QUOTE(JUSTji @ 2008 11 09, 15:35)
cia net pas ginekologa negaleciau nueit, nes norint pas ji patekt, turi but kazkas katastrofisko su tavim, kad seimos gyd duotu siuntima pas ji ir dar laukt reiketu virs men
taip ir tempiu visada iki lietuvos grizimo
Na ir tvarka... bet juk privaciu kabinetu turi buti

- gal Norvegijoje socializmas

.
Pas mus (as irgi dabar ne Lt) tai gali eiti kur nori, tik eurus mokek (o bet koks vizitas be 80 euru ne is vietos

), o va kraujo tyrimo be gydytojo siuntimo tai nedaro

. Tai kiekviena karta, kai reikia va kokius hormonus pasitikrinti, pirma susimoki uz vizita pas gydytoja, kuris per minute israso siuntima kraujo tirtis, paskui dar uz tyrima 120 euru... butu bankrotas totalus, jei ne draudimas.
QUOTE(Tanit @ 2008 11 09, 17:57)
Ne i tema pasakysiu, bet siandien nusideginau ranka garais, iki pusliu

Ojojoj kaip skauda, dabar menesi maziausiai gydysiu ir itariu ranka jau visam "papuosiau"

- o kaip siandien jautiesi, ar buvai ligonineje? Randu nebijok, yra geru tepalu - uzgydo ir panaikina, nieko nelieka.
QUOTE(liūtuke @ 2008 11 10, 09:35)
Pasak gydytojos, kokį reagentą laboratorija gauna, tokiu ir tiria. Ir man taip buvo, šeimos gyd. pakraupo pamačiusi mano tyrimus ir extra nusiuntė pas endokrinologą, va ten ir paaiškėjo, kad naudotas kt reagentas ir pagal tą reagentą ( kt. normos ) aš puikiai į jas ,,Įsipaišiau'.Tikrai nesiimu komentuoti hormono kiekio
tenorėjau nuraminti, kadangi pati buvau išsigandusi. O geriausias patarėjas žinoma gydantis gydytojas.
Viskas gerai, liutuke, labai esu dekinga uz bet kokius pastebejimus, nes man viskas nauja, iki siol tik su mazgais buvo problemu, tai ir nesidomejau nei hyper, nei hipo sutrikimais... laukiu ketvirtadienio - eisiu pas savo daktare, bet dabar pati tiroksina per pus sumazinau, geriu po 50 mg. Ir kazkaip keista savijauta - pradejo rankos tirpti ir sirdis keistai veikia - tokiu dalyku nebudavo... Na gal nenusibaigsiu iki ketvirtadienio
QUOTE(meskiniukas @ 2008 11 10, 12:17)
swekos paneles
taigi pasisweriau penktadieni 71.90 wakar sweriaus wel,tais paciais rubais,ant tu paciu swarstykliu 70.60

ale sekas cia man,apetitas jau yra,walgau ka noriu,ir tpfu tpfu tpfu lengweju

o ir kelnes krenta

tikiuos taip ir toliau ir grysiu iki 62,is laimes tada nezinau ka padaryciau
Saunuole

- ziuriu pagal liniuote jau daug numetei. As irgi metu

, tai greit jau desimt busiu palikusi...