Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas) III

QUOTE(Dagilis @ 2008 11 08, 23:12)

Na man viskas gerai sioje srityje. O gal nueiks pas ginekologe, maza ka, gal cista kokia ar dar kas nors. Pasitikrinti nepakenks, ypac jei taip pastoviai tau dabar.

hmm..man irgi itartina,kai anksciau tesdavosi vos ne 5d, jau kokie 4men is eiles, po 2-3d tik buna, geriausia, pirma menesi tik 1d buvo doh.gif veluot velavo, tai tik si men, se, 2d ir baigta g.gif
Atsakyti
man taip buvo , bet praejo savaime , ypac pradejus gert tiroksina
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 09, 14:31)
man taip buvo , bet praejo savaime , ypac pradejus gert tiroksina

nu velniava, tai ka man dabar galvot g.gif
tyrimai gereja, sakyciau,kad del skydliaukes man cia taip, tai kaip tik turetu susitvarkyt, bet ne, atvirksciai, issireguliavo doh.gif
o tie norvegai, nukiso kazkur mano atpo tyrima, laukiu jau 2sav ir niekur neranda gun_bandana.gif
cia net pas ginekologa negaleciau nueit, nes norint pas ji patekt, turi but kazkas katastrofisko su tavim, kad seimos gyd duotu siuntima pas ji ir dar laukt reiketu virs men doh.gif bash.gif
taip ir tempiu visada iki lietuvos grizimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSTji: 09 lapkričio 2008 - 14:36
JUSTji, bet juk gali pas ginekologą nueiti privačiai.
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2008 11 08, 19:01)
Tai matyt strese , gyvenimo bude , genuose

Manau, kad genuose, nes mama turėjo problemų su skydliauke.
Atsakyti
mano mama ir , ji turi mazgu pora , bet nieko neliepe jai gerti
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2008 11 09, 15:43)
JUSTji, bet juk gali pas ginekologą nueiti privačiai.

tai vat,kad negaliu, nes cia tokiu privaciu gydytoju,kaip ir nera, jau karta ieskojau, net i ligonine buvau nuvaziavus, bet sake turi seimos gyd duot siuntima, tik tada priims, tai teko vaziuot i lt bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSTji: 09 lapkričio 2008 - 16:34
Ne i tema pasakysiu, bet siandien nusideginau ranka garais, iki pusliu blink.gif Ojojoj kaip skauda, dabar menesi maziausiai gydysiu ir itariu ranka jau visam "papuosiau" unsure.gif
Atsakyti
Oi, Tanit, užjaučiu unsure.gif Tik netepk jokiais riebalais schmoll.gif Važiuok į ligoninės priimamajį.
JISTji, kaip nepatogu, dėl ginekologo turi grįžti į Lietuvą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2008 11 09, 18:11)
Oi, Tanit, užjaučiu  unsure.gif  Tik netepk jokiais riebalais  schmoll.gif  Važiuok į ligoninės priimamajį.
JISTji, kaip nepatogu, dėl ginekologo turi grįžti į Lietuvą  doh.gif

Sakai vaziuot. Nu gal, nes sutrauke oda. O taip stengiaus seimai pietus isvirt cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanit @ 2008 11 09, 16:57)
Ne i tema pasakysiu, bet siandien nusideginau ranka garais, iki pusliu  blink.gif  Ojojoj kaip skauda, dabar menesi maziausiai gydysiu ir itariu ranka jau visam "papuosiau"  unsure.gif

ojej, nekas blink.gif
nuo nudeginimo yra labai geras dalykas Baneocin tepalas, nuima uzdegima ir gydo iskart, bet jei nesumeluosiu, lyg jo negalima tept ant dideliu plotu, nes ten lyg antibjotiko yra g.gif
nors man, kaip buvo didelis nugaros nudegimas, kai net menesi prasikankinau,sedinti miegodavau, tai jau dzin buvo, tepe ir juo, aisku ne visa nugara, bet vis geriau buvo..dar yra tokios putos, flakonas, tas labai padeda, ligoninej liepe nusipirkt, bet nepamenu dabar pavadinimo jo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sella @ 2008 11 09, 17:11)

JISTji, kaip nepatogu, dėl ginekologo turi grįžti į Lietuvą  doh.gif

tai jau teks, nes cia is ju nieko nepesiu g.gif
taip ar taip, po poros men jau skrendu i lt, tai istempsiu, ziuresiu, o gal ir susitvarkys, juk negali taip ilgai testis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2008 11 09, 00:12)
Tuos tyrimus man ir seniau, ir dabar dare toje pacioje laboratorijoje, tai turbut is su tais paciais reagentais, matyt to tiroksino man ryskiai per daug... Na bet ka darysi - yra dabar kaip yra, daktarai pakoreguos.
Na man viskas gerai sioje srityje. O gal nueiks pas ginekologe, maza ka, gal cista kokia ar dar kas nors. Pasitikrinti nepakenks, ypac jei taip pastoviai tau dabar.

Pasak gydytojos, kokį reagentą laboratorija gauna, tokiu ir tiria. Ir man taip buvo, šeimos gyd. pakraupo pamačiusi mano tyrimus ir extra nusiuntė pas endokrinologą, va ten ir paaiškėjo, kad naudotas kt reagentas ir pagal tą reagentą ( kt. normos ) aš puikiai į jas ,,Įsipaišiau'.Tikrai nesiimu komentuoti hormono kiekio tenorėjau nuraminti, kadangi pati buvau išsigandusi. O geriausias patarėjas žinoma gydantis gydytojas.
Atsakyti
swekos paneles 4u.gif
taigi pasisweriau penktadieni 71.90 wakar sweriaus wel,tais paciais rubais,ant tu paciu swarstykliu 70.60 thumbup.gif ale sekas cia man,apetitas jau yra,walgau ka noriu,ir tpfu tpfu tpfu lengweju bigsmile.gif o ir kelnes krenta bigsmile.gif tikiuos taip ir toliau ir grysiu iki 62,is laimes tada nezinau ka padaryciau biggrin.gif
Atsakyti