Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas) III

QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 10, 12:17)
swekos paneles 4u.gif
taigi pasisweriau penktadieni 71.90 wakar sweriaus wel,tais paciais rubais,ant tu paciu swarstykliu 70.60 thumbup.gif  ale sekas cia man,apetitas jau yra,walgau ka noriu,ir tpfu tpfu tpfu lengweju bigsmile.gif o ir kelnes krenta bigsmile.gif tikiuos taip ir toliau ir grysiu iki 62,is laimes tada nezinau ka padaryciau biggrin.gif

Sveininu! 4u.gif Džiaugiuosi už tave.Šaunuolė! thumbup.gif
Atsakyti
kad tik neprisigiedociau kaip sakant doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskiniukas: 10 lapkričio 2008 - 11:38
QUOTE(JUSTji @ 2008 11 09, 15:35)
cia net pas ginekologa negaleciau nueit, nes norint pas ji patekt, turi but kazkas katastrofisko su tavim, kad seimos gyd duotu siuntima pas ji ir dar laukt reiketu virs men doh.gif  bash.gif
taip ir tempiu visada iki lietuvos grizimo doh.gif

Na ir tvarka... bet juk privaciu kabinetu turi buti g.gif - gal Norvegijoje socializmas biggrin.gif.
Pas mus (as irgi dabar ne Lt) tai gali eiti kur nori, tik eurus mokek (o bet koks vizitas be 80 euru ne is vietos doh.gif ), o va kraujo tyrimo be gydytojo siuntimo tai nedaro lotuliukas.gif . Tai kiekviena karta, kai reikia va kokius hormonus pasitikrinti, pirma susimoki uz vizita pas gydytoja, kuris per minute israso siuntima kraujo tirtis, paskui dar uz tyrima 120 euru... butu bankrotas totalus, jei ne draudimas.

QUOTE(Tanit @ 2008 11 09, 17:57)
Ne i tema pasakysiu, bet siandien nusideginau ranka garais, iki pusliu  blink.gif  Ojojoj kaip skauda, dabar menesi maziausiai gydysiu ir itariu ranka jau visam "papuosiau"  unsure.gif

console.gif - o kaip siandien jautiesi, ar buvai ligonineje? Randu nebijok, yra geru tepalu - uzgydo ir panaikina, nieko nelieka.

QUOTE(liūtuke @ 2008 11 10, 09:35)
Pasak gydytojos, kokį reagentą laboratorija gauna, tokiu ir tiria. Ir man taip buvo, šeimos gyd. pakraupo pamačiusi mano tyrimus ir extra nusiuntė pas endokrinologą, va ten ir paaiškėjo, kad naudotas kt reagentas ir pagal tą reagentą ( kt. normos )  aš puikiai į jas ,,Įsipaišiau'.Tikrai nesiimu komentuoti hormono kiekio tenorėjau nuraminti, kadangi pati buvau išsigandusi. O geriausias patarėjas žinoma gydantis gydytojas.

Viskas gerai, liutuke, labai esu dekinga uz bet kokius pastebejimus, nes man viskas nauja, iki siol tik su mazgais buvo problemu, tai ir nesidomejau nei hyper, nei hipo sutrikimais... laukiu ketvirtadienio - eisiu pas savo daktare, bet dabar pati tiroksina per pus sumazinau, geriu po 50 mg. Ir kazkaip keista savijauta - pradejo rankos tirpti ir sirdis keistai veikia - tokiu dalyku nebudavo... Na gal nenusibaigsiu iki ketvirtadienio lotuliukas.gif

QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 10, 12:17)
swekos paneles 4u.gif
taigi pasisweriau penktadieni 71.90 wakar sweriaus wel,tais paciais rubais,ant tu paciu swarstykliu 70.60 thumbup.gif  ale sekas cia man,apetitas jau yra,walgau ka noriu,ir tpfu tpfu tpfu lengweju bigsmile.gif o ir kelnes krenta bigsmile.gif tikiuos taip ir toliau ir grysiu iki 62,is laimes tada nezinau ka padaryciau biggrin.gif

Saunuole thumbup.gif - ziuriu pagal liniuote jau daug numetei. As irgi metu blush2.gif , tai greit jau desimt busiu palikusi...
Atsakyti
sveikos mergaites, 4u.gif
rasiau jums anksciau. gavau atsakymus. gal kas galetu pakomentuoti ax.gif
ATPO 15.7
FT3 2.19
AntiTg 601.5

dekoju 4u.gif
Atsakyti
Laba

As kazkaip netycia irgi priaugiau biski. Dar tas svoris pas mane nedidelis, labai noreciau, kad ir isliktu toks, na gal - 2 kg biggrin.gif
Ranka baisi blink.gif bordine, su puslem vietomis. Nebuvau pas gydytoja, ka jau cia vazinesi del smulkmenu.
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2008 11 10, 13:07)
Viskas gerai, liutuke, labai esu dekinga uz bet kokius pastebejimus, nes man viskas nauja, iki siol tik su mazgais buvo problemu, tai ir nesidomejau nei hyper, nei hipo sutrikimais... laukiu ketvirtadienio - eisiu pas savo daktare, bet dabar pati tiroksina per pus sumazinau, geriu po 50 mg. Ir kazkaip keista savijauta - pradejo rankos tirpti ir sirdis keistai veikia - tokiu dalyku nebudavo... Na gal nenusibaigsiu iki ketvirtadienio  lotuliukas.gif

