Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių svetainė

Apklausa: Kokia metų šventė labiausiai laukiama Jūsų šeimoje? (44 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sella @ 2008 10 24, 16:40)
Sveikutės, štai ir man prieš geras keturias valandas ištraukė protinį dantį, bet vis nesiliauja kraujuoti. verysad.gif  Dieve, kada nustos? unsure.gif

sveikute Sella, sveika prie musu prisijungusi prie musu pazenklintuju klubo.
Siaubas kazkoks nu neturi karaujupoti tau keturias valandas, kazkas cia ne taip
gal tu skalauji labai intensyviai, leisk susidaryti kresuliukui
O jei labai kraujuos, tai jau griebk daktarelius uz gerkles g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 10 24, 17:55)
mano vaikis neduoda ramybes su savo klausimais  doh.gif
ir vakar vel klausia, mama kodel mire sesyte?...  ar tu turesi dar vaiku?... verysad.gif

Na, tokie klausimai sunkus.....Maniskis neklausia, o tiesiai sviesiai rezia. Reik dar vienos seses rolleyes.gif . Taip sugris musu Mildute. Ir jokiu paaiskinimu nepriima, reik ir viskas doh.gif
Atsakyti
Labutis,
Sveikute bice kaip smagu ir vėl tave tarp mūsų matyti mirksiukas.gif
Na va Divėja žiūrėk neužilgo ne tik sapnuose bet ant rankų leliuką supuosi.

QUOTE(sandrynja @ 2008 10 24, 14:20)
Zvelsa, nesutvarke musu masiniuko, kelione atidedama verysad.gif . DAr nebuvo praleide ne vieno tos mergytes gimtadienio. Tai dabar ir mano pilietis ir drauges dukryte  asaras lieja verysad.gif
Mano mazyle jau visa bezdzioniuke pasidare ax.gif . Viska megdzioja, maivosi. Nebeimanoma susitvarkyt,o kai jau visai riesta buna saukia ma ma ma ma ma ma. Siaip mama neisgirsi, tik kai beda. Patys svarbiausi zmones jai bu(brolis) ir tete.

verysad.gif Na kada nors dar pasimatysim. mirksiukas.gif
Šaunuolytė tavo mergytė wub.gif thumbup.gif Ir manajai tėvas labai svarbus pasidarė biggrin.gif Na bet tavo vyrukas koks protingas, jau tikrai profesorius bus ir tikras šaunuolis thumbup.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 24, 14:33)
Dabar nereikės. Liepė sutvarkyt žurnalus, protokolus. Jei ras kur neužpildytą, tai pasikvies per atostogas.

Kaip jums faina, pas mus tai per atostogas mokytojams tik dvi dienas išeigines duoda doh.gif
Vdapr kaip tavo reikaliukai?
O aš šianakt tiek daug sniego sapnavau doh.gif O dar ieškojau savo kabineto, bet kol suradau ir sutemo, tai neapsimokėjo ir eiti į jį, tai apsisukau ir pasukau namo biggrin.gif

Papildyta:
Rugsėje sunkūs tie klausimai....
Sandrynja teks vyruko klausyti biggrin.gif
O mano Justė kažkaip nieko neklausinėjo, ko gero mama jai paaiškino, o aš kažkaip po laidotuvių lyg ne žemėj gyvenau, o kitoj planetoj, abejoju ar būčiau pajėgus ką nors aiškinti....
Kažkaip keista be STT g.gif Kur dingai? Brūkštelk žodelį kaip jautiesi.
Laukiam tavęs vdapr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 24 spalio 2008 - 16:29
Grėbėm su maže lapus sode - prisidūko į valias wub.gif smile.gif .

Sella, man po danties rovimo liepė būti sukandus tą vietą tvarsčiu ilgai ilgai ir nuobodžiai..

Ir gal nepasirdysiu labai įžūli blush2.gif - o kas nutiko tavo nėštumams? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(žvelsa @ 2008 10 24, 17:21)

Kažkaip keista be STT  g.gif Kur dingai?

Buvo prisijungus dieną, ale nieko neparašė......
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Kur STT? g.gif Gal egzai kokie? g.gif

STT, atsiliepk bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

nu va pagaliau turiu laiko parasyt, deja paskaityt kiek prisnekejot nelabai blush2.gif

turiu daugybe reikalu, darbo, dar mazulka istisai reikalauja demesio tai ir SM laiko nebelieka doh.gif

ir dabar pamigdziau mazyte, prikepiau kibinu ir ilsiuos smile.gif oras grazus siandein, isejom su vezimu i lauka ir greit namo parejau, prasidejo mano mm o su jom ir skausmai grizo ir silpnumas.. verysad.gif turiu prisipazint, kad taip gera gyvent be PMS ir paketu, tamponu kas menesi blush2.gif o dabar jau ir sukt galva reikes del apsaugu, kaip cia rimciau saugotis unsure.gif

Arielyte auga graziai, tik turime mazakraujyste, hemoglobinas 96, geriame gelezi jau. Nu man ji lyg pabalus tokia paskutines savaites, bet as pati labai sviesios odos, tai gal del to.
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 10 24, 18:55)
, prasidejo mano mm o su jom ir skausmai grizo ir silpnumas..  verysad.gif turiu prisipazint, kad taip gera gyvent be PMS ir paketu, tamponu kas menesi  blush2.gif o

Man ir prasidėjo...... tyliai vyliausi, kad gal neateis, bet vakar - visu gražumu pasirodė tongue.gif . Nors gal ir gerai - du stiprūs nuskausminamieji kai dantį rovė, dar peršalus buvau. Žiūrėsim kitą mėnesį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 10 24, 18:55)
Arielyte auga graziai, tik turime mazakraujyste, hemoglobinas 96, geriame gelezi jau. Nu man ji lyg pabalus tokia paskutines savaites, bet as pati labai sviesios odos, tai gal del to.

Labutis ajuka,
Šaunu kad tavo Arielytė gražiai auga wub.gif o dėl mažakraujystės tai pagersit geležį mėnesiuką ir vėl bus gerai 4u.gif Ir mano mažoji berods panašiame amžiuje gėrė geležį, paskui viskas susitvarkė.
Vaivos juosta ir mes su tavim lauksim kito mėnesiuko ir neprasidedančių mm biggrin.gif
Atsakyti
user posted image Na kur gi musu prazuveles su naujienom?????? STT????????????? VDAPR??????????????
Atsakyti
kankinkit budeliai stipriau iskesiu, nedejuosiu...... doh.gif STT, Vdapr taip nebegalima doh.gif
Atsakyti
Sveikos
aš čia - guliu visą dieną, sunku kažko man šian... ir liūdna ir pikta ir irzli ir bjauri pasidariau.. visus apstaugiau verysad.gif
gimda spazmina, pilvas kietėja kas pusvalandį, gal rečiau... lyg pilvas pasileido.. kažkokia ne tokia esu - jau dieną du kart miegojau... plius vaikas kompą okupavęs nuo ryto buvo tai neprileido...
jei gimdysiu, nepergyvenkit, parašysiu Divėjai arba Ajukai - telefonus turiu.

Kaži, kaip Vdapr... manau jai labai labai sunku... atėjau gal naujienų, bet normalu kad nėra... gal naktį arba ryt parašys, kai atleis...

žodžiu neliūdėkit ir daug prirašykit - tikiuos ryt paskaityt
einu nugulėtus šonus vėl trint
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 10 24, 21:00)
Sveikos
aš čia - guliu visą dieną, sunku kažko man šian... ir liūdna ir pikta ir irzli ir bjauri pasidariau.. visus apstaugiau  verysad.gif
gimda spazmina, pilvas kietėja kas pusvalandį, gal rečiau... lyg pilvas pasileido.. kažkokia ne tokia esu - jau dieną du kart miegojau... plius vaikas kompą okupavęs nuo ryto buvo tai neprileido...
jei gimdysiu, nepergyvenkit, parašysiu Divėjai arba Ajukai - telefonus turiu.

Kaži, kaip Vdapr... manau jai labai labai sunku... atėjau gal naujienų, bet normalu kad nėra... gal naktį arba ryt parašys, kai atleis...

žodžiu neliūdėkit ir daug prirašykit - tikiuos ryt paskaityt
einu nugulėtus šonus vėl trint

Nu va!!!!!!!!!!!!!! Ji dar 2in 1 thumbup.gif saunu kad nors viena prazuvele atsirado thumbup.gif
Lauksim rytojaus 4u.gif
Gal ir vdapr netrukus pasirodys,laukiam taves 4u.gif
Atsakyti