labas vakaras

QUOTE(STT @ 2008 10 24, 21:00)
Sveikos
aš čia - guliu visą dieną, sunku kažko man šian... ir liūdna ir pikta ir irzli ir bjauri pasidariau.. visus apstaugiau
gimda spazmina, pilvas kietėja kas pusvalandį, gal rečiau... lyg pilvas pasileido.. kažkokia ne tokia esu - jau dieną du kart miegojau... plius vaikas kompą okupavęs nuo ryto buvo tai neprileido...
jei gimdysiu, nepergyvenkit, parašysiu Divėjai arba Ajukai - telefonus turiu.
aš čia - guliu visą dieną, sunku kažko man šian... ir liūdna ir pikta ir irzli ir bjauri pasidariau.. visus apstaugiau

gimda spazmina, pilvas kietėja kas pusvalandį, gal rečiau... lyg pilvas pasileido.. kažkokia ne tokia esu - jau dieną du kart miegojau... plius vaikas kompą okupavęs nuo ryto buvo tai neprileido...
jei gimdysiu, nepergyvenkit, parašysiu Divėjai arba Ajukai - telefonus turiu.
Net širdis smarkiau plakt ėmė - kiek čia 2 in 1 belikę

Sveika balta avyte, kaip laikais?
Galu gale STT su geromis ziniomis
STT, tai tikrai labai gera busena. Lieka tik dienas skaiciuoti iki sventes
Vdapr....Mieloji, kaip Tu? Visas i nevilti varai
???

STT, tai tikrai labai gera busena. Lieka tik dienas skaiciuoti iki sventes

Vdapr....Mieloji, kaip Tu? Visas i nevilti varai

Nu man tai ir STT postas neramuma padvelke
. Nepradink mergaite!!! Kryziuojam kojeles ir laukiam 9 dieneles, isivaizduojat tik 9 iki pasimatymo su daunoravicium ir tiketinai dar pora dienliu iki pasimatymo su ZEMYNA 
Papildyta:
Vdapr mes cia tau neduodam ramybes, bet tokios jau mes esam neramios sielos. Labai norisi isgirsti geras naujienas ir kai taip ilgai neisgirstam nieko baisu, kad isgirsim blogas. Nors is kitos puses tau siandien bet kokios naujienos nebus geros nes jos tik isjudins rimstanti skausma
.LAukiam ziniu kokios jos bebutu

Papildyta:
Vdapr mes cia tau neduodam ramybes, bet tokios jau mes esam neramios sielos. Labai norisi isgirsti geras naujienas ir kai taip ilgai neisgirstam nieko baisu, kad isgirsim blogas. Nors is kitos puses tau siandien bet kokios naujienos nebus geros nes jos tik isjudins rimstanti skausma

labukas, lekiu darban ir nuo pietu jau atostogos
grizus tikiuosi rast ziniu
STT- gulek mergyt, bet patarciau del savo busenos patrukdyt savo garbuji ir numyletini Kr... nes tikrai tokie pozymiai kad vercia sunerimt ir ruostis pasimatymui

grizus tikiuosi rast ziniu

STT- gulek mergyt, bet patarciau del savo busenos patrukdyt savo garbuji ir numyletini Kr... nes tikrai tokie pozymiai kad vercia sunerimt ir ruostis pasimatymui

Sveikos
, mergyt laikykis. Viskas bus gerai, pilvas kieteja-gimda ruosiasi. Tik tas jausmas ne is maloniausiu, bet juk tai reiskia, kad jau greit
Pailsek, tu pavargai tiesiog nuo laukimo, nuo nerimo...Pamiegok kiek norisi
Mes su tavim
QUOTE(STT @ 2008 10 25, 07:56)
Sveikos
žliu,mbiu visą rytą.... viskas nervina juodai... nebegaliuuuuuuuuu, ****, nors kauk...
vaiką apstaugiau nervina, neklauso nifiga, užpi..... viskas ir visi aplinkui, noriu nežinau ko. pilvas nervina, tai juda tai nejuda, ai....
einu
žliu,mbiu visą rytą.... viskas nervina juodai... nebegaliuuuuuuuuu, ****, nors kauk...
vaiką apstaugiau nervina, neklauso nifiga, užpi..... viskas ir visi aplinkui, noriu nežinau ko. pilvas nervina, tai juda tai nejuda, ai....
einu

Pailsek, tu pavargai tiesiog nuo laukimo, nuo nerimo...Pamiegok kiek norisi

Mes su tavim

QUOTE(STT @ 2008 10 25, 08:56)
Sveikos
einu
einu
Visi požymiai byloja tik viena

Mažute būk gera nuriimk. Žinau, kad tai sudėtinga. O tuo labiau, kai kažkas pasako. Tai dar labiau nervas paima

Aš kažkodėl nelaukčiau ir koki pirmadienį apsilankyčiau pas daktarėlį. Juk turi išskirtines teises

Labutes
as jau po pusryciu ir pasiruosus keliauti darban.Labai tikiuosi,kad si diena praeis ramiai......
Nors oras tai nuotaikos nekelia
Va,suvalgiau sokolado plyta nuotaikai pataisyti
STT,laikykis
suprantu tavo panika.Varyk geriau Vilniun pasisopinti ar i koki baseina,pataisyk nuotaikele
Pasidziauk dar laisvesnem dienelem
Mes su tavim!!!!
Visom geros dieneles
Susimatysim vakare

Nors oras tai nuotaikos nekelia

STT,laikykis

Mes su tavim!!!!

Visom geros dieneles

QUOTE(STT @ 2008 10 25, 08:56)
Sveikos
einu
einu

Papildyta:
QUOTE(ajuka @ 2008 10 24, 18:55)
Sveikos,
nu va pagaliau turiu laiko parasyt, deja paskaityt kiek prisnekejot nelabai
turiu daugybe reikalu, darbo, dar mazulka istisai reikalauja demesio tai ir SM laiko nebelieka
ir dabar pamigdziau mazyte, prikepiau kibinu ir ilsiuos
oras grazus siandein, isejom su vezimu i lauka ir greit namo parejau, prasidejo mano mm o su jom ir skausmai grizo ir silpnumas..
turiu prisipazint, kad taip gera gyvent be PMS ir paketu, tamponu kas menesi
o dabar jau ir sukt galva reikes del apsaugu, kaip cia rimciau saugotis
Arielyte auga graziai, tik turime mazakraujyste, hemoglobinas 96, geriame gelezi jau. Nu man ji lyg pabalus tokia paskutines savaites, bet as pati labai sviesios odos, tai gal del to.
nu va pagaliau turiu laiko parasyt, deja paskaityt kiek prisnekejot nelabai

turiu daugybe reikalu, darbo, dar mazulka istisai reikalauja demesio tai ir SM laiko nebelieka

ir dabar pamigdziau mazyte, prikepiau kibinu ir ilsiuos

Arielyte auga graziai, tik turime mazakraujyste, hemoglobinas 96, geriame gelezi jau. Nu man ji lyg pabalus tokia paskutines savaites, bet as pati labai sviesios odos, tai gal del to.
O kam saugotis

VArgsiuke maziuke, bet pagersit gelezies ir sustipres, o vaikai ilgai ta trukuma toleruoja todel galejai ir nepastebeti, jau kai visai nukrenta iki 60-70 tada oda kaip pergamentas pasidaro, jie maziau aktyvus, greiciau ligeles puola. Is kitos puses, kad iki tiek nukristu tai reikia pasistengti-pagrindinis priesas karves pienas-kai kurios moteriskes is karto pereina prie karves pieno, o vietoj mesytes desreles pradeda maitinti pusmetinukams tada neuzilgo ir lauk bedos, kitos atrodo visai padoriai maitina, bet kai isisklausineji tai to pienuko vaikas iki litro per diena ismaukia, o tai is kur beliks noro ka nors kita valgyti. Atsimenu pas mus skyriuje tokia pieno isprovokuota mazakraujyste vadinama budavo "karves Melisos liga"

Papildyta:
Vdapr matau, kad esi pasijungusi, neprapulk neparasiusi kaip tu gyveni? kaip vakar dienle praejo, kokios naujienos, kokios nuotaiko?
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 24, 19:00)
Man ir prasidėjo...... tyliai vyliausi, kad gal neateis, bet vakar - visu gražumu pasirodė
. Nors gal ir gerai - du stiprūs nuskausminamieji kai dantį rovė, dar peršalus buvau. Žiūrėsim kitą mėnesį. 

labai lausim tyliai su tavim kito menesio ir visai nelauksim mm

o atostogos ziuriu bus aktyvios

Miglutei sveikatytes, as tai dar lauksiu vieno atsakymo Amuko, bet jau pradedu linkti prie AB

Andryte kaip Ruteles sveikata, kiap jos stomatitas?Kaip tu pati?
Labas mergytes,
Atsiprtasau kad priverciau jaudintis... tiesiog vakar velai grizom is Kauno ir nelabai turejau jegu kam nors...
Naujienos ir geros ir blogos...
Geros kad nuo sausio pirmos zalia sviesa leliuko palnavimui...
Man padare kruva tyrimu dar kitus atvziuot gruodi pasidaryt... paskraidziau ant samalioto taip ilgokai... ir echo padare... siulai mano jau beveik pilve istirpe... zaizda ir beveik vidine sugijus... tai todel kats nuo karto man sona ir paskauda nes dar nevisai sugijus... liepe saugoti nugara, kad neperpustu... trumpai tariant nevaikscioti nuoga bamba... tai as dar pasijuokiau: nu kur su mano gabaritais nuoga bamba begiot... Siaip pas gine kabinete valanda laiko prasedejau ir MV buvo maloniojoj dali... biskiuka energijos pasikroviau as is jos... o ji jauciu pavargo nuo manes moraliskai...
NA va... o dabar ta dalis... Priezastis neaiski kodel iskeliavo mano angeliukas. Speja kad nuo hipoksijos... tuRim parsiveze isvadas ir dar kruva lapu aprasytu apie kiekviena jo organiuka... tai pazeisti buvo plauciukai labai daug kraujo ir kaulu ciulpuose... Kai paklausiau ar jei butu anksciau isoperuota ar buciau turejus vaikiuka? Atsake kad tikriausiai buciau... bet butu buves labai labai sunkus ligonis... ir taip pat gyvenes labai trumpai... gal menesi gal metus... gal kelias dienas... nes tiek kraujo plauciukuose negalejo atsirasti vien nuo hipoksijos... na kaip man pasake tiesiog toks likimas... Sake kita leliu turesite tikrai SVEIKA nes cia nera jokios genetikos ir jokios infekcijos... Gimdute mano niekuo deta... nes nerado placentoje nei menkiasios infekcijjos... Cia sake didziausia vaidmeni atliko LIKIMAS ir MISTIKA...
Tai va mergytes... dabar viska virskinu... tiesa sianakt uzmigau biskiuka lengviau... vel sapnavau savo busima nestuma ir leliuka gimusi sveika... Gal mano Angeliukas mane taip ramina... gal gydytoju zodziai mane taip paveike... nzn. Kokioms nuotaikoms gyvenu nezinau... viena minute vienokia kita kitokia... zinau kad reikia irtis i prieki ir irsiuos... Taip ir pasakiau vakar ginei kad kabinuos i gyvenima ir PASKUTINIU...
Dar karteli atsiprasauk, kad priverciau jus jaudinti

Atsiprtasau kad priverciau jaudintis... tiesiog vakar velai grizom is Kauno ir nelabai turejau jegu kam nors...
Naujienos ir geros ir blogos...
Geros kad nuo sausio pirmos zalia sviesa leliuko palnavimui...
Man padare kruva tyrimu dar kitus atvziuot gruodi pasidaryt... paskraidziau ant samalioto taip ilgokai... ir echo padare... siulai mano jau beveik pilve istirpe... zaizda ir beveik vidine sugijus... tai todel kats nuo karto man sona ir paskauda nes dar nevisai sugijus... liepe saugoti nugara, kad neperpustu... trumpai tariant nevaikscioti nuoga bamba... tai as dar pasijuokiau: nu kur su mano gabaritais nuoga bamba begiot... Siaip pas gine kabinete valanda laiko prasedejau ir MV buvo maloniojoj dali... biskiuka energijos pasikroviau as is jos... o ji jauciu pavargo nuo manes moraliskai...
NA va... o dabar ta dalis... Priezastis neaiski kodel iskeliavo mano angeliukas. Speja kad nuo hipoksijos... tuRim parsiveze isvadas ir dar kruva lapu aprasytu apie kiekviena jo organiuka... tai pazeisti buvo plauciukai labai daug kraujo ir kaulu ciulpuose... Kai paklausiau ar jei butu anksciau isoperuota ar buciau turejus vaikiuka? Atsake kad tikriausiai buciau... bet butu buves labai labai sunkus ligonis... ir taip pat gyvenes labai trumpai... gal menesi gal metus... gal kelias dienas... nes tiek kraujo plauciukuose negalejo atsirasti vien nuo hipoksijos... na kaip man pasake tiesiog toks likimas... Sake kita leliu turesite tikrai SVEIKA nes cia nera jokios genetikos ir jokios infekcijos... Gimdute mano niekuo deta... nes nerado placentoje nei menkiasios infekcijjos... Cia sake didziausia vaidmeni atliko LIKIMAS ir MISTIKA...
Tai va mergytes... dabar viska virskinu... tiesa sianakt uzmigau biskiuka lengviau... vel sapnavau savo busima nestuma ir leliuka gimusi sveika... Gal mano Angeliukas mane taip ramina... gal gydytoju zodziai mane taip paveike... nzn. Kokioms nuotaikoms gyvenu nezinau... viena minute vienokia kita kitokia... zinau kad reikia irtis i prieki ir irsiuos... Taip ir pasakiau vakar ginei kad kabinuos i gyvenima ir PASKUTINIU...
Dar karteli atsiprasauk, kad priverciau jus jaudinti