Galima sumažinti ne 50mg. o 25mg t.y.gerti 75mg gal širdelei mažesnis stresas būtų? Man gyd pridėdavo arba atimdavo po 25mg, kol išmokau pati reguliuotis pagal savijautą, tiesa tai užtruko ne vienerius metelius. mano "stažas " įspūdingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tanit @ 2008 11 10, 15:02)
Laba
Ranka baisi  blink.gif bordine, su puslem vietomis. Nebuvau pas gydytoja, ka jau cia vazinesi del smulkmenu.

Labas smile.gif

Tanit, ką tu sakaim argi tai smulkmena doh.gif Tavo vietoj jau seniai būčiau pas gyd. nuvažiavus. unsure.gif

Meskiniuk, pasidalink patirtim, kaip pavyko numesti svorio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2008 11 10, 16:19)
Labas  smile.gif

Tanit, ką tu sakaim argi tai smulkmena  doh.gif  Tavo vietoj jau seniai būčiau pas gyd. nuvažiavus. unsure.gif

nu man po gimdymo iki 77 labai staigiai nukrito,o jau po to buwo stop blink.gif na po to teko biski apribot maista...a ka ten biski,labai net..na bent jau buwau ismokus po 6 newalgyt biggrin.gif taip dalipau iki 74.na ir sedau po to ant rimtu dietu,juokingiausia bet ziauriausia buwo grikiu dieta doh.gif kur galima walgyt tik brinkytus grikius ir liesa kefyra blink.gif dar ir daba negaliu i siuos produktus ziuret blink.gif na su ta dieta numeciau iki 71 per sawaite,bet deja sugryzo wiskas vos pradejau wel normalu maista walgyt,kaip sakant jei matai kad tik sworis mazeja o ne apimtys,tai dziaugtis ner ko schmoll.gif na kai pradejau tiroxina gert tai buwo 73 su kapeikom,nu tikiuos kritimas nesustos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sella @ 2008 11 10, 16:19)
Labas  smile.gif

Tanit, ką tu sakaim argi tai smulkmena  doh.gif  Tavo vietoj jau seniai būčiau pas gyd. nuvažiavus. unsure.gif

nu man po gimdymo iki 77 labai staigiai nukrito,o jau po to buwo stop blink.gif na po to teko biski apribot maista...a ka ten biski,labai net..na bent jau buwau ismokus po 6 newalgyt biggrin.gif taip dalipau iki 74.na ir sedau po to ant rimtu dietu,juokingiausia bet ziauriausia buwo grikiu dieta doh.gif kur galima walgyt tik brinkytus grikius ir liesa kefyra blink.gif dar ir daba negaliu i siuos produktus ziuret blink.gif na su ta dieta numeciau iki 71 per sawaite,bet deja sugryzo wiskas vos pradejau wel normalu maista walgyt,kaip sakant jei matai kad tik sworis mazeja o ne apimtys,tai dziaugtis ner ko schmoll.gif na kai pradejau tiroxina gert tai buwo 73 su kapeikom,nu tikiuos kritimas nesustos unsure.gif
Atsakyti
Meskiniuk, tai esi šaunuolė, kad pasiryžai ir numetei tiek svorio.Per nėštumą buvai priaugusi iki 90 kg? g.gif
Kai pradėjau gerti tiroxiną, labai sumažėjo apetitas, mažiau valgau, bet svoris kažkodėl nekrenta. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 10 lapkričio 2008 - 15:49
atsiprasau, kad isiterpiu i jusu diskusijas, bet norejau paprasyti jusu nuomones apie tyrimu rezultatus, kol pateksiu pas gydytojus...
ATPO 15.7
FT3 2.19
AntiTg 601.5
jus gi tikros speces...
Atsakyti
j.lo, aš neatsakau, nes nenoriu suklaidinti.O ant tyrimų lapo nėra parašyta kokie turi būti normalūs tų tyrimų rodikliai?
Atsakyti
QUOTE(j.lo @ 2008 11 10, 16:48)
atsiprasau, kad isiterpiu i jusu diskusijas, bet norejau paprasyti jusu nuomones apie tyrimu rezultatus, kol pateksiu pas gydytojus...
ATPO 15.7
FT3 2.19
AntiTg 601.5
jus gi tikros speces...

As tai irgi neismanau, tai ir tyliu... rolleyes.gif
Atsakyti