zodziu viskas, gerai, isskyru daugiau nebepasirode
ir skausmu jokiu nera ir nebuvo
, tai panika praejo...

laba diena, merginos. po daugybes nervu kainavusio savaitgalio, sendien ekrane pamaciau kaip rankytem mosikuoja ir spardosi mano zirniukas. net apsiverkiau.. aciu Dievui viskas gerai. bet kaip ir sakiau daktarams cia niekas nerupi. ryte nubegus pas savo gine ji man pareiske: lauk jei menesiniu nebus tai paskirta laika ateisi. apsizliumbiau apsaukiau ten visus. sako: na jei taip nori gali pas privatu gyditoja echoskopa pasidaryt. bet nepamirsk kad tai kainuos. siaubas kazkoks. bet svarbiausia kad viskas gerai baigesi.

QUOTE(pumpuriukas20 @ 2010 04 02, 19:34)
merginos padekit, baigiu isproteti. mano nestumas 11sav. Vakar vyras padare romantiska vakariene o po jos taip graziai nukeliavome iki lovos. lytinio akto metu pasirode kraujo. kad tai butu tik patepliavimai gal ir nesukciau taip galvos. bet kraujo buvo nemazai. ryskiai raudonos spalvos su kresuliukais. visa nakti prazliumbiau. ryte kambinu i ligonine, papasakoju istorija o balsas kitame kabelio gale sako , / nieko negalime padeti. nestumas dar gana mazas. po svenciu nuvykit pas nestuma priziurinti gyditoja. PO SVENCIU!!! Tai jug uz keturiu dienu.. as isprotesiu per tiek laiko. sendiena nekraujuoja, teplioja tik rudai. bet bijau net i WC nueiti. pries metus turejau persileidima. patarkit, net nezinau ka begalvoti

QUOTE(pumpuriukas20 @ 2010 04 06, 17:17)
laba diena, merginos. po daugybes nervu kainavusio savaitgalio, sendien ekrane pamaciau kaip rankytem mosikuoja ir spardosi mano zirniukas. net apsiverkiau.. aciu Dievui viskas gerai. bet kaip ir sakiau daktarams cia niekas nerupi. ryte nubegus pas savo gine ji man pareiske: lauk jei menesiniu nebus tai paskirta laika ateisi. apsizliumbiau apsaukiau ten visus. sako: na jei taip nori gali pas privatu gyditoja echoskopa pasidaryt. bet nepamirsk kad tai kainuos. siaubas kazkoks. bet svarbiausia kad viskas gerai baigesi.

niu vaaa kaip smagu..super

QUOTE(muniukas27 @ 2010 04 07, 10:17)
nu labai smagu, kad viskas gerai... o man - savaiminis (5 savaite...) nestumas buvo netiketas, bet kai jo neliko, noras 10 kart didesnis... nors amzius jau tuoj bus ne vaikams gimdyt

Geriu po 2 tabletes dufastono, bet i vakara man pradeda rusvai tepliot. Kai nuejau pas gine(echo nedare), sako viskas svaru, gerk po 1 tablete.
Nuejau privaciai echo- atsisluoksniavimas, dar kazkokia hematoma paminejo
liepe po 2 dufastono gert. Bet kad vis pateplioja vakarais, jau galvoju, gal ir tu 2 tab. per mazai
Nuejau privaciai echo- atsisluoksniavimas, dar kazkokia hematoma paminejo

o pateplioja cia kaip? taip jau raudonai ar tik vos vos rudai, nes man po paskutinio apsilankymo pas gine irgi pateplioja taip vos vos rudai

QUOTE(astulka1 @ 2010 06 01, 15:30)
o pateplioja cia kaip? taip jau raudonai ar tik vos vos rudai, nes man po paskutinio apsilankymo pas gine irgi pateplioja taip vos vos rudai 

rudai, ne svieziu krauju. bet siandien vel buvau pas gine- taip, teplioja, nezymiai, pasak jos, bet tai su apziura nesusije.
zodziu, kazkokiu vilciu labai nesuteike- tik laikas parodys, kaip bus

O tau gal net kamstis eina

QUOTE(ixchel @ 2010 06 02, 21:52)
rudai, ne svieziu krauju. bet siandien vel buvau pas gine- taip, teplioja, nezymiai, pasak jos, bet tai su apziura nesusije.

Man iki 22 sav tepliojo ir rudai ir raudonai ir su kazkokiais vandenimis.Geriau 5 tabletes, bet gydytojas sake kad tai ne daug. Geriama ir daugiau.Tai 22 sav viskas taip ir baigesi. jokio kraujo. Man kraujuodavo,gimda susitraukinedavo labai, turbut norejo atmesti vaisiu. Tai nuo spazmu geriau magni ir konjaka.
Nu viskas gerai baigesi , maniskiai jau metai ir 3 menesiai.Ir nieko, nenugirdziau konjaku.

Patarimas daugiau guleti.
QUOTE(ixchel @ 2010 06 02, 21:52)

nea, praejo visas tepliojimas, cia tikriausiai po "geros" gines apziuros, nes jau ziurejo stipriau ar kaklelis neatsidarineja

Man tepliojo rudai, israse Dupfastona, bet daktare pasake ji gerti iki 16 sav. nestumo, kad po 1 pakuotes negalima nutraukti

QUOTE(Jolancik @ 2010 06 03, 15:14)
Man tepliojo rudai, israse Dupfastona, bet daktare pasake ji gerti iki 16 sav. nestumo, kad po 1 pakuotes negalima nutraukti 

nutraukt negalima, nes staiga nutraukus issaukia menesines.