinokit manau galima nuvaziuoti iki ligonines ir ten echoskopa padarys, man kai taip buvo tai nulekiau greitai ir prieme, aisku tik viena galiu pasakyti , kad jei yra truputi tepliojimai, maudimas ir pan, reiktu saugoti save ir atsisakyti lytiniu santykiu kuri laika, nes jie labai kenki kai nestumas toks  smile.gif

as gyvenu ne lietuvoje. Tikrai zinau kad jiems cia maziausei rupi viskas. sako tik , tokia tvarka. su sergancia dukryte nuvaziavom i ligonine. jai buvo temperatura 40. tai pralaukem 11 valandu kol mus apziurejo. buvo ausu uzdegimas. tai gyditojas tepasake. nuo to nemirstama. o del sio nestumo jokiu problemeliu nebuvo. jausdavaus gana zvaliai. lakstciau i paraktika, i mokslus, ir dziaugdavaus kad net nepykina. tik va vakar pirma karta.. verysad.gif jau tikrai artimiausiu metu vyrui pasakysiu ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpuriukas20 @ 2010 04 03, 00:08)
as gyvenu ne lietuvoje. Tikrai zinau kad jiems cia maziausei rupi viskas. sako tik , tokia tvarka. su sergancia dukryte nuvaziavom i ligonine. jai buvo temperatura 40. tai pralaukem 11 valandu kol mus apziurejo. buvo ausu uzdegimas. tai gyditojas tepasake. nuo to nemirstama. o del sio nestumo jokiu problemeliu nebuvo. jausdavaus gana zvaliai. lakstciau i paraktika,  i mokslus, ir dziaugdavaus kad net nepykina. tik va vakar pirma karta.. verysad.gif jau tikrai artimiausiu metu vyrui pasakysiu ne smile.gif

Vis tiek vaziuociau i ligonine ar i privatu kab. kad paziuretu dabar o ne po keturiu dienu... g.gif
Atsakyti
na va sendien tik truputi teplioja rudai. pilvuko neskauda, bet vistiek guliu lovoj ir niekur nevaikstau. smile.gif su savuoju susitarem kad jeigu nors truputis kraujo dar pasirodys vaziuosim tiesiai i ligonine, sakysiu kad ziaurei skauda, tada jau tikrai neturetu isvaryti is ten smile.gif
Atsakyti
Va pataikiau kaip tik i ta tema kur man reikia... thumbup.gif kuri neduoda man ramybes jau antra diena.... g.gif zodziu pries pora dienu buvau pas ginekologa, visu tyrimu atsakymai labai gerai, tai jis man apziurejo gimdos kakleli, jis visiskai uzsidares ir paeme tepineli...vakar ryte atsibudusi kaip visada pirmas reisas i tuoaleta... ax.gif ir se tau ziuriu tamsiai rudos isskyros pasirode... blink.gif blink.gif blink.gif rankas kojas ateme.... unsure.gif tai nuvyks i darba is kart skambinau akuseriai savo, tai sake vykti i priimamaji, apziures ir jei viskas oki paleis....bet visa diena daugiau nebepasirode tu ne kokiu isskyru, ir nieko neskauda, turiu omeny pilvuko.ir siaip jokius skausmu nejauciu.. ax.gif o siandiena ryte is vis nebuvo tu rudu isskyru... tai net nezinau ar cia koks blogas zenklas... verysad.gif pykinti pykina, krutine irgi jautroka....o pas gydytoja tik balandzio gale.... doh.gif
reiktu man sunerimti??????? g.gif
Atsakyti