Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylio dienoraštis, albumas...

Kai mažoji gimė, tėvelis jai nupirko albumą "Pirmieji dukrytės metai". Turiu dar viokių knygučių iš ligoninės, kur kiekvieną mėnesį žymimas kūdikio svoris, ūgis, pasiekimai, nauji valgiai. Mažylei gimus dovanų gavom medinę dėžutę, į kurią sudėjom nėštumo testą, kai sužinojom, kad laukiamės, kūdikio apyrankę ir kortelę iš ligoninės, pirmąjį čiulptuką, nukritusią bambutę. Planuojam dar pirmąjį dantuką ir plaukų sruogą įdėti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliukas:): 03 kovo 2009 - 19:57
QUOTE(burbuliukas:) @ 2009 03 03, 20:56)
Kai mažoji gimė, tėvelis jai nupirko albumą "Pirmieji dukrytės metai". Turiu dar viokių knygučių iš ligoninės, kur kiekvieną mėnesį žymimas kūdikio svoris, ūgis, pasiekimai, nauji valgiai. Mažylei gimus dovanų gavom medinę dėžutę, į kurią sudėjom nėštumo testą, kai sužinojom, kad laukiamės, kūdikio apyrankę ir kortelę iš ligoninės, pirmąjį čiulptuką, nukritusią bambutę. Planuojam dar pirmąjį dantuką ir plaukų sruogą įdėti.  rolleyes.gif

vava labai super thumbup.gif mamyte kad saugote tokius brangius prisiminimus
as lygiai taipat turiu dezele kurioje dedu pirmuosius sliaustukus, pirmaji ciulptuka ir kitus mielus dalykus 4u.gif tai pat pildziau knygutes. Kai uzaugs istrauksiu parodysiu, manau jai bus idomu paziuteti,paiskaitinet kiek kokiu isdaigu prikretus buvo biggrin.gif pamatys kokia buvo mylima smile.gif 4u.gif
Atsakyti
as taip pat esu uzvedus knygute, kurioje rasau viska, kas susije su musu kiskiu.
user posted image
user posted image

Atsakyti
Man atrodo, kad mergaitei bus įdomu, o berniukau nelabai. Mes tokios knygutės nevedam, tik kartais užrašau vaikų kokius protingus, juokingus ar pan posakius. kai mokėsi kalbėti, rašydavau žodžius kaip ir kokius taria. Prie nuotraukų komentarus parašau. Tačiau ištiso dienoraščio neturim. Saugau pirmąsias tūteles vaikų, bet tikrai nesiruošiu saugoti pirmųjų dantukų, o juos "atiduosim" pelytei. Rūbelius, kur iš gimdymo nemų parvažiavom irgi saugom ir niekas jų neatiduosiu. Bet nesu toka sentimentali, kad saugočiau vaikų plaukų sruogas ir pan.
Atsakyti
Gimus pirmagimiui, kruopciai pildziau knygele "Pirmieji mano metai"(Egmont Lietuva). Cia vietos ir nuotraukoms ir rasliavai nemazai, bet tada atrode viskas svarbu, neiprasta ir ipatinga - vietos ir lapu pritrukau. Ten daug ikliju ir nuorodu pridariau smile.gif .
Gimus dukrytei, dovanu atnese "Musu stebukliukas. Pirmieji dukrytes metai"(Alma littera)- tikrai silta ir spalvinga knygele, bet man ji nepakankamai informatyvi, todel kasmenesi dar lygiagreciai pildziau "Mano gyvenimas pirmuosius sesis menesius" (kur Gimdymo namuose dovanoja), ir prisegiau sita plonaja knygute didziojo dienorascio gale.
Abu sie dienorasciai man ir vyrui yra labai mieli. Viliuosi, kad jie patiks ir vaikams. Nesiruosiu ju atiduoti ar dovanoti, bet kada juos gales pavartyti ar paskaityti, kai uzsimanys prisiminimu apie savo kudikyste, ar, paprasciausiai, ieskos nuosirdaus pabendravimo akimirku su tevais smile.gif .
Atsakyti
labai fainai tos visos knygutes. galesit vaikuciams padovanot 20 gimtadienio prga:)
Atsakyti
as taip pat saziningai pildau ta knygute wub.gif smile.gif manau vaikui bus idomu ja pavartyti paskaityti smile.gif pati noreciau tokia tureti bet deja huh.gif ir mama dabar jau po tiek metu neviska prisimena apie mane verysad.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LĖTA @ 2009 03 12, 12:31)
Man atrodo, kad mergaitei bus įdomu, o berniukau nelabai. Mes tokios knygutės nevedam, tik kartais užrašau vaikų kokius protingus, juokingus ar pan posakius. kai mokėsi kalbėti, rašydavau žodžius kaip ir kokius taria. Prie nuotraukų komentarus parašau. Tačiau ištiso dienoraščio neturim. Saugau pirmąsias tūteles vaikų, bet tikrai nesiruošiu saugoti pirmųjų dantukų, o juos "atiduosim" pelytei. Rūbelius, kur iš gimdymo nemų parvažiavom irgi saugom ir niekas jų neatiduosiu. Bet nesu toka sentimentali, kad saugočiau vaikų plaukų sruogas ir pan.

Kuo berniukas kitoks, kad jam nebus idomu... g.gif Hm... idomai Jus cia mastot g.gif
Atsakyti
Mes turime "kūdikio albumą". Ten nemažai vietos nuotraukytėms, komentarams. Pildau nuo pirmų dienų wub.gif Taip pat kaupiam nuotraukas ir atskiram albume, kuris prasideda nuo eco nuotraukytės, kai nėštumas buvo 4 sav....Nu ir aišku saugoju apyrankę iš ligoninės wub.gif Taip pat vis pafilmuoju kas mėnesį, kai sueis metukai įrašysiu į kompaktą "Mano pirmieji metai"....... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2009 03 28, 21:39)
Mes turime "kūdikio albumą". Ten nemažai vietos nuotraukytėms, komentarams. Pildau nuo pirmų dienų wub.gif Taip pat kaupiam nuotraukas ir atskiram albume, kuris prasideda nuo eco nuotraukytės, kai nėštumas buvo 4 sav....Nu ir aišku saugoju apyrankę iš ligoninės wub.gif  Taip pat vis pafilmuoju kas mėnesį, kai sueis metukai įrašysiu į kompaktą "Mano pirmieji metai"....... ax.gif  blush2.gif

labai fainai. alia kaip bus smagu suaugusiam pasiziuret:)
Atsakyti
QUOTE(Coliukė121 @ 2009 03 27, 23:46)
Kuo berniukas kitoks, kad jam nebus idomu...  g.gif Hm... idomai Jus cia mastot  g.gif

joo.nesuprantu as irgi...turiu viena drauge kuri augina du berniukus, ir nei pirmajam,nei dbr antrajam,nepilde jokiu knyguciu,jokiu foto,ir taip pat pareiske :"ka,juk cia berniukai,jiems bus neidomu"

as tai pavyzdziui viska del saves daru,noriu prisiminti kokia mano pupa buvo maza,kaip augo,ka ismoko padaryti,nupiesti,kiekviena diena rasausi ka naujo ismoko pasakyti,turiu issaugojus musu keliones bilieta i Danija- tai musu pirmoji kelione,ir dar daug kitu idomiu smulkmenu,kuriuos,tikiu,dukrele ivertins,ir dziaugsis
Atsakyti
smagu ir berniukams. gales savo sunui kadanors parodyt. manau jokio skirtumo ar mergaite ar berniukas. albumukas abiems patiks:)
Atsakyti