Įkraunama...
Įkraunama...

Alus alutis

Apklausa: Geriausias alus yra: (498 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labai retai geriu, nors siaip megstu. Skaniausias man Svyturio Baltas alus, Kalnapilio Ice, Carlsberg. Megstu pagurksnoti gamtoje, kai karsta arba kai ziurim su vyru gera filma thumbup.gif
Atsakyti
Alų geriu kiekvieną dieną, vakarieniaudama. Vyras irgi drinks_cheers.gif Per metus būna tik keletas kartų kai per dieną neišgeriu alaus - kai sergu gripu ar pan. - tik tokiu atveju alaus man nesinori.
Nuo tada kai atsirado Švyturio "Baltas" (dabar net nebepamenu kada...) pirkdavau tik jį, o kai praėjusį mėnesį buvo pristatytas naujasis Kalnapilio "GRAND" - nukonkuravo mano "Baltą" numylėtąjį ir dabar aš jau mėgaujuosi tik "Grand'u" thumbup.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka Bavaria sviesus bealkoholinis alus biggrin.gif
Atsakyti
Marinuotas kumpis.....niam niam,o veliau alutis,bet tik svyturio.......gurkt gurkt.Saslyku valgyt visai neverta,jei neuzgeri alumi.O kur dar traskuciai,rukytos ausytes,surus riesutukai-taigi be alaus jie nieko verti....
Pries n metu man taip smirdejo tas alus,kad galvojau niekada jo gyvenime net neragausiu. g.gif Klydau...........vyras labai ji mego,o dabar ir man patinka,bet tik su saiku.. biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi kažkada alus smirdėjo ir bandydama jį gerti aš tiesiog žiaukčiodavau blink.gif
Bet dabar carlsbergas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir dar Guinesas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O visi kiti iki šiol tebesmirdi, tai jų ir negeriu biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai nelabai mėgstu alų, šiaip niekada negeriu, na, nebent, labai retai prie kompanijos.
O keisčiausia yra tai, kad ir mano vyras alaus nemėgsta, o geria prie kompanijos ir sako, kaip aš pasirodysiu, kad alaus nemėgstu, visi vyrai gi alų geria biggrin.gif O po tokio pagėrimo jam visada negera būna, tik ne nuo to, kad per daug išgėrė, o dėl to, kad gėrė alų smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesu alaus gerike, ir daugiau valgau prie alaus negujo geriu. Bet skaniausias Birzieciu stiprus tamsus tirstas. Ir skanu, ir stipru, ir pigiai prisigert galima biggrin.gif
Atsakyti
Man skaniausias Utenos, ir mano vyrui. As tai tik retkarciais koki gurgsni paragauju, bet siaip nemegstu alaus. O mano vyras tai labai labai megsta, net renka nuo alaus kamstukus, jau virs tukstancio skirtingu turi! Jei kada vaziuotumet i uzsieni, nepamirskit Burbulycio ir jos vyro kolekcijos, labai buciau dekinga uz bet koki kamsteli; laukciau laisku i asmenine!
Atsakyti
Geriausias ir skaniausias yra Švyturio alutis, o ypač Carlsberg thumbup.gif thumbup.gif
Vasarą, gamtoj, kepant dešreles ar šašlykus niam niam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Drusia @ 2005 04 04, 21:03)
Geriausias ir skaniausias yra Švyturio alutis, o ypač Carlsberg  thumbup.gif  thumbup.gif
Vasarą, gamtoj, kepant dešreles ar šašlykus niam niam  tongue.gif

Carlsberga Svyturys tik ispilsto, tai danu alus tongue.gif
Atsakyti
Nu aš nieko prieš alų neturiu smile.gif Ypač savaitgaliais, su draugais kai kur nors nueini, tai ir gurkšnoji alutį smile.gif
Super-Tetis> Nemanau, kad dėl 2 - 3 kartų po kokį buteliuką kitą alaus tapsi alkoholiku.
Atsakyti
Švyturys - 5- 6 buteliai ar bokalai per savaitę wink.gif
Kito alkoholio beveik negeriu - tik per balius, o alu kavinese ir namie.
Atsakyti