Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų santykiai su motinomis

mano MAMA ... g.gif visko buvo, siaip liezuvinga motera ji g.gif kai isvaziavau uz juru mariu viskas pasikeite. dabar as diktuoju, o ji taikosi, tokie santykiai man thumbup.gif uztai drasiai sakau, musu santykiai su mama puikus laugh.gif
Atsakyti
O mano mama taip sakant moteriske su kiausais. Kartais tie jos bajeriai taip nusibosta... Daugelis jos bijo, nes ji naudoja psichologini smurta. Taciau as jau prie visko esu pripratusi ir labai ja myliu heart.gif
Atsakyti
man mama, nors ir išvyksu, labai reguliuoja gyvenimą, tai jai mano pirmas vyras nepatiko, o antro, tipo nebark, nes jau labai patinka wub.gif , anot jos, man reikėjo negimdyt nei 2, nei trečio vaiko blink.gif , vardas, kurį sugalvojau 2.gif -jai netinka mad.gif , jei ką, gąsdina nepadėjimu pinigais unsure.gif , būna priekaištai, tipo augino, davė pinigų, o aš tokia užsispyrus ir t.t. Dažnai mūsų nuomonės nesutinka, žodžiias "susikimbam", jaučiu, kad kitaip nebebus sad.gif , myliu ją, gerbiu, bet yra tam tikras neatitikmuo, gal abi per daug emocionalios, energingos, jautrios ir t.t. dry.gif , gaila...
Atsakyti
Ot man tai su mama pasiseke, mes bendraujam kaip drauges rolleyes.gif galim apie viska pakalbet smile.gif
Atsakyti
O mano mama su tėčiu išsiskyrė, tiesa aš jau tada buvau pilnametė ir nuo momento manim daugiausia" rūpinasi" tėtis.
Ir aplamai mano tėtis yra mano mama. Jis yra pats geriausias tėvelis visame pasaulyje - jis man atstoja mama heart.gif Aš jį labai myliu heart.gif
Atsakyti
[quote=ziv,2004 03 29, 13:28]
Sakot, kad po gimdymo pagerejo santykiai??? Noreciau, kad taip butu. Kai vaika palieku pas juos (dukte labai myli seneli), aprengia tiap, kad vaikas slapias nuo prakaito ir dar pasodina prie elektrinio sildytuvo!! Siaubas!! Jeigu sutinka paziureti vaika, as isvis negaliu pasakyti, kaip aprengt, ka jai duoti valgyti. Mama isivaizduoja, kad tik ji vienintele moka vaikus auginti. Norejom samdyti aukle, kai vaikas sirgs, nes jau atsibodo klausyti priekaistu ir gaila perkaitinamo vaiko.

Pas mane dabar ta pati situacija, ir žiauriai sunku dėl to. Nebeišmanau, ką daryti doh.gif
Atsakyti
Aš esu labai laiminga clap_1.gif Mano mamytė pati nuostabiausia ir geriausia mano draugė thumbup.gif Labai gerai su ja sutariu ir gerbiu ją už tai, kad ji niekad manęs nereguliuoja, neaiškina ir nemoralizuoja ką turiu daryti ir kaip turiu pasielgti. Gerbiu jos nuomonę ir labai labai ją myliu.
Atsakyti

У меня никогда не было тепло-любовных отношений с родителями, по вине бабушки sad.gif Отношения сейчас хорошие.
Но вход и распоряжение в моей семье - это табу mad.gif Это знают все мои родственники, критиковать и жаловаться на моего мужа, я могу одна. По поводу воспитания детей , я говорю так - не учите меня жить biggrin.gif воспитывайте своих детей biggrin.gif
Не знаю может это и плохо, что и близко не пускаю вмешиваться в свои жизнь g.gif
Atsakyti
O aš turiu labai šiuolaikišką mamą. Jai 45 ir viskas tarp mūsų ok smile.gif Tik vat kartais tai mane siutina su tuo: ką tu ten Vilniuj veiki, važiuotum tu į namus gyvent, surastum kokį darbelį ir butai pigesni nu arba į Panevėžį... O iš tikrųjų tai girdžiu: retai tave matau ir norėčiau, kad būtum šalia... Nu nesiklauso ji mano komentarų, kad su mano profesija darbas tik Vilniuj smile.gif Nu bet tas, ačiū visiems šventiesiems, nedažnai būna smile.gif Myliu aš savo mamą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2004 03 03, 13:41)
Per si savaitgali ypatingai stipriai suvokiau tai, kokie brangus yra man mano tevai... Reikia juos branginti tokius, kokie jie yra.

as irgi vis sau panasiai sakau.Nors yra sunku,kai mama nori, kad eilgtumeisi vienaip, o tu elgiesi radikaliai kitaip, ir del to buna daug skausmo ir asaru is abieju pusiu..... huh.gif sad.gif
Atsakyti

А мне обидно всю жизнь sad.gif Почему я все делала сама, а моему брату doh.gif до сих чуть задницу не вытирают mad.gif
Atsakyti
O aš nesutariu su mama ir žinau kodėl, todėl, kad gyvenam kartu.
Mažus mus su broliu sakė mylėjo be proto, gaila neatsimenu. O vėliau, paauglystėj augom patys, nes rūpinosi uždirbt kuo daugiau pinigų. Prisiminimai tokie, kad materialiai turėjom viską, ką galėjom turėt rusų laikais. Bet meilės, domėjimusi mūsų mokslu, vėliau išsilavinimu, draugais, pomėgiais-ne. Viską spresdavom patys. Man baigus vidurinę, pasakė, suradau darbą, dabar gyvenk kaip nori, savarankiškai.
Gerai, kad dabar turiu gerą vyrą, be kurio neįsivaizduoju kaip būtų viskas pasibaigę. Man įskiepyta tik tiek darbas-pinigai.
Dabar bendraujam kiek būtina. Ir atrodo niekada nesuprasim viena kitos, nes net ir nelaimės nesuartino. Daug skaudulių mūsų gyvenime.
Atsakyti