Aš savo aludarių neturiu, tai geriu tik "Švytirio" alų
. Ir iš patriotizmo, ir man jis skaniausias
.
Mėgtu baltą gyvą alų su citrina . Skanumėlis nerealus - ypač vasara kada karšta labai gerai atgaivina .
Sveikutes ,kad nuo balto ir naminio alaus labai pagirios buna ziaurios ,as renkuosi silpnesni sviesu alu pvz;corona su citrina ,labai gerai karsta diena prie saslyku
QUOTE(lasisa @ 2005 07 08, 05:24)
Sveikutes ,kad nuo balto ir naminio alaus labai pagirios buna ziaurios ,as renkuosi silpnesni sviesu alu pvz;corona su citrina ,labai gerai karsta diena prie saslyku

Taigi ir baltą alų reikia gerti su citrina ir jis visai nestiprus - vokiškas 3,8proc.
Na ir ne kibirais ...............
man pats skaniausias SVYTURIO EXTRA
dar esu ragavusi GUBERNIJOS pilstoma irgi nieko.
As nesu alaus megeja
Dazniau renkuosi sidra arba vyna, bet is alaus - visada renkuosi Svyturio extra arba Utenos auksini, nes geriausi
Mano mėgstamiausias Kalnapilio IN ICE. 0,33 l buteliukas man kaip tik
man - Hornas zalias. bet dbr ziuriu jo nelabai yra
Aha kartais taip užsinori alučio .......
Abu su vyru mėgstam alų, bet tik lietuvišką skanaujam. dažniausiia švyturio, kartais utenos arba kalnapilio. Vyras dar kartais geria baltą alų su citrina, bet man kažkaip nelabai jis...
Abu su vyru mėgstam alų, bet tik lietuvišką skanaujam. dažniausiia švyturio, kartais utenos arba kalnapilio. Vyras dar kartais geria baltą alų su citrina, bet man kažkaip nelabai jis...
As nesu alaus megeja 
Susitinka bare trys draugai is studiju. Vienas yra Kalnapilio, kitas Tauro alaus, o paskutinis Svyturio marketingo skyriaus virsininkai.
Tas is Kalnapilio uzsisako Kalnapilio alaus, tas is Tauro alus - Tauro alaus, o is Svyturio - Coca Cola'os buteliuka.
Tie pirmieji sako:
- Ka tu, alaus negeri?
- Jus negeriat, tai ir as negersiu.
Susitinka bare trys draugai is studiju. Vienas yra Kalnapilio, kitas Tauro alaus, o paskutinis Svyturio marketingo skyriaus virsininkai.
Tas is Kalnapilio uzsisako Kalnapilio alaus, tas is Tauro alus - Tauro alaus, o is Svyturio - Coca Cola'os buteliuka.
Tie pirmieji sako:
- Ka tu, alaus negeri?
- Jus negeriat, tai ir as negersiu.