Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

Sakykit kur galima isigyti knygele penkeri gyvenimo metai?
Atsakyti
Aš irgi pildau albumėlį, turiu net du thumbup.gif Vieną patys pirkome, kitą dovanų gavome. Gerai, kad ne vienodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulka* @ 2009 01 11, 23:48)
Sakykit kur galima isigyti knygele penkeri gyvenimo metai?

Kadangi pati ilgai ieškojau doh.gif , tai galiu parašyti, kur man pavyko rasti - http://www.manoknyga...nimo-metai.html mirksiukas.gif
Atsakyti
pildau ir as toki albumeli ax.gif kadangi nesulaukiau,kad kas nors man ji padovanotu,tai pati nusipirkau:) ir taipogi zadu savo princesei padovanoti per 18aji gimtadieni ar per vestuves si albumeli su pirmaisiais kudikystes daikteliais:) tada jau bus pakankamai suaugusi,kad nusprestu,ka toliau su jais daryti rolleyes.gif
Atsakyti
mano mama man vede toki dienorasti, as savo dukrytei smile.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš toki albumeli tureti butu smagu paskaitineti apie save kudikysteje.bet deja neturiu.Svo dukriukui po truputi darau pati nelebai patinka pirktiniai.Vienas nuotrauku albumas knygele su ivairiais uzrasais, kitas ranku darbo su piesiniais ir pastebejimais.Nezinau kada ja uzbaigsiu ...veliau nunesiu i knygrisykla suris ir bus albumelis .Čia gali ko tik nori prigalvoti.
Atsakyti
ir aš pildau tokia knygelę, ir dar vedu atskirą dienoraštį, į kurį rašau savo mintis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laiva @ 2003 06 26, 19:58)
Visos turbūt žinot tas tokias knygeles (dažniausiai rožiniu ir žydru viršeliu), kur surašomi visi įvykiai susiję su vaikučiu, yra vietos nuotraukoms, atsiminimams apie vaiko augimą, svorio ir ūgio grafikai, vieta vaiko pėdutės ir rankytės atvaizdui, pirmai plaukų sruogelei....ir t.t. Ar jūs tokias knygeles turit užvedę savo mažyliui (-ei)? Ar esat pasidarę kitokį vaiko dienoraštuką? Kaip jums atrodo, ar ji bus įdomi vaikui kai paaugs? Pakolkas aš pakankamai sąžiningai ir su malonumu ją pildau ir klijuoju nuotraukytes biggrin.gif

Labas, kol kas dar nepradejau, nes dar nera leliuko, bet man atrodo, kad technologijos kai elektroniniai foto remeliai ir video filmukai kompiuteryje nugales. Juk vesti tokia knygute uzima laiko.Nors, gal viskas pasikeis, kai bus lialia ax.gif
Atsakyti
As taip pat pildau dukrytes knygute, manau tai liks atminciai wub.gif kai mazoji uzaugs galesiu jai padovanoti.
Atsakyti
Saunuoles, Jus, mamos. O as apsileidau, kuri laika pildziau, o paskui doh.gif Bet dabar paskaičiusi gavau ikvepimo, manau, kad reikes dienorasti pradeti

MANO ATVIRUKAI
http://picasaweb.goo...oreta.atvirutes
Atsakyti
aš sąžiningai piladau albumėlį ir turiu sąs užsivedus
Atsakyti
Aš ir pildau savo berniukui..mergytei nepildžiau,dabar gailiuosi blush2.gif
Atsakyti