Įkraunama...
Įkraunama...

DEKUpažo pagyrų puodas

QUOTE(zyliukas @ 2008 10 10, 09:54)
is kur cia tu lagaminu padave  g.gif
kur ju gaut?

siandein kaip tik tuos lagaminus pardej varciau. bet kainos net nepamenu. ar tik nebus koks 12 eu. bet jie to storo tokio kartono kaip ar faneros.. jei kaina negasdina galiu nupirkti atsiusti. bet dar siuntimas bus aisku is DE doh.gif

QUOTE(Kler @ 2008 10 11, 21:55)
sveikos, merginos, laaabai skubiai reikia pagalbos 4u.gif  4u.gif
per kursus viskas, rodos, buvo paprasta ir aišku, o dabar sėdau daryti kalėdinių dovanų ir įstrigau iš pat pradžių doh.gif  tepu klijus ir betepant servetėlė pradeda plyšti verysad.gif kas čia gali būti? tikrai netepu labai daug (per kursus žymiai daugiau liejom ir nieko). negi dėl to, kad teptukas trafaretams skirtas, o ne dekupažui?? nemanau g.gif ką daryti?

tai kad ne i ta tema pataikei.. cia tik giriamasi darbais. eik i i dekupazo tema. 4u.gif
Atsakyti
Na nezinau ar Lt tu lagaminu yra bet No 49 kronas norvegiskas kainuoja.
Atsakyti
Pirmas blynas ant stiklo:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Labai tavo lėkštelė graži thumbup.gif Ar su spec.priemonėm stiklui dirbai bigsmile.gif
Atsakyti
Kabarksta, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Grite, Deimushka smile.gif Nea, spec. priemonių stiklui nenaudojau, nekepiau, tik lakavau akriliniu laku saunoms, na, kad būtų atsparesnis vandeniui. O kadangi atvirkštinis dekupažas, galima naudoti ir maisto prod. sudėti. ax.gif
Atsakyti
Kler ir kitom
galiu patarti del kliju ir servetkos plysimo
as jau seniai nebenaudoju paprasto lipalo skiesto vandeniu
nusipirkau viena syki spec klijus-laka dekupazui - ir psio dabar ti su juo ir dirbu
labai gerai klijuoja ir servetka zymiai reciau (arba man bent jau visai nebeplysta) thumbup.gif ir priklijuota servetka ir tuo paciu jau uzfiksuota laku thumbup.gif
man laabai patinka

a tie klijai is artmanijos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 13 spalio 2008 - 08:57
QUOTE(kabarksta @ 2008 10 13, 06:51)
Pirmas blynas ant stiklo:

labai grazus pirmas blynas thumbup.gif
Atsakyti
Labai smagi lėkštutė! Super:) mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės, mielosios:)
aš čia naujokėlė būsiu, bet irgi dekupažo supančiota:D
labai gražūs darbai, net nemaniau, kad ši technika jau taip paplitus Lietuvoje. Smagu, bus ką veikt ilgais rudens vakarais:)
o pas mus šeimoje, susėdam su mama savaitgaliais, apsikraunam popieriais ir kimbam i darbus, tik grįžęs tėtis, neradęs vakarienės, sudrumsčia vandenius:)

štai keletas mūsų darbelių:
user posted image
user posted image

dar daugiau rasite
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbuzu: 13 spalio 2008 - 15:00
kabarksta lekste thumbup.gif

As irgi siendien ant stiklo "dekupazinau"... ax.gif
Mano zvakide:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vignola: 13 spalio 2008 - 15:14
Sveikos. Aš irgi noriu pasigirti savo pačiais pirmiausiais dekupažiniais darbeliais:

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti