Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos...20 tema

Papildziau sarasa mini ir pusiau mini augaliukais.

Viena supermamyte buvo prasiusi lapuku, bet niekaip nepaeme, o lapukai isisaknijo ir dave kruva vaiku.

Sudesiu greitai ir lapuku-mamyciu sarasa su "prigimdytais" vaikais wub.gif
Atsakyti
Lapai su vaikais:

1. Midnight Twist. 2 vnt. 5 lt
2. Heartland`s Lime Sherbet. 1 vnt. 5 lt
3. Antracit. 1 vnt. 5 lt
4. Rodeo Roper. 1 vnt. 4 lt
5. Arcturus. 1 vnt 4 lt
6. Моя радость, 1 vnt , 5 lt
7. Никому не дам, 2 vnt, 5 lt
8. Heartland`s Lime Sherbet. 1 vnt , 4 lt
9. Irish Maiden, 1 vnt, 5 lt
10. Super Duper, 1 vnt , 6 lt
11. Dancin Devil, 1 vnt, 6 lt

http://www.supermama...;#entry22086564
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 07 gruodžio 2008 - 23:47
Aš tai dar neturiu dešimtuko, nei penketuko, matyt per trumps auginimo laikas. Juk praktiškai tik šią vasarą sulaukiau pirmų žiedų. Be to dalis mano augintinių neveislinės. Viena pirmųjų pražydusių ir mano labai mėgiama yra margalapė be pavadinimo, čia kažkada aptarinėta. Nors ir be pavadinimo, bet tikrai nesiruošiu atsisakyti. Iš turėtų veislinių man labai įspūdingai žydėjo Midnight Twist. Daug žiedų vienu metu, toks beveik vainikas. Šiuo metu man labai gražiai žydi Heartland Lime Sherbet, daug žiedų ir tokie pereinantys atspalviai, truputį su žalsvu, kas labai žavi. Visada norėjau Frozen in time. Bet kol kas dar toli iki žiedų.
Čia dar minėtos, Mignight cloud turiu lapą su vaikais, išleistais jau senokai, dar vasarą, bet jie labai lėtai ir labai keistai auga, tai irgi dar toli iki žiedų. smile.gif
Atsakyti
Su Midnight cloud tikrai reikia kantrybes.
Atsakyti
Kas tai galetu buti? Jau 2 lapukai pazeisti ir labai greitai plinta...

user posted image
Atsakyti
Help! SOS! Siandien jau virs dvieju trecdaliu sito lapo pajuodo... Is viso 3. Nukirpau. Bet gal dar kaip nors gelbet reikia? Fungicidais? Nuo ko tai galetu buti?
Atsakyti
Vis vien įdomi ta mano pramoninė gražuolė. Žydi du žiedukai ir abu skirtingai margi g.gif rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mustela @ 2008 12 08, 22:00)
Help! SOS! Siandien jau virs dvieju trecdaliu sito lapo pajuodo... Is viso 3. Nukirpau. Bet gal dar kaip nors gelbet reikia? Fungicidais? Nuo ko tai galetu buti?

Deja, nežinau, ką patarti, su tokia liga dar nebuvau susidūrusi. Viena galiu pasakyti: nenorint netekti tos veislės, reikėtų parinkti kelis sveikus (bent iš pažiūros sveikus) lapelius ir bandyti įšaknydinti.
Atsakyti
Sveikos, merginos, 4u.gif

Perskaiciau si skyreli nuo pradziu. Daug suzinojau geru dalyku. thumbup.gif
Priimsite mane i savo buri? ax.gif
Esu sanpauliju myletoja.
Dar pavasari su bendradarbe iskalbejome, kad jos broliene augina sias geles. Paprasiau, atveze pora "vaikuciu" ir kelis lapelius.Dabar turiu tokias sanpaulijas (esu tikra, kad tai tokios): "King's Treasure";"Nikomu ni dam". Dar idejau nuotraukas ir pavadinau "nezinomoji", nes nezinau kokia veisle. Dar turiu sodinuku "Faded denim", "Red Latern" ir "Alamo Flirz". Del siu sanpauliju nesu tikra, nes jos dar tik "vaikuciai", dar nezydi. O "Designer dress", Buckeye Erystoper", deja neuzaugo, sunyko. verysad.gif

Dedu nuotraukas

King's Treasure

user posted image

Nikomu ne dam

user posted image

Ir mano "nezinomoji". Nezinau is kur ji pas mane atsirado.. blink.gif Nes visos buvo "veislines". Gal mutavo kuri nors??? g.gif

user posted image

QUOTE(Gyvsidabris @ 2008 11 24, 09:51)
Aš taip pat naujokė sanpaulijų auginime. Daug sužinojau iš čia http://www.sugardas....i/index_lt.html. Taip pat pirkau lapelius pas Jeleną

Praeita savaite parasiau laiskuti Jelenai. Tai siandien ji man issiunte pastu 5 naujas rusis sanpauliju. Sake, kad jos bus tik kitu metu kataloge. Tai taip dziaugiuosi!!! thumbup.gif
Taip laukiu kada pagaliau jos atsisius. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustela @ 2008 12 08, 14:22)
Kas tai galetu buti? Jau 2 lapukai pazeisti ir labai greitai plinta...

user posted image

Grybelis.

Gelbek staigiai, nes uzkresti augalai ilgai netempia... Neliks net is ko pasidauginti.

Pabandyk rasti atsakymo pirmose dviejose zios temos zinutese, bet geriausia visgi TOPAS

http://www.rojaussod...i...f=89&t=3623

Liga "pasigauti" galima ir is skintu geliu puokstes, atejusios i namus is bet kurios pardos... unsure.gif
Atsakyti
Sveika Edeja smagu sulaukti naujų sanpaulijų mylėtojų thumbup.gif
Ir senųjų aišku,nors dabar matau didelė mada vardus keistis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2008 12 09, 00:52)
Grybelis.

Gelbek staigiai, nes uzkresti augalai ilgai netempia... Neliks net is ko pasidauginti.

Pabandyk rasti atsakymo pirmose dviejose zios temos zinutese, bet geriausia visgi TOPAS

http://www.rojaussod...i...f=89&t=3623

Liga "pasigauti" galima ir is skintu geliu puokstes, atejusios i namus is bet kurios pardos...  unsure.gif

TOPAS kaip tik ir turiu, einu grybus lauk varyti! doctor.gif
Papildyta:
Tarp kitko, ryte dar kol kas visi lapukai normalus, gal geras zenklas... rolleyes.gif
Atsakyti