Įkraunama...
Įkraunama...

Balta oda?

Mano oda balta, nelabai patinka, bet ka jau padarysi. Vasara pasideginu siek tiek, bet ne tiek ir tu progu buna, kur nors istrukti ... bandziau savaiminio idegio kremus, na graziai atrodo , bet vienas dalykas,kad man labai smirdejo biggrin.gif o kitas, kazkaip dabar stengiuos naudot daugiau maziau naturalesne kosmetika, tai isivaizduoju, kiek ten tuose kremuose visko `gero` yra (paranoja:D) i soliariumus nevaikstau irgi del daugelio priezasciu, pirmiausia tai turiu labai daug apgamu,o ir oda neatspari (kadangi balta:)) tai nenoriu rizikuoti, o be to, dar nesu macius sviesiaodes merginos, graziai idegusios soliariume schmoll.gif buna tas tragiskas oranzinis atspalvis doh.gif o kuriu naturaliai tamsesne oda, tai kazkaip ne taip jis matos.. na , bet guodziu save, kad mazai degindamasi ir neidama i soliariumus leciau sensiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 04 21, 18:16)
Geriau pamėlęs, negu perkeptas  biggrin.gif

oj cia tai jau tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man nieko ner baisiau uz orangines mergytes doh.gif va cia tai saiko nejautimas totalus buna, net gailesti kelia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 04 21, 20:24)
na nei tas nei tas negerai 4u.gif  reikia rast viduriuka biggrin.gif

nu matai. rast g.gif persikepina tai savo noru, o jeigu esi baltas ir idegi tik trumpam ir raudonai, arba visai neidegi, tai kaip rast ta viduriuka? su kremais tepliotis? o jei nelygiai nusitepti arba isvis spalva bus tragiska, ta oranzine. nee... nekompleksuoju as del tos baltos odos visai, kad nuolatinem terlionem uzsiimciau schmoll.gif ar kazkam neatrodyciau panasi i pamelusi broileri, hehe. ne visi krastutinumai visada yra negerai wink.gif
Atsakyti
o as tokia baltoka na pilvas mano balta o rankytes dar ir kaip rudos biggrin.gif tai va bet ant pilvo yra nemazai apgamu tai neverta ar isvis negalima degintis? Ar apgamu gali atsirast daugiau? doh.gif
Atsakyti
El Mar, cia manau kiekvienam zmogui skirtingai, kitam su apgamais problemos ir be saules, kitam ir deginantis nieko,bet spinduliai visgi veikia, taigi mano nuomone, kam cia rizikuot tokiais dalykais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Triufelita @ 2008 04 21, 19:16)
Geriau pamėlęs, negu perkeptas  biggrin.gif

as taip nesakiau, man irgi nepatinka, kai buna ruda kaip negre, o jei dar plaukai peroksidiniai lotuliukas.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
siaip karta per 2 savaites nueiti i soliariuma nieko baisaus - zinoma pagal galimybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 21, 23:07)
persikepina tai savo noru, o jeigu esi baltas ir idegi tik trumpam ir raudonai, arba visai neidegi, tai kaip rast ta viduriuka? su kremais tepliotis? o jei nelygiai nusitepti arba isvis spalva bus tragiska, ta oranzine. nee... nekompleksuoju as del tos baltos odos visai, kad nuolatinem terlionem uzsiimciau schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Ir išvis balta oda yra gražu bigsmile.gif
Kai nespuoguota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 04 21, 21:24)
na nei tas nei tas negerai 4u.gif  reikia rast viduriuka biggrin.gif

drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
man tai labai balta oda negrazu, vistiek noris kokio, kad ir sviesaus rudo idegio ax.gif
Atsakyti
man grazu balta oda ziema,jei aisku ji sveika ir priziureta smile.gif o vasara vistiek graziau jeigu buna siek tiek idegus smile.gif
Atsakyti
Aš va darbe jau kelintą kartą gaunu komplimentų: "Ai kokia graži, balta, ne taip kaip tos visos nusirudinusios" bigsmile.gif
Smagu kažkaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 04 21, 23:00)
oj cia tai jau tikrai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  man nieko ner baisiau uz orangines mergytes  doh.gif  va cia tai saiko nejautimas totalus buna, net gailesti kelia  verysad.gif

tai oranzines mergytes buna ne nuo solio, o nuo SAVAIMINIO IDEGIO KREMU , nereikia maisyti ax.gif
Atsakyti