QUOTE(Otome @ 2008 10 18, 22:11)
geras, kaip idomiai skamba ta kauke, manau su blenderiu gal gerai susimaltu, as kaip tik ji neseniai nusipirkau trintoms sriuboms ir vaisiu kokteiliams gaminti, bet speju suvalgyciau as ta banana nuo plauku, nes labai megstu
Tai jei ka, del visko turim omeny ta antradieni, Titiju minejo, kad nesvencia gimtadieniu, bet juk mes vistiek galim ja pasveikinti ir neleisti nuobodziaut ta diena
Papildyta:
Stradivarius ir batai ir megztinis, bet reiks gerai apgalvot, man jau reik susiimt su pinigais ir baigt islaidaut, tai ir nepirksiu jei neatrodys idealiai
Del antradienio dar gal palaukiam merginu nuomoniu, ar tiktu toks variantas, ar Titiju neturi kokiu planu, visgi tai jos diena

Tai jei ka, del visko turim omeny ta antradieni, Titiju minejo, kad nesvencia gimtadieniu, bet juk mes vistiek galim ja pasveikinti ir neleisti nuobodziaut ta diena

Papildyta:
Stradivarius ir batai ir megztinis, bet reiks gerai apgalvot, man jau reik susiimt su pinigais ir baigt islaidaut, tai ir nepirksiu jei neatrodys idealiai

Del antradienio dar gal palaukiam merginu nuomoniu, ar tiktu toks variantas, ar Titiju neturi kokiu planu, visgi tai jos diena

man irgi patinka ta parduotuvė

Papildyta:
QUOTE(Otome @ 2008 10 18, 22:13)
Parsisiunciau filma, kuri jus kine ziurejot, Mano geriausio draugo mergina, einu ziuret 

smagus filmukas