Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

as perku krempudra exuviance ir biria pudra bourjoirs
pakolkas mano best'ai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wasarė @ 2008 02 17, 16:57)
Aš taip pat esu labai balta... visi man tik ir sako, kad manęs rudos neįsivaizduotų schmoll.gif . man mano baltumas patinka ir viskas būtų super, jai ne veido oda, kuri yra problematiška doh.gif Labai sunku rasti krempudrą tokios baltos spalvos ir dar tokią, kuri gerai maskuotų ir neatrodytų kaip kaukė. Gal galit ką nors patarti, baltaodės? 4u.gif

Mano situacija tokia pati. Taip gerai matosi (tiesiog šviečia) raudoni spuogai ir nuo jų likusios dėmelės ant baltos odos verysad.gif
Matis krempudra man visai patiko, ypač dėl to, kad atspalvis atitinka veido spalvą ir neblogai maskuoja bigsmile.gif o siaip labai noriu Exuviance išmėginti dar smile.gif
Atsakyti
Man tai grazu balta oda 4u.gif Nes kai vasara idegu taj visa ziema vaikstau rusva dar net ir dabar peciai rudi rolleyes.gif
Atsakyti
na o man balta oda asmeniskai yra negrazu, labai grazu kai nezymiai irudusi, tada kazkaip sveikiau pati oda atrodo, nes mano baltumas tai toks vos ne melynas doh.gif doh.gif
Atsakyti

pasisakysiu ir as smile.gif
p0ati nesu melynojo kraujo smile.gif man graziau yra ideges kunas, bet yra paneliu, moteru kurioms labai tinga buti baltaodemis, kaip pvz Nicol Kidman thumbup.gif neisivaizduoju juos idegusios, o buna merginos baltos nu ir labai negraziai atrodo, tada manau reik daryt kazka, man grazu sveikas idegis pvz .: http://z.about.com/d...Model5Jayla.jpg
cia man labai grazus ir sveikas idegis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 21 balandžio 2008 - 14:46
Tokio daikto kaip sveikas idegis nera, joks idegis sveikatos neprideda, tik atima, kad ir labai labai nedaug 4u.gif
Tai kad nereik klaidinanciu savoku issigalvoti ir vartoti blush2.gif

Yra tik nestiprus idegis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 04 21, 16:15)
Tokio daikto kaip sveikas idegis nera, joks idegis sveikatos neprideda, tik atima, kad ir labai labai nedaug  4u.gif
Tai kad nereik klaidinanciu savoku issigalvoti ir vartoti  blush2.gif

Yra tik nestiprus idegis  4u.gif

Moodring, o tu nesidegini dėl grožio ar negali, o gal dėl sveikatos? Jei nenori neatsakyk, bet man tiesiog įdomu paliko rolleyes.gif Nes aš tai nesideginu , nes negaliu, bet jei ir galėčiau, per daug tikrai nesideginčiau, bet vasara prie ežero ar jūros, turbūt, nesislėpčiau visiškai nuo saulės...
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 04 21, 16:15)
Tokio daikto kaip sveikas idegis nera, joks idegis sveikatos neprideda, tik atima, kad ir labai labai nedaug  4u.gif
Tai kad nereik klaidinanciu savoku issigalvoti ir vartoti  blush2.gif

Yra tik nestiprus idegis  4u.gif

sveika idegi naudoju ta prasme, kad graziai lengvai idengta,nepersistengta kaip noriu taip ir vartoju smile.gif
Atsakyti
As pati esu gan sviesi bet taip noretusi buti dar baltesne. Nieko graziau nera [man bent jau] wub.gif
Atsakyti
man grazu balta oda tuomet, kai ji be priekaistu - spuogeliu, demeliu ir panasiu problemeliu, bet kai matau perbalusia lietuvaite, kuri atrodo kaip pameles broileris - niu tada feeee schmoll.gif jokio grozio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 21, 17:43)
kai matau perbalusia lietuvaite, kuri atrodo kaip pameles broileris - niu tada feeee  schmoll.gif jokio grozio  biggrin.gif

Geriau pamėlęs, negu perkeptas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 04 21, 19:16)
Geriau pamėlęs, negu perkeptas  biggrin.gif

na nei tas nei tas negerai 4u.gif reikia rast viduriuka biggrin.gif
Atsakyti