Kai bus lialius butinai pildysiu!
Gaila, kad mano mama nepilde, noreciau paziureti

mums padovanojo tokia knygele,tai nuo pat pradziu ja pradejau pildyti,draugai iraso palinkejimus.. lb faina,as uz tokias knygutes ir visokius dienorascius!

As kaip nescia buvau-rasiausi savo pojucius, svorio augima ir tt. dienorasti.
Gimus vaikui gavau knygute is UK pildyt iki 1 metuku(ja jau senai uzpildziau), todel toliau tesiu apie vaikuti nestumo dienorastyja.Aisku pamirstu as viska rasyti, cia neprievole, kada galiu tada prisedu, parasau, leidziu prie mano parasyto ivykio vaikui papaisyti
Gimus vaikui gavau knygute is UK pildyt iki 1 metuku(ja jau senai uzpildziau), todel toliau tesiu apie vaikuti nestumo dienorastyja.Aisku pamirstu as viska rasyti, cia neprievole, kada galiu tada prisedu, parasau, leidziu prie mano parasyto ivykio vaikui papaisyti

as irgi pildau kudikio albuma,knygele.Turiu pasilikus apyranke is gimdymo namu,nuo bambutes nukritusi segtuka.Man kuma per vestuves padovanojo mano gimimo apyranke-net apsiverkiau is laimes.O ,kad kas butu padovanojes kokia knygute su uzrasiukais ir nuotraukom tai net nezinau.... labai vertinu issaugotus daiktelius.
As pildziau pradzioj ta pirktine iki 3 metuku, na pagrinde ten info iki metuku. Paskui sumasciau, kad juk vaiko gyvenimo ivykiai nepasibaigia ties metuku gimtadieniu. Nusipirkau vaikiska grazu albuma su kartoniniais lapais, kur nuotraukos klijuojasi specialiais kampuciais( na kaip kad seniau mes klijuodavom, dabar kad tokiu dalyku ir toki albuma surast reikejia kaip reikiant pasistengt
) Tai va, as ten viska pati dariau - piesiau, foto klijavau kaip noriu, mintis, zodzius rasiau kaip noriu ir kur noriu... dabar mano zuikinui jau sesti metukai eina, as vis dar ten iklijuoju svarbiausias nuotraukas, po keleta sakinuku irasau, gavosi toks kaip metrastis.. Man daug mieliau toks

As pildau pirktine vaiko knygele (maziui 14 men), o nescia budama pradejau rasyti toki a la dienorasti. Taip sutapo, kad kai laukiausi, nescios buvo ir kelios mano mokyklos bei studiju laiku drauges (visos dabar gyvenam skirtinguose miestuose). Labai daznai susirasinedavome elektroniniu pastu, apie savo nestumines busenas ir pan. Tada sugalvojau, kad net geriau uz dienorasti - i Wordo dokumenta sukeliau visus savo draugems issiustus laiskus nestumo metu ir iki kol maziui suejo metukai (pagal menesius). Taip pat atkopijavau visus savo nestuminius pasisakymus is supermamos (ka megstat valgyti, kada isejot i dekreta ir t.t ir pan.). Dienorastis gavosi ispudingas! Nezinau, ar mano sunui ji kada teks skaityti (berniukams paprastai tokie dalykai mazai sentimentu kelia), bet kad man paciai bus idomu viska perziuret po kokiu 10metu - esu tikra!
KAIP GRAZU MAMYTES
aas irgi rasiau ta knygute savo mergytei iki metuku.man lb patiko,tai ir toliau darau.. toki albuma nusipirkau,su tais permatomais atklijuojamais lapais.tai ten i ji rasau visokius prisiminimus,dedu atvirutes KALEDINES,GIMTADIENIO PROGA-NA VISKA KAS SKIRTA JAI.. Idejau kelias pirmo gimtadienio dovaneles.. na ir toliau kaupsiu viska kas idomu,ir ka verta prisiminti

QUOTE(*sandriukas* @ 2009 02 12, 16:37)
As pildziau pradzioj ta pirktine iki 3 metuku, na pagrinde ten info iki metuku. Paskui sumasciau, kad juk vaiko gyvenimo ivykiai nepasibaigia ties metuku gimtadieniu. Nusipirkau vaikiska grazu albuma su kartoniniais lapais, kur nuotraukos klijuojasi specialiais kampuciais( na kaip kad seniau mes klijuodavom, dabar kad tokiu dalyku ir toki albuma surast reikejia kaip reikiant pasistengt
) Tai va, as ten viska pati dariau - piesiau, foto klijavau kaip noriu, mintis, zodzius rasiau kaip noriu ir kur noriu... dabar mano zuikinui jau sesti metukai eina, as vis dar ten iklijuoju svarbiausias nuotraukas, po keleta sakinuku irasau, gavosi toks kaip metrastis.. Man daug mieliau toks

kur radai toki pirkti?

QUOTE(*sandriukas* @ 2009 02 12, 16:37)

as irgi noreciau tokio iki treju metuku,kur tokiu yra?galeciau dar pratesti...kaip saunu butu

Tokia knygele radom pas uošvius, kai keitė baldus, buvo užgrūsta taro visų nereikalingų metų metus nenaudojamų daiktų. Skaitėm abu su MB su begaliniu džiaugsmu. labai nustebo, kad prieš 26 metus buvo tokių ir kad jo tėvai pildė. Žinoma info ten nedaug, o be to nuo 5 metų ja pildė pats MB
, apipaišyta, pripiešta. MB buvo be galo sužavėtas. Mes taip pat pildom Anės Gades knygele apie mažylį, iki 5 metų. Labai šaunu pažiūrėt koks buvo MB, kiek svėrė, kada pradėjo vaikščiot, kada dygo dantukai ir.t.t. ir palygint su mūsų sūneliu

QUOTE(muonika @ 2009 02 19, 14:06)
Tokia knygele radom pas uošvius, kai keitė baldus, buvo užgrūsta taro visų nereikalingų metų metus nenaudojamų daiktų. Skaitėm abu su MB su begaliniu džiaugsmu. labai nustebo, kad prieš 26 metus buvo tokių ir kad jo tėvai pildė. Žinoma info ten nedaug, o be to nuo 5 metų ja pildė pats MB
, apipaišyta, pripiešta. MB buvo be galo sužavėtas. Mes taip pat pildom Anės Gades knygele apie mažylį, iki 5 metų. Labai šaunu pažiūrėt koks buvo MB, kiek svėrė, kada pradėjo vaikščiot, kada dygo dantukai ir.t.t. ir palygint su mūsų sūneliu 

kaip saunu