Pries puse metu pasiėmėme kalaitę iš prieglaudos, labai miela tik labai baili buvo. Prieglaudos darbuotojas sakė, kad tikriausiai mušta buvo
Labai pagailo. Iš karto nuvežėme pas veterinarą apžiūrėjo - serga. Pagydėm. Labai džiaugėmės ir mylėjom su vyru. Labai labai. Už tai labai širdį skauda rašant ir verkt norisi. iškentėm sisiojimus kakojimus kambary. Džiaugėmės kiekviena diena kai to nedarydavo ir jau visiškai priprato lauke viską atlikti.
Vedžiojom į parką - laksto džiaugiasi ir vis labiau mus myli ir mes ją. Labai gaila palikti, kai reikia į darbą. Tačiau tenka.
Na visa esmė prasidėjo prieš kokį mėnesį. Grįžau vieną dieną iš darbo ir radau visas savo knygas sugraužtas į šiupuliukus... Labai skaudu pasidarė, na bet suslėpiau viską. Teisinau, kad dantukai auga tai graužia viską. Bariau, atrodė labai liudna. Visą vakarą nebendravau, rodžiau, kad labai nuliūdino mane. Kitą dieną viskas gerai. Pasivaikščiojom ir išėjau į darbą.
Taip jau mėnuo... Grįžtu - ir vėl tas pats. Šiadien labai nuliūdau, nes buvau sudėjusi tikrai brangius daigtus į dėžę ir ją įgrūdus į spintelę. Grįžau - visos grindys vien skiautės. Mano vyras liko be žado.Ir taip VISĄ MĖNESĮ. Labai myliu ją ir džiaugiausi, kad pagaliau ir aš turiu šunytį apie kurį labai ilgai svajojau. Guli dabar kampe ir žiūri gailiom akytėm, atrodo viską supranta, bet žinau kad rytoj viskas vėl bus taip pat. Jau neturiu fantazijos kur visus daigtus sukišt į kokias dėžes ar ką...
Labai prašau manęs nesmerkti, tikrai tikėjau kad viskas greitai pasibaigs... Netenku vilties ir netgi galvoju, kad gal ne man šunį laikyti... :_____(
Patarkit ką daryti. Jau daug kas sakė, kad ji nepasikeis, kad atiduoti kitiems. Bet labai myliu ją ir labai skaudu, kad išgelbėjom ją tikrai iš baisių sąlygų ir labai mylėjom ir taip vyksta...
KĄ DARYTI